جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
۱۶:۳۹ - ۰۶ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۱۴۱۱
چهره ها در سینما و تلویزیون

کریستوفر لی، دراکولای محبوب «ارباب‌حلقه‌ها»

کریستوفر لی، این بازیگر بلند قامت انگلیسی که صدای سبک شکسپیر و حضور اشرافی‌اش را به مجموعه‌ای از شخصیت‌های شرور سینمایی همچون کنت دراکولای جذاب و جادوگر مخوف فیلم «ارباب‌حلقه‌ها» بخشیده بود؛ ٧ ژوئن (١٧ خرداد) در ٩٣ سالگی در لندن درگذشت.

هویت سینمایی کریستوفر لی برای همیشه با دراکولای اشراف‌زاده و وحشی برام استوکر گره خورده است. کریستوفر لی، این بازیگر بلند قامت انگلیسی که صدای سبک شکسپیر و حضور اشرافی‌اش را به مجموعه‌ای از شخصیت‌های شرور سینمایی همچون کنت دراکولای جذاب و جادوگر مخوف فیلم «ارباب‌حلقه‌ها» بخشیده بود؛ ٧ ژوئن (١٧ خرداد) در ٩٣ سالگی در لندن درگذشت.

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران,کریستوفرلی

 

کریستوفر لی ٣٥ ساله بود که برای نخستین‌بار با بازی در فیلم ترسناک فیلمساز بریتانیایی ترنس فیشر، به نام «نفرین فرانکشتاین» که در‌ سال ١٩٥٧ اکران شد، پا به عرصه فیلم و بازیگری گذاشت.  لی ماکت موجود هیولاوار را در فیلم حرکت می‌داد. اما یک‌سال بعد با بازی در نقش اول فیلم «دراکولا» فیشر سرنوشت حرفه‌ای او رقم خورد و هویت سینمایی او برای همیشه با دراکولای اشراف‌زاده و وحشی برام استوکر گره خورد.

 

زمانی که فیلم در ‌سال ٢٠٠٧ بار دیگر پخش شد، جرمی داسون، منتقد روزنامه گاردین، نوشت: «سهم لی در این فیلم به طرز نافذی جذاب و مسحور‌کننده است؛ نوعی شرارت وحشیانه پشت چشمان او می‌درخشد.»

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران,کریستوفرلی

 

کریستوفر لی حتی در دهه ٧٠ و ٨٠ زندگی‌اش می‌توانست چنان قوی در نقش شیاطین شرور فیلم‌ها ظاهر شود که از ترس مو بر اندام تماشاچیان راست شود. او در‌ سال ٢٠٠٢ در فیلم «جنگ ستارگان ٢- حمله کلون‌ها» در نقش کنت دوکو، یک شمشیرباز جنایتکار، بازی کرد و در‌ سال ٢٠٠٥ در قسمت سوم جنگ ستارگان «انتقام سیث» ظاهر شد. لی همچنین در فیلم‌های «ارباب حلقه‌ها» و «هابیت» نقش یک جادوگر جذاب و خطرناک به نام سارومان را بازی می‌کرد که یک گروه شرور را برای حمله به «دنیای انسان‌ها» و تخریب آن هدایت و رهبری می‌کرد.

 

آقای لی می‌توانست در مورد این‌که چرا با یک نقش خاص تیپ‌سازی شده است برخوردی فیلسوفانه داشته باشد. همان‌طور که خودش یک‌بار در ‌سال ٢٠٠٢ در مصاحبه‌ای با نیویورک تایمز اشاره کرد، از بیش از ٢٥٠‌فیلم و سریالی که او در آنها بازی کرده است، فقط ١٥‌فیلم در زمره فیلم‌های ترسناک بوده‌اند و در این میان هم او در ١٠ فیلم نقش دراکولا را بازی کرده است. (در فیلم دنباله‌دار «دراکولا:   شاهزاده تاریکی» (١٩٦٦) و «مراسم شیطانی دراکولا» (١٩٧٣)) کریستوفر لی همچنین یک‌بار در نقش فرانکشتاین و یک بار در نقش یک مومیایی در فیلم‌ها ظاهر شده است.

 

با این حال بسیاری از نقش‌هایی که او در فیلم‌های غیرترسناک بازی کرده است نیز ترسناک بوده‌اند. برای مثال او در فیلم «سه تفنگدار» (١٩٧٤) نقش یک قاتل شرور به نام راچرفورت را ایفا می‌کند؛ در فیلم «راسپوتین: راهب دیوانه» (١٩٦٦) نقش قهرمان فریبکار و ترسناک فیلم را برعهده دارد. او همچنین در نقش فرانسیسکو اسکارامانگای شرور دشمن جیمزباند در فیلم «مردی با اسلحه طلایی» (١٩٧٤)‌، نقش یک افسر نازی در فیلم «١٩٤١» ساخته استیون اسپیلبرگ (١٩٧٩) و نقش یک دانشمند دیوانه در فیلم «گرملین ٢» (١٩٩٠) را ایفا کرده است. 

 

در دهه ١٩٦٠ او در پنج فیلم نقش فو‌مانچو تبهکار چینی بازی کرد.  البته آقای لی در نقش آدم‌های کمتر شرور هم بازی کرده است. او در فیلم «جناح» (١٩٩٨) نقش بنیان‌گذار رو به مرگ پاکستان (محمد علی جناح) را بازی کرد؛ در فیلم «زندگی خصوصی شرلوک‌هلمز» (١٩٧٠) ساخته بیلی وایلدر، نقش برادر شرلوک هلمز را بازی کرد و در فیلم تلویزیونی «چارلز و دایانا: یک داستان عاشقانه سلطنتی» (١٩٨٢) نقش شاهزاده فیلیپ را بازی کرد. او حتی با همکاری راکوئل ولش  یک فیلم وسترن به نام «هانی کولدر» ساخت که خودش در آن نقش یک مرد خانواده‌دوست و مهربان را برعهده داشت.

 

کریستوفر لی در بسیاری از شخصیت‌هایی که نقش آنها را در فیلم‌هایش برعهده داشت، از یک آدم خوب به یک انسان شرور تغییر چهره می‌داد. نمونه بارز آن را می‌توان در دو فیلم «ارباب حلقه‌ها» و «جنگ ستارگان» دید. نقش او به‌عنوان دراکولا موجب شهرت و محبوبیت او شد، اگرچه او صدای بسیار خوبی هم برای خواندن آواز داشت.

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران,کریستوفرلی

 

یکی از نقش‌های مورد علاقه او نقش رهبر یک کیش بت‌پرست لذت‌جو در فیلم «مرد حصیری» محصول ١٩٧٣ بود که  آزادانه در مورد قربانی کردن انسان‌ها داد سخن می‌داد.

 

کریستوفر فرانک کاراندینی لی در تاریخ ٢٧ ماه می‌١٩٢٢ در لندن متولد شد. او در محله مرفه‌نشین بلگراویا بزرگ شد. پدرش سرهنگ دوم جفری ترولوپ لی و مادرش کنتس استلا ماری کاراندینی، از یک خانواده اصیل و قدیمی ایتالیایی بودند. پدر و مادر لی وقتی او ٦ ساله بود از یکدیگر جدا شدند و مادرش با ‌هارکورت جرج سنت کروا رز، یک بانکدار ثروتمند ازدواج کرد.

 

 او تا پیش از ورشکست شدن در‌ سال ١٩٣٩ زندگی بسیار مرفه و متمایزی برای آنان فراهم کرده بود. لی در کتاب خاطراتش به نام «بلند، تاریک و مخوف» (١٩٧٧) که بعدها در ‌سال ٢٠٠٣ فیلمی با عنوان «ارباب‌هرج‌و‌مرج» براساس آن ساخته شد؛ اشاره‌ای به شیوه زندگی‌اش در آن دوران می‌کند. او در آن کتاب نوشته بود:   «بله، درست است ما یک بار به‌طور اتفاقی نتوانستیم بلیت قطار درجه یک بخریم؛ البته آن یک بار هم فقط به دلیل اشتباهی بود که در رزرو بلیت رخ داده بود.»

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران,کریستوفرلی

 

لی از کالج ولینگتن فارغ‌التحصیل و سپس وارد نیروی‌هوایی سلطنتی شد و در دوران جنگ جهانی دوم در یگان نیروهای ویژه و اطلاعاتی ارتش خدمت کرد. در نوجوانی قدش به ٦ فوت و ٥ اینچ رسید. در یکی از خاطرات کتاب «بلند، تاریک و مخوف» گفته است:   «همیشه در مدرسه به خاطر قد خیلی بلندم خجالت می‌کشیدم.» به‌نظر می‌آید در بزرگسالی نیز، این قد بلند در حرفه بازیگری‌اش هم مشکلاتی ایجاد کرده بود.

 

بعد از جنگ، یکی از عموزاده‌هایش به او پیشنهاد داد وارد حرفه بازیگری شود و او را به استودیوی فیلمسازی رنک در لندن معرفی کرد. از آن‌جا که خیلی بلندتر از هم بازی‌هایش بود، لی در اولین حضورش در سینما که در فیلمی به نام «راهروی آیینه‌ها» (١٩٤٨) بود در نقش مشتری یک کلوب شبانه تمام مدت نشسته بود تا قامت بیش از اندازه بلندش بدچشمی نکند. البته در همان ‌سال در فیلم «هملت» ساخته لارنس اولیویه به او اجازه داده شد تا بایستد و نقش حمل‌کننده نیزه‌هارا بازی کند.

 

درست ٣٠‌سال بعد، کریستوفر لی در سراسر ایالات‌متحده آمریکا به چنان شهرتی رسیده بود که از او درخواست شد تا میزبان برنامه زنده‌ شنبه‌شب‌ها باشد. اگرچه در طرح اولیه فیلم دراکولا برای بازی در نقش دراکولا پذیرفته نشد اما در همان فیلم در نقش آقای مرگ، یک نجیب‌زاده فرهیخته با ردایی سیاه و داسی در دست، ظاهر شد، که باید از یک دختر کوچولو (با‌بازی لارن نیومن) به خاطر این‌که جان سگ‌اش تیپی را گرفته بود، عذرخواهی می‌کرد.

 

 آقای مرگ حاضر نبود گناه به صلیب کشیده شدن حضرت مسیح را بر دوش بگیرد («نه، رومن‌ها، خودشان مقصر بودند.») و به داستان مرگ در فیلم «مهر هفتم» اشاره می‌کرد:  «اینگمار برگمان فیلم‌هایی می‌سازد که من هرگز از آنها سر در نمی‌آورم.»

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران,کریستوفرلی

 

لی پیش از آن‌که به زادگاهش در انگلستان بازگردد، سال‌ها در سوییس و کالیفرنیا زندگی کرد. در ‌سال ٢٠٠١ مفتخر به دریافت نشان فرمانده پادشاهی بریتانیا شد و در ‌سال ٢٠٠٩ از سوی پرنس چارلز نشان شوالیه دریافت کرد. وی همچنین در‌ سال ٢٠١١ از سوی دولت فرانسه موفق به دریافت نشان افتخار هنر و ادبیات شد.

 

  در دهه ١٩٩٠ وارد عرصه موسیقی و خوانندگی شد و چندین کنسرت برگزار و آلبوم منتشر کرد؛ ازجمله چندین آریا و موسیقی پاپ صحنه‌ای و در‌ سال ٢٠١٠ با انتشار آلبوم «شارلمانی: با شمشیر و صلیب» به‌عنوان خواننده «متال سمفونیک» معروف شد. بلافاصله بعد از انتشار آلبوم اول در ‌سال ٢٠١٣ آلبوم دیگری با نام «شارلمانی: پیشگویی مرگ» را منتشر کرد. آقای لی آرزو داشت در کالج سلطنتی موسیقی به تحصیل موسیقی مشغول شود اما از آن‌جا که ٣٠ ساله بود به‌خاطر بالا بودن سن‌اش پذیرفته نشد.

 

لی در دهه ٩٠ زندگی‌اش نیز به حرفه بازیگری ادامه داد. در ‌سال ٢٠١٢ در آستانه ٩٠ سالگی در فیلم «سایه‌های تاریکی» ساخته تیم برتون بازی کرد و همچنین در اولین فیلم از سه‌گانه «ارباب حلقه‌ها» پیتر جکسون و «هابیت:  سفر غیرمنتظره» در نقش سارومان ظاهر شد. البته یک بار دیگر نیز در سومین فیلم از دنباله‌دار «هابیت» با نام «هابیت: جنگ پنج ارتش» در نقش سارومان ظاهر شد.

 

لی در ‌سال ١٩٦١ با بریجیت کرونکه، مدل دنیای مد که بعدها با نام مستعار جیتی لی وارد عرصه سینما شد، ازدواج کرد. حاصل ازدواج آنها دختری به نام کریستینا بود.  لی باور داشت دلیل این‌که مخاطبان او را بیشتر به خاطر بازی در نقش کنت دراکولا می‌شناسند؛ آن است که هم او و هم کنت دراکولا مایه خجالت خانواده‌های نجیب و اشراف‌زاده بوده‌اند. 

 

او در فیلم «ارباب هرج‌و‌مرج»، با شخصیت‌های ترسناک معروفی که نقش آنها را بازی کرده بود؛ ابراز همدردی کرد. او در جایی نوشته بود: «به نظر من دراکولا، مومیایی و هیولای فرانکشتاین شخصیت‌های رانده شده‌ای هستند که نمی‌توانند کمکی به بهبود وضعیت‌شان بکنند و درنهایت هم مثل یک قطار از ریل خارج شده محکوم به فنا و نابودی‌اند و در نتیجه خیلی تنها هستند.»

 

 

  • 9
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش