جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
۱۲:۰۷ - ۲۵ تير ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۴۰۶۹۷۰
تئاتر شهر

کنسرت- تئاتر «ده سال تنهایی» اشکان خطیبی و شب موسيقی مينی ماليست‌ها برگزار می‌شود

کنسرت تئاتر اشکان خطیبی,اخبار تئاتر,خبرهای تئاتر,تئاتر

شب موسيقي ميني‌ماليست‌ها امروز و فردا ۲۵ و ۲۶ تيرماه در تالار وحدت برگزار مي‌شود و همچنين کنسرت- تئاتر «ده سال تنهایی» به نویسندگی و کارگردانی اشکان خطیبی روزهاي اول و دوم مرداد تمديد مي‌شود و کنسرت‌نمایش طرحی نو دراندازیم، تک‌نوازی لیلی افشار، کنسرت مریم نیک‌بین و کنسرت دگره، به‌زودی در تهران برگزار می‌شوند.  

 

«شب موسیقی مینی‌مالیست» در تالار  وحدت

در شب اول اجرای اینترنوا، آثاری از لوریس چکناواریان، شوستاکویچ و دبوسی اجرا می‌شوند که عواید حاصل از هر دو اجرا به کودکان کار اختصاص داده می‌شود.

 

آنسامبل اینترنوا که از دو کوارتت ایرانی به سرپرستی بردیا کیارس و امیر باورچی و یک کوارتت اروپایی به‌ سرپرستی دارا مورگان تشکیل شده است، روزهای ۲۵ و ۲۶ تیر روی صحنه خواهند رفت.

 

اجرای شب دوم این آنسامبل روی موسیقی مینی‌مالیست معاصر تمرکز دارد. آنها قرار است آثاری از استیو رایش، مایکل نایمن و فرخزاد لایق را اجرا کنند.

 

استیو رایش از مهم‌ترین و پرکارترین مینی‌مالیست‌های دنیا به شمار می‌رود و برخی او را تأثیرگذارترین موزیسین زنده آمریکا می‌دانند. موسیقی او به‌شدت تحت‌تأثیر روابط پیچیده ریاضی است، اما در‌عین‌حال که بر مقوله‌ ریتم تمرکز دارد، بازی‌های ملودیک را هم چاشنی آثارش می‌کند تا مخاطب را به دنیای جدیدی وارد کند. مایکل نایمن هم اگرچه به‌عنوان یک آهنگ‌ساز و پیانیست مینی‌مال آثار زیادی در این حوزه دارد، اما بیشتر با ساخت موسیقی فیلم‌ شناخته می‌شود.

 

دیگر موزیسینی که قرار است آثارش در این شب اجرا شود، فرخزاد لایق است. او پزشک متخصصی است که در اولین آلبوم موسیقی‌اش با شهرام ناظری همکاری کرد و «سِفر عسرت» را منتشر کرد. در گام بعدی او هفت‌گاه معلق را منتشر کرد که حالا قرار است برخی از قطعات این آلبوم در شب مینی‌مالیست معاصر اجرا شوند.

همچنین گروه برگزار‌کننده تصمیم گرفته برای دانشجویان تخفیف ۲۵ درصدی در نظر بگیرد. علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه بلیت این کنسرت به سایت تیوال مراجعه کنند.

 

تمديد «ده سال تنهایی» اشکان خطیبی

کنسرت- تئاتر «ده سال تنهایی» به نویسندگی و کارگردانی اشکان خطیبی که پیش از‌ این ‌روی صحنه رفته بود، به دلیل استقبال مخاطبان برای اوایل مردادماه تمدید شد.

 

«ده سال تنهایی» عنوان کنسرت- تئاتر اشکان خطیبی در نقش کارگردان است که اولین اجرای صحنه‌ای خود را از دی‌ماه سال گذشته با گروه «راک د پن» در تالار وحدت آغاز کرد و به دلیل استقبال مخاطبان چندین سانس تمدید شد. این کنسرت قرار بود اردیبهشت‌ماه نیز اجرا شود که میسر نشد و برای روزهای اول و دوم مردادماه تمدید شد. این کنسرت - نمایش از اتفاقات حول‌و‌حوش زندگی شخصی این هنرمند تأثیر گرفته و قصه اصلی آن درباره درگذشت یکی از دوستانش است.

 

او درباره این پروژه پیش از این گفته بود: یک عشق‌فیلم تمام‌عیار که سعی دارد زوایای از‌دست‌رفته شخصیتی‌اش را در قهرمان‌ فیلم‌های شاخص سینما بیابد و خاطرات مشترکمان در فیلم، بازی‌های سال‌های دور و موسیقی متن این فیلم‌ها، به زایش این

 

کنسرت- تئاتر ختم شده است.

بردیا امیری (درامز)، نیما رمضان (گیتارالکتریک)، آرش سعیدی (گیتارباس)، سروش عدل (گیتار)، همچنین هومن نامداری (ساکسیفون) و هستی سپاسی (ویلنسل) اعضای گروه «راک د پن» هستند. آناهیتا درگاهی، پوریا رحیمی‌سام و اشکان خطیبی به‌عنوان بازیگر و تارا صلاحی و مونا شمس نیز به‌عنوان هم‌خوان گروه را همراهی می‌کنند.

 

کنسرت- تئاتر «ده سال تنهایی» روزهای اول و دوم مردادماه به همت مؤسسه «آوای دوران» و تهیه‌کنندگی رسول ترابی در تالار وحدت روی صحنه خواهد رفت.

 

کنسرت‌نمایش طرحی نو دراندازیم

کنسرت‌نمایش «طرحی نو دراندازیم» با همراهى گروه کر به رهبرى میلاد عمرانلو، مردادماه در تالار وحدت برگزار خواهد شد.

 

مهیار علیزاده، آهنگ‌ساز، نوازنده و طراح کنسرت‌نمایش «طرحی نو دراندازیم»، درباره این برنامه به هنرآنلاین، گفت: ما در ۱۳۹۳ پرفورمنس‌کنسرت یا کنسرت‌نمایش «تکرار نامنظم بی‌تو» را یک‌بار به ‌صورت‌ مستقل و یک‌بار در قالب سی‌و‌دومین جشنواره موسیقی فجر با بازیگران سرشناس روی صحنه بردیم که موفقیت نسبی خوبی نیز به دست آورد. نمی‌توانم خود را بنیان‌گذار این شکل از پروژه‌ها بنامم، اما برای اولین‌بار کنسرت‌نمایشی به این شکل توسط من برگزار شد.

 

او ادامه داد: این‌بار عنوان «طرحی نو دراندازیم» را برای پروژه خود انتخاب کردیم. پروژه جدید با اجرای ساخته‌های من شامل «بگو کجایی» با شعری از اهورا ایمان و «نظری کن» با شعری از عراقی با صدای سالار عقیلی همراه است. همچنین چند قطعه بی‌کلام از آثارم به‌علاوه آثار ماندگارى مانند «ایران»، «خوشه‌چین» و... از سالار عقیلی نیز خوانده می‌شود. علیزاده همچنین گفت: در این کنسرت که به همراهى گروه کر ۲۱ نفره تنال به رهبرى میلاد عمرانلو اجرا می‌شود، آنسامبل به سرپرستی بهنام ابوالقاسم، شقایق صادقیان؛ فلوت، پیمان حاتمى؛ گیتار، مهیار طهماسبى؛ ویلنسل، فرشید پاتینیان؛ کنترباس، بهتاش ابوالقاسم؛ پرکاشن، امیرحسین علیرضایى؛ دستیار آهنگ‌ساز و رضا موسوى؛

 

کارگردان هنرى و طراح صحنه ما را همراهی خواهند کرد. خوشبختانه در این پروژه در تمامی زمینه‌ها، اعم از کارگردانی، طراحی صحنه، نور و... دست ما باز بوده و با فراغ بال بیشتری پیش خواهیم رفت. این نوازنده تأکید کرد: همچنین یک بخش با یک بازیگر که ترجیح می‌دهم نام آن به‌عنوان سورپرایز باقی بماند، به‌عنوان پرفورمنس با اجرای دکلمه و همراهی ارکستر خواهیم داشت که باعث تمایز این پروژه خواهد شد. درواقع این برنامه تنها یک کنسرت نیست و تمامی مسائل از قبیل گریم یا داستان کاملا متفاوت خواهند بود.

 

این آهنگ‌ساز در پایان نیز گفت: من از مدت‌ها پیش با سالار عقیلی ارتباط داشتم، اما فرصت همکاری پیش نیامد تا اینکه برای این پروژه بهترین فردی که به ذهنم رسید، او بود. این اولین همکاری ما خواهد بود. کنسرت‌نمایش «طرحی نو دراندازیم»، به کارگردانی رضا موسوی، در روزهای سوم و چهارم مردادماه به تهیه‌کنندگی حسین توتونچیان، ساعت ۲۱:۳۰ در تالار وحدت برگزار خواهد شد.

 

تک‌نوازی گیتار لیلی افشار در نیاوران

لیلی افشار، جمعه، پنجم مرداد، در فرهنگ‌سرای نیاوران کنسرت رسیتال گیتار کلاسیک را برگزار می‌کند.

لیلی افشار (آهنگ‌ساز و نوازنده‌ گیتار) پنجم مرداد در فرهنگ‌سرای نیاوران به اجرای برنامه می‌پردازد. او در این اجرا در کنار آثاری از آهنگ‌سازان معاصر، قطعاتی از موسیقی محلی مناطق مختلف ایران را اجرا می‌کند. او همچنین در مدت حضور خود در ایران، مسترکلاس‌هایی را نیز در سه سطح مبتدی، متوسط و پیشرفته برگزار می‌کند.

 

افشار در این سال‌ها در ایران، آلبوم‌ها و کتاب‌های بسیاری نیز منتشر کرده است که از جمله‌ آنها می‌توان به «۲۴ کاپریچوی گویا»، «ساغر»، «گذار در نوا» و «مسخ» منتشرشده توسط نشر ماهور اشاره کرد. کتاب «موسیقی قرن ۲۰ و ۲۱ گیتار کلاسیک» نیز اثری است که او در آن، قطعات را با ویرایش خودش چاپ کرده تا به گیتاریست‌های ایرانی کمک کند تا دسترسی به نت خوب با چاپ خوب و شرکت معتبر برایشان راحت‌تر باشد. لیلی افشار کنسرت‌های متعددی در ایران، آمریکا، انگلستان، ایرلند، کانادا، فرانسه، دانمارک، ایتالیا، آفریقا، نیوزیلند، استرالیا و آمریکای جنوبی برگزار کرده است. او همچنین در ویگمور هال لندن، مرکز هنرهای اجرائی کندی، فستیوال موسیقی گرند تیتن، فستیوال موسیقی اسپن، مدرسه هنرهای تجسمی بنف، فستیوال موسیقی منتون و... نواخته و همچنین به‌عنوان بهترین گیتاریست کلاسیک زن برنده جایزه ارویل ایچ. گیبسن شده است. کنسرت رسیتال (اجرائی آوازی یا بدون‌کلام توسط یک نوازنده) گیتار کلاسیک لیلی افشار، جمعه، پنجم مرداد، ساعت ۲۱ در فرهنگ‌سرای نیاوران برگزار می‌شود.

 

مریم نیک‌بین در نیاوران

گروه موسیقی «ترنج»، به سرپرستی و خوانندگی مریم نیک‌بین، در فرهنگ‌سرای نیاوران روی صحنه می‌رود. گروه موسیقی ترنج، به سرپرستی و خوانندگی مریم نیک‌بین و تهیه‌کنندگی گروه فرهنگی، هنری آریا، ساعت ۲۱ روز دوشنبه، ۲۵ تیر، در فرهنگ‌سرای نیاوران، ویژه بانوان روی صحنه می‌رود.

 

در بخش اول این کنسرت قطعات خاطره‌انگیز موسیقی ایرانی با پیانو و صدای مریم نیک‌بین و همراهی گروه ترنج به اجرا درمی‌آیند. در بخش دوم نیز قطعات محلی با گویش‌های کردی، لری، خراسانی، جنوبی، شمالی، آذری و شیرازی با همراهی حرکات آیینی گروه مهرگان به طراحی و سرپرستی مهرنوش مهرین‌فر برای مخاطبان اجرا می‌شود. نغمه اعلامی (سنتور)، سونیا نظامی (کمانچه)، آنیتا صادقی (تار)، مارال خلیلی (دف، دایره، تمپو)، سمیرا مهرافشا (تمبک و نقاره آذری) و مریم نیک‌بین (خواننده و نوازنده پیانو) اعضای گروه اجرائی این کنسرت را تشکیل می‌دهند.

 

گروه دگره در تالار رودکی

کنسرت دگره، به سرپرستی و آهنگ‌سازی امین میراحمدی، ۲۹ تیر در تالار رودکی اجرا می‌شود.

 

به گزارش هنرآنلاین به نقل از روابط‌عمومی و امور بین‌الملل بنیاد رودکی، گروه موسیقی دِگَره، به سرپرستی و آهنگ‌سازی امین میراحمدی، موسیقی ایرانی را با نگاهی جدید در روز جمعه، ۲۹ تیر، ساعت ۲۱ در تالار رودکی به صحنه می‌برد. این گروه سعی کرده با حفظ جوهر موسیقی ایرانی در فرم اجرا، ریتم قطعات، محتوای اشعار و سازبندی نگاهی متفاوت و دگرگون‌شده به موسیقی ایرانی داشته باشد.

 

قطعه «خط پایان» که به‌تازگی منتشر شد، معرف شیوه کاری این گروه است. تمام قطعات این گروه جدید هستند و در این اجرا قطعات آهنگ‌سازان دیگر اجرا نخواهد شد. در این اجرا امین میراحمدی: آهنگ‌ساز، نوازنده تار و سرپرست، مصطفی حامدی: خواننده، حامد زندکریمخانی: عود، بیتا قاسمی: قیچک باس، سحر میرهاشمی: قانون، فردین میرزاحسینی: کمانچه، امین هنرجو: سازهای کوبه‌ای و رضا اسداللهی: سازهای کوبه‌ای، هنرنمایی می‌کنند. کنسرت دگره، ۲۹ تیرماه، ساعت ۲۱ در تالار رودکی اجرا می‌شود. علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه بلیت به سایت ایران‌کنسرت مراجعه کنند.

 

sharghdaily.ir
  • 16
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی نصیریان بیوگرافی علی نصیریان؛ پیشکسوت صنعت بازیگری ایران

تاریخ تولد: ۱۵ بهمن ۱۳۱۳

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر، نویسنده و کارگردان

آغاز فعالیت: ۱۳۲۹ تاکنون

تحصیلات: دانش آموخته مدرسه تئاتر در رشته هنرپیشگی

ادامه
پاوان افسر بیوگرافی پاوان افسر بازیگر تازه کار سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ تیر ۱۳۶۳ 

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر 

آغاز فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

تحصیلات: لیسانس رشته ی مدیریت بازرگانی

ادامه
امین پیل علی بیوگرافی امین پیل علی بازیکن تازه نفس فوتبال ایران

تاریخ تولد: ۱۷ دی ۱۳۸۱

محل تولد: گیلان

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک

تیم: تیم ملی فوتبال ایران

شماره پیراهن: ۱۵

ادامه
ابوطالب بن عبدالمطلب زندگینامه ابوطالب بن عبدالمطلب پدر امام علی (ع)

تاریخ تولد: ۳۵ پیش از عام‌الفیل

محل تولد: مکه

دیگر نام ها: عبدالمطلب، عبدالمناف، عمران

دلیل شهرت: رئیس قبیله بنی هاشم، پدر امام علی (ع)، عمو و حامی حضرت محمد (ص)

درگذشت: سال دهم بعثت

آرامگاه: مکه در گورستان ابوطالب

ادامه
رودریگو هرناندز بیوگرافی «رودریگو هرناندز»؛ ستاره ای فراتر از یک فوتبالیست | هوش و تفکر رمز موفقیت رودری

تاریخ تولد: ۲۲ ژوئن ۱۹۹۶

محل تولد: مادرید، اسپانیا

حرفه: فوتبالیست 

پست: هافبک دفاعی

باشگاه: منچسترسیتی

قد: ۱ متر ۹۱ سانتی متر

ادامه
موسی التماری بیوگرافی موسی التماری بازیکن فوتبال اردنی

تاریخ تولد: ۱۰ ژوئن ۱۹۹۷

محل تولد: امان، اردن

حرفه: فوتبالیست

باشگاه کنونی: باشگاه فوتبال مون‌پلیه فرانسه

پست: مهاجم

قد: ۱ متر ۷۶ سانتی متر

ادامه
اوسمار ویرا بیوگرافی اوسمار ویرا سرمربی تیم پرسپولیس

تاریخ تولد: ۳ ژوئیه ۱۹۷۵

محل تولد: ریو گرانده دو سول ، برزیل

حرفه: سرمربی تیم فوتبال

باشگاه کنونی: پرسپولیس

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴

ادامه
اوستون ارونوف بیوگرافی اوستون ارونوف بازیکن فوتبال ازبکی در تیم های ایرانی

چکیده بیوگرافی اوستون ارونوف

نام کامل: اوستون رستم اوگلی اورونوف

تاریخ تولد: ۱۹ دسامبر ۲۰۰۰

محل تولد: نوایی، ازبکستان

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک تهاجمی

باشگاه کنونی: پرسپولیس

ادامه
اکرم عفیف بیوگرافی اکرم عفیف بازیکن برتر تیم ملی قطر

تاریخ تولد: ۱۸ نوامبر ۱۹۹۶

محل تولد: دوحه، قطر

حرفه: فوتبالیست

پست: وینگر

باشگاه کنونی: السد قطر

قد: ۱ متر ۷۶ سانتی متر

ادامه
دیالوگ های آنشرلی

دیالوگ های آنشرلی در این مقاله از سرپوش به بررسی جذابیت های دیالوگ های آنشرلی در سینما و تئاتر می‌پردازیم. آنشرلی، با تاریخچه‌ای غنی در حوزه فرهنگ و هنر، دارای دیالوگ‌هایی است که علاوه بر ارتقاء داستان، به عنوان نمونه‌هایی برجسته از زبان هنری در این صنایع شناخته می‌شوند. اثر آنشرلی  کتاب "آنشرلی" نوشته لوسی ماد مونتگمری، داستان دختری به نام آن شرلی است که در یتیم خانه بزرگ شده و به یک خانواده ثروتمند در شهر مونک هاوس نیو برونزویک در کانادا فروخته می شود. آن شرلی دختری کنجکاو، مهربان و خلاق است که با دیالوگ های خود، شخصیتی دوست داشتنی و ماندگار در ذهن خوانندگان ایجاد کرده است. انیمیشن آنشرلی انیمیشن "آنشرلی" که در سال ۱۹۷۹ در ژاپن ساخته شده است، اقتباسی از رمان "آن در گرین گیبلز" نوشته لوسی ماد مونتگمری است. این انیمیشن، داستان دختری به نام آن شرلی را روایت می کند که در یتیم خانه بزرگ شده و به یک خانواده ثروتمند در شهر مونک هاوس نیو برونزویک در کانادا فروخته می شود. شخصیت های آنشرلی شخصیت های اصلی انیمیشن آنشرلی عبارتند از: آن شرلی: دختری کنجکاو، مهربان و خلاق که با موهای قرمز و شخصیت دوست داشتنی خود، یکی از محبوب ترین شخصیت های ادبیات کودکان است. مریلا کاترین کاتبرت: خواهر بزرگ تر ماتیو کاتبرت که با برادرش در مزرعه گرین گیبلز زندگی می کند. مریلا زنی سخت کوش و جدی است که در ابتدا از حضور آن شرلی در خانه خود خوشحال نیست. ماتیو کاتبرت: برادر کوچک تر مریلا که مردی مهربان و ساده دل است که به سرعت با آن شرلی دوست می شود. دیانا براری: دختر همسایه کاتبرت ها که با آن شرلی دوست می شود. دیانا دختری مهربان و ساده دل است که به سرعت با آن شرلی دوست می شود. دیالوگ های انیمیشن آنشرلی داستان انیمیشن آنشرلی داستان انیمیشن آنشرلی، همانند داستان رمان، از این قرار است که آن شرلی، دختری یتیم که در یتیم خانه بزرگ شده است، توسط خواهر و برادری به نام های مریلا و ماتیو کاتبرت به فرزندخواندگی پذیرفته می شود. مریلا و ماتیو، آن شرلی را برای کمک به انجام کارهای خانه و مزرعه می خواهند. آن شرلی، با موهای قرمز آتشین و شخصیت دوست داشتنی خود، به سرعت با مریلا و ماتیو و همچنین با همسایه آنها، دیانا براری، دوست می شود. آن شرلی، با ماجراجویی ها و شیطنت های خود، زندگی کاتبرت ها را زیر و رو می کند و به آنها یاد می دهد که چگونه از زندگی لذت ببرند. نکات مثبت آنشرلی انیمیشن آنشرلی، از جمله انیمیشن های ماندگار و خاطره انگیزی است که با داستان جذاب و شخصیت های دوست داشتنی خود، مخاطبان زیادی را به خود جذب کرده است. از جمله نکات مثبت این انیمیشن می توان به موارد زیر اشاره کرد: - داستان انیمیشن آنشرلی، همانند داستان رمان، داستانی جذاب و پرکشش است که مخاطبان را از ابتدا تا انتها درگیر خود می کند. - شخصیت های انیمیشن آنشرلی، از جمله آن شرلی، مریلا، ماتیو و دیانا، شخصیت هایی دوست داشتنی هستند که مخاطبان با آنها ارتباط برقرار می کنند. - انیمیشن آنشرلی، پیام های مثبتی مانند اهمیت خانواده، دوستی و امید را به مخاطبان خود منتقل می کند. دیالوگ های شخصیت آنشرلی دیالوگ های آنشرلی دیالوگ های آنشرلی، بیانگر شخصیت او هستند. او دختری کنجکاو و ماجراجو است که همیشه به دنبال یادگیری چیزهای جدید است. این ویژگی در دیالوگ های او به وضوح دیده می شود. برای مثال، در یکی از دیالوگ ها، آنشرلی از معلم خود می پرسد: "حتی اگر دنیا بد باشد، همیشه چیزهای خوب هم وجود دارد." " تصور اینکه شما یک ملکه هستید واقعا عالی است. شما بدون هیچ گونه ناراحتی از آن لذت می برید و هر زمان که بخواهید می توانید از ملکه بودن دست بردارید، کاری که در زندگی واقعی نمی توانید انجام دهید." "این یک چیز خوب در مورد این جهان است ... همیشه بهارهای بیشتری وجود دارد." "وقتی فکر می‌کنم قرار است اتفاق خوبی بیفتد، به نظر می‌رسد که بر روی بال‌های انتظار پرواز می‌کنم. و سپس اولین چیزی که متوجه می شوم با یک ضربت به زمین می افتم. اما واقعاً ماریلا، قسمت پرواز تا زمانی که ادامه دارد با شکوه است... مثل اوج گرفتن در غروب خورشید است. من فکر می‌کنم که تقریباً تاوان ضربه را می‌پردازد." "خب، نمی توان یکدفعه عادت دختر بچه بودن را کنار گذاشت." "شاید... شاید... عشق به طور طبیعی از یک دوستی زیبا آشکار شد، مانند گل رز طلایی که از غلاف سبزش می لغزد."  "این یک ایده دوست داشتنی است، دایانا؛ زندگی کردن به گونه ای که نامت را زیبا کنی، حتی اگر در آغاز زیبا نبود... آن را در افکار مردم برای چیزی آنقدر دوست داشتنی و دلپذیر قرار می دهد که هرگز به تنهایی به آن فکر نمی کنند." "شاید، به هر حال، عاشقانه مانند یک شوالیه که سوار اسب می‌شود، با شکوه و هیاهوی وارد زندگی انسان نشده باشد. شاید مثل یک دوست قدیمی از راه‌های آرام به سمت آدم خزید..." "خب، همه ما اشتباه می کنیم، عزیزم، پس فقط آن را پشت سر بگذار. ما باید از اشتباهات خود پشیمان باشیم و از آنها درس بگیریم، اما هرگز آنها را با خود به آینده منتقل نکنیم." "من معتقدم که زیباترین و شیرین ترین روزها، روزهایی نیستند که در آن اتفاقات بسیار باشکوه یا شگفت انگیز یا هیجان انگیزی رخ دهد، بلکه فقط روزهایی هستند که لذت های کوچک ساده ای را به ارمغان می آورند و به آرامی یکدیگر را دنبال می کنند، مانند مرواریدهایی که از یک رشته می لغزند." "من از دوستی بسیار سپاسگزارم. زندگی را بسیار زیبا می کند." "این بدترین دوران بزرگ شدن است و من در حال درک آن هستم. چیزهایی که در دوران کودکی خیلی می‌خواستی، وقتی به آنها دست پیدا می‌کردی، به نظرت چندان شگفت‌انگیز به نظر نمی‌رسند." "آیا خوب نیست که فکر کنیم فردا روز جدیدی است که هنوز هیچ اشتباهی در آن وجود ندارد." دیالوگ های ماندگار آنشرلی "این خیلی خوب است که در مورد غم ها بخوانید و تصور کنید که قهرمانانه از طریق آنها زندگی می کنید، اما وقتی واقعاً آنها را دارید، خیلی خوب نیست" "خیلی آسان است که شرور باشی بدون اینکه بدانی." "اما واقعاً ماریلا، نمی‌توان در چنین دنیای جالبی برای مدت طولانی غمگین ماند، می‌تواند؟" "زندگی ارزش زیستن را دارد تا زمانی که خنده در آن باشد." "تجربه من این بوده است که شما تقریباً همیشه می توانید از چیزهایی لذت ببرید، اگر تصمیم خود را محکم بگیرید که این کار را انجام دهید." "دنیای قدیمی عزیز تو بسیار دوست داشتنی هستی و من خوشحالم که در تو زنده هستم." "چرا مردم باید برای دعا زانو بزنند؟ اگر واقعاً می خواستم دعا کنم به شما می گویم که چه کار می کردم. من به تنهایی یا در جنگل های عمیق و عمیق به یک میدان بزرگ بزرگ می رفتم و به آسمان - بالا - بالا - بالا - به آن آسمان آبی دوست داشتنی نگاه می کردم که انگار پایانی برای آن وجود ندارد. آبی بودن و سپس من فقط یک دعا را احساس می کنم." "این یکی از مزایای سیزده سالگی است که شما خیلی بیشتر از زمانی که فقط دوازده ساله بودید می دانید" "تا زمانی که نمردی هرگز از غافلگیر شدن در امان نیستی" "کیک‌ ها یک عادت وحشتناک دارند که وقتی می‌ خواهید خوب باشند بد می‌ شوند" "آنه تمام عاشقانه هایت را رها نکن اندکی از آن چیز خوبی است البته نه زیاد اما کمی از آن را حفظ کن" دیالوگ های زیبای آنشرلی سخن پایانی درباره دیالوگ های آنشرلی دیالوگ های آنشرلی، بخشی از جذابیت این شخصیت دوست داشتنی هستند. این دیالوگ ها، شخصیت، امید، خوش بینی و عشق به طبیعت آنشرلی را به خوبی بیان می کنند. گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش