جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
۰۹:۰۳ - ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۲۰۰۰۲۳
چهره ها در سینما و تلویزیون

۱۰۰ چهره تأثیرگذار ‌سال ۲۰۱۸

چهره های تأثیرگذار 2018,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

اسامی ١٠٠ چهره تاثیرگذار ‌سال ٢٠١٨ اعلام شد. این اسامی را به سنت هر‌ سال نشریه تایم اعلام کرد که شامل شماری از تاثیرگذارترین، بزرگترین، مهمترین و شناخته‌شده‌ترین چهره‌های امسال است.

 

آغاز داستان

اول‌بار در آخرین‌ سال قرن بیستم بود که نشریه معتبر تایم ١٠٠ شخصیت تاثیرگذار قرن بیستم را معرفی کرد. درواقع در تاریخ اول فوریه ‌سال ۱۹۹۸ در جریان مناظره‌ای در یک گردهمایی در مرکز کنتاکی واشنگتن دی‌سی که با حضور دن ردر خبرنگار شبکه سی‌بی‌اس، دوریس کرنز گوودون باستان‌شناس، ماریو کومو فرماندار پیشین نیویورک، کاندولیزا رایس استاد علوم سیاسی، اروینگ کریستول ناشر نومحافظه‌کار و والتر اساکسون سرویراستار تایم برگزار شد، تصمیم انتشار فهرست تاثیرگذارترین‌ها گرفته ‌شد. در آن شماره نشریه تایم آمده بود که این صد چهره «به‌طور چشمگیری باعث پیشرفت یا حتی پسرفت بشریت شده‌اند».

 

در ادامه به دنبال موفقیت و به علت محبوبیتی که آن فهرست در پی داشت، از‌ سال ۲۰۰۴ به این‌سو تایم تصمیم گرفت فهرست تأثیرگذارترین چهره‌ها را به صورت سالانه تهیه و منتشر کند. این فهرست که از آن پس، هر ‌سال منتشر می‌شود، بدل به موفق‌ترین و موثرترین ابراز وجود تایم در دنیای رسانه‌ها شده و بیراه نیست اگر بگوییم اشخاص معمولی، رسانه‌ها، سلبریتی‌ها و به‌طورکلی دنیای خبر و سرگرمی اهمیتی بسیار فراتر از یک رخداد ژورنالیستی برای فهرست تایم ١٠٠ قایل هستند و البته همین هم باعث شده است که فهرست تایم ۱۰۰ از زمان انتشار، بارها و بارها به دلیل قرار داشتن یا نداشتن برخی نام‌های مهم و تأثیرگذار جهان در لیست، مورد انتقاد قرار گیرد.

 

تایم ١٠٠

صد چهره‌ای که تایم همه ساله معرفی می‌کند، در زمینه‌های گوناگون نقش موثری در پیشرفت یا پسرفت بشریت داشته‌اند. در حقیقت این فهرست در ٥ گروه پیشگامان، هنرمندان، مشاهیر، رهبران و سازندگان و قدرتمندان تنظیم می‌شود و به‌طور دقیق‌تر «در این فهرست صد نفره، ۲۰ نفر در هر گروه رتبه‌بندی می‌شوند که البته در برخی مواقع نیز به جای فرد، گروهی مطرح می‌شود».

 

در فهرست امسال، در بخش پیشگامان چهره‌هایی چون تیفانی هدیش، کمیل نانجیانی، پدی ویتسون، یاسمین وارد، جان ریدر و کلویی کیم؛ در بخش رهبران دونالد ترامپ، پرنس هری، محمد بن سلمان، صادق خان، نانسی پلوسی، کیم جونگ اون، تارانا بورک بنیان‌گذار جنبش «می تو» و حیدر العبادی؛ در بخش مشاهیر جنیفر لوپز، ریحانا، کریستینا خیمه نز، کیشا و دانیلا وگا و در بخش قدرتمندان راجر فدرر، اوپرا وینفری و... انتخاب شده‌اند.

 

تایم ١٠٠ امسال از جنبه‌هایی در میان انتخاب‌های سال‌های اخیر فهرستی پیشرو ارزیابی شده است. روزنامه معتبر یو‌اس‌ای تودی در مطلبی اشاره کرده ‌که انتخاب ٤٥ شخصیت تاثیرگذار زن و ٤٥ چهره کمتر از چهل‌ساله فهرست امسال را فهرستی به سوی آینده جلوه می‌دهد. ادوارد فلزنتال، سردبیر تایم در این مورد می‌نویسد: حضور بیش از پیش زنان تاثیرگذار در این فهرست شاهدی است بر وجود راه‌های متعدد برای تغییر جهان و از بین بردن سنت‌های غالب رهبری جنسیتی.

 

نام‌های تکراری

با این‌که خیلی کم پیش می‌آید یک شخصیت بیش از یک‌بار و برای سال‌های متمادی تاثیر شگرفی بر معادلات جهانی بگذارد، اما باز هم مرور لیست تایم ١٠٠ نشان می‌دهد چهره‌هایی هستند که نام‌شان بارها و بارها در فهرست تاثیرگذارترین شخصیت‌های جهان تکرار شده است. از میان افرادی که توانسته‌اند بیش از یک‌بار در این فهرست معرفی شوند، می‌توان به باراک اوباما با ١١ حضور، هیلاری کلینتون با ١٠ حضور، اوپرا وینفری با ٩ حضور، آنگلا مرکل و کیم جونگ اون با ٨ حضور، ولادیمیر پوتین و پاپ فرانسیس با ٦ حضور، استیو جابز و آنگسان سو کی با ٥ حضور و در ادامه بیل کلینتون، جورج کلونی، نلسون ماندلا، دالایی لاما، براد پیت، مارک زوکربرگ و لبرون جیمز اشاره کرد.

 

هنرمندان امسال

در صدر فهرست هنرمندان امسال نیکول کیدمن قرار دارد. بازیگری که سال‌هاست در اوج می‌درخشد و هر بار که زمزمه پایان دورانش شنیده می‌شود، با اثری جدید دوباره خود را به اوج می‌رساند. او امسال با مجموعه دروغ‌های بزرگ کوچک در صدر هنرمندان نشسته است. علاوه بر او می‌شود به هیو جکمن بازیگر استرالیایی، گی یرمو دل تورو کارگردان مکزیکی و برنده اسکار امسال، یاسمین وارد رمان‌نویس، گرتا گرویگ بازیگر و کارگردان زن نامزد اسکار، کاردی بی رپر آمریکایی، تروور نوآ کمدین، نویسنده، تهیه‌کننده و مفسر سیاسی ۳۴ساله از آفریقای‌جنوبی، گال گدوت بازیگر فیلم زن شگفت‌انگیز، جیمی کیمل مجری مشهور تلویزیونی، جنیفر لوپز، کریستینا خیمه نز، کیشا، اپرا وینفری، تیفانی هدیش و ریحانا اشاره کرد.

 

جنجال‌ها

همان‌گونه که گفته شد گاه بودن یا نبودن شخصیتی خاص در فهرست تایم باعث ایجاد مجادلات و جنجال‌هایی شده است؛ مثلا می‌توان به این نکته اشاره کرد که تاکنون تونی بلر، نخست‌وزیر تاثیرگذار انگلستان هرگز در این فهرست حضور نداشته است که البته در پاسخ به انتقاد از این انتخاب مایکل الیوت، سرویراستار مجله تایم گفته که تاکنون «از گرهارد شرودر و ژاک شیراک نیز در این فهرست نام برده نشده است؛ چون در این سال‌ها تاثیرگذار نبوده‌اند».

 

این مباحثات تنها بر سر حاضران در این فهرست نبوده، بلکه گاه در مواردی نیز درج نشدن بعضی نام‌ها جنجالی شده است. ازجمله درج نام آن کولتر گزارشگر محافظه‌کار در فهرست‌ سال ۲۰۰۵ که باعث شد سایت خبری سالن بنویسد: این‌که مجله تایم نام آن کولتر را در کنار بیل کلینتون، نلسون ماندلا، کیم جونگ ایل و دالایی لاما قرار داد، باعث تمسخر صاحبنظران شد.

 

در سالی که جورج بوش در یک انتخابات دراماتیک جان کری را شکست داد و رئیس‌جمهوری آمریکا شد، غیبت او در فهرست تایم دیگر رخداد جنجالی تایم ١٠٠ بود.

 

گفته‌های بزرگان

در فهرست تایم ١٠٠ رسم بر این است که شماری از برترین چهره‌های ‌سال در توصیف فردی که در فهرست جای گرفته بنویسند؛ امسال هم این رسم در فهرست تاثیرگذارترین‌ها اعمال شده است. در فهرست امسال تایم، آن‌هاتاوی برای هیو جکمن، جوردن پیلی کارگردان برو بیرون برای گی‌ یرمو دل تورو، جود آپاتو کارگردان برای کمیل نانجیانی، لی دانیلز کارگردان سرشناس برای یاسمین وارد رمان‌نویس، نائومی واتس برای نیکول کیدمن، لیندا کارتر برای گل گدوت بازیگر فیلم زن شگفت‌انگیز، استیون اسپیلبرگ در تجلیل از گرتا گرویگ بازیگر و کارگردان زن نامزد اسکار، رزی اودانل کمدین آمریکایی برای رزین بار بازیگر و کمدین ۶۵ساله آمریکایی، وین دیزل برای دپیکا پادوکون، بنیچیو دل تورو در تجلیل از کارمن فولین کروز، کری واشنگتن برای جنیفر لوپز، سلنا گومز برای کریستینا خیمنز، سیندی لوپر برای کشا، یارا شهیدی بازیگر آفریقایی - ایرانی برای متکسین واترز سیاستمدار، تیفانی هدیش برای اپرا وینفری و کوین‌هارت برای تیفانی هدیش و آدل برای ریحانا نوشته‌اند.

 

گفتنی است از میان ١٠٠ چهره منتخب امسال، تنها تصویر ۶ نفر روی جلد مجله قرار می‌گیرد که در میان هنرمندان شامل تیفانی هدیش کمدین، نیکول کیدمن بازیگر و جنیفر لوپز خواننده می‌شود. راجر فدرر سوییسی تنیس‌باز مشهور، تارانا برک فعال حقوق بشر و ساتیا نادلا رئیس کمپانی مایکروسافت از دیگر افرادی هستند که تصویر آنها روی جلد مجله تایم چاپ می‌شود.

 

نیکول کیدمن از زبان نائومی واتس

نائومی واتس درباره نیکول کیدمن نوشته: از فیلم آرامش گورستانی که در ‌سال ١٩٨٩ نمایش داده شد تا دروغ‌های بزرگ کوچک که ‌سال گذشته به نمایش درآمد، در این فاصله حدود سی ساله نیکول کیدمن هیچ‌گاه از ذهن ما دور نشده است و حتی بعد از این دهه‌ها او هر بار سرزمین‌های جدیدی را فتح می‌کند.

 

در دروغ‌های بزرگ کوچک نیکول نقش سلستی را بازی می‌کند. زنی که در تکاپوی جدایی از شوهر آزارگرش است. نیکول کاراکتر سلستی را چنان انسانی ارایه کرده که به باور نمی‌گنجد. احساسات او، ظرافتش، شکنندگی‌اش، شجاعت و خشونتش همه و همه چنانند که وقتی داشتم سریال را می‌دیدم، می‌خواستم دستم را دراز کرده و نیکول را از خطرات پیرامونش دور کنم. نه فقط به این دلیل که نیکول دوست من است؛ نه بلکه به این خاطر که او چنان شجاعانه خود را در نقش سلستی عریان کرده که نتیجه‌اش واقع نمایی حیرت‌انگیز کاراکتر است. او می‌تواند آشنای هر کسی باشد.

 

نیکول علاوه بر یک بازیگر درجه یک و متمایز، یک انسان باهوش، فرهیخته، مهربان و شورانگیز است که اینها همه موجب می‌شوند او را یک زن، یک انسان و یک دوست خوب بدانم.

 

هیو جکمن از زبان آن‌هاتاوی

آن‌هاتاوی نوشت: کسی هیچ وقت نمی‌تواند جلوی مرا بگیرد که بگویم چرا این‌قدر هیو جکمن را دوست دارم. برای من دوست‌داشتن او شبیه دوست‌داشتن شکلات یا عروسک یا رنگین‌کمان است: بدون هیچ تلاشی. بله، او می‌تواند یک اتاق را با گرمی لبخندش روشن کند. بله او انسانی حرفه‌ای، سخاوتمند و کامل است و از استعدادی خاص برای سرگرمی‌سازی بهره می‌گیرد که همه چیز را دور می‌زند.

 

درباره گی یرمو دل تورو

جوردن پیلی کارگردان برو بیرون نیز برای گی یرمو دل تورو برنده اسکار ۲۰۱۸ و کارگردان فیلم شکل آب نوشته: تماشای یکی از شاهکارهای گی یرمو دل تورو تجربه‌ای شگفت‌انگیز است. او در همه کارهایش وسوسه‌ای ممنوع را در قالب یک رمانس دیو و دلبری شکل می‌دهد. گیرمو عاشق هیولاهاست و زندگی می‌کند تا به ما نشان دهد که ما چه کسانی هستیم. او با هر داستانی که می‌گوید ما را به پذیرش یک حقیقت نزدیک‌تر می‌کند: این‌که هر یک از ما یک ارتباط قوی با طیف مقابل‌مان داریم.

 

امین فرج‌پور

 

 

shahrvand-newspaper.ir
  • 10
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش