سه شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۳
۱۷:۴۴ - ۲۳ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۶۲۷۶
تئاتر شهر

از آغاز اجرای نمایشی با موضوع پلاسکو تا فیلم‌سازی رایگان

اخبار تئاتر,خبرهای تئاتر,تئاتر
آغاز دوره‌های جدید آموزش کارگاه فیلم‌سازی،اجرای نمایش با موضوع حادثه پلاسکو، نقد و بررسی «سد معبر»، تمدید یک تئاتر، آموزش رایگان فیلم‌سازی و... از جمله خبرهای سینما و تئاتر است.

دوره‌های جدید آموزش کارگاهی فیلم‌سازی در انجمن سینمای جوانان ایران- دفتر ویژه تهران  با نام  «تجربه» از نیمه‌ی بهمن‌ماه آغاز می‌شود.

 

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، این دوره‌های جدید علاوه بر آموزش دوره‌ی هفت ماهه،  مجموعه‌ای از دروس و روش‌های جدید آموزشی را نیز شامل می‌شود.

 

براساس اعلام معاونت آموزش انجمن سینمای جوانان ایران، مصاحبه با ثبت‌نام شده‌ها آغاز شده و تا پایان هفته جاری ادامه دارد. برای دریافت اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام می‌توانید با شماره  تلفن  ۸۸۸۹۲۹۴۳-۰۲۱ (دفتر ویژه تهران) تماس حاصل فرمایید.

 

پردیس تئاتر تهران میزبان نمایش دی دار می‌شود

نمایش "دی دار"به کارگردانی و نویسندگی راضیه رفیع زاده  از ۳۰ دی تا ۱ اسفند (همزمان با ایام فاطمیه) ساعت ۲۰ در پردیس تئاتر تهران به روی صحنه می‌رود.

 

در نمایش "دی دار " که به یاد شهدای آتش نشان " ساختمان پلاسکو " به روی صحنه می‌رود، راحله شمس آبادی، علی رضا زرگوشیان، محسن ابوالفتحی، مریم علی نیا ، هلیا نصرالهی ، عسل چراغی ، نگار تقوی راد، نگین تقوی راد، بیتا اکبری ، آرزو عصمتی ، سارا یوسف گرجی، سعید جاودان به عنوان بازیگر نقش افرینی می‌کنند.

 

از دیگر عوامل نمایش دی دار می‌توان  از گروه کارگردانی هدی چاهوشی، علی رضابورقی ،مژگان زارعی برنامه ریز ، لیلا رفیع زاده طراح صحنه ، مهشاد پاکزاد دستیار  صحنه ،سید حسین طباطبایی مجری طرح ، آرزو عصمتی مدیر صحنه ، لیلا رفیع زاده و پوشاک زنان می سی  طراح لباس ، فهیمه رفیع زاده و بهاره چگینی گریم ، علی جهانبخش طراح پوستر و بروشور ، سمانه جویا عکاس، رسول رفیع زاده ویدئو و رسانه ، پویا شاطرانی  و رامین عبدالهی آهنگساز و تنظیم، رامین عبدالهی استودیو ، میکس و مسترینگ ، مرتضی ممتازیان تبلیغات، سهیلا انصاری مشاور رسانه نام برد.

 

مراسم افتتاحیه با حضور آتش نشانها و خانواده ی شهدای پلاسکو  و هنرمندان تئاتر  برگزار خواهد شد.

 

مصطفی فرماندهی آتش نشانی روز تولد ۷ سالگی دخترش ( قاصدک ) به ماموریت ساختمان پلاسکو اعزام می شود  ودر این ماموریت به شهادت میرسد،قاصدک در رویای کودکی‌اش به خیال  برگشتن پدرش کادوی مصطفی را باز نمیکند.از طرفی زهره ( همسر مصطفی ) در وسایل باقی مانده از مصطفی نامهی عاشقانه‌ای پیدا میکند ...

علاقه‌مندان برای تماشای این نمایش می‌توانند  به نشانی مجموعه پردیس تئاتر تهران در بزرگراه امام علی، اتوبان شهید محلاتی شرق، خیابان شهید شاه‌آبادی جنوبی، بعد از میدان مالک اشتر، خیابان بقایی  مراجعه کنند.

بلیت این اثر نمایشی از طریق سایت تیوال و تخفیفان قابل تهیه است.

 

"سد معبر" در فرهنگسرای ارسباران اکران و نقد می‌شود

فیلم سینمایی «سد معبر» به کارگردانی محسن قرایی یکشنبه ۲۴ دی ماه ۱۳۹۶ ساعت ۱۸ در فرهنگسرای ارسباران نمایش داده شده و پس از آن با حضور عوامل نقد و بررسی می‌شود.

 

به نقل از باشگاه فیلم تهران، این فیلم که پیش از این در ۲ حضور بین المللی خود در جشنواره پوسان کره جنوبی و گلدن گلوبال مالزی موفقیت هایی کسب کرده است، داستان قاسم کارمند اداره سد معبر شهرداری را روایت می کند که برای تغییر وضعیتِ زندگیِ خود با نرگس همسرش اختلاف نظر دارد و در این مسیر با چالش مواجه می شود.

 

محسن قرایی کارگردان، بهمن کامیار تهیه کننده و جمعی از بازیگران فیلم مهمانان چهارصد و شصت و یکمین نشست باشگاه فیلم تهران هستند.‌

 

محسن قرایی (کارگردان)، سعید روستایی (نویسنده)، بهمن کامیار (تهیه کننده)، مرتضی هدایی (مدیر فیلم برداری)، سپیده عبدالوهاب (تدوین)، سجاد رحیمی (مدیر تولید)، حجت اشتری (طراح صحنه)، نگار نعمتی (طراح لباس)، سعید بجنوردی(مدیر صدابرداری)، حسن ابوالصدق ( صداگذاری)، رضا مرتضوی (موسیقی)، محمود دهقانی (طراح چهره پردازی)، میثم محمدی (مشاور رسانه ای و روابط عمومی)، حامد بهداد، باران کوثری، نادر فلاح، اکبر رحمتی، آوا شریفی، عرفان ناصری، مرتضی آقاحسینی، بهرام سروری نژاد، سجاد رحیمی، غلامعلی رضایی، فتح الله طاهری، مهدی میری و نگار عابدی، علیرضا کمالی، گیتی قاسمی، حسام محمودی و محسن کیایی جمعی از عوامل و بازیگران این فیلم هستند.

 

علاقه‌مندان برای حضور دراین نشست می‌توانند به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی بالاتر از پل سیدخندان‌، خیابان جلفا مراجعه و یا با شماره‌های ۲۰- ۲۲۸۷۲۸۱۸ تماس بگیرند.

 

نمایش «تب سرد روی پیشانی داغ » تا ۲۷ دی ماه تمدید شد

نمایش « تب سرد روی پیشانی داغ » نوشته علی حاتمی‌نژاد و به کارگردانی حسن عابدی به دلیل استقبال مخاطبان تا ۲۷ دی ماه تمدید شد.

 

«تب سرد روی پیشانی داغ» داستان نازی و کیوان است که تصمیم گرفتند تا با دعوت شبانه از دوستانشان خبر جدائیشان را اعلام کنند. آنها دلیل جدایی‌شان را خستگی از هم میدانند.شب میشود اما...

 

پیام دهکردی، عارفه لک ، فرشاد فهیمی، باران شادپوری بازیگران این نمایش هستند.

 

وحید لک (مجری طرح و مدیر تولید )، محمد صمدی ( دستیارکارگردان)، پیام نیکخواه( عکس)، سعید حسنلو(طراح صحنه و نور )، میلاد نظیفی(دستیار صحنه )، جعفر حجازی (طراح صدا و جلوه های بصری)، عارفه لک(طراح لباس)، طراح پوستر و بروشور (طراح پوستر و بروشور)، الهه حاجی زاده (مشاور امور رسانه)،امیر علی پریز (مدیر هماهنگی و اجرا ) ، کامران سیف الله (تصویر بردار و تیزر ) دیگر عوامل این نمایش هستند.

 

«تب سرد روی پیشانی داغ» تا ۲۷ دی ماه ساعت ۱۸ در سالن سایه مجموعه تئاتر شهربه روی صحنه میرود. 

 

اولین مدرسه سینمایی آنلاین

اولین مدرسه سینمایی آنلاین (مجازی) ایران با هدف اشاعه و توسعه آموزش علوم سینمایی و هنری با مساعدت و حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و چند تن از هنرمندان تاسیس شد تا زمینه ساز ایجاد شرایطی ویژه برای علاقه مندان به سینما باشد.

 

 در شرایطی که بخش زیادی از امکانات آموزشی مشخصا در پایتخت متمرکز شده و میزان دسترسی به امکانات برای علاقه مندان و فعالان حوزه سینما در برخی شهرستان ها به نسبت تهران بسیار محدود است. مدرسه آنلاین خط سوم هنر موقعیتی را فراهم کرده تا تمامی علاقه مندان به این حرفه از اقصی نقاط کشور بتوانند در شرایط یکسان و بصورت زنده  از دانش استادان و بزرگان دنیای سینما بهره بگیرند.

 

 

خط سوم هنر با شعار آموزش بدون مرز قصد دارد هر فصل در یکی از شاخه‌های حوزه سینما تعدادی از علاقه مندان را به صورت رایگان آموزش دهد این طرح هر فصل در یکی از استان های ایران برگزار خواهد شد. در قدم نخست از علاقه مندان به حوزه سینما در استان سیستان و بلوچستان ثبت نام به عمل می‌آید. این طرح رایگان، در ادامه به سایر استان های کشور خواهد رفت.

 

به همین منظور داوطلبان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به ادرس College.tsoa.ir مراجعه کنند.

 

 

خط سوم هنر فارغ از رسالت آموزشی خود در نظر دارد از هنرجویان مستعد در حوزه فیلمسازی حمایت کند و سالانه بخشی از تولیدات عرصه فیلم کوتاه را به فعالان این مدرسه اختصاص دهد.

 

پیش از این خط سوم هنر از گروه موسیقی سنتی منتخب ایرانی در بزرگترین رویداد فرهنگی هنری کشور مکزیک حمایت کرده بود. اقدامی که بسیار مورد توجه مردم و سفیر ایران در مکزیک قرار گرفت.

 

 

کمال تبریزی، جواد نوروزبیگی، پرویز آبنار، حمیدرضا بیدقی، فرشاد عسگری کیا، امیرحسین سیاح و...از هنرمندانی هستند که در این مجموعه فعالیت خواهند داشت.

 

نشستی سینمایی با حضور محمد چرمشیر

پنجشنبه ۲۸ دی ماه، در ساعت ۴ بعد از ظهر، موسسه فرهنگی آپ آرت مان میزبان محمد چرمشیر است تا فیلم «بازمانده روز (The Remains of the Day) به نمایش درآید.

 

این فیلم درامی است که در سال ۱۹۹۳ به کارگردانی جیمز آیوری و بر پایهٔ رمانی با همین نام از کازو ایشی‌گورو ساخته شد.

 

این فیلم موفق شد در ۸ رشته از جمله بهترین کارگردانی، بهترین بازیگر نقش اول زن برای بازیِ اما تامسون و بهترین بازیگر نقش اول مرد برای بازیِ آنتونی هاپکینز نامزد دریافتِ جایزه اسکار شود. بعد از تماشای فیلم محمد چرمشیر، نویسنده، نمایشنامه نویس و منتقد هنری که سال هاست روی آثار ایشی گورو تمرکز داشته است به نقد و بررسی این اثر می‌پردازد.

 

کازوئو ایشی گورو، برنده نوبل ادبیات ۲۰۱۷، در اولین واکنش به کسب این جایزه گفت: اول فکر کردم خبر جعلی است آن هم در این دوره زمانه خبرهای ساختگی! امیدوارم برخی از مضامینی که درباره آنها در کارهایم نوشتم درباره تاریخ، شیوه و روش کشورها و رفتاری که مردم دارند بتواند کمک کند به حال و هوای این روزهای بشریت، زیرا ما وارد دوره‌ای نامشخص از تاریخ جهان شده‌ایم.

 

این سلسله برنامه بر روی آثار ایشی گورو در ادامه نشست قبلی ( پنجشنبه ۱۱ آبان ماه)، برگزار می شود. در جلسه گذشته با محمد چرمشیر به تماشای فیلم هرگز رهایم مکن (Never Let Me Go) به کارگردانی مارک رومنک محصول سال ۲۰۱۰ انگلستان که بر اساس رمانی به همین نام، نوشته کازو ایشی‌گورو در سال ۲۰۰۵ ساخته شده‌است، نشستیم.

 

نشستی سینمایی با حضور ناصر فکوهی

سیزدهمین نشست از برنامه ی«شنبه‌های سینما و فرهنگ» در موسسه بهاران با سخنرانی ناصر فکوهی درباره فیلم«دکتر استرنجلاو» اثر استنلی کوبریک برگزار می‌شود.

 

سیزدهمین نشست از برنامه‌ی«شنبه‌های سینما و فرهنگ» در موسسه بهاران برگزار می‌شود.

 

در این برنامه، فیلم «دکتر استرنجلاو» اثر  استنلی کوبریک به نمایش درخواهد آمد و پس از آن ناصر فکوهی درباره این فیلم سخنرانی می‌کند.شاهکار استنلی کوبریک، یک کمدی خیالین است که در آن پایان جهان با یک جنگ اتمی ترسیم می‌شود.  

 

«ناصر فکوهی» در تحلیل خود موقعیت جهان را در هنگام ساخته شدن این فیلم و موقعیت کنونی جهان را بیش از نیم قرن پس از نمایش آن، در چارچوب یک برخورد هسته‌ای و احتمال نابودی جهان و یا آسیب خوردن جدی به آن، با یکدیگر مقایسه می‌کند تا نشان دهد چگونه کوبریک با نبوغ خود، جهان بینی عمیقی را در فیلم عرضه می‌کند، کاری که در سایر فیلم های او نیز مشهود است.

 

این برنامه روز شنبه ۲۳ دی ماه از ساعت ۱۷:۳۰ الی ۲۰:۳۰ در موسسه بهاران واقع در نشانی تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از زرتشت، روبروی پمپ بنزین، کوچه نوربخش، پلاک ۲۱ برگزار می‌شود.

 

طبق اعلام این سلسله نشست‌ها با همکاری گروه انسان شناسی و فرهنگ، موسسه مطالعات فرهنگی بهاران و موسسه پلک تهران در محل موسسه بهاران برگزار می‌شود.

 

 

 

  • 14
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
عین القضات همدانی زندگینامه عین القضات همدانی عارف و شاعر قرن ششم هجری

تاریخ تولد: سال ۴۹۲ هجری قمری

محل تولد: همدان، ایران

حرفه: حکیم، نویسنده، شاعر، مفسر قرآن، محدث و فقیه

مدت عمر: ۳۳ سال

درگذشت: در ششم جمادی‌الثانی سال ۵۲۵ هجری قمری

ادامه
اسماعیل محرابی بیوگرافی اسماعیل محرابی؛ بازیگر قدیمی سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۵ فروردین ۱۳۲۳

محل تولد: تنکابن، مازندران

حرفه: بازیگر سینما و تلویزیون

شروع فعالیت: ۱۳۴۵ تاکنون

تحصیلات: لیسانس تئاتر

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش