شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۷:۳۳ - ۰۹ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۲۴۴۵
چهره ها در سینما و تلویزیون

آقای مدیری! زمان احمدی‌نژاد کجا بودی؟

آقای مدیری,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران
دعوت از بازیگر «قلاده‌ها‌ی طلا»، در چنین روزهایی و یک گفتگو با مضمون دفاعی از او. بعدهم کنایه‌ها‌ی چندین و چند باره به دولت و البته یکی از چهره‌ها‌ی لیدر اصلاح طلب به نام عارف. 

مهران مدیری در برنامه پرمخاطب «دورهمی»، همه‌جوره مانور می‌دهد، خوب می‌داند که تنها دلخوشی مردم به صداو سیما همین برنامه‌ها است و با علم به این تریبون است که این روزها بساط انتقادی از دولت را هم حسابی در برنامه اش پهن کرده.

 

دعوت از بازیگر «قلاده‌های طلا» را بگذارید در کنار این اظهاراتش در نقد بودجه دولت و البته تمسخر رئیس شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان. او می‌گوید؛ "سالیانه ۲۰۰ هزار نفر مهاجرت می‌کنند، ما را ازعوارض خروج از کشور.... می‌ترسانی؟ برای آلودگی می‌گویید دعاکنیم باد بیاید تا آلودگی برود(!) این‌ها‌ بادی نیستند که بروند (البته نمی‌گوید با رپرتاژی میلیاردی ایران خودرو صدا و سیما چشم خود را بر خودروهای بی‌کیفیت بسته است)... ژن‌ها‌ی مرغوب و مغزها از کشور خودشان می‌روند.... ولی مسئولین به ما می‌گویند، نگران نباشید چیزی که زیاد داریم ژن خوب است که در کشور همیشه می‌ماند (!)

 

کنایه‌ها‌ی مدیری البته به حسن روحانی، سازمان محیط زیست و عارف ادامه پیدا کرد. مثلا اینکه:"برخی مسئولان جدیدا یک گوشه می‌نشینند یک کلمه هم راجع به چیزی اظهارنظر نمی‌کنند... "

 

اما این اولین باری نیست که مهران مدیری در برنامه‌ها‌یش، با انتقاد از جناح چپ، دولت و اصلاح‌طلبان را مورد هدف قرار می‌دهد. او با صراحت و با همان زبان طنز خود، رئیس شورای شهرتهران و این جمله که برای رفع آلودگی گفته بود:" جای مردان سیاست بنشانید درخت تاهوا تازه شود " را به سخره گرفت و گفت: «بعد ازاین اظهارنظر رئیس شورای شهر، فضا بسیار ادبی شد آن طور که همه آلودگی یادشان رفت، یکی از اعضای شورای شهر شروع به دف زدن کرد و رئیس شورای شهر دستش را روی گوشش گذاشت و آواز خواند." 

 

مدیری اما در طول برنامه‌ها‌ی «دورهمی» تا کنون بارها دولت را هدف قرار داده است. 

 

وی در نزدیکی‌ها‌ی انتخابات ۹۶ و بعد از آن، گفته‌ها‌ و کنایه‌ها‌یش به دولت را با هدف خاصی ادامه داده، مثلا او یکبار به آمارهاو نمودارهای روحانی در باره بهبود اقتصادی و تورم اشاره داشته و گفته: "آمارهای و نمودارها می‌گوید ما بیکار نداریم و وضعیت اقتصادی عالی است.... پس هربیکار و فلک زده‌ای که نمی‌تواند خودش را با آمارها تطبیق دهد مشکل خودش است. "

 

دربرنامه‌ای دیگر اظهار می‌دارد:" بد آموزی یعنی اینکه پشت میکروفن چشم در چشم کسی که (کارمندی)‌عیدی نگرفته بگویید، تا ریال آخرعیدی‌ها‌ی مردم را داده ایم... یعنی زمان انتخابات از پشت برف پاک کنهای مردم و تبلیغات به مردم لبخند می‌زنید ولی بعد...."

 

وی همچنین دریکی دیگر از برنامه‌ها‌یش به بحث بودجه جنجالی دولت اشاره داردو می‌گوید:"بالادستی به پایین دستی می‌گوید بودجه نیست، نداریم که بدهیم، درحالیکه هست. "

 

بتمرگ خانه!

مدیری اما در قسمت‌ها‌ی دیگر این برنامه خیلی مشخص تر حسن روحانی را مورد شماتت قرار می‌دهد، مثلا درباره آن جمله انتخاباتی او که گفته بود:" آنچنان رونق اقتصادی ایجاد کنیم که مردم به این یارانه نیاز نداشته باشند " اظهارمی‌کند: "خوشبختانه آنچنان رونق اقتصادی ایجاد شده و سربه آسمان گذاشته که مردم فرش زیرپای خودشان را به فروش می‌رسانند."

 

حملات این هنرمند و کارگردان تلویزیونی به دولت، اما گاهی اوقات جنجالی هم می‌شود، بخصوص زمانی که وی ظریف وزیر امور خارجه ایران را خطاب قرارداد وبا اشاره به شهیدان و اینکه ما حتی نمی‌توانیم تصورش را کنیم که یه عده با چه جراتی به عملیاتهای بی بازگشت می‌رفتند گفت: "امروز که شرایط کاملاً عادیه جواب آن دل و جراتهای خارق العاده را با سازشکاری می‌دهیم. اگر دل و جرات بعضی از کارها را نداریم؛ چرا پستهایی را می‌گیرید که انجام وظایفش دل و جرات می‌خواهد! تو که نمی‌توانی بتمرگ خانه‌ات!»

 

او همچنین رئیس دولت دوازدهم را نیز در قسمتی دیگر اینگونه تحقیر کرد: «تحقیقات نشان داده است که پروسه تنبلی در سطوح بالا معمولا در یک بازه زمانی چهار ساله اتفاق می‌افتد، یعنی در دوره تبلیغات همه به شدت فعال و پر انرژی هستند و هر وقت تلویزیون را روشن می‌کنی مدام می‌گویند همه چیز درست می‌شود. پس از گذشت مدتی حضور همیشگی به دیدارهای مردمی ماهیانه تبدیل می‌شود، سپس سفرهای استانی شش ماه یک بار، بعد می‌شود گزارش تلویزیونی سالیانه و در نهایت هم می‌گویند نامه بنویسید به دوستان بدهید رسیدگی می‌شود.»

این مجری درهمین راستا ادامه داد: «اگر همیشه انرژی‌ها مثل دوران پیش از چهارسال و زمان انتخابات بود، الان آب از دریاچه ارومیه بیرون می‌ریخت، بوی نفت از آنچه الان هست بیشتر توی سفره‌ها می‌پیچید و مردم جنوب حداقل چند روز در سال آسمان را آبی می‌دیدند.»

 

او همچنین افزود: «از اوج انرژی در ابتدای دوره چهار ساله به رخوت و تنبلی در انتهای چهار سال سقوط می‌کنیم. دلیل این همه تنبلی را هنوز دانشمندان نتوانستند پیدا کنند، ممکن است ارثی باشد و ژنتیکی یا خودخواسته. معلوم نیست.»

 

این‌ها‌ تنها برخی از کنایه‌ها‌ی مدیری به دولت و اصلاح طلبان است. 

 

البته نقدهای مهران مدیری به اصلاح طلبان از طریق برنامه سازی‌ها‌ی طنزش، سابقه‌ای طولانی دارد. حتما هنوزهم بسیاری ماجرای نمایندگان مجلس ششم را نیز به یاد دارند، حرکتی که یکی دوروز بعد از آن مهران مدیری در طنزهای ۹۰ قسمتی که می‌ساخت آن را سوژه قرارداد و تلاش داشت تا این حرکت را در اقدامی کاملا سیاسی به تمسخر بگیرد. کاراو آن زمان مورد استقبال رسانه‌ها‌ی جریان راست قرار گرفت تا حدی که شخصیت‌ها‌ی سیاسی محافظه کار نیز از در تقدیر مهران مدیری برآمدند.

 

حق را به او می‌دهیم اگر..

هرچند ممکن است با مروراظهارات مهران مدیری علیه دولت، دربرنامه «دورهمی»، حق را به او بدهید و این گفته‌ها‌ را حرف دل مردم بدانید و به واسطه اینکه ما از در نکوهش اظهارات مدیری برآمده ایم، این نگاه را فاقد دموکراسی و آزادی بیان مدعیان اصلاحات بدانید. اما در پاسخ باید گفت ما نیز با اظهارات مهران مدیری پیرامون گرانی، مشکلات اقتصادی، محیط زیست و عملکرد ضعیف دولت هم عقیده هستیم اما به شرط آنکه او دراظهارات و کنایه‌ها‌یش، نگاهی به جریان راست و اصولگرایان هم داشته باشد. اتفاقی که متاسفانه تا به امروز رخ نداده است. این یک حقیقت است که مدیری در طول برنامه سازی‌ها‌یش، هرزمان که دولت یا مجلس اصلاحات برروی کار بود، به طنزی گزنده علیه این مسئولین روی می‌آورد، اما هر زمان که مجلس و دولت اصولگرا روی کار بود، سکوت و وارد نشدن به عرصه سیاست در برنامه سازی‌ها‌ی تلویزیونی را در دستور کارقرارداد. 

 

مدیری هرگز در اوج تحریم‌ها‌ و شعارهای دوره مجلس هفتم تا نهم و دولت‌ها‌ی اصولگرای سابق، سخنی برزبان جاری نساخت و برنامه‌ای را برخلاف نظر آنان یا روی آنتن نبرد و یا چنین اجازه‌ای به او داده نشد تا احیانا به تریچ قبای جریان راست برنخورد. 

 

این در حالی است که اکنون او در کنایه و نقد به دولت دوازدهم، یکه تازی می‌کند. اینکه مدیری در چنین شرایط دشواراقتصادی که مردم به ستوه آمده‌اند. اینگونه سخن می‌گوید و دولت را به نقد گرفته قابل‌تقدیراست اما افسوس که او پیشتر پیرامون فقرو نرخ ارزبالا، لغو کنسرت‌ها‌ و حمله به جلسات مجوز دار، برخی اظهارنظرهای عجیب و غریب، 

 

از توصیه به اشکنه خوردن مردم گرفته تا انداختن زلزله به گردن گناهکاری ملت، زمین خواری‌ها‌ و...سخنی نگفته است. 

 

از شکست تا خودشیرینی

مهران مدیری بعد از قهر موقت با صداو سیما و روی آوری به رسانه‌ها‌ی تصویری، ظاهرا بعد از ناکامی‌ها‌یی که در جریان ساخت برنامه‌ها‌یش دررسانه‌ها‌ی تصویری با آن مواجه شد، با ورود دوباره به رسانه ملی، تلاش دارد تا در کنار جذب مخاطب، آنی را انجام دهد که از او می‌خواهند. او برای خوشامد برخی، در اقدامی سیاسی – جناحی و به نام حمایت از مردم فقط یک طرف جریانات سیاسی را می‌بیند و با یک چشم، همه گناهان را به گردن اصلاحات و دولت روحانی می‌اندازد. در حالی که مدیری اگر به راستی به دنبال زدن حرف دل مردم بود، جناح مقابل را هم در آتش طنزهای نقادانه خود می‌سوزاند. آن زمان بود که مردم نیز خیلی بیشتر از حرف‌ها‌ی او استقبال می‌کردندو انگ سیاسی بودن رابه او نمی‌زدند... مدیری می‌توانست نماد بارز مردمی بودن باشد... اگر می‌خواست. 

 

کارگردانی که همیشه گلایه مند ازاین بود که نمی‌تواند درباره هیچ صنفی شوخی کند، چون به آنها برمی خورد (!)اکنون که به راحتی به نقد دولت می‌پردازد – که البته نقد بجا ودرستی نیز هست– باید به این نکته هم توجه کند که این دولت و این اصلاح طلبان هر بدی و ضعفی داشته‌باشند لا اقل ظرفیت شوخی‌ها‌یی از جنس آنچه در برنامه «دورهمی» و یا طنزهای ۹۰ قسمتی قبلی می‌دیدیم دارند. ازهمین رو، این سوال را باید از او پرسید که آیا واقعا جریان اصولگرا و همان‌ها‌یی که صداو سیما نیز حامی آن است، این سطح از ظرفیت انتقاد را در خود پرورانده اند؟! مطمئنا پاسخ منفی است که اگر مثبت بود، امروز مهران مدیری اینگونه یک طرفه به قاضی نمی‌رفت و اندک گوشه چشمی هم به محافظه کاران و اصولگرایانی داشت که دراین دهه‌ها‌ بیشترین خسران را به کشور تحمیل کرده اند. 

مدیری باید بداند که اگر می‌خواهد حجم مخاطبین خود را همچنان در برنامه‌ها‌یش نگاه دارد، باید صدای واقعی ملت باشد و نه صدای گروهی خاص.

 

 

 

 

 

 

aftabeyazd.ir
  • 19
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش