سه شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۳
۱۱:۴۶ - ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۲۰۷۴۷۴
فستیوال ها و جشنواره های هنری

۱۴ فیلم و سریال جذاب و دیدنی که در جشنواره کن سال ۲۰۱۷ به نمایش در خواهند آمد

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره,فیلم جشنواره کن

چمدان ها بسته، لباس ها آماده شده و حتی هلی کوپترها نیز به حالت آماده باش درآمده اند: زمان جمع شدن در «فرنچ ریویِرا» برای هفتادمین فستیوال سینمایی کن فرا رسیده است. این فستیوال اتفاقات بسیاری جالبی در خود خواهد داشت و بسیاری از علاقمندان منتظر فیلم های و سریال های جدیدی هستند که در این فستیوال معروف و پر زرق و برق به نمایش در خواهند آمد. از این رو قبل از این که مراسم افتتاحیه ی این جشنواره روز چهارشنبه آغاز شود ما قصد داریم ۱۴ مورد از پروژه های سینمایی و سریالی که توسط کارگردانان نام آشنا ساخته شده و بیش از دیگران برای دیدن آن ها اشتیاق وجود دارد را به شما معرفی خواهیم کرد. برای آشنایی با این فیلم ها با ادامه ی متن همراه باشید.

 

۱- زمان خوب (Good Time)

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره,فیلم جشنواره کن

 

با هر منتقد سینمایی، روزنامه نگار و یا علاقمندان دنیای سینما که حرف بزنید در مورد این فیلم جنایی که داستان آن در نیویورک رخ می دهد و توسط برادران سافدی (بن و جاش) کاگردانی شده است صحبت می کنند و ادعا دارند که این فیلم را باید حتماً دید. برادران سافدی که مورد ستایش مارتین اسکورسیزی قرار گرفته و به خاطر فیلم «Heaven Knows What» در سال ۲۰۱۴ مشهور شدند قبلا نیز در این جشنواره حضور داشته اند اما فیلم «زمان خوب» اولین رقابت رسمی آن ها در این فستیوال است.

 

رابرت پَتینسون که نقش اصلی این فیلم را بازی می کند آن را «فیلمی در مورد یک سارق بانک جامعه ستیز با آسیب روانی شدید» و یک کلاهبردار نیویورکی که قصد دارد برادرش را در یک شب پر آشوب از زندان خارج کنید توصیف کرده است. در چندین عکسی که از این فیلم منتشر شده می توان آشفتگی را در چهره ی بازیگر نقش اصلی به وضوح دید. این فیلم را از دست ندهید!

 

۲- اوکجا (Okja)

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره,فیلم جشنواره کن

 

یکی از پرطرفدارترین فیلم های جشنواره ی کن امسال را باید بحث برانگیز ترین آن ها نیز نامید: سینماهای فرانسه به قرار گرفتن فیلم «اوکجا» به کارگردانی بونگ جوون هو در بخش مسابقه ی این جشنواره اعتراض کرده اند زیرا شبکه ی اینترنتی نت فلیکس قصد دارد این فیلم را در تاریخ ۲۸ ژوئن منتشر کند و این موضوع خوشایند سینماها نیست. این موضع بر خلاف قانون فستیوال کن است که تمامی فیلم های آینده ی این جشنواره باید برای حضور در بخش مسابقه از قبل در سینماهای فرانسه به نمایش درآمده باشند.

 

قطعاً این موضوع دردسرساز خواهد شد اما از آن جایی که کارگردان خود تهیه کننده ی فیلم نیز هست و بازیگرانی مانند تیلدا سوینتون و جیک جیلنهال در آن بازی می کنند نمی توان مانع از حضور آن در بخش رقابت شد. این فیلم داستان یک دختر و هیولای دست آموز او را روایت می کند.

 

۳- داستان های مِیِروویتز (The Meyerowitz Stories)

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره,فیلم جشنواره کن

 

آخرین فیلم نواه باومَبچ در مورد گروهی از افراد سالمند عجیب و غریب است که دور هم جمع می شوند تا از پدر هنری خود (با بازی داستین هافمن) تجلیل کنند. این فیلم با توجه به حضور بازیگران مطرحی مانند داستین هافمن، بن استیلر، اما تامپسون و آدام سندلر دیدنی خواهد بود. با این وجود دعوای بین کمپانی اینترنتی نت فلیکس و مسئولان جشنواره ی کن نشان می دهد که این فیلم پرسروصدا خواهد بود. اگر استقبال از این فیلم و همچنین «اوکجا» فراوان باشد باید شاهد تجدیدنظر مسئولان این جشنواره باشیم. اگر این فیلم ها مورد استقبال زیادی نیز قرار نگیرند بدین معنا خواهد بود که مسئولان جشنواره تصمیم درستی گرفته اند.

 

۴- فریب خورده (The Beguiled)

 

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره,فیلم جشنواره کن

 

سوفیا کاپولا در اولین فیلم خود بعد از ساخت فیلم «حلقه ی بلینگ» (The Bling Ring) در سال ۲۰۱۳، فیلمی با عنوان «فریب خورده» بسازد که بازسازی فیلمی درام با همین نام و با بازی کلینت ایستوود در سال ۱۹۷۱ است. در این فیلم کالین فارل نقش یک سرباز زخمی دوران جنگ داخلی آمریکا را روایت می کند که حضور مردانه ی او در یک جمع زنانه (نیکول کیدمن، کریستین دانست و الی فانینگ) زندگی آن ها را دچار تغییرات شدیدی می سازد. البته با توجه به قدرت کارگردانی و نویسندگی کاپولا باید منتظر یک فیلم دیدنی باشیم که حرف های زیادی برای گفتن خواهد داشت.

 

۵- کشتن گوزن مقدس (The Killing of a Sacred Deer)

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره,فیلم جشنواره کن

 

نیکول کیدمن و کالین فارل در فیلم دیگری نیز در کنار هم قرار گرفته اند که در جشنواره کن ۲۰۱۷ به نمایش درخواهد آمد. کارگردانی فیلم «کشتن گوزن مقدس» را یورگوس لانثیموس برعهده دارد که وی را بیشتر با فیلم «خرچنگ» (The Lobster) می شناسیم. در این فیلم، فارل و کیدمن نقش زن و شوهری را بازی می کنند که زندگی شان توسط یک نوجوان دچار تغییر می شود. با وجود داستان ساده و سرراست فیلم، لانثیموس که سال گذشته نامزد دریافت جایزه ی اسکار بهترین فیلمنامه نیز شده بود سبک بسیار خاص و منحصر به فردی در فیلمسازی دارد که فیلم او را جذاب خواهد کرد. فیلم او یکی از بخت های اصلی جایزه ی در این فستیوال به شمار می آید.

 

۶- بر اساس یک داستان واقعی (Based on a True Story)

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره,فیلم جشنواره کن

رومن پولانسکی اخیراً به خاطر اعتراضات فعالان حقوق زن به خاطر پرونده ی تجاوز حل نشده و پر سروصدای او در سال ۱۹۷۷ مجبور به کناره گیری از مقام ریاست جوایز سزار فرانسه شد. وی اکنون با فیملی خارج از بخش مسابقه و با عنوان «بر اساس یک داستان واقعی» به صحنه بازگشته و باید منتظر اتفاقات بعد از نمایش این فیلم در بخش خارج از مسابقه جشنواره کن بود. یکی از نویسندگان فیلمنامه ی این فیلم اولیویه آسایاس است که همواره مورد علاقه ی داوران جشنواره ی کن بوده و فیلم داستان یک نویسنده (با بازی امانوئل سنیه)  و یک طرفدار پروپا قرص (با بازی اوا گرین) را روایت می کند. سابقه ی رومن پولانسکی نشان می دهد که این فیلم نیز حرف های زیادی برای گفتن خواهد داشت پس آن را از دست ندهید.

 

۷- پایان خوش (Happy End)

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره,فیلم جشنواره کن

 

میشاییل هانکه کارگردان اتریشی ۵ سال بعد از ساخت فیلم «عشق» (Amour) و بردن جایزه ی نخل طلایی بهترین فیلم جشنواره ی کن بار دیگر با یک فیلم جدید به این جشنواره بازگشته است. در این فیلم نیز بار دیگر بازیگران فیلم «عشق» (ژان لویی ترنتینیان و ایزابل هوپر) در کنار هم قرار گرفته و نقش یک خانواده ی بورژوازی را بازی می کنند که در شمال فرانسه سکونت داشته و در مجاورت آن ها یک اردوگاه بزرگ مهاجران قرار دارد. بدین ترتیب به نظر می رسد با توجه به داستان فیلم های قبلی هانکه باید منتظر داستان تلخ و تاثیرگذاری باشیم.

 

۸- شگفت زده (Wonderstruck)

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره,فیلم جشنواره کن

 

آخرین باری که تاد هینس در جشنواره ی کن حاضر شد در سال ۲۰۱۵ و با فیلم تاثیرگذار «کارول» (Carol) بود. اکنون وی با فیملی به مراتب جاه طلبانه تر و جهانی تر از قبل بازگشته است. این فیلم که بر اساس رمانی از برایان سلزنیک ساخته شده داستان دو کودک ناشنوا در سال های ۱۹۲۷ و ۱۹۷۷ را روایت می کند که به دلایل رازآلودی با هم در ارتباط هستند. جولیان مور و میشله ویلیامز همراه با یک دختر ناشنوای ۱۳ ساله به نام میلیسنت سیموندز و تعدادی دیگر از افراد ناشنوا در این فیلم به ایفای نقش پرداخته اند. اگر این فیلم نتواند اولین جایزه ی نخل طلایی را برای هینس به ارمغان بیاورد دستکم تماشاگران را به گریه خواهد انداخت.

 

۹- تو هیچ وقت واقعا این جا نبودی (You Were Never Really Here)

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره,فیلم جشنواره کن

 

این فیلم بعد از ۶ سال اولین فیلم لین رمزی کارگردان اسکاتلندی خواهد بود که در سال ۲۰۱۱ با فیلم پرسروصدا و تاثیر گذار «باید در مورد کوین حرف بزنیم» (We Need to Talk About Kevin) در بخش مسابقه ی جشنواره ی کن حضور داشت. خواکین فینیکس در این فیلم نقش یک سرباز سابق نیروی دریایی ایالات متحده را بازی می کند که به جستجوی عاملان قاچاق کودکان گشته و بعد از پیدا کردنشان، آن ها را با ضربات چکش از پای در می آورد. این فیلم نیز مانند فیلم قبلی رمزی فیلمی خونین و پر از کشتار خواهد بود که بر اساس رمان کوچکی از جاناتان آمِس نوشته شده است.

 

۱۰-تیغه جاویدان (Blade of the Immortal)

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره,فیلم جشنواره کن

 

تاکاشی میکه کارگردان مشهور ژاپنی جزو یکی از مشتریان ثابت جشنواره ی کن به شمار می آید. اخیراً وی در کنار فیلمنامه های اورجینال به ساخت اقتباس های انیمه نیز تمایل زیادی نشان داده است. وی در جدیدترین فیلم خود با عنوان «تیغه جاویدان» که به زبان ژاپنی است از تاکویا کیمورا و گروه پاپ موسوم به «SMAP» استفاده نموده و باید منتظر موفقیت فیلم در جشنواره ی کن باشیم.

 

۱۱- چطور در مهمانی ها با دختران حرف بزنیم (How to Talk to Girls at Parties)

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره,فیلم جشنواره کن

 

در این فیلم نیز نیکول کیدمن با ظاهری بسیار متفاوت و عجیب ظاهر شده است. این فیلم در مورد مهمانی، روابط دختران، خجالتی بودن و بیگانگی با دیگران بوده و علاوه بر نیکول کیدمن، جان کامرون میچل در نقش کارگردان فیلم و الی فانینگ نیز در نقش مقابل کیدمن در این پروژه حضور خواهند داشت.

 

۱۲- پروژه ی فلوریدا (The Florida Project)

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره,فیلم جشنواره کن

 

شان بیکر بعد از فیلم موفق «نارنگی» (Tangerine) که با دوربین تلفن هوشمند آیفون ۵ اس فیلمبرداری شده بود بار دیگر با داستان گروهی از کودکان در دوران تعطیلات تابستانی بازگشته است در حالی که والدین آن ها روزگار سختی را می گذرانند. ویلم دفو نقش یکی از این والدین را بازی می کند اما بیشتر نقش های فیلم را بازیگران ناشناخته بر عهده دارند. بنابراین باید منتظر بازی طبیعی کودکانی بود که ممکن است در آینده به ستاره تبدیل شوند.

 

۱۳- بی عشق (Loveless)

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره,فیلم جشنواره کن

 

آندری زویاگینتسف، کارگردان روسی، با فیلم «لِویاتان» (Leviathan) در سال ۲۰۱۴ نامزد دریافت جایزه ی اسکار شد و از آن زمان تاکنون همه منتظر کار دیگری از این کارگردان خوش آتیه بوده اند. فیلم «بی عشق» نیز مانند داستان فیلم «لِویاتان» در مورد زندگی مدرن در روسیه بوده و یک درام خانوادگی است که داستان یک زوج بداقبال را روایت می کند که در حین یک مشاجره فرزند خود را گم می کنند. اگر این فیلم در جشنواره ی کن ۲۰۱۷ مورد استقبال قرار گیرد بدون شک زویاگینتسف به یکی از چهره های اصلی جشنواره کن تبدیل خواهد شد که از کشوری پرحاشیه آمده است.

 

۱۴- بر فراز دریاچه: دختر چینی (Top of the Lake: China Girl)

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره,فیلم جشنواره کن

 

فیلم جدید جین کمپیون در جشنواره ی کن امسال ارزش دیدن را خواهد داشت. او اولین و تنها فلیمساز زنی است که جایزه ی تخل طلایی بهترین فیلم جشنواره ی کن را در سال ۱۹۹۳ برای فیلم «پیانو» (The Piano) دریافت کرد. اکنون وی در کنار دیوید لینچ (با سریال تویین پیکس (Twin Peaks)) دومین کارگردانی است که یک سریال تلویزیونی را به بخش جایزه ی جشنواره ی کن می آورد. این سریال هفت ساعته در مورد یک دختر آسیایی است که جنازه ی او در یک چمدان در یکی از مشهورترین سواحل سیدنی پیدا می شود.

 

در این سریال الیزابت ماس نقش کارآگاهی به نام رابین گریفین، گویندولین کریستی (بازیگر نقش بریَن اهل تارث در سریال بازی تاج و تخت) نقش یک پلیس تازه کار و نیکول کیدمن نیز نقش مادرخوانده ی مقتول را بازی خواهند کرد. این چهارمین فیلمی است که نیکول کیدمن در جشنواره ی کن امسال خواهد داشت.

 

 

rooziato.com
  • 15
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
عین القضات همدانی زندگینامه عین القضات همدانی عارف و شاعر قرن ششم هجری

تاریخ تولد: سال ۴۹۲ هجری قمری

محل تولد: همدان، ایران

حرفه: حکیم، نویسنده، شاعر، مفسر قرآن، محدث و فقیه

مدت عمر: ۳۳ سال

درگذشت: در ششم جمادی‌الثانی سال ۵۲۵ هجری قمری

ادامه
اسماعیل محرابی بیوگرافی اسماعیل محرابی؛ بازیگر قدیمی سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۵ فروردین ۱۳۲۳

محل تولد: تنکابن، مازندران

حرفه: بازیگر سینما و تلویزیون

شروع فعالیت: ۱۳۴۵ تاکنون

تحصیلات: لیسانس تئاتر

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش