پنجشنبه ۰۹ فروردین ۱۴۰۳
۱۲:۳۳ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۷۱۷۷
فیلم و سینمای ایران

بازگشت ابرقهرمان های نوجوان پسند

نگاهی به فیلم «پاور رنجرز»

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران,فیلم پاور رنجرز

زندگی پنج دانش‌آموز دبیرستان انجل گرو پس از حادثه‌ای فراطبیعی تغییر می‌کند. این افراد که عبارتند از جیسون (با نقش‌آفرینی داکری مونتگمری)، کیمبرلی (با نقش‌آفرینی نائومی اسکات)، بیلی (با نقش‌آفرینی آر جی سیلر)، زاک (با نقش‌آفرینی لودی لین) و ترینی (با نقش‌آفرینی بکی جی) هرکدام افرادی دور از اجتماع و متفاوت با محیط زندگی خود هستند و با یک اتفاق برای همیشه خود را در موقعیتی عجیب می‌بینند که تنها می‌توان نشانه‌هایی از آن را در افسانه‌ها جست‌وجو کرد.

 

آن‌ها در یک شب به‌صورت اتفاقی سکه‌های قدرتی پیدا می‌کنند که قدرت فیزیکی آن‌ها را تغییر داده و توانایی‌های ویژه‌ای برای آن‌ها به ارمغان می‌آورد. این پنج نوجوان با در اختیار داشتن این سکه‌های قدرت به نیرویی عجیب دست یافته و حال باید قدرت‌های خود را مدیریت کنند و در کنار آن به راز نهفته در این سکه‌های قدرت پی ببرند.

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران,فیلم پاور رنجرز

دیری نمی‌‌گذرد که آن‌ها متوجه می‌شوند این سکه‌ها میلیون‌ها سال قبل متعلق به ابرقهرمانانی بوده که نام خود را «پاور رنجرز» گذاشته بودند. رهبر این گروه موجودی فضایی با نام زوردون (با نقش‌آفرینی برایان کرانستون) بوده و ماموریت اصلی این گروه حفظ و نگهداری از کریستالی با نام «زیو» بوده است.

 

کریستالی که از قرار معلوم قدرت بی‌کرانی درون خود دارد و دلیل اصلی بوجود آمدن زمین نیز قرار گرفتن این کریستال در اعماق خاک این سیاره است. دشمن اصلی «پاور رنجرز» موجودی فضایی با نام ریتا (با نقش‌آفرینی الیزابت بنکز) است که قصد دارد با در اختیار گرفتن این کریستال قدرتمند بر کهکشان حکومت کند. با بیدار شدن ریتا از خواب میلیون سالی‌‌اش، سکه‌ها نیز بسوی میزبان‌های جدیدی گرایش پیدا کرده‌اند و این پنج نوجوان را برای مقابله با این دشمن قدرتمند و نجات کره زمین از نابودی آماده می‌کنند.

 

ماجراهای ابرقهرمان‌های «پاور رنجرز» در اوایل دهه ۹۰ با تکیه بر آثار دنباله‌ای که از آن‌ها ساخته می‌شد به شهرت رسید، در همان زمان نیز این ابرقهرمان‌های نوجوان به‌علت وجوه سرگرمی که بوجود می‌آوردند مورد توجه مخاطبان قرار گرفته و حیات خود را تا چند سال ادامه دادند.

 

حرکت این سری آثار از انیمیشن بسوی برنامه‌های تلویزیونی و تلاش‌های ناموفق سینمایی در رفت و آمد بود و درنهایت با پا گذاشتن نوجوانان آن دوران به دنیای بزرگسالی، پرونده این ابرقهرمان‌ها نیز بسته شد. بچه‌ها و نوجوانان دهه ۹۰ خاطرات بسیار خوبی از مجموعه محصولات «پاور رنجرز» دارند و هنوز نیز می‌توان عروسک‌ها و اسباب بازی‌های زیادی از این کاراکترها را در جعبه خاطرات نوجوانان آن دوران یافت.

 

هدف اصلی ساخته شدن اثر تازه‌ای از روی شخصیت‌های «پاور رنجرز» بی‌شک در ارائه این ابرقهرمانان نوجوان پسند و نسلی دیگر است. نسلی که در دوران پسامدرنیته به سر می‌برند و تعداد فیلم‌های پرهزینه‌ای که براساس کاراکترهای ابرقهرمانی ساخته می‌شود را نمی‌‌توان به‌راحتی حساب کرد.

 

عصر جدید زنگ خطری جدی برای ستاره‌های فرهنگ عامه دهه‌های پیش به صدا در آورده است و فیلمی که اکنون در مقابل داریم یکی از نمونه‌های دیگر سهل انگاری مسئولین کمپانی‌های فیلمسازی به پیشرفت تفکر نوجوانان در دنیای امروز است.

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران,فیلم پاور رنجرز

فیلم «پاور رنجرز» اثر دین ازرالایت سعی دارد با بکارگیری عنصرهای فیلم‌های نوجوان پسند در دهه گذشته و مقدار زیادی شوخ طبعی تمام مشکلات برآمده از فیلمنامه ناقص و مشکل دارش را پنهان کند. امری که در آن موفق نمی‌‌شود و مخاطب در پایان فیلم با اثری مواجه است که به شدت تکراری و بی‌رمق است.

 

فیلمنامه‌نویس اثر جان گتینز (کینگ کنگ:جزیره جمجمه) با کمک فیلمنامه نویسانی چون مت سازاما و برن شارپلس (خدایان مصری) و میشل و کایران مولرونی (شرلوک هولمز:بازی سایه ها) براساس عنصرهای سری آثار «پاور رنجرز» در دهه ۹۰ سعی داشته‌اند تلفیقی از دنیای ابرقهرمان‌ها و سینمای مدرن ارائه دهند، رویکردی که در آن ناموفق بوده‌اند و تنها مقداری از تمهیدات آن‌ها در پایان کار به ثمر نشسته است.

 

این تمهیدات از شوخی‌های کلامی گرفته تا مشکلات موجود در دنیای دبیرستانی به اندازه‌ای نامنسجم روایت شده‌اند که گاهی مخاطب را به این فکر می‌اندازند که هیچ کدام از اجزای نوشته شده در خدمت فیلمنامه اثر نیستند و هر کدام ساز خودشان را می‌زنند، به تعبیری دیگر هر کدام از قسمت‌های فیلم «پاور رنجرز» می‌تواند برای خود به اثری جداگانه مبدل شود و هیچ ارتباطی به همدیگر پیدا نکند.

 

«پاور رنجرز» زمانی به مشکلات مدرن می‌پردازد کمی قدرتمندتر از دیگر قسمت‌های خود به نظر می‌رسد زیرا سعی نمی‌‌کند تمام منطق فیلم را وابسته به مشکلات عاطفی برآمده از همین دنیای مدرن در نظر بگیرد. از سویی دیگر زمانی فیلم وارد ماجراهای ابرقهرمانی‌‌اش می‌شود، بسیار سریع از جزئیات می‌گذرد تا بار دیگر قهرمانانش بتوانند کنار هم نشسته و دیالوگ‌های تکراری خود را بیان کنند.

 

در زمینه تکنیک‌های جلوه‌های بصری نیز ما با هیچ اتفاق جدیدی مواجه نمی‌‌شویم، همه چیز بویی از تکرار آثار ابرقهرمانی چون «ثور» را می‌دهد و سرنوشت شخصیت‌ها به اندازه کافی برای ما پرداخت نشده است تا نگران کشته شدن یا نشدن آن‌ها باشیم.

 

دین ازرالایت اثر کاملا متوسطی را برای نوجوانان سختگیر این روزها آماده کرده است و باتوجه به ادامه دار بودن فیلم باید دید در قسمت‌های بعدی این مشکلات حل و فصل خواهد شد یا «پاوررنجرز» به مسیر کسالت آور خود ادامه خواهد داد. در میان عوامل فنی اثر می‌توان هنر فیلمبردار اثر متی جی لوید را ستود، او که با دنیای ابرقهرمان‌ها بیگانه نیست، چندی پیش فصل اول مجموعه تلویزیونی «بی باک» را برای نت فلیکس فیلمبرداری کرده و با تعریف‌ها و تمجیدهای فراوانی مواجه شده است.

 

در «پاور رنجرز» نیز بیشتر توجهات به تصویرهای وی در فصل‌های مختلف اثر جلب می‌شود. صحنه‌هایی که مربوط به مکان‌های کم نور می‌شود به‌خوبی ثبت شده اشت و در فصل‌های اکشن فیلم نیز شاهد هنرنمایی و دقت بالای جی لوید هستیم.

 

در مبحث بازیگری حضور برایان کرانستون در قالب شخصیت زورد نکته قابل توجهی است. او که تنها چند دقیقه ابتدایی فیلم در هیبت واقعی‌‌اش (که موجودی فضایی است) ظاهر می‌شود در دیگر فصل‌ها به‌شکل موجودی سه بعدی در دیوار مخفیگاه این ابرقهرمان‌ها ظاهر شده و تنها با چهره‌‌اش جان دوباره‌ای به گروه بازیگری اثر می‌دهد. از سویی دیگر الیزابت بنکز عملکردی ناامید کننده دارد، او در قالب شخصیت شریر داستان بیشتر خنده‌دار است تا ترسناک.

 

شاید پیشینه ظنز این بازیگر دلیل اصلی تاثیر ناخوشایند وی بروی نقش است ولی ما به‌عنوان یک علاقه‌مند به رشته بازیگری نیز نمی‌‌توانیم تلاش قابل‌توجهی را از سوی بنکز برای صحیح ایفا کردن نقش ریتا حس کنیم. دیگر اعضای گروه بازیگری نیز جوانانی هستند که به امید مشهور شدن وارد چنین پروژه عظیمی شده‌اند و اگر فیلمنامه دست و پای آن‌ها را نبسته بود به احتمال زیاد شاهد بازخوردهای بسیار بهتری نسبت یه این جوانان جویای نام می‌بودیم.

 

درنهایت باید گفت تلاش «پاور رنجرز»‌ها برای بازگشت در قلب نوجوانان عصر جدید تقریبا مانند شخصیت منفی اثر مضحک به نظر می‌رسد. فیلم شاید در قالب اثری تلویزیونی بتواند سرگرم‌کننده باشد ولی در سینما وضعیت کمی متفاوت است و با این‌که قسمت دوم فیلم پیش از اکران قسمت اول سفارش داده شده است باز هم نمی‌‌توان نسبت به موفقیت آن در گیشه خوش بین بود.

 

بهتر است استودیوهای مسئول بار دیگر در ساخت ادامه اثر بازنگری کرده و بازسازی قسمت اول را در دستور کار خود قرار بدهند. استودیوهایی چون لایون گیتز و سابان اینترتیمنت با بکارگیری مقداری نوآوری می‌توانند نتیجه‌هایی به مراتب بهتر نسبت به محصولی که اکنون در دست دارند ارائه بدهند، زیرا اکنون با اثری مواجه هستیم که نه قدرت سرگرمی نسل جدید را دارد و نه می‌تواند یادآور خاطرات علاقه‌مندان به سری آثار دهه ۹۰ این پدیده فرهنگ عامه باشد.

 

در حال حاضر علاقه‌مندان این ابرقهرمان‌های نوجوان پسند توقع دارند فیلم با فیلمنامه‌ای بسیار منسجم‌تر و فیلمسازی بسیار خوش سلیقه‌تر و البته بازیگرانی بسیار کاریزماتیک‌تر اثری را مشاهده کنند که هم شانه با آثاری چون «ددپول» یا «انتقام جویان» پیش بیاید؛ هرچه باشد ما در عصر طلایی سریال‌ها و ابرقهرمان‌ها به سر می‌بریم و با تمهیداتی که یک ربع قرن قبل جواب می‌داد، سرگرم نمی‌‌شویم.

 

 

khabargozarisaba.ir
  • 15
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی نصیریان بیوگرافی علی نصیریان؛ پیشکسوت صنعت بازیگری ایران

تاریخ تولد: ۱۵ بهمن ۱۳۱۳

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر، نویسنده و کارگردان

آغاز فعالیت: ۱۳۲۹ تاکنون

تحصیلات: دانش آموخته مدرسه تئاتر در رشته هنرپیشگی

ادامه
پاوان افسر بیوگرافی پاوان افسر بازیگر تازه کار سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ تیر ۱۳۶۳ 

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر 

آغاز فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

تحصیلات: لیسانس رشته ی مدیریت بازرگانی

ادامه
امین پیل علی بیوگرافی امین پیل علی بازیکن تازه نفس فوتبال ایران

تاریخ تولد: ۱۷ دی ۱۳۸۱

محل تولد: گیلان

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک

تیم: تیم ملی فوتبال ایران

شماره پیراهن: ۱۵

ادامه
ابوطالب بن عبدالمطلب زندگینامه ابوطالب بن عبدالمطلب پدر امام علی (ع)

تاریخ تولد: ۳۵ پیش از عام‌الفیل

محل تولد: مکه

دیگر نام ها: عبدالمطلب، عبدالمناف، عمران

دلیل شهرت: رئیس قبیله بنی هاشم، پدر امام علی (ع)، عمو و حامی حضرت محمد (ص)

درگذشت: سال دهم بعثت

آرامگاه: مکه در گورستان ابوطالب

ادامه
رودریگو هرناندز بیوگرافی «رودریگو هرناندز»؛ ستاره ای فراتر از یک فوتبالیست | هوش و تفکر رمز موفقیت رودری

تاریخ تولد: ۲۲ ژوئن ۱۹۹۶

محل تولد: مادرید، اسپانیا

حرفه: فوتبالیست 

پست: هافبک دفاعی

باشگاه: منچسترسیتی

قد: ۱ متر ۹۱ سانتی متر

ادامه
موسی التماری بیوگرافی موسی التماری بازیکن فوتبال اردنی

تاریخ تولد: ۱۰ ژوئن ۱۹۹۷

محل تولد: امان، اردن

حرفه: فوتبالیست

باشگاه کنونی: باشگاه فوتبال مون‌پلیه فرانسه

پست: مهاجم

قد: ۱ متر ۷۶ سانتی متر

ادامه
اوسمار ویرا بیوگرافی اوسمار ویرا سرمربی تیم پرسپولیس

تاریخ تولد: ۳ ژوئیه ۱۹۷۵

محل تولد: ریو گرانده دو سول ، برزیل

حرفه: سرمربی تیم فوتبال

باشگاه کنونی: پرسپولیس

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴

ادامه
اوستون ارونوف بیوگرافی اوستون ارونوف بازیکن فوتبال ازبکی در تیم های ایرانی

چکیده بیوگرافی اوستون ارونوف

نام کامل: اوستون رستم اوگلی اورونوف

تاریخ تولد: ۱۹ دسامبر ۲۰۰۰

محل تولد: نوایی، ازبکستان

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک تهاجمی

باشگاه کنونی: پرسپولیس

ادامه
اکرم عفیف بیوگرافی اکرم عفیف بازیکن برتر تیم ملی قطر

تاریخ تولد: ۱۸ نوامبر ۱۹۹۶

محل تولد: دوحه، قطر

حرفه: فوتبالیست

پست: وینگر

باشگاه کنونی: السد قطر

قد: ۱ متر ۷۶ سانتی متر

ادامه
دیالوگ های آنشرلی

دیالوگ های آنشرلی در این مقاله از سرپوش به بررسی جذابیت های دیالوگ های آنشرلی در سینما و تئاتر می‌پردازیم. آنشرلی، با تاریخچه‌ای غنی در حوزه فرهنگ و هنر، دارای دیالوگ‌هایی است که علاوه بر ارتقاء داستان، به عنوان نمونه‌هایی برجسته از زبان هنری در این صنایع شناخته می‌شوند. اثر آنشرلی  کتاب "آنشرلی" نوشته لوسی ماد مونتگمری، داستان دختری به نام آن شرلی است که در یتیم خانه بزرگ شده و به یک خانواده ثروتمند در شهر مونک هاوس نیو برونزویک در کانادا فروخته می شود. آن شرلی دختری کنجکاو، مهربان و خلاق است که با دیالوگ های خود، شخصیتی دوست داشتنی و ماندگار در ذهن خوانندگان ایجاد کرده است. انیمیشن آنشرلی انیمیشن "آنشرلی" که در سال ۱۹۷۹ در ژاپن ساخته شده است، اقتباسی از رمان "آن در گرین گیبلز" نوشته لوسی ماد مونتگمری است. این انیمیشن، داستان دختری به نام آن شرلی را روایت می کند که در یتیم خانه بزرگ شده و به یک خانواده ثروتمند در شهر مونک هاوس نیو برونزویک در کانادا فروخته می شود. شخصیت های آنشرلی شخصیت های اصلی انیمیشن آنشرلی عبارتند از: آن شرلی: دختری کنجکاو، مهربان و خلاق که با موهای قرمز و شخصیت دوست داشتنی خود، یکی از محبوب ترین شخصیت های ادبیات کودکان است. مریلا کاترین کاتبرت: خواهر بزرگ تر ماتیو کاتبرت که با برادرش در مزرعه گرین گیبلز زندگی می کند. مریلا زنی سخت کوش و جدی است که در ابتدا از حضور آن شرلی در خانه خود خوشحال نیست. ماتیو کاتبرت: برادر کوچک تر مریلا که مردی مهربان و ساده دل است که به سرعت با آن شرلی دوست می شود. دیانا براری: دختر همسایه کاتبرت ها که با آن شرلی دوست می شود. دیانا دختری مهربان و ساده دل است که به سرعت با آن شرلی دوست می شود. دیالوگ های انیمیشن آنشرلی داستان انیمیشن آنشرلی داستان انیمیشن آنشرلی، همانند داستان رمان، از این قرار است که آن شرلی، دختری یتیم که در یتیم خانه بزرگ شده است، توسط خواهر و برادری به نام های مریلا و ماتیو کاتبرت به فرزندخواندگی پذیرفته می شود. مریلا و ماتیو، آن شرلی را برای کمک به انجام کارهای خانه و مزرعه می خواهند. آن شرلی، با موهای قرمز آتشین و شخصیت دوست داشتنی خود، به سرعت با مریلا و ماتیو و همچنین با همسایه آنها، دیانا براری، دوست می شود. آن شرلی، با ماجراجویی ها و شیطنت های خود، زندگی کاتبرت ها را زیر و رو می کند و به آنها یاد می دهد که چگونه از زندگی لذت ببرند. نکات مثبت آنشرلی انیمیشن آنشرلی، از جمله انیمیشن های ماندگار و خاطره انگیزی است که با داستان جذاب و شخصیت های دوست داشتنی خود، مخاطبان زیادی را به خود جذب کرده است. از جمله نکات مثبت این انیمیشن می توان به موارد زیر اشاره کرد: - داستان انیمیشن آنشرلی، همانند داستان رمان، داستانی جذاب و پرکشش است که مخاطبان را از ابتدا تا انتها درگیر خود می کند. - شخصیت های انیمیشن آنشرلی، از جمله آن شرلی، مریلا، ماتیو و دیانا، شخصیت هایی دوست داشتنی هستند که مخاطبان با آنها ارتباط برقرار می کنند. - انیمیشن آنشرلی، پیام های مثبتی مانند اهمیت خانواده، دوستی و امید را به مخاطبان خود منتقل می کند. دیالوگ های شخصیت آنشرلی دیالوگ های آنشرلی دیالوگ های آنشرلی، بیانگر شخصیت او هستند. او دختری کنجکاو و ماجراجو است که همیشه به دنبال یادگیری چیزهای جدید است. این ویژگی در دیالوگ های او به وضوح دیده می شود. برای مثال، در یکی از دیالوگ ها، آنشرلی از معلم خود می پرسد: "حتی اگر دنیا بد باشد، همیشه چیزهای خوب هم وجود دارد." " تصور اینکه شما یک ملکه هستید واقعا عالی است. شما بدون هیچ گونه ناراحتی از آن لذت می برید و هر زمان که بخواهید می توانید از ملکه بودن دست بردارید، کاری که در زندگی واقعی نمی توانید انجام دهید." "این یک چیز خوب در مورد این جهان است ... همیشه بهارهای بیشتری وجود دارد." "وقتی فکر می‌کنم قرار است اتفاق خوبی بیفتد، به نظر می‌رسد که بر روی بال‌های انتظار پرواز می‌کنم. و سپس اولین چیزی که متوجه می شوم با یک ضربت به زمین می افتم. اما واقعاً ماریلا، قسمت پرواز تا زمانی که ادامه دارد با شکوه است... مثل اوج گرفتن در غروب خورشید است. من فکر می‌کنم که تقریباً تاوان ضربه را می‌پردازد." "خب، نمی توان یکدفعه عادت دختر بچه بودن را کنار گذاشت." "شاید... شاید... عشق به طور طبیعی از یک دوستی زیبا آشکار شد، مانند گل رز طلایی که از غلاف سبزش می لغزد."  "این یک ایده دوست داشتنی است، دایانا؛ زندگی کردن به گونه ای که نامت را زیبا کنی، حتی اگر در آغاز زیبا نبود... آن را در افکار مردم برای چیزی آنقدر دوست داشتنی و دلپذیر قرار می دهد که هرگز به تنهایی به آن فکر نمی کنند." "شاید، به هر حال، عاشقانه مانند یک شوالیه که سوار اسب می‌شود، با شکوه و هیاهوی وارد زندگی انسان نشده باشد. شاید مثل یک دوست قدیمی از راه‌های آرام به سمت آدم خزید..." "خب، همه ما اشتباه می کنیم، عزیزم، پس فقط آن را پشت سر بگذار. ما باید از اشتباهات خود پشیمان باشیم و از آنها درس بگیریم، اما هرگز آنها را با خود به آینده منتقل نکنیم." "من معتقدم که زیباترین و شیرین ترین روزها، روزهایی نیستند که در آن اتفاقات بسیار باشکوه یا شگفت انگیز یا هیجان انگیزی رخ دهد، بلکه فقط روزهایی هستند که لذت های کوچک ساده ای را به ارمغان می آورند و به آرامی یکدیگر را دنبال می کنند، مانند مرواریدهایی که از یک رشته می لغزند." "من از دوستی بسیار سپاسگزارم. زندگی را بسیار زیبا می کند." "این بدترین دوران بزرگ شدن است و من در حال درک آن هستم. چیزهایی که در دوران کودکی خیلی می‌خواستی، وقتی به آنها دست پیدا می‌کردی، به نظرت چندان شگفت‌انگیز به نظر نمی‌رسند." "آیا خوب نیست که فکر کنیم فردا روز جدیدی است که هنوز هیچ اشتباهی در آن وجود ندارد." دیالوگ های ماندگار آنشرلی "این خیلی خوب است که در مورد غم ها بخوانید و تصور کنید که قهرمانانه از طریق آنها زندگی می کنید، اما وقتی واقعاً آنها را دارید، خیلی خوب نیست" "خیلی آسان است که شرور باشی بدون اینکه بدانی." "اما واقعاً ماریلا، نمی‌توان در چنین دنیای جالبی برای مدت طولانی غمگین ماند، می‌تواند؟" "زندگی ارزش زیستن را دارد تا زمانی که خنده در آن باشد." "تجربه من این بوده است که شما تقریباً همیشه می توانید از چیزهایی لذت ببرید، اگر تصمیم خود را محکم بگیرید که این کار را انجام دهید." "دنیای قدیمی عزیز تو بسیار دوست داشتنی هستی و من خوشحالم که در تو زنده هستم." "چرا مردم باید برای دعا زانو بزنند؟ اگر واقعاً می خواستم دعا کنم به شما می گویم که چه کار می کردم. من به تنهایی یا در جنگل های عمیق و عمیق به یک میدان بزرگ بزرگ می رفتم و به آسمان - بالا - بالا - بالا - به آن آسمان آبی دوست داشتنی نگاه می کردم که انگار پایانی برای آن وجود ندارد. آبی بودن و سپس من فقط یک دعا را احساس می کنم." "این یکی از مزایای سیزده سالگی است که شما خیلی بیشتر از زمانی که فقط دوازده ساله بودید می دانید" "تا زمانی که نمردی هرگز از غافلگیر شدن در امان نیستی" "کیک‌ ها یک عادت وحشتناک دارند که وقتی می‌ خواهید خوب باشند بد می‌ شوند" "آنه تمام عاشقانه هایت را رها نکن اندکی از آن چیز خوبی است البته نه زیاد اما کمی از آن را حفظ کن" دیالوگ های زیبای آنشرلی سخن پایانی درباره دیالوگ های آنشرلی دیالوگ های آنشرلی، بخشی از جذابیت این شخصیت دوست داشتنی هستند. این دیالوگ ها، شخصیت، امید، خوش بینی و عشق به طبیعت آنشرلی را به خوبی بیان می کنند. گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش