جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
۰۹:۱۱ - ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۲۰۶۴۲۸
فستیوال ها و جشنواره های هنری

حضور پررنگ ايران در جشنواره کن

اصغر فرهادی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره

گرچه امسال سينماي ايران به‌طور رسمي فيلمي را به جشنواره كن ارسال نكرد، اما تقدير چنين رقم‌زده كه يكي از پررنگ‌ترين حضورهاي سينماگران ايراني را امسال تجربه كنيم. نمايش چهار فيلم از سينماگران ايراني و البته به همراه دو فيلم كوتاه، از نشانه‌هاي اين طالع سعد است.

 

داستان اول؛ حضور

امسال فيلم «همه مي‌دانند» آخرين ساخته اصغر فرهادي كه محصول اسپانيا و در اين كشور ساخته‌شده است، اولين اكران خود را در كن تجربه كرد. اين اثر به عنوان افتتاحيه هفتاد و يكمين جشنواره فيلم كن به نمايش درآمد كه اتفاق مهمي محسوب مي‌شود. رسم نانوشته اين جشنواره افتتاح با يك فيلم انگليسي يا فرانسوي است كه امسال با افتتاح اين فيلم اين رسم شكسته شد. البته سال ٢٠٠٤ هم فيلم «تربيت بد» به كارگرداني پدرو آلمودار فيلم افتتاحيه اين جشنواره بود.

 

«همه مي‌دانند» در بخش رقابتي جشنواره كن براي كسب نخل طلاي بهترين فيلم با ساير فيلم‌هاي شركت‌كننده در جشنواره رقابت مي‌كند. به‌غيراز فيلم «همه مي‌دانند»، «سه‌رخ» در بخش مسابقه حضور دارد كه آخرين ساخته جعفر پناهي است. از طرف ديگر فيلم «مرز» ساخته علي عباسي در بخش نوعي نگاه حضور دارد كه اثرش محصول سوئد و دانمارك است.

 

فيلم «فارنهايت ٤٥١» ساخت رامين بحراني كارگردان ايراني مقيم امريكاست كه با همكاري امير نادري نوشته شده و در بخش غيررقابتي به نمايش درآمد.

 

جدا از اينها يك بازيگر ايراني داريم كه در ايران فعاليت نمي‌كند اما در سينماي بين‌المللي حضوري فعال دارد و او گلشيفته فراهاني است كه در فيلم «دختران آفتاب» به كارگرداني اوا هيوسون، كارگردان فرانسوي بازي دارد. جداي از اينها، از دو كارگردان جوان ايراني مي‌توانيم نام ببريم كه با دو فيلم كوتاه شركت دارند. فيلم «مثل بچه آدم» ساخته آرين وزير‌دفتري در بخش سينه‌فونداسيون و «تاريكي» به كارگرداني سعيد جعفريان و تهيه‌كنندگي رامبد جوان در بخش مسابقه فيلم كوتاه جشنواره كن ۲۰۱۸ شركت دارند.

 

بااينكه فيلم «فارنهايت ٤٥١» در بخش مسابقه نيست و يك نوبت نمايش داده‌شده، اما استقبال نسبتا خوبي از آن صورت گرفت به‌طوري‌كه تماشاگران بعد از ديدن فيلم، رامين بحراني و امير نادري را به‌طور ايستاده تشويق كردند. اين فيلم محصول امريكا و اقتباس جديدي از رمان مشهور ري بردبري است. پيش‌ازاين فرانسوا تروفو از اين رمان فيلم ساخته بود كه با تحسين مخاطبان روبه‌رو شده بود. امير نادري، كارگردان ايراني كه سال‌هاست مقيم امريكا است، در اين فيلم به عنوان همكار فيلمنامه و تدوين حضورداشته است. مايكل شنون، مايكل بي‌جردن، سوفيا بوتلا، مارتين دانوان، كاير دالوا، جين موفات و گريس بيت كرانگ در اين فيلم بازي كرده‌اند.

 

داستان دوم، اصغر فرهادي

اصغر فرهادي رفته‌رفته دارد جاي سينماگر بزرگي همچون عباس كيارستمي را در سينماي جهان براي ما ايرانيان پر مي‌كند. درواقع اسم فرهادي بعد از استاد كيارستمي يادآور سينماگران ايراني است. فرهادي در سال ٢٠١٢ و ٢٠١٦ كه اسكار گرفت عملا به جهان معرفي شد. اين امر به اصغر فرهادي كمك كرد كه بتواند فيلم «گذشته» را با فرانسوي‌ها توليد كند و فيلم «همه مي‌دانند» را با اسپانيايي‌ها. در اين فيلم «خاوير باردم»، «پنه لوپه كروز» و «ريكاردو دارين» بازي دارند كه هرسه از بازيگران مشهور سينماي اسپانيا و سينماي هاليوود هستند. فيلم به زبان اسپانيايي ساخته‌شده و در كشور اسپانيا داستان خود را روايت مي‌كند.

 

البته در جشنواره كن با زيرنويس فرانسه و انگليسي نمايش داده شد. پخش فيلم از همان ابتدا موردتوجه پخش‌كنندگان بين‌المللي قرار گرفت و ازجمله «نت‌فليكس» كه ١٢٠ ميليون مخاطب آنلاين در دنيا دارد به دنبال خريد اين فيلم است؛ اما تا پايان جشنواره كن نمي‌توان دقيقا گفت هر فيلمي چه خريدار و چه پخش‌كننده‌هايي پيدا خواهد كرد. در مورد اصغر فرهادي نظرات مثبت و منفي زياد است. در نظرسنجي نشريه اسكرين از منتقدان «همه مي‌دانند» درنهايت توانسته ١,٨ مجموع ستاره‌ها را دريافت كند كه وضعيتي متوسط ارزيابي مي‌شود. اين نظرسنجي نشان مي‌دهد فيلم «سه رخ» جعفر پناهي با ٢.٦ بيشتر موردتوجه قرارگرفته است.

 

هرچند پيش‌بيني براي جايزه فرهادي يا پناهي زود است، اما دور از انتظار نيست كه اين دو سينماگر به جوايزي دست پيدا كنند.

 

داستان سوم؛ جعفر پناهي

جعفر پناهي از خرداد ۱۳۸۹ از فيلمسازي منع شده، اما با اين تفاسير فعاليت خودش را متوقف نكرده است. با سختي‌ها و مرارت‌هايي كه دارد فيلم‌هاي خودش را مي‌سازد و به جشنواره‌هاي خارجي هم مي‌فرستد. آخرين جايزه‌‌اي كه پناهي گرفت مربوط به فيلم «تاكسي» بود كه در بخش رقابتي شصت و پنجمين جشنواره بين‌المللي فيلم برلين به نمايش درآمد و خرس طلا گرفت؛ اما فيلم جديد او يعني «سه رخ» با بازي جعفر پناهي، بهناز جعفري و بازيگران تازه‌كار ساخته‌شده است. اين فيلم در كن بسيار موردتوجه قرار گرفت و در بروشورها و مجلاتي كه در طول جشنواره منتشر مي‌شود به‌كرات مي‌توان عكس جعفر پناهي را ديد.

 

يكي از حاشيه‌هاي جالب جشنواره كن اين است كه در بلوار مقابل كاخ جشنواره آدم‌هايي هستند كه پلاكارد دست گرفته‌اند و درخواست بليت رايگان يا بليت اهدايي مي‌كنند. تعداد زيادي از اين افراد را ديدم كه در جست‌وجوي دعوت‌نامه يا بليت فيلم «سه‌رخ» جعفر پناهي بودند. يكي از اين افراد پيرمردي بود كه مي‌گفت سينماي ايران را دوست دارد و فيلم‌هاي پناهي را دنبال مي‌كند.

 

جعفر پناهي در جشنواره حضور نداشت و صندلي رديف اول سالن گرند لومير كه نامش نوشته‌شده بود خالي ماند؛ اما عوامل فيلمش همچون بهناز جعفري، مستانه مهاجر، امين جعفري و چند نفر ديگر از فرش قرمز عبور كردند. در اين مراسم موسيقي قسمتي از فيلم كه برگرفته از ترانه نوستالژي «ساري گلين» با ساز دودوك پخش شد. زماني كه اسم جعفر پناهي از تريبون‌ها اعلام شد همه حاضران دست زدند و هنگام نمايش اسمش بر تيتراژ به ابراز احساسات

پرداختند.

 

با توجه به اينكه جعفر پناهي دستيار عباس كيارستمي در سينما بوده؛ در اين فيلم نماهايي گرفته است كه يادآور سينماي كيارستمي و اداي دين به آثار اين فيلمساز فقيد است.

 

اگرچه نمي‌توان تا پايان جشنواره پيش‌بيني دقيقي از جوايز داشت، اما به نظر مي‌رسد كه او هم يكي از شانس‌هاي اين دوره از جشنواره كن است.

 

داستان چهارم، ايرانيان حاضر در جشنواره كن

جداي از عوامل سازنده ايراني برخي از فيلم‌ها كه در جشنواره حضور دارند، تعدادي از ايرانيان علاقه‌مند به به‌سينما از سراسر دنيا به اين جشنواره آمده‌اند. اين حضور شامل رسانه‌هاي فارسي زبان هم مي‌شود كه گزارش‌هايي از جشنواره كن تهيه مي‌كنند؛ اما معدود خبرنگاران داخلي با هزينه‌ شخصي به جشنواره آمده‌اند. از طرف ديگر نهادهاي دولتي مانند فارابي، مركز گسترش سينماي تجربي، سينماي هنر و تجربه و پخش شركت سوره كه وابسته به حوزه هنري است در بازار شركت دارد، همچنين شركت‌هاي خصوصي مثل شركت‌هاي نسرين ميرشب يا ‌آيات مديا كه سه فيلم «سوءتفاهم»، «تنگه ابوقريب» و «به‌وقت شام» را در اينجا عرضه كرده است. غلامرضا موسوي هم از تهيه‌كنندگان سينماي ايران هم حضور دارد و به ديدن فيلم‌ها مي‌رود. سيف‌الله صمديان هم پاي ثابت هر دوره از جشنواره كن است كه به ثبت لحظات مشغول است و البته فاطمه معتمد‌آريا هم طبق روال سال‌هاي گذشته در كن حضور دارد و بيشتر مشغول تماشاي فيلم‌هاست.

 

داستان پنجم، خبرنگاران

برخلاف جشنواره‌هاي داخلي ما در ايران كه به خبرنگاران سرويس‌هاي ويژه اختصاص داده مي‌شود، در جشنواره كن هيچ امتياز ويژه‌اي به اين قشر تعلق نمي‌گيرد، مگر اينترنت رايگان و صندوقي كه اطلاعات جشنواره‌ و فيلم‌ها در آن گذاشته مي‌شود. البته ديدن فيلم‌ها براي خبرنگاران رايگان است و در اتاق خبرنگاران قهوه، آب و گاهي هم آب‌ميوه رايگان است. يعني برخلاف جشنواره‌هاي ايراني هتل، پذيرايي ناهار و شام، بليت هواپيما با هزينه خود رسانه‌ها يا خبرنگاران تامين مي‌شود.

 

بااين‌وجود از ٥٠‌هزارنفري كه به عنوان مهمان و شركت‌كننده در جشنواره حضور دارند ٤٥٠٠ خبرنگار، عكاس، منتقد، مجري و غيره در اين رويداد سينمايي ثبت‌نام كرده‌اند. اين موارد از اين منظر قابل‌توجه است كه جشنواره‌اي كه اعتبار داشته باشد اهالي رسانه حاضر به هزينه كردن هستند تا در آن حضور پيدا كنند. اين امر متاسفانه برخلاف جشنواره‌هاي ما است كه به خبرنگاران سرويس‌هاي ويژه‌اي داده مي‌شود، اما خبرنگاران خارجي تمايلي براي شركت در جشنواره‌هاي ما ندارند! اين موضوع گواه اين است كه بايد در شيوه‌هاي اجراي برگزاري و انتخاب فيلم‌ها به‌ويژه جشنواره جهاني فيلم فجر بيشتر كار شود تا رسانه‌ها براي شركت در جشنواره علاقه‌مند شوند تا از اين مسير جشنواره به دنيا معرفي شود.

 

داستان ششم، بازار

بازار كن فرانسه را بايد بازار معتبري دانست. اين اعتبار وابسته به جشنواره‌اي كه از جشنواره‌هاي برلين و ونيز بالاتر بوده و بخش ديگر اين اعتبار را بايد به حضور همه شركت‌ها و پخش‌كننده‌ها دانست كه از همه جاي دنيا در اين بازار غرفه دارند. به‌عبارت‌ديگر همه شركت‌هاي ريزودرشت هزينه‌هايي براي اجاره غرفه‌ها پرداخت مي‌كنند تا بتوانند در اين بازار شركت داشته باشند. حتي كشتي‌هايي با هزينه‌هاي هنگفت اجاره كرده‌اند و كارهاي اداري خود را روي اين شناورها انجام مي‌دهند. فيلمي كه در جشنواره كن شركت‌كند حتي اگر جايزه‌اي نگيرد به‌خوبي مي‌تواند پخش‌كننده خوب پيداكرده و از اين طريق كسب درآمد كند. به همين دليل براي سازندگان فيلم‌ها حضور در كن خيلي مهم و البته موثر است.

 

نكته ديگر كه بايد در مورد جشنواره كن تاييد كرد، اينكه اساسا فيلم‌هايي كه به جشنواره كن راه پيدا مي‌كنند با دقت و وسواس انتخاب‌شده‌اند. درواقع فيلم‌هاي زيادي به جشنواره معرفي مي‌شوند اما درنهايت حدود ٢٠ فيلم براي بخش مسابقه، ٣٠ فيلم هم براي بخش‌هاي ديگر پذيرفته مي‌شوند كه براي اولين‌بار به نمايش درمي‌آيند. به همين دليل است كه فيلمي كه در جشنواره كن پذيرفته مي‌شود حتي اگر جايزه‌اي هم نبرد، معياري براي ارزشمندي فيلم است و به همين دليل است كه پخش‌كننده‌ها به دنبال خريد اين فيلم‌ها هستند؛ به همين دليل است كه حضور فيلم‌هاي ايراني گواهي بر درجه اعتبار كافي سينماي ايران محسوب مي‌شود.

 

داستان آخر؛ اجرا

يكي از مهم‌ترين ويژگي‌هايي هر جشنواره‌اي كه به اعتبار آن كمك مي‌كند، شيوه‌هاي اجرايي آن است. سه محور اصلي براي برگزاري حرفه‌اي يك جشنواره وجود دارد؛ اول كيفيت فيلم‌هاست كه نحوه انتخاب آن است كه قبلا گفته شد، دوم ميزان جايزه نقدي برندگان كه از اندازه‌اي مشخص بايد بالاتر باشد تا آن جشنواره «آ» محسوب شود و درنهايت شيوه اجرايي جشنواره است. جشنواره كن كه از دهه چهل برگزار مي‌شود و امسال هم هفتاد و يكمين دوره آن است همچنان با نظم و ترتيب خاصي برگزار مي‌شود.

 

بر اساس تشريفات كن، زماني كه فيلمي در بخش مسابقه شركت مي‌كند و قرار است اكران شود، ستاره‌ها از روي فرش قرمز عبور مي‌كنند. طبق برنامه ستاره‌ها با ليموزين از كاخ مقابل جشنواره به جلوي فرش قرمز آورده مي‌شوند كه عوامل فيلم بايد با لباس رسمي از روي فرش قرمز عبور كنند. عبور عوامل فيلم همراه با ثبت تصاوير عكاسان است كه در لحظه براي تمام دنيا مخابره مي‌شود و از دوربين‌ها تصاوير به‌صورت زنده در تلويزيون بزرگ محوطه پخش مي‌شود تا هزاران نفري كه پشت نرده‌ها قرار دارند و با كمك نگهبانان و پليس‌ها كنار فرش قرمز قرار ايستاده‌اند بتوانند ستاره‌ها را تماشا كنند.

 

ديدن افرادي كه دنبال بليت مجاني مي‌گردند تا به تماشاي فيلم بنشينند يا افرادي كه لباس‌هاي عجيب‌وغريب پوشيده‌اند تا توجه عكاسان و رسانه‌ها را به خودشان جلب كنند يا افرادي كه خودشان را شبيه هنرپيشه‌هاي مشهور درمي‌آوردند تا توجه كارگردان و تهيه‌كنندگان را براي كار در سينما جلب كنند از تصاوير آشناي كاخ جشنواره است. از طرف ديگر با توجه به تهديدهاي امنيتي كه مدتي است اروپايي‌ها درگير آنند نيروهاي محافظت با آرامش كامل و لباس متحدالشكل كار خودشان را انجام مي‌دهند. جاي تعجبي ندارد كه افراد همه موبايل به دست در حال عكس گرفتن هستند تا به سرعت اين عكس‌ها را در فضاي مجازي و فضاي شخصي خودشان منتشر كنند.

 

اين موارد ذكر شد تا به اين نتيجه برسيم كه باوجوداين همه علاقه‌مند و شركت‌كننده‌هاي با سلايق و خاستگاه‌هاي متفاوت در كن، هيچ‌گونه بي‌نظمي را در كن شاهد نيستيم. فيلم‌ها به‌موقع پخش مي‌شوند هركسي وظيفه خودش را به‌درستي انجام مي‌دهد. به همين دلايل است كه جشنواره كن داراي اعتباري ويژه‌ مي‌شود. جشنواره فيلم كن همواره از سال‌هاي دور تا همين اواخر براي ايرانيان خاطرات خوبي به‌جا گذشته و بايد اميدوار بود كه امسال هم اين خاطرات شيرين بار ديگر رقم بخورد. يكي از آن خاطرات خوش دريافت نخل طلاي كن توسط استاد عباس كيارستمي است كه در دوره پنجاهم براي فيلم «طعم گيلاس» رخ داد. اميدواريم امسال هم جوايز خوبي به دست سينماگران ايراني برسد.

 

بهمن عبداللهي

 

 

etemadnewspaper.ir
  • 12
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی نصیریان بیوگرافی علی نصیریان؛ پیشکسوت صنعت بازیگری ایران

تاریخ تولد: ۱۵ بهمن ۱۳۱۳

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر، نویسنده و کارگردان

آغاز فعالیت: ۱۳۲۹ تاکنون

تحصیلات: دانش آموخته مدرسه تئاتر در رشته هنرپیشگی

ادامه
پاوان افسر بیوگرافی پاوان افسر بازیگر تازه کار سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ تیر ۱۳۶۳ 

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر 

آغاز فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

تحصیلات: لیسانس رشته ی مدیریت بازرگانی

ادامه
امین پیل علی بیوگرافی امین پیل علی بازیکن تازه نفس فوتبال ایران

تاریخ تولد: ۱۷ دی ۱۳۸۱

محل تولد: گیلان

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک

تیم: تیم ملی فوتبال ایران

شماره پیراهن: ۱۵

ادامه
ابوطالب بن عبدالمطلب زندگینامه ابوطالب بن عبدالمطلب پدر امام علی (ع)

تاریخ تولد: ۳۵ پیش از عام‌الفیل

محل تولد: مکه

دیگر نام ها: عبدالمطلب، عبدالمناف، عمران

دلیل شهرت: رئیس قبیله بنی هاشم، پدر امام علی (ع)، عمو و حامی حضرت محمد (ص)

درگذشت: سال دهم بعثت

آرامگاه: مکه در گورستان ابوطالب

ادامه
رودریگو هرناندز بیوگرافی «رودریگو هرناندز»؛ ستاره ای فراتر از یک فوتبالیست | هوش و تفکر رمز موفقیت رودری

تاریخ تولد: ۲۲ ژوئن ۱۹۹۶

محل تولد: مادرید، اسپانیا

حرفه: فوتبالیست 

پست: هافبک دفاعی

باشگاه: منچسترسیتی

قد: ۱ متر ۹۱ سانتی متر

ادامه
موسی التماری بیوگرافی موسی التماری بازیکن فوتبال اردنی

تاریخ تولد: ۱۰ ژوئن ۱۹۹۷

محل تولد: امان، اردن

حرفه: فوتبالیست

باشگاه کنونی: باشگاه فوتبال مون‌پلیه فرانسه

پست: مهاجم

قد: ۱ متر ۷۶ سانتی متر

ادامه
اوسمار ویرا بیوگرافی اوسمار ویرا سرمربی تیم پرسپولیس

تاریخ تولد: ۳ ژوئیه ۱۹۷۵

محل تولد: ریو گرانده دو سول ، برزیل

حرفه: سرمربی تیم فوتبال

باشگاه کنونی: پرسپولیس

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴

ادامه
اوستون ارونوف بیوگرافی اوستون ارونوف بازیکن فوتبال ازبکی در تیم های ایرانی

چکیده بیوگرافی اوستون ارونوف

نام کامل: اوستون رستم اوگلی اورونوف

تاریخ تولد: ۱۹ دسامبر ۲۰۰۰

محل تولد: نوایی، ازبکستان

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک تهاجمی

باشگاه کنونی: پرسپولیس

ادامه
اکرم عفیف بیوگرافی اکرم عفیف بازیکن برتر تیم ملی قطر

تاریخ تولد: ۱۸ نوامبر ۱۹۹۶

محل تولد: دوحه، قطر

حرفه: فوتبالیست

پست: وینگر

باشگاه کنونی: السد قطر

قد: ۱ متر ۷۶ سانتی متر

ادامه
دیالوگ های آنشرلی

دیالوگ های آنشرلی در این مقاله از سرپوش به بررسی جذابیت های دیالوگ های آنشرلی در سینما و تئاتر می‌پردازیم. آنشرلی، با تاریخچه‌ای غنی در حوزه فرهنگ و هنر، دارای دیالوگ‌هایی است که علاوه بر ارتقاء داستان، به عنوان نمونه‌هایی برجسته از زبان هنری در این صنایع شناخته می‌شوند. اثر آنشرلی  کتاب "آنشرلی" نوشته لوسی ماد مونتگمری، داستان دختری به نام آن شرلی است که در یتیم خانه بزرگ شده و به یک خانواده ثروتمند در شهر مونک هاوس نیو برونزویک در کانادا فروخته می شود. آن شرلی دختری کنجکاو، مهربان و خلاق است که با دیالوگ های خود، شخصیتی دوست داشتنی و ماندگار در ذهن خوانندگان ایجاد کرده است. انیمیشن آنشرلی انیمیشن "آنشرلی" که در سال ۱۹۷۹ در ژاپن ساخته شده است، اقتباسی از رمان "آن در گرین گیبلز" نوشته لوسی ماد مونتگمری است. این انیمیشن، داستان دختری به نام آن شرلی را روایت می کند که در یتیم خانه بزرگ شده و به یک خانواده ثروتمند در شهر مونک هاوس نیو برونزویک در کانادا فروخته می شود. شخصیت های آنشرلی شخصیت های اصلی انیمیشن آنشرلی عبارتند از: آن شرلی: دختری کنجکاو، مهربان و خلاق که با موهای قرمز و شخصیت دوست داشتنی خود، یکی از محبوب ترین شخصیت های ادبیات کودکان است. مریلا کاترین کاتبرت: خواهر بزرگ تر ماتیو کاتبرت که با برادرش در مزرعه گرین گیبلز زندگی می کند. مریلا زنی سخت کوش و جدی است که در ابتدا از حضور آن شرلی در خانه خود خوشحال نیست. ماتیو کاتبرت: برادر کوچک تر مریلا که مردی مهربان و ساده دل است که به سرعت با آن شرلی دوست می شود. دیانا براری: دختر همسایه کاتبرت ها که با آن شرلی دوست می شود. دیانا دختری مهربان و ساده دل است که به سرعت با آن شرلی دوست می شود. دیالوگ های انیمیشن آنشرلی داستان انیمیشن آنشرلی داستان انیمیشن آنشرلی، همانند داستان رمان، از این قرار است که آن شرلی، دختری یتیم که در یتیم خانه بزرگ شده است، توسط خواهر و برادری به نام های مریلا و ماتیو کاتبرت به فرزندخواندگی پذیرفته می شود. مریلا و ماتیو، آن شرلی را برای کمک به انجام کارهای خانه و مزرعه می خواهند. آن شرلی، با موهای قرمز آتشین و شخصیت دوست داشتنی خود، به سرعت با مریلا و ماتیو و همچنین با همسایه آنها، دیانا براری، دوست می شود. آن شرلی، با ماجراجویی ها و شیطنت های خود، زندگی کاتبرت ها را زیر و رو می کند و به آنها یاد می دهد که چگونه از زندگی لذت ببرند. نکات مثبت آنشرلی انیمیشن آنشرلی، از جمله انیمیشن های ماندگار و خاطره انگیزی است که با داستان جذاب و شخصیت های دوست داشتنی خود، مخاطبان زیادی را به خود جذب کرده است. از جمله نکات مثبت این انیمیشن می توان به موارد زیر اشاره کرد: - داستان انیمیشن آنشرلی، همانند داستان رمان، داستانی جذاب و پرکشش است که مخاطبان را از ابتدا تا انتها درگیر خود می کند. - شخصیت های انیمیشن آنشرلی، از جمله آن شرلی، مریلا، ماتیو و دیانا، شخصیت هایی دوست داشتنی هستند که مخاطبان با آنها ارتباط برقرار می کنند. - انیمیشن آنشرلی، پیام های مثبتی مانند اهمیت خانواده، دوستی و امید را به مخاطبان خود منتقل می کند. دیالوگ های شخصیت آنشرلی دیالوگ های آنشرلی دیالوگ های آنشرلی، بیانگر شخصیت او هستند. او دختری کنجکاو و ماجراجو است که همیشه به دنبال یادگیری چیزهای جدید است. این ویژگی در دیالوگ های او به وضوح دیده می شود. برای مثال، در یکی از دیالوگ ها، آنشرلی از معلم خود می پرسد: "حتی اگر دنیا بد باشد، همیشه چیزهای خوب هم وجود دارد." " تصور اینکه شما یک ملکه هستید واقعا عالی است. شما بدون هیچ گونه ناراحتی از آن لذت می برید و هر زمان که بخواهید می توانید از ملکه بودن دست بردارید، کاری که در زندگی واقعی نمی توانید انجام دهید." "این یک چیز خوب در مورد این جهان است ... همیشه بهارهای بیشتری وجود دارد." "وقتی فکر می‌کنم قرار است اتفاق خوبی بیفتد، به نظر می‌رسد که بر روی بال‌های انتظار پرواز می‌کنم. و سپس اولین چیزی که متوجه می شوم با یک ضربت به زمین می افتم. اما واقعاً ماریلا، قسمت پرواز تا زمانی که ادامه دارد با شکوه است... مثل اوج گرفتن در غروب خورشید است. من فکر می‌کنم که تقریباً تاوان ضربه را می‌پردازد." "خب، نمی توان یکدفعه عادت دختر بچه بودن را کنار گذاشت." "شاید... شاید... عشق به طور طبیعی از یک دوستی زیبا آشکار شد، مانند گل رز طلایی که از غلاف سبزش می لغزد."  "این یک ایده دوست داشتنی است، دایانا؛ زندگی کردن به گونه ای که نامت را زیبا کنی، حتی اگر در آغاز زیبا نبود... آن را در افکار مردم برای چیزی آنقدر دوست داشتنی و دلپذیر قرار می دهد که هرگز به تنهایی به آن فکر نمی کنند." "شاید، به هر حال، عاشقانه مانند یک شوالیه که سوار اسب می‌شود، با شکوه و هیاهوی وارد زندگی انسان نشده باشد. شاید مثل یک دوست قدیمی از راه‌های آرام به سمت آدم خزید..." "خب، همه ما اشتباه می کنیم، عزیزم، پس فقط آن را پشت سر بگذار. ما باید از اشتباهات خود پشیمان باشیم و از آنها درس بگیریم، اما هرگز آنها را با خود به آینده منتقل نکنیم." "من معتقدم که زیباترین و شیرین ترین روزها، روزهایی نیستند که در آن اتفاقات بسیار باشکوه یا شگفت انگیز یا هیجان انگیزی رخ دهد، بلکه فقط روزهایی هستند که لذت های کوچک ساده ای را به ارمغان می آورند و به آرامی یکدیگر را دنبال می کنند، مانند مرواریدهایی که از یک رشته می لغزند." "من از دوستی بسیار سپاسگزارم. زندگی را بسیار زیبا می کند." "این بدترین دوران بزرگ شدن است و من در حال درک آن هستم. چیزهایی که در دوران کودکی خیلی می‌خواستی، وقتی به آنها دست پیدا می‌کردی، به نظرت چندان شگفت‌انگیز به نظر نمی‌رسند." "آیا خوب نیست که فکر کنیم فردا روز جدیدی است که هنوز هیچ اشتباهی در آن وجود ندارد." دیالوگ های ماندگار آنشرلی "این خیلی خوب است که در مورد غم ها بخوانید و تصور کنید که قهرمانانه از طریق آنها زندگی می کنید، اما وقتی واقعاً آنها را دارید، خیلی خوب نیست" "خیلی آسان است که شرور باشی بدون اینکه بدانی." "اما واقعاً ماریلا، نمی‌توان در چنین دنیای جالبی برای مدت طولانی غمگین ماند، می‌تواند؟" "زندگی ارزش زیستن را دارد تا زمانی که خنده در آن باشد." "تجربه من این بوده است که شما تقریباً همیشه می توانید از چیزهایی لذت ببرید، اگر تصمیم خود را محکم بگیرید که این کار را انجام دهید." "دنیای قدیمی عزیز تو بسیار دوست داشتنی هستی و من خوشحالم که در تو زنده هستم." "چرا مردم باید برای دعا زانو بزنند؟ اگر واقعاً می خواستم دعا کنم به شما می گویم که چه کار می کردم. من به تنهایی یا در جنگل های عمیق و عمیق به یک میدان بزرگ بزرگ می رفتم و به آسمان - بالا - بالا - بالا - به آن آسمان آبی دوست داشتنی نگاه می کردم که انگار پایانی برای آن وجود ندارد. آبی بودن و سپس من فقط یک دعا را احساس می کنم." "این یکی از مزایای سیزده سالگی است که شما خیلی بیشتر از زمانی که فقط دوازده ساله بودید می دانید" "تا زمانی که نمردی هرگز از غافلگیر شدن در امان نیستی" "کیک‌ ها یک عادت وحشتناک دارند که وقتی می‌ خواهید خوب باشند بد می‌ شوند" "آنه تمام عاشقانه هایت را رها نکن اندکی از آن چیز خوبی است البته نه زیاد اما کمی از آن را حفظ کن" دیالوگ های زیبای آنشرلی سخن پایانی درباره دیالوگ های آنشرلی دیالوگ های آنشرلی، بخشی از جذابیت این شخصیت دوست داشتنی هستند. این دیالوگ ها، شخصیت، امید، خوش بینی و عشق به طبیعت آنشرلی را به خوبی بیان می کنند. گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش