سه شنبه ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۷:۵۶ - ۳۰ شهریور ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۶۰۷۱۳۹
تئاتر شهر

خداحافظی ۴۰ نمایش از صحنه‌های تئاتر

تئاتر,اخبار تئاتر,خبرهای تئاتر,تئاتر
با شروع ایام عزاداری سالار شهیدان امام حسین (ع)، اجرای بسیاری از آثار نمایشی صحنه‌ای تا جمعه ۳۱ شهریور ماه خاتمه یافته و برخی از نمایش‌های روی صحنه نیز آخرین هفته خود را پشت سر می‌گذارند.

به گزارش هنرآنلاین، در آستانه آغاز ماه محرم و شروع ایام عزاداری سالار شهیدان امام حسین (ع)، اجرای بسیاری از آثار نمایشی صحنه‌ای تا جمعه ۳۱ شهریور ماه خاتمه یافته و برخی از نمایش‌های روی صحنه نیز آخرین هفته اجرای خود را پشت سر گذاشته و پیش از آغاز شب‌های تاسوعا و عاشورای حسینی اجرای آن‌ها به پایان خواهد رسید.

 

به همت کانون تئاتر دینی اداره کل هنرهای نمایشی نیز همایشی با عنوان "عاشورا تا اربعین" از دهه دوم محرم با حضور بیش از ۴۰ گروه نمایشی صحنه‌ای و خیابانی در تهران و ۱۲ استان کشور برگزار خواهد شد. در ادامه نگاهی خواهیم داشت به نمایش‌هایی که آخرین روزهای اجرای خود را پشت سر می‌گذارند و معرفی آثاری که در این همایش اجرا خواهند داشت.

 

نمایش‌هایی که اجراهای پایانی خود را طی می‌کند

محمد رحمانیان فیلم تئاتر "آینه‌های روبرو" را تا ۳۰ شهریور ماه ساعت ۱۸:۳۰ در تالار وحدت اجرا می‌کند.

 

آرش شریف‌زاده نیز نمایش موزیکال "کلوچه‌های خدا" را تا ۳۱ شهریور ماه ساعت ۱۷:۳۰ در سالن شماره سه پردیس، مخصوص گروه سنی کودک و نوجوان به روی صحنه دارد.

 

"شیرهای خان‌ بابا سلطنه" به نویسندگی و کارگردانی افشین هاشمی است که تا  ۳۱ شهریور ماه ساعت ۲۱:۳۰ در پردیس تئاتر شهرزاد اجرا می‌شود.

 

"شب دشنه‌های بلند" به نویسندگی و کارگردانی علی شمس در تئاتر مستقل تهران تا ۳۱ شهریور ماه ساعت ۱۹ اجرا خواهد شد.

 

نمایش "نامه‌های عاشقانه از خاورمیانه" عنوان نمایش دیگری است که به کارگردانی کیومرث مرادی در تماشاخانه مستقل تا ۳۱ شهریور ماه ساعت ۲۱ به روی صحنه است.

 

"زبان تمشک‌های وحشی" نوشته نغمه ثمینی و کار شیوا مسعودی تا ۳۱ شهریور ماه ساعت ۱۸:۴۵ در سالن شماره ۱ تماشاخانه پالیز به صحنه می‌رود.

 

"خروس زری پیرهن پری و خاله سوسکه" عنوان نمایشی برگرفته از قصه‌های فولکلور احمد شاملو است که سینا نورائی آن را کارگردانی می‌کند. این نمایش تا ۳۰ شهریور ماه ساعت ۱۷ در سالن شمارهدو تماشاخانه پالیز روی صحنه است.

 

در تالار سایه مجموعه تئاترشهر نیز نمایش "شب شرقی" به نویسندگی و کارگردانی ناصح کامگاری تا ۳۱ شهریور ماه ساعت ۱۹:۳۰ به روی صحنه است.

 

نمایش محیطی "خرده ریز" نوشته ادوارد آلبی و کارگردانی سارا کریمیان تا ۳۱ شهریور ماه ساعت ۱۸ در کافه تریای تالار اصلی مجموعه تئاترشهر اجرا می‌شود.

 

"عشق لرزه" نوشته امانوئل اشمیت و کارگردانی محمدحسین خادمی در تماشاخانه استاد مشایخی تا ۳۱ شهریور ماه ساعت ۱۹ اجرا می‌شود.

 

تالار محراب با نمایش "برج‌های خاموش" نوشته و کار زهرا شایان‌فر تا ۳۰ شهریور ماه ساعت ۱۹:۳۰ میزبان تماشاگران است. 

 

همچنین "اتاق سیاه" نوشته محسن عظیمی و اثر نمایشی گروهی تا ۳۱ شهریور ماه ساعت ۱۹:۳۰ در سالن کوچک تالار محراب به روی صحنه خواهد رفت.

 

همچنین فرهاد خوشه نمایش "قوی‌تر" نوشته یوهان آگست استریندبرگ را کارگردانی کرده است. این اثر نمایشی تا ۳۱ شهریور ماه ساعت ۲۱ در  تماشاخانه باران اجرا می‌شود.

 

"ماه پیشونی" نمایشی نوشته ایوب آقاخانی و کار آزاده انصاری است که تا ۳۱ شهریور ماه ساعت ۱۹:۳۰ در سالن استاد محمد پردیس خاوران به روی صحنه است.

 

"ببخش سایمون جان" عنوان اثری به نویسندگی عرفان اسلامیه و کارگردانی امیدرضا سپهری است، این نمایش تا ۳۱ شهریور ماه ساعت ۲۲ در این تالار نمایشی روی صحنه است.

 

آریان رضایی نمایش "خداحافظ" نوشته محمد یعقوبی را تا ۳۱ شهریور ماه ساعت ۱۸:۳۰ در تماشاخانه پایتخت اجرا می‌کند.

 

نمایش "فالومی" نوشته پیتر شفر به کارگردانی کورش سلیمانی نیز تا ۳۱ شهریور ماه ساعت ۱۹:۳۰ در سالن اصلی تالار مولوی اجرا می‌شود.

 

"نامه آخر" نام نمایشی به نویسندگی ساغر خواجه امیری و کارگردانی علی برجی است. این اثر نمایشی تا ۳۱ شهریور ماه ساعت ۱۸:۳۰ در تماشاخانه ماه حوزه هنری اجرا می‌شود.

 

اردلان شجاع کاوه نیز نمایش "بازی بی پایان" را تا ۳۱ شهریور ماه در تماشاخانه مهر حوزه هنری اجرا می‌کند. این اثر نمایشی که نوشته الیزا اورامی است ساعت ۱۹ به صحنه می‌رود.

 

نمایش "دم خروس" به کارگردانی شیرین سپهراد تا ۳۰ شهریور ماه ساعت ۱۷:۳۰ در سالن خسرو شکیبایی تماشاخانه سه نقطه اجرا می‌شود.

 

سالن استاد رکن‌الدین تماشاخانه سه نقطه نیز تا ۳۰ شهریور ماه ساعت ۱۹:۳۰ با نمایش "شام با دوستان" به نویسندگی و کارگردانی ایوب (عماد) ابوالفتحی میزبان مخاطبان تئاتر است.

 

۱۶ نمایش و هفته پایانی اجرا

نمایش "چشمانی که مال توست"  اثری به نویسندگی و کارگردانی بهاره رهنماست که تا ۳ مهر ماه ساعت ۲۱:۳۰ در سالن شماره سه پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه است.

 

"کدو زری" اثری نوشته راضیه برومند و گیتی مرتضوی و کار محمد اعلمی است. این نمایش نیز تا ۷ مهر ماه ساعت ۲۰:۳۰ در سالن شماره سه پردیس تئاتر شهرزاد اجرا می‌شود.

 

"پچپچه‌های پشت خط نبرد" از آثار نمایشی حوزه جنگ و دفاع مقدس به نویسندگی علیرضا نادری و کارگردانی اشکان خیل‌نژاد تا ۷ مهر ماه ساعت ۲۰ در سالن شماره یک پردیس تئاتر شهرزاد به روی صحنه است.

 

نمایش "شرقی غمگین" نوشته سجاد افشاریان و به کارگردانی سعید زارعی، با بازی سجاد افشاریان و سید هومن شاهی تا ۵ مهر ماه ساعت ۱۸:۳۰ و ۲۰:۳۰ در سالن شماره ۲ پالیز اجرا می‌شود.

 

"هزار شلاق" عنوان اثر نمایشی نوشته ناصر حبیبیان و کارگردانی احسان ملکی است که تا ۴ مهر ماه ساعت ۲۱ در سالن استاد ناظرزاده کرمانی ایرانشهر به روی صحنه می‌رود.

 

پارسا پیروزفر نیز نمایش "ماتریوشکا" را  تا ۶ مهر ماه ساعت ۱۸ در تالار استاد ناظرزاده کرمانی تماشاخانه ایرانشهر به روی صحنه دارد.

 

نمایش "رولور" به نویسندگی و کارگردانی پوریا کاکاوند تا ۶ مهر ماه ساعت ۱۹:۱۵ در تالار استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر اجرا می‌شود.

 

جابر رمضانی همچنین نمایش "نمی‌تونیم راجع بهش حرف بزنیم" نوشته پیام سعیدی را تا ۶ مهر ماه ساعت ۲۱ در تالار استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر اجرا می‌کند.

 

نمایش "قند خون" به نویسندگی و کارگردانى لیلى عاج تا ۵ مهر ماه ساعت ۱۸:۳۰ در پلاتو اجراى مجموعه تئاترشهر به روى صحنه است.

 

"فکر کنم فرشته است" به نویسندگی و کارگردانی نرگس صفدریان تا ۵ مهر ماه ساعت ۲۰:۳۰ در تماشاخانه استاد مشایخی اجرا می‌شود.

 

تئاتر باران نیز تا ۴ مهر ماه ساعت ۱۹ میزبان نمایش "حکایت حکایت طبیب اجباری مولیر" نوشته سیاوش طالبیان و کار رضا یزدانی و کاوه توکلی خواهد بود.

 

سعید حشمتی نمایش "خانه عروسک" اثر هنریک ایبسن را تا ۶ مهر ماه ساعت ۱۷ در تئاتر باران اجرا می‌کند.

 

تماشاخانه استاد انتظامی خانه هنرمندان تا ۴ مهر ماه ساعت ۱۷:۱۵ میزبان نمایش "عروسان" نوشته و کار آرش سنجابی است.

 

نمایش "هنگامه‌ای که هملت به دست جادوگران مکبث کشته شد" به نویسندگی و کارگردان مسعود طیبی نیز تا ۴ مهر ماه ساعت ۲۱ در خانه هنرمندان اجرا می‌شود.

 

نمایش "اندر حکایت شمشک" نوشته امید اسدی و کارگردانی داوود اسدالهی تا ۵ مهر ماه ساعت ۱۸:۳۰ در خانه نمایش اداره برنامه‌های تئاتر به روی صحنه است.

 

نمایش"ماه هفتم" به نویسندگی و کارگردانی امیر زاوش تا ۵ مهر ماه ساعت ۲۰ در خانه نمایش اداره تئاتر  اجرا می‌شود.

 

نمایش‌های که روی صحنه می‌مانند

در تالار چهارسو مجموعه تئاترشهر نمایشی با عنوان "هفت عصر هفتم پائیز" به نویسندگی و کارگردانی ایوب آقاخانی تا ۲۸ مهر ماه ساعت ۱۹:۴۵ به صحنه خواهد بود.

 

"چه کسی سهراب را کشت" عنوان نمایش دیگری به نویسندگی و کارگردانی شهرام کرمی است که تا  ۲۰ مهر ماه ساعت ۱۹ در تالار قشقایی مجموعه تئاترشهر اجرا می‌شود.

 

نمایش "بخاطر خواب من" نوشته مهدی نصیری و کار کیانوش احمدی، تا ۲۱ مهر ماه ساعت ۱۸:۳۰ در سالن علی نصیریان پردیس اجرا می‌شود.

 

نمایش "پایان بازی" بر اساس نمایشنامه "رومولوس کبیر" با ترجمه سید محمد سعیدی و با بازنویسی و کارگردانی افشین زمانی تا ۱۹ مهر ماه ساعت ۱۸:۳۰در تماشاخانه سنگلج اجرا می‌شود.

 

"غسال‌خونه" عنوان نمایشی به نویسندگی سهند خیرآبادی و کارگردانی مصطفی ملک مکان است که تا ۱۴ مهر ماه ساعت ۱۹ در تالار حافظ به روی صحنه است.

 

نمایش "در باب ماراساد" اثری دیگر از رپرتوار "عصر تجربه" که از ۲۶ شهریور ماه ساعت ۱۷ به کارگردانی حسام‌الدین لک به روی صحنه آمده است، اجرای آن تا ۲۲ آبان ماه ادامه خواهد داشت.

 

"کوریولانس" نیز نمایشی دیگر به نویسندگی حامد اصغرزاده و جواد ابراهیمی‌نژاد و کارگردانی حامد اصغرزاده از این رپرتوار است که از ۲۹ شهریور ماه ساعت ۱۷ به روی صحنه رفته و اجرای آن نیز تا ۳۰ آبان ماه ادامه دارد.

 

"۱۹۷۸" نام نمایشی از آثار رپرتوار "عصر تجربه"، به نویسندگی و کارگردانی محمد شجاعی تا ۳۰ آبان ماه ساعت ۱۶:۳۰ در تئاتر مستقل تهران اجرا می‌شود.

 

همایش "عاشورا تا اربعین"

در ادامه نیز مروری داریم بر آثاری که از دهه دوم محرم در همایش "عاشورا تا اربعین" اجراهای صحنه‌ای و خیابانی دارند که به زودی برنامه دقیق و محل اجراها از سوی دبیرخانه این همایش اعلام خواهد شد.

 

نمایش صحنه‌ای "راهمرد" به کارگردانی حامد هوشیاری (تهران)

 

نمایش صحنه‌ای "کاظم ساروقی" به کارگردانی ابوالفضل حاج علیخانی (تهران)

 

نمایش صحنه‌ای "دل در کدام سوی سینه است" به کارگردانی امیر رضازاده (تهران)

 

نمایش صحنه‌ای "خاتون" به کارگردانی حسین عالم بخش (تهران)

 

نمایش صحنه‌ای "آن که گفت نه" به کارگردانی اکبر قهرمانی (تهران)

 

نمایش صحنه‌ای"بچه های محرم" به کارگردانی علیرضا ترمان (تهران)

 

نمایش صحنه‌ای "بازگشت منا" به کارگردانی مریم جعفری (تهران)

 

نمایش صحنه‌ای "کافی شاپ" به کارگردانی حسین علی بینوایی (تهران)

 

نمایش صحنه‌ای "آن سه نفر" به کارگردانی شهاب راحله (تهران)

 

نمایش صحنه‌ای "شافع محشر"به کارگردانی مرتضی کهن (تهران)

 

نمایش صحنه‌ای "فراموش خانه"به کارگردانی سیدرضا رضائیان (تهران)

 

نمایش صحنه‌ای "کتاب ممنوعه"به کارگردانی سعید مشکوری (تهران)

 

نمایش صحنه‌ای "آن کس که نیامده می داند" به کارگردانی محسن متین (بومهن)

 

نمایش صحنه‌ای "بینایی" به کارگردانی کاظم مژدهی (رشت)

 

نمایش صحنه‌ای "یک جرعه آب"به کارگردانی نگار داری (لاهیجان)

 

نمایش صحنه‌ای "پشت پرچین رویا پرواز دارند" به کارگردانی معصومه عموری (اهواز)

 

نمایش صحنه‌ای "بیداری در خواب هزاره من" مصطفی بوعزار (اهواز)

 

نمایش صحنه‌ای "از خواب هایم خون می چکد" به کارگردانی احسان جانمی (اصفهان)

 

نمایش صحنه‌ای "کابوس سرخ" به کارگردانی احمدرضا رافعی (اصفهان)

 

نمایش صحنه‌ای "شهادت خوانی" به کارگردانی محمد قاسمی (ملایر)

 

نمایش صحنه‌ای "نقل عاشقی" به کارگردانی ساجد قدوسیان (کرج)

 

نمایش صحنه‌ای "کرب و بلا" به کارگردانی اسدی مرام (کرمانشاه)

 

نمایش صحنه‌ای "هنگامه ای که آسمان شکافت" به کارگردانی حسین کارگر (ماهشهر)

 

نمایش صحنه‌ای "شب سیزدهم" به کارگردانی علی غلامی(آبادان)

 

نمایش صحنه‌ای "لیلاترین لیلا"به کارگردانی پژمان شاهوردی (بروجرد)

 

نمایش صحنه‌ای "غروب کن عاشورا" به کارگردانی محسن خسروی (کاشان)

 

نمایش صحنه‌ای "شاهد" به کارگردانی هادی وکیلی (تربت حیدریه)

 

نمایش صحنه‌ای "حرم داران" به کارگردانی حسن‌زاده (تربت حیدریه)

 

نمایش صحنه‌ای "مدافع حرم" به کارگردانی کاظم ارجمندنیا (بوشهر)

 

نمایش صحنه‌ای "رسم سم پاشی" به کارگردانی رضا گشتاسب (گچ ساران)

 

نمایش صحنه‌ای "گاهی دلم برای خودم تنگ می شود" به کارگردانی احمدشاهین (اصفهان)

 

نمایش صحنه‌ای "با من به جهنم بیا" به کارگردانی مالک آبسالان (ایلام)

 

نمایش صحنه‌ای "خورشیدکاروان" به کارگردانی ایزد دوست (اصفهان)

 

نمایش صحنه‌ای "افسانه" به کارگردانی هومن روح تافی (کرمانشاه)

 

نمایش میدانی "مرگ" به کارگردانی سعید ذبیعی (کرمانشاه)

 

نمایش میدانی "تعزیه علی اکبر" به کارگردانی داود بهمنی (اراک)

 

نمایش میدانی "آئین زیارت" به کارگردانی اسدی مرام (کرمانشاه)

 

نمایش میدانی "امیرکبیر" به کارگردانی مهدی دریانی (اراک)

 

نمایش میدانی "کله قندی" به کارگردانی سعید خیراللهی (ایلام)

 

نمایش میدانی "نوحه آخر" به کارگردانی پژمان شاه‌وردی (بروجرد)

 

نمایش میدانی "رهسپارخیمه ها" به کارگردانی مصطفی بوعزار (اهواز)

 

نمایش میدانی "محاربه با شمر" به کارگردانی حیدر رضایی (ایلام)

 

 

 

 

 

  • 11
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش