جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
۱۷:۴۹ - ۰۴ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۰۹۵۴
فیلم و سینمای ایران

عملی شدن وعده انتخاباتی رئیس سازمان سینمایی:

 فیلم‌های مشکل‌دار و بلاتکلیف؛ از برزخ تا بهشت!

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران,فیلم های مشکل دار

کاناپه، خانه پدری، خانه دختر، رستاخیز، میهمانی کامی، آشغال‌های دوست‌داشتنی و... در انتظار بازبینی هستند در تب و تاب انتخابات و در شلوغی و هیجان کم‌سابقه آن روزها، آنچه در کنار حمایت بی‌قید و شرط هنرمندان و سینماگران از ریاست‌جمهوری حسن روحانی به چشم می‌خورد، مطالبات تقریبا همگانی سینماگران درباره روشن شدن تکلیف فیلم‌هایی بود که به هر دلیل ممکن از چرخه اکران بازمانده بودند. سازندگان و صاحبان این فیلم‌های بلاتکلیف که طیف گوناگونی را از احمدرضا درویش با گرایش‌های اصلاح‌طلبانه، ابراهیم حاتمی‌کیای اصولگرا، کیانوش عیاری متعلق به سینمای اجتماعی روشنفکرانه و جوان‌تر‌هایی چون محسن امیریوسفی و رضا درمیشیان و... را شامل می‌شود، در روزهای انتخابات از رئیس‌جمهوری آینده درخواست داشتند تا با روشن کردن تکلیف فیلم‌های در محاق مانده‌شان، آنان را در ادامه مسیر طبیعی حرفه‌ای‌شان یاری کند. شاید بشود گفت تحت‌تأثیر فضای پرتب و تاب آن روزها بود که محمدمهدی حیدریان، رئیس سازمان سینمایی قول داد فیلم‌های به‌اصطلاح توقیفی را از برزخ بیرون بیاورد. بیرون آوردن فیلم‌ها از برزخ هم به این معنا بود که یا فیلم‌ها اصلاح و قابل نمایش خواهند شد یا لااقل تکلیف‌شان یک‌سره شده و مُهر توقیف رسمی روی پیشانی آنها خواهد خورد. قول حیدریان جز این نبود. قولی که با وجود شناختی که از حیدریان وجود داشت.

 

 چنین به نظر می‌آمد که در هیجان انتخابات به زبان آمده و به احتمال زیاد در شلوغی روزهای پیش رو فراموش خواهد شد و سازمان سینمایی به این سادگی‌ها نخواهد توانست راه حلی برای نمایش آن فیلم‌ها پیدا کند، اما ظاهرا محمدمهدی حیدریان در ادامه خوش‌قولی‌هایش این مطالبه مهم سینماگران و وعده خود را از یاد نبرده است؛ چنان‌که روز گذشته حبیب ایل‌بیگی، معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی از دستور حیدریان برای پیگیری این مهم و تشکیل کمیته‌ای ویژه برای بازبینی این آثار خبر داد.

 

سینمای ایران فیلم توقیفی یا بلاتکلیف کم ندارد. به همین نسبت سازمان سینمایی دولت یازدهم نیز با این قضیه کم مواجه نبوده و کم مورد سوال قرار نگرفته است. می‌توان گفت تعداد فیلم‌هایی که در سال‌های اخیر ساخته شده و سازمان سینمایی در چهار‌سال دولت یازدهم نتوانسته تکلیف آنها را مشخص کند، کم نیست. کاناپه آخرین ساخته کیانوش عیاری و خانه پدری که پیش از آن تولید شده در این لیست هستند. از عبدالرضا کاهانی نیز که جزو باتجربه‌ترین کارگردانان در زمینه توقیف و بلاتکلیفی است ارادتمند، نازنین، بهاره، تینا در این لیست وجود دارد که حرف‌های ضد و نقیضی درباره آن منتشر شده است. آخرین‌باری که نام این فیلم در این زمینه در رسانه‌ها درج شد، زمان انتشار توییت اعتراضی عبدالرضا کاهانى به عدم صدور مجوز به دو فیلم آخرش بود: فیلم‌هاى وقت داریم حالا و ارادتمند؛ نازنین، بهاره، تینا در دولت امید اکران نشدند، اما امید بذر هویت ماست. ظاهرا پس از ارسال فیلم به شورای پروانه نمایش اخبار ضد و نقیضی در رابطه با پروانه فیلم منتشر شد که حکایت از سنگ‌اندازی این شورا در اکران این فیلم داشت و گمانه‌زنی‌های زیادی در مورد چرایی صادر نشدن مجوز این فیلم در فضای سینما مطرح شد. اما محمدحسین لطیفی از اعضای شورای پروانه نمایش در نخستین مصاحبه خود پیرامون این فیلم گفت: ارادتمند نازنین، بهاره، تینا ساخته عبدالرضا کاهانی امکان اصلاح ندارد و بنابراین مجوز نمایش نخواهد گرفت. لطیفی مدعی شده بود نظر جمعی این شورا این بوده که کل چیزی که در فیلم است یعنی سوژه فیلم از ابتدا تا پایان مشکل دارد و همه اعضا بر این عقیده بوده‌اند که پروانه نمایش صادر نشود.

 

 محسن امیریوسفی نیز اصرار دارد تکلیف آشغال‌های دوست‌داشتنی‌اش روشن شود. وضع این فیلم واقعا تعجب‌آور و به تعبیر خود این کارگردان طنزآمیز شده و در این سال‌ها کسی حاضر به بازبینی این فیلم و اعلام نظر قطعی‌اش درباره آن نشده است. می‌توان به این سیاهه اضافه کرد وضع رستاخیز احمدرضا درویش را که این نیز از آن اتفاقات تأسف‌برانگیز در کارنامه سازمان سینمایی است که این سازمان بی‌ این‌که خود مشکل چندانی با این فیلم داشته باشد، مقابل عمل انجام‌شده‌ای قرار گرفته و در این چند‌ سال اخیر عاجز از حل کردن مشکل این فیلم بوده است. درباره رستاخیز باید گفت که این فیلم پروانه نمایش دارد و حتی به مدت یک‌ روز اکران عمومی را نیز تجربه کرده، اما گروه‌هایی با تجمع مقابل سینماها، سازمان سینمایی را وادار به پایین کشیدن فیلم از روی پرده کرده‌اند و سنگی در چاهی انداخته و کشمکشی را آغاز کرده‌اند که هنوز که هنوز است به نتیجه نرسیده و همچنان تلاش برای رفع مشکل فیلم ادامه دارد. از فیلم‌های دیگر فهرست بلاتکلیف‌ها می‌توان به عصبانی نیستم رضا درمیشیان و خانه دختر شهرام شاه‌حسینی اشاره کرد که هر دوی این فیلم‌ها در زمان نمایش جشنواره‌ای درعین این‌که توانستند نظر منتقدان را به خود جلب کنند، اما در ادامه در آتش سوءتفاهم‌های ایجاد شده سوختند و از آن پس دیگر رنگ پرده را ندیدند. علی احمدزاده نیز که همین چند وقت پیش اعلام شد فیلم مادر قلب‌اتمی‌اش پس از چهارسال پروانه نمایش گرفته، مهمونی کامی و پدیده را - که چهره‌های محبوبی نیز در آن حضور دارند - در فهرست بلاتکلیف‌ها دارد. فیلم‌هایی که به معنای واقعی کلمه بلاتکلیف هستند؛ نه خبری از بازبینی این فیلم‌ها منتشر و نه حتی اظهارنظری در این‌باره شنیده شده است.

 

در تلاش برای سر و سامان دادن به این اوضاع بلبشو است که روابط‌عمومی سازمان سینمایی گزارش می‌دهد در پی اظهارنظر محمدمهدی حیدریان، رئیس سازمان سینمایی در روزهای انتخابات مبنی بر امکان بازبینی مجدد تعدادی از فیلم‌های بدون پروانه نمایش و مشکل‌دار، کمیته ویژه‌ای جهت این امر تشکیل شده است. در گزارش روابط‌عمومی سازمان سینمایی از قول حبیب ایل‌بیگی، معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی آمده است: رئیس محترم سازمان سینمایی چندی قبل درخصوص بازبینی مجدد تعدادی از فیلم‌های بدون پروانه نمایش و مشکل‌دار صحبت کردند که در پی این موضوع و دستور ایشان به معاونت نظارت و ارزشیابی مبنی بر تشکیل کمیته‌ای با حضور سینماگران و صاحب‌نظران فرهنگی؛ این کمیته تشکیل شده و فعالیت خود را آغاز کرده است. ایل‌بیگی درباره روند کار این کمیته ویژه نیز این‌طور توضیح داده است: این کمیته درحال بررسی فیلم‌‌های مختلف است تا بتوانیم به مرور فیلم‌هایی را که مشکل داشتند بازبینی و راهکاری پیدا کنیم، برای رفع مشکلشان و فکر می‌کنم در آینده‌ای نزدیک بتوانیم درخصوص فیلم‌هایی که توسط این کمیته بازبینی شده و گفت‌وگوهایی که حتما با خود دست‌اندرکاران فیلم‌ها خواهد شد، گزارش کاملی بدهیم و جزییات را اعلام کنیم. ایل‌بیگی صحبت‌هایش را با این اظهارنظر به پایان برده: از آن‌جا که این فیلم‌ها محصول فرهنگی هنری هستند و محصول فرهنگی هنری هم باید شرایط عرضه آن فراهم شود، تلاش این کمیته این است که راه‌‌حلی را برای رفع مشکلات فیلم‌ها پیدا کند.

 

کیانوش عیاری : مشکل فیلم‌های توقیفی باید حل شود

در این دولت جدید مهمترین موضوعی که رئیس‌جمهوری منتخب باید به آن توجه داشته باشد٬ فیلم‌های توقیفی است که تا به امروز بنا بر شرایطی فرصت نمایش پیدا نکرده‌اند. باید به اهمیت موضوع این فیلم‌ها توجه شود و شرایط برای این‌گونه فیلم‌ها و سازندگان چنین آثاری بهبود پیدا کند. اما این تنها کاری نیست که دولت باید در زمینه سینما به انجام برساند. بعد از رفع توقیف این فیلم‌ها٬ دولت باید به فکر مسائل بنیادی سینما و موضوعات زیربنایی آن باشد. مثل موضوع بیمه٬ حمایت و پشتیبانی از سینمای مستقل و به‌خصوص سینماگران جوان که بتوانند به راحتی فیلم بسازند. اما مهمترین موضوع تعیین تکلیف تعدادی فیلم است که دو عدد از آنها متعلق به خود من است. دولت باید بداند فیلم در صورتی که به نمایش درنیاید، انگار که کار فیلمساز پایان نیافته است. این هم از نظر خلاقیت هنرمندانه و هم بازگشت مالی یک فیلم برای آغاز فیلم بعدی آن فیلمساز صادق است. به‌هرحال باز تکرار می‌کنم پراهمیت‌ترین کار این است که اطمینان به دولت از سوی سینماگران نسبت به قبل بیشتر شود. سینماگرانی که در این انتخابات اخیر نشان دادند به‌رغم تمام بی‌مهری‌هایی که در این سال‌ها دیده‌اند، وجودشان مالامال از عشق و مهر این سرزمین است. مطمئن باشید اگر به سینما و معیشت سینماگران به خوبی توجه شود اتفاقات خوبی رخ خواهد داد.

 

محسن امیریوسفی: اگر کارم غیرقانونی است بگویند فیلم نساز

فیلم آشغال‌های دوست‌داشتنی حی و حاضر است، آماده هر نوع بازبینی؛ تا گفته شود که مشکل این فیلم چیست که این همه مدت باید بلاتکلیف بماند و نتواند رنگ پرده را ببیند. کاش دوستان می‌دانستند با رفتارهای غیرقانونی نمی‌توان جلوی فیلمی را گرفت. البته فیلم قبلی من نیز سابقه سال‌ها بلاتکلیفی دارد.  انگار تنها مشکل من این است که کارهایم قانونی است. من برای ساخت این فیلم پروانه ساخت گرفتم. همچنان که گفتم برای خواب تلخ ١٢‌سال صبر کردم که اکران شد، احتمالا باید برای آشغال‌های دوست‌داشتنی هم ١٢‌سال صبر کنم تا مجوز اکران بگیرد، اما دوست دارم بگویم اگر واقعا کارم غیرقانونی است بگویند فیلم نساز. آشغال‌های دوست‌داشتنی کاملا قانونی ساخته شده و نزدیک چهارسال است که امید به اندکی تدبیر و اعتدال دارم. خدا کند در این دولت جدید اندکی از وعده‌هایی که داده شده عملی شود. چند‌سال است که می‌گویم آشغال‌های دوست‌داشتنی فیلمی در جهت گفت‌وگو، وحدت ملی و پرهیز از فضای دوقطبی در جامعه است؛ چیزی که نیاز امروز جامعه ماست، ولی تنها پاسخی که از مدیران گرفتم، خانه‌نشین‌کردنم بود! آن‌ هم در بهترین سال‌های زندگی کاری‌ام. شاید همان ‌سال ٩٢ وقتی اجازه ندادند هیأت انتخاب جشنواره، این فیلم را ببیند، باید آن را به جشنواره‌های خارجی می‌دادم تا حداقل زحمات گروهی از بهترین عوامل سینمای ایران دیده می‌شد، هنوز نمی‌خواهم قبول کنم که اشتباه کرده‌ام!

 

 

 

 

 

shahrvand-newspaper.ir
  • 11
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی نصیریان بیوگرافی علی نصیریان؛ پیشکسوت صنعت بازیگری ایران

تاریخ تولد: ۱۵ بهمن ۱۳۱۳

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر، نویسنده و کارگردان

آغاز فعالیت: ۱۳۲۹ تاکنون

تحصیلات: دانش آموخته مدرسه تئاتر در رشته هنرپیشگی

ادامه
پاوان افسر بیوگرافی پاوان افسر بازیگر تازه کار سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ تیر ۱۳۶۳ 

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر 

آغاز فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

تحصیلات: لیسانس رشته ی مدیریت بازرگانی

ادامه
امین پیل علی بیوگرافی امین پیل علی بازیکن تازه نفس فوتبال ایران

تاریخ تولد: ۱۷ دی ۱۳۸۱

محل تولد: گیلان

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک

تیم: تیم ملی فوتبال ایران

شماره پیراهن: ۱۵

ادامه
ابوطالب بن عبدالمطلب زندگینامه ابوطالب بن عبدالمطلب پدر امام علی (ع)

تاریخ تولد: ۳۵ پیش از عام‌الفیل

محل تولد: مکه

دیگر نام ها: عبدالمطلب، عبدالمناف، عمران

دلیل شهرت: رئیس قبیله بنی هاشم، پدر امام علی (ع)، عمو و حامی حضرت محمد (ص)

درگذشت: سال دهم بعثت

آرامگاه: مکه در گورستان ابوطالب

ادامه
رودریگو هرناندز بیوگرافی «رودریگو هرناندز»؛ ستاره ای فراتر از یک فوتبالیست | هوش و تفکر رمز موفقیت رودری

تاریخ تولد: ۲۲ ژوئن ۱۹۹۶

محل تولد: مادرید، اسپانیا

حرفه: فوتبالیست 

پست: هافبک دفاعی

باشگاه: منچسترسیتی

قد: ۱ متر ۹۱ سانتی متر

ادامه
موسی التماری بیوگرافی موسی التماری بازیکن فوتبال اردنی

تاریخ تولد: ۱۰ ژوئن ۱۹۹۷

محل تولد: امان، اردن

حرفه: فوتبالیست

باشگاه کنونی: باشگاه فوتبال مون‌پلیه فرانسه

پست: مهاجم

قد: ۱ متر ۷۶ سانتی متر

ادامه
اوسمار ویرا بیوگرافی اوسمار ویرا سرمربی تیم پرسپولیس

تاریخ تولد: ۳ ژوئیه ۱۹۷۵

محل تولد: ریو گرانده دو سول ، برزیل

حرفه: سرمربی تیم فوتبال

باشگاه کنونی: پرسپولیس

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴

ادامه
اوستون ارونوف بیوگرافی اوستون ارونوف بازیکن فوتبال ازبکی در تیم های ایرانی

چکیده بیوگرافی اوستون ارونوف

نام کامل: اوستون رستم اوگلی اورونوف

تاریخ تولد: ۱۹ دسامبر ۲۰۰۰

محل تولد: نوایی، ازبکستان

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک تهاجمی

باشگاه کنونی: پرسپولیس

ادامه
اکرم عفیف بیوگرافی اکرم عفیف بازیکن برتر تیم ملی قطر

تاریخ تولد: ۱۸ نوامبر ۱۹۹۶

محل تولد: دوحه، قطر

حرفه: فوتبالیست

پست: وینگر

باشگاه کنونی: السد قطر

قد: ۱ متر ۷۶ سانتی متر

ادامه
دیالوگ های آنشرلی

دیالوگ های آنشرلی در این مقاله از سرپوش به بررسی جذابیت های دیالوگ های آنشرلی در سینما و تئاتر می‌پردازیم. آنشرلی، با تاریخچه‌ای غنی در حوزه فرهنگ و هنر، دارای دیالوگ‌هایی است که علاوه بر ارتقاء داستان، به عنوان نمونه‌هایی برجسته از زبان هنری در این صنایع شناخته می‌شوند. اثر آنشرلی  کتاب "آنشرلی" نوشته لوسی ماد مونتگمری، داستان دختری به نام آن شرلی است که در یتیم خانه بزرگ شده و به یک خانواده ثروتمند در شهر مونک هاوس نیو برونزویک در کانادا فروخته می شود. آن شرلی دختری کنجکاو، مهربان و خلاق است که با دیالوگ های خود، شخصیتی دوست داشتنی و ماندگار در ذهن خوانندگان ایجاد کرده است. انیمیشن آنشرلی انیمیشن "آنشرلی" که در سال ۱۹۷۹ در ژاپن ساخته شده است، اقتباسی از رمان "آن در گرین گیبلز" نوشته لوسی ماد مونتگمری است. این انیمیشن، داستان دختری به نام آن شرلی را روایت می کند که در یتیم خانه بزرگ شده و به یک خانواده ثروتمند در شهر مونک هاوس نیو برونزویک در کانادا فروخته می شود. شخصیت های آنشرلی شخصیت های اصلی انیمیشن آنشرلی عبارتند از: آن شرلی: دختری کنجکاو، مهربان و خلاق که با موهای قرمز و شخصیت دوست داشتنی خود، یکی از محبوب ترین شخصیت های ادبیات کودکان است. مریلا کاترین کاتبرت: خواهر بزرگ تر ماتیو کاتبرت که با برادرش در مزرعه گرین گیبلز زندگی می کند. مریلا زنی سخت کوش و جدی است که در ابتدا از حضور آن شرلی در خانه خود خوشحال نیست. ماتیو کاتبرت: برادر کوچک تر مریلا که مردی مهربان و ساده دل است که به سرعت با آن شرلی دوست می شود. دیانا براری: دختر همسایه کاتبرت ها که با آن شرلی دوست می شود. دیانا دختری مهربان و ساده دل است که به سرعت با آن شرلی دوست می شود. دیالوگ های انیمیشن آنشرلی داستان انیمیشن آنشرلی داستان انیمیشن آنشرلی، همانند داستان رمان، از این قرار است که آن شرلی، دختری یتیم که در یتیم خانه بزرگ شده است، توسط خواهر و برادری به نام های مریلا و ماتیو کاتبرت به فرزندخواندگی پذیرفته می شود. مریلا و ماتیو، آن شرلی را برای کمک به انجام کارهای خانه و مزرعه می خواهند. آن شرلی، با موهای قرمز آتشین و شخصیت دوست داشتنی خود، به سرعت با مریلا و ماتیو و همچنین با همسایه آنها، دیانا براری، دوست می شود. آن شرلی، با ماجراجویی ها و شیطنت های خود، زندگی کاتبرت ها را زیر و رو می کند و به آنها یاد می دهد که چگونه از زندگی لذت ببرند. نکات مثبت آنشرلی انیمیشن آنشرلی، از جمله انیمیشن های ماندگار و خاطره انگیزی است که با داستان جذاب و شخصیت های دوست داشتنی خود، مخاطبان زیادی را به خود جذب کرده است. از جمله نکات مثبت این انیمیشن می توان به موارد زیر اشاره کرد: - داستان انیمیشن آنشرلی، همانند داستان رمان، داستانی جذاب و پرکشش است که مخاطبان را از ابتدا تا انتها درگیر خود می کند. - شخصیت های انیمیشن آنشرلی، از جمله آن شرلی، مریلا، ماتیو و دیانا، شخصیت هایی دوست داشتنی هستند که مخاطبان با آنها ارتباط برقرار می کنند. - انیمیشن آنشرلی، پیام های مثبتی مانند اهمیت خانواده، دوستی و امید را به مخاطبان خود منتقل می کند. دیالوگ های شخصیت آنشرلی دیالوگ های آنشرلی دیالوگ های آنشرلی، بیانگر شخصیت او هستند. او دختری کنجکاو و ماجراجو است که همیشه به دنبال یادگیری چیزهای جدید است. این ویژگی در دیالوگ های او به وضوح دیده می شود. برای مثال، در یکی از دیالوگ ها، آنشرلی از معلم خود می پرسد: "حتی اگر دنیا بد باشد، همیشه چیزهای خوب هم وجود دارد." " تصور اینکه شما یک ملکه هستید واقعا عالی است. شما بدون هیچ گونه ناراحتی از آن لذت می برید و هر زمان که بخواهید می توانید از ملکه بودن دست بردارید، کاری که در زندگی واقعی نمی توانید انجام دهید." "این یک چیز خوب در مورد این جهان است ... همیشه بهارهای بیشتری وجود دارد." "وقتی فکر می‌کنم قرار است اتفاق خوبی بیفتد، به نظر می‌رسد که بر روی بال‌های انتظار پرواز می‌کنم. و سپس اولین چیزی که متوجه می شوم با یک ضربت به زمین می افتم. اما واقعاً ماریلا، قسمت پرواز تا زمانی که ادامه دارد با شکوه است... مثل اوج گرفتن در غروب خورشید است. من فکر می‌کنم که تقریباً تاوان ضربه را می‌پردازد." "خب، نمی توان یکدفعه عادت دختر بچه بودن را کنار گذاشت." "شاید... شاید... عشق به طور طبیعی از یک دوستی زیبا آشکار شد، مانند گل رز طلایی که از غلاف سبزش می لغزد."  "این یک ایده دوست داشتنی است، دایانا؛ زندگی کردن به گونه ای که نامت را زیبا کنی، حتی اگر در آغاز زیبا نبود... آن را در افکار مردم برای چیزی آنقدر دوست داشتنی و دلپذیر قرار می دهد که هرگز به تنهایی به آن فکر نمی کنند." "شاید، به هر حال، عاشقانه مانند یک شوالیه که سوار اسب می‌شود، با شکوه و هیاهوی وارد زندگی انسان نشده باشد. شاید مثل یک دوست قدیمی از راه‌های آرام به سمت آدم خزید..." "خب، همه ما اشتباه می کنیم، عزیزم، پس فقط آن را پشت سر بگذار. ما باید از اشتباهات خود پشیمان باشیم و از آنها درس بگیریم، اما هرگز آنها را با خود به آینده منتقل نکنیم." "من معتقدم که زیباترین و شیرین ترین روزها، روزهایی نیستند که در آن اتفاقات بسیار باشکوه یا شگفت انگیز یا هیجان انگیزی رخ دهد، بلکه فقط روزهایی هستند که لذت های کوچک ساده ای را به ارمغان می آورند و به آرامی یکدیگر را دنبال می کنند، مانند مرواریدهایی که از یک رشته می لغزند." "من از دوستی بسیار سپاسگزارم. زندگی را بسیار زیبا می کند." "این بدترین دوران بزرگ شدن است و من در حال درک آن هستم. چیزهایی که در دوران کودکی خیلی می‌خواستی، وقتی به آنها دست پیدا می‌کردی، به نظرت چندان شگفت‌انگیز به نظر نمی‌رسند." "آیا خوب نیست که فکر کنیم فردا روز جدیدی است که هنوز هیچ اشتباهی در آن وجود ندارد." دیالوگ های ماندگار آنشرلی "این خیلی خوب است که در مورد غم ها بخوانید و تصور کنید که قهرمانانه از طریق آنها زندگی می کنید، اما وقتی واقعاً آنها را دارید، خیلی خوب نیست" "خیلی آسان است که شرور باشی بدون اینکه بدانی." "اما واقعاً ماریلا، نمی‌توان در چنین دنیای جالبی برای مدت طولانی غمگین ماند، می‌تواند؟" "زندگی ارزش زیستن را دارد تا زمانی که خنده در آن باشد." "تجربه من این بوده است که شما تقریباً همیشه می توانید از چیزهایی لذت ببرید، اگر تصمیم خود را محکم بگیرید که این کار را انجام دهید." "دنیای قدیمی عزیز تو بسیار دوست داشتنی هستی و من خوشحالم که در تو زنده هستم." "چرا مردم باید برای دعا زانو بزنند؟ اگر واقعاً می خواستم دعا کنم به شما می گویم که چه کار می کردم. من به تنهایی یا در جنگل های عمیق و عمیق به یک میدان بزرگ بزرگ می رفتم و به آسمان - بالا - بالا - بالا - به آن آسمان آبی دوست داشتنی نگاه می کردم که انگار پایانی برای آن وجود ندارد. آبی بودن و سپس من فقط یک دعا را احساس می کنم." "این یکی از مزایای سیزده سالگی است که شما خیلی بیشتر از زمانی که فقط دوازده ساله بودید می دانید" "تا زمانی که نمردی هرگز از غافلگیر شدن در امان نیستی" "کیک‌ ها یک عادت وحشتناک دارند که وقتی می‌ خواهید خوب باشند بد می‌ شوند" "آنه تمام عاشقانه هایت را رها نکن اندکی از آن چیز خوبی است البته نه زیاد اما کمی از آن را حفظ کن" دیالوگ های زیبای آنشرلی سخن پایانی درباره دیالوگ های آنشرلی دیالوگ های آنشرلی، بخشی از جذابیت این شخصیت دوست داشتنی هستند. این دیالوگ ها، شخصیت، امید، خوش بینی و عشق به طبیعت آنشرلی را به خوبی بیان می کنند. گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش