شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۰:۱۸ - ۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۲۰۱۷۴۲
رادیو و تلویزیون

در حاشیه تغییر مدیر شبکه سوم سیما؛

گمانه زنی ها درباره انتصاب فامیلی در مدیریت «شبکه سه»

علی فروغی,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون

انتصابی به نام جوانگرایی و به کام یک جریان خاص صورت گرفت و هفته گذشته با انتشار یک خبر به پایان رسید.پورمحمدی از شبکه سوم سیما رفت و جای خودش را به فروغی جوان داد؛ خبری که باعث خوشحالی طرفداران یک جریان خاص و البته تعجب بسیاری از فعالان حوزه رسانه، اهالی فرهنگ و هنر و سیاست شد. موضوعی که به نظر می رسد از به کارگیری سیاستی جدید در رسانه ملی خبر می دهد و پای دانشگاه مدیر ساز ایران را بیش از پیش به مدیریت صدا و سیما باز کرده باشد.

 

روزنامه قانون در بهمن سال گذشته از خیزش نرم شخصی به نام علی فروغی، رييس سازمان بسيج صدا و سيما که در قالب یک برنامه ساز پای خود را به صدا و سیما باز کرد و در مدتی کوتاه به ریاست بسیج صدا و سیما رسید خبر داد که می خواهد به ریاست سازمان صداوسیما برسد. خبری که عده ای به خاطر انتشارش به روزنامه تاختند و تهديد به شكايت كردند. حال در کمتر از یک سال از انتصابش به این سمت، با حفظ سمت رییس شبکه سوم سیما شد تا خیز او برای رسیدن به ریاست سازمان صدا و سیما منطقی تر به نظر برسد.

 

پله هایی که طی نشد

اما علی فروغی کیست و چگونه خود را به ریاست یکی از مهم‌ترین شبکه های صدا و سیما رسانده است؟ علی فروغی اصل پیش از اینکه جای پورمحمدی را در مدیریت شبکه سه بگیرد، ريیس مرکز بسیج صداو‌سیما و مدیر مرکز تخصصی معاونت فرهنگی- اجتماعی سازمان بسیج مستضعفین بود. او از سال ۹۵ ريیس مرکز بسیج سازمان صداوسیما شده و به گزارش «باشگاه خبرنگاران جوان»، با حفظ سمت مسئولیت جدید را بر عهده گرفته است.

 

فروغی فارغ‌التحصیل کارشناسی‌ارشد حقوق عمومی دانشگاه امام‌ صادق(ع) است؛ دانشگاهی که به گفته برخی از نزدیکان مرحوم آیت ا... مهدوی کنی قرار بود تولید مدیر برای کشور کند. در سابقه مسئولیت‌های مدیر تازه‌رسیده شبکه سه، قائم‌مقامی بنیاد اندیشه‌های امام در نهاد رهبری در دانشگاه‌ها، فرماندهی پایگاه بسیج، عضویت در شورای معارف صدا و نیز شورا‌های عالی فیلم، پویانمایی و شورای عالی کتاب بسیج نیز به چشم می‌خورد. علی فروغی، سردبیری برنامه‌های مختلف راديویی و تهیه‌کنندگی و کارگردانی چند مستند تلویزیونی را نیز در کارنامه دارد كه با رشته دانشگاهي وي هيچ ارتباطي ندارد.

 

گمانه زنی ها درباره یک انتصاب فامیلی

برخی رسانه های کشور از ارتباط فامیلی فروغی با غلامعلی حداد عادل، رییس پيشين مجلس شورای اسلامی و رییس فعلی بنياد سعدی خبر می دهند. بنا بر این گمانه‌زنی ها، فروغی خواهرزاده همسر حداد عادل است و برخی از رسانه ها انتصاب او به ریاست شبکه سوم سیما را بی‌ارتباط با این موضوع نمی دانند.

 

حاشیه های یک مستند

یکی از مستنداتی که زمان مدیریت فروغی در بسیج صداوسیما به کارگردانی مهدی نقوی ساخته و با حاشیه‌های فراوانی همراه شد، «خارج از دید» بود. موضوع این مستند روایت انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۸۸ و حوادث پس از آن بود که از پنجم تا نهم دی سال گذشته هرشب روی آنتن شبکه سه سیما رفت. شب نهم دی‌، در‌حالی‌که قرار بود پنجمین قسمت از این مستند ۱۰قسمتی پخش شود، پخش نشد. پس از این اتفاق، روزنامه «صبح‌نو» مدعی شد سیدمرتضی میرباقری، معاون سیمای سازمان صداوسیما، دستور توقف پخش این مستند را داده است. دو روز قبل از توقف تولید این مستند، یعنی هفتم دی‌، اعتراض‌هایی در مشهد رخ داده بود.

 

برخی دلیل توقف پخش را همین اعتراض‌ها دانستند. محسن یزدی، مدیر مرکز مستند حوزه هنری، در یادداشتی به توقف پخش مستند «خارج از دید» از رسانه ملی انتقاد کرد و گفت: «این مستند ‌یک‌باره از کنداکتور حذف می‌شود، علتش هم لابد چیزی جز شلوغی‌های اخیر نمی‌تواند باشد؛ اما با چه‌استدلالی؟ کسی نمی‌داند». ادعایی که بی‌اساس هم نبود و با پخش دوباره خارج از دید در ۲۷ دی، همزمان با فروکش‌کردن اعتراض‌ها، بر صحت آن افزوده شد. با ادامه پخش خارج از دید حواشي آن نیز ادامه یافت.

 

ارتباط با تهیه کنندگان صدا و سیما

بنابر شنيده‌هاي «قانون»، فروغي‌اصل در مدتي كه در صدا و سيما بوده با تهيه‌كنندگان برنامه‌هاي تلويزيوني، رابطه دوستانه‌اي برقرار كرده است؛ به گونه‌اي كه حتي گفته مي‌شود برخي از سوژه‌هاي برنامه‌ها با پيشنهاد او روي آنتن رفته و بررسي شده‌اند. این موضوع را می توان اینگونه تحلیل کرد که فروغی در زمان ریاستش بر سازمان بسیج صدا و سیما در حال گذراندن کارآموزی برای ورود به عرصه مدیریتی سازمان صدا و سیما بوده و حالا دیگر او نه به عنوان یک پیشنهاد دهنده که به عنوان یک تصمیم گیر قرار است شبکه سوم سیما را آنگونه که فکر می کند ،اداره کند.

 

جوانگرایی یا ...؟

خبر انتصاب فروغی به ریاست شبکه سوم سیما و جایگزینی او به جای علی اصغر پورمحمدی باعث خوشحالی رسانه های یک جریان سیاسی خاص شد. اما در کنار خوشحالی این رسانه ها سوالی که برای بسیاری از فعالان رسانه ای و کاربران شبکه های اجتماعی پیش آمده این است که فروغی با چه سابقه ای به ریاست شبکه سوم سیما كه مهم‌ترين شبكه سيما نيز محسوب مي‌شود، رسید. یکی از کاربران شبکه های اجتماعی درباره این انتصاب نوشته است که«علی فروغی مدیر جدید شبکه سوم سیما، دانشجوی ورودی ۸۶ دانشگاه امام صادق(ع) است و با فرض ممتد خواندن تحصیلات وی تا مقطع کارشناسی ارشد، او سال ۹۲ از این دانشگاه فارغ التحصیل شده است».

 

این کاربر با این مقدمه نوشته است که اگر با فرض اینکه فروغی بلافاصله به خدمت سربازی رفته باشد، سال ۹۴ او خدمتش را به پایان رسانده و اگر همان سال هم به استخدام صدا و سیما در آمده، چگونه او در طول سه سال به ریاست یکی از مهم‌ترین شبکه های سیما رسیده است؟!

 

استاندارد های دوگانه برای جوانگرایی

در حالی رسانه های اصولگرا از انتصاب فروغی به عنوان یک جوانگرایی در سازمان صدا و سیما خوشحالند که این رسانه ها در چند ماه گذشته به شیوه‌های مختلف علیه برخی مدیران جوان تحصیلکرده در بهترین دانشگاه های دنیا ایستادند و انواع اتهامات را به سمت آن ها روانه کردند. استاندارد دوگانه ای که باعث می شود جوانان تحصیلکرده کشور از بازگشت به کشور و قرار گرفتن در عرصه های مدیریتی بترسند و فردی مانند فروغی با کمترین تجربه و تخصص به ریاست یک شبکه مهم در رسانه ملی می رسد و موجب خوشحالی این رسانه ها می‌شود.

 

یک فتح دیگر برای پایداری

نکته ای حائز اهمیت درباره انتصاب فروغی، فتح گام به گام و سنگر به سنگر شبکه های صدا و سیما و مناصب مهم تصمیم گیری در صدا و سیما توسط حامیان جبهه پایداری است. بعد از راه اندازی شبکه افق گام های این جریان برای دست درازی به شبکه های قدیمی صدا و سیما آغاز شد و حالا این جریان موفق شد بعد از فتح سنگرهای معاونت سیاسی و معاونت برون مرزی و مدیریت و تصدی چند شبکه داخلی و خارجی، به مدیریت شبکه سوم سیما هم دست پیدا کند.

 

پله پله تا ریاست سازمان

بر اساس شنیده‌ها ، فروغی قرار نیست در شبکه سوم سیما بماند و او بعد از سازماندهی این شبکه و بعد از کسب تجربه مدیریت یک شبکه، یکی از گزینه های احتمالی ریاست سازمان صدا و سیما خواهد بود. این به آن معنی است که گام های او برای رسیدن به ریاست سازمان صدا‌و‌سیما و کسب تجربه در حوزه مدیریتی یک به یک در حال طی شدن است؛آماده سازی مدیر جوانی که شاید به عنوان جوان‌ترین مدیر تاریخ صدا و سیما به ریاست رسانه ملی برسد.

 

و این رسانه ملی دوست نداشتنی

به نظر می‌رسد مدیران سازمان صدا و سیما مغلوب تصمیمات بدنه خود هستند. مدیران این سازمان از ضرغامی و سرافراز گرفته تا علی عسگری قدم در راه تصمیمات بدنه خود می‌گذارند. عبد ا...ناصری، فعال سیاسی اصلاح‌طلب درباره مدیریت مدیران در سازمان صدا و سیما در مصاحبه ای به با روزنامه ایران گفته است که« در سال ۸۶ با آقای ضرغامی جلسه گذاشتیم و از ایشان خواستیم که در صداوسیما تغییراتی را در سیاستگذاری‌ها ایجاد کند اما ایشان با وجود وعده‌هایی که به ما داد، نتوانست این رویکرد را تغییر دهد؛ چون مدیریت او نیز بر صداوسیما تشریفاتی بود».

 

صدا و سیما هر روز مخاطبانش را بیشتر از دست می دهد و به رسانه ای برای یک جریان خاص افراطی تبدیل می شود. سیاستی که دیگر نه از رسانه اثری خواهد گذاشت و نه از ملی بودن آن. باید دید روند تغییر سیاست های صدا و سیما تا چه زمانی و به چه سمتی پیش خواهد رفت. اینکه صدا و سیما به سمت مردمی و غیر جناحی شدن پیش خواهد رفت یا تسخیر توسط یک جریان سیاسی، سوالی است که باید در ماه های آینده منتظر جوابش ماند.

 

 

ghanoondaily.ir
  • 328
  • 44
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۴۹
در انتظار بررسی: ۷۶
غیر قابل انتشار: ۷۷
جدیدترین
قدیمی ترین
متاسفم برای کشوری که فقط به فکر ژن خوب هستن و بقیه اگه حتی دانش کافی هم داشته باشن باید سابقه داشته باشن سابقه هم بخوای باید تحصیلات عالی داشته باشی خخخخ
من از روییدن خار سر دیوار دانستم که نا کس، کس نمگردد بدین بالا نشینی ها فروغی یادت باشه عادل باید باشه
ازاین اقدام شجاعانه ی این جوون میشه فهمید که ایشون لیاقت ریاست سازمان صدا وسیما هم دارن ...آقایان منتظراز این بالاتر هم باشن
به فامیل هیچ ربطی نداره شما دارید تهمت میزنید این اقا لایق بوده مدیر شده بعضیا حسودن....
به فامیل هیچ ربطی ند...
یاد مهرداد بذرپاش افتادم یه لحظه.اخی...چه جنسی داره ژنشون؟!؟!؟
به فامیل هیچ ربطی ند...
چراخیلی هم ربط داره طرف ژن خوبه
به فامیل هیچ ربطی ند...
از کمالات ایشان مشخص است برادر
علی فروغی هرکی هستی باش تا اموراتت بگذره فقط خودتو بین مردم و برنامه نود نزار که عاقبت خوبی برات نداره حساب کن حداقل ده میلیون نفر متنفر باشن ازت ،دنیا و عادل فردوسی پور،جانم فدای عادل از نوع فردوسی پورش
البته این انتصاب کاملااتفاقی واز روی شایسته سالاری بوده همانگونه که بطور کاملااتفاقی پسر خاله ایشان یعنی آقازاده ی جناب حدادعادل هم چندهفته پیش به جمع شورای اندیشه ورزی شبکه سه وبطور اتفاقی شوهر خواهر جناب فروغی به سمت دبیرستادبزرگداشت چهل سالگی انقلاب منصوب شدندعنایت میکنیدفامیل بازی اصلا معلوم نیست
تا زمانی فامیل بازی در کشور باشد به هبجا نمیرسیم
مملکت گل و بلبل
علی فروغی تازه به دوران رسیده . ما عاشق برنامه نود هستیم . انقدر خودتو منفور نکن با این کارها
این تشکیلات همش فامیل بازی است
باسلام... بنده لیسانس عمران دارم هم اجرا و هم نظارت هرجایی ک میرم یا میگن کی فرستادتت یا سابقه کار بالای ۵ سال اون وقت این اقا کی درسشو خوند کی خدمت رفت کی سابقه پیدا کرد ک ب اینجا رسید واسه مسولین کشور متاسفم حق کشی تا کی
ای بابا تا دلت بخواد از این انتصابات فامیلی توی دولت اصلاحات زیاده که این انتصابات به طور مستقیم به معیشت مردم بستگی داره اما نمیدونم چرا کسی نرفی از این انتصابات نمیزنه
ای بابا تا دلت بخواد...
صدا سیما یه نهاد مستقل هست و هیچ ربطی به دولت نداره
خواهرزاده همسر حداد یعنی پسر باجناق. مگه باجناق فامیل میشه؟؟؟؟ ضمنا عملکرد مهمه.زود قضاوت نکنیم
خواهرزاده همسر حداد ...
احسنت
خواهرزاده همسر حداد ...
دوست عزیز....در پاسخ به جمله آخر شما(ضمنا عملکرد مهمه.زود قضاوت نکنیم)..باید بگم که شما یکبار دیگه متن اصلی خبر رو بخونید و کمی هم قبل اضهار نظر فکر کنید..اینکه این جمله در ذهن شما نقش بسته و همه جا این جمله رو تکرار میکنید..تاثیر همین حرفهایست که از برنامه های مختلف صدا و سیما شنیدید...یعنی اینجوری بگم که تا شما بخواهید صبر کنید که عملکرد رو ببینیددیگه کار از کار گذشته و شما هم همیشه منتظر یه عملکرد خوب میمونید...این جمله زیبای شما تو خیلی جاها کاربردی نداره...و فقط یه حرف خیلی شیک و معنویه...شرایط درج شده در خبر بالا گویای خیلی از مسایله ..حالا شما اگه دوست دارید بازم منتظر عملکرد ایشان بمونید...در ضمن من هیچ توهینی به جناب فروغی نمیکنم..در کل سیستم شرایط انتخاب مدیر به همین ترتیبه و در ایران تنها چیزی که در مدیریت به درد نمیخوره تجربه و آگاهی به کاره...چون یکسری عوامل پایین دستی هستن که استخون ترکونده و با تجربه اند و همیشه همه کارهای لازم رو انجام میدن و بعد به کام جناب مدیر مجموعه میرسه.... از این دست مدیران تو کشور کم نداریم..و در آخر به قول جناب رییس جمهور الی برکته الله....
آقای فروغی چرا شبکه ورزش اچ دی نشده چرا تا کی کیفیت تصویره افتضاحه شبکه ورزش رو باید تحمل کرد آقای فروغی کی شبکه ورزش اچ دی خواهد شد کی
گل بود به سبزه اراسته شد !!!!!!
خواهرزاده حدادعادل که تازه ازخدمت اومده رو اوردن کردنش معاون شبکه ۳ بعد ۶ ماه هم شده مدیر شبکه ۳ معنی پله پله پیشرفت وترقی هم فهمیدیم این همه استاد و انسان های کاربلد وباسابقه کار مفید وبالا ومرتبط باتحصیلات توخود همون صداسیما هست این درسته که خواهرزاده حدادعادل که تازه از خدمت اومده یه انگشتر بندازه دستش با یکم ته ریش بشه مدیر شبکه ۳ صداسیما
این فروغی حالش خوش نیست اومده تو برنامه حالا خورشید داره میگه شبکه سه از بی بی سی بهتر است
اصولا افرادی که جزو حزب اصلاحات هستند اگر از کس و کار خودشون رو مسندها ننشینند حالشون بد می شه و فرد رو زیر سوال می برند. حالا اگه کوچکترین نسبتی با حزب اصولگرا داشته باشه یا از جنس سپاه و بسیج باشه که دیگه کهیر می زنند و براش اینجوری حاشیه سازی می کنند. یه کم خدا رو در نظر بگیریم و دیگران رو قضاوت نکنیم
معنی جوانگرائی رو هم فهمیدیم!! فامیل بازی به اسم جوان گرائی!!! وادی هنر جای بی هنران نیست!!!!
معنی جوانگرائی رو هم...
دیگه وقتی پسرخاله همسر بعضیا باشی همین میشه دیگه
حق شون نیست پولش کفتش بشه
ای کاش تمام جوانان ایران زمین چنین شانسی داشته باشند البته که ندارند ایشان كی خدمت سربازی رفت و کی مدیر شد همین شده که عده ای بی سواد بر ملتی متمدن حکومت دارند
خواهرزاده حداد عادله دیگه
خواهرزاده حداد عادله...
خواهرزاده همسر حداد عادل یعنی فامیل بازی؟ اگه پسر یا دختر خودش بود یه چیزی.
نظرات احمقانه هواداران مدیر نادان و جدید را خواندم و بیشتر به نا اهلی و بی کفایتی وی می بردم.
نظرات احمقانه هوادار...
از شخصیت شما معلوم شد که طرز فکرتون چیه. وقتی مخالفین نظرتون رو احمق میدونید پس نباید انتظار دلیل سنجیده ای برای حرفاتون داشته باشیم
نظرات احمقانه هوادار...
ممنون از بیانات منطقی و استدلال های گهربار و بصیرت افراز شما. حرف منطقی نمی زنی، حداقل کمتر فحش بده
انتساب فامیلی که گمانه زنی بود. ربطش به جبهه پایداری که گمانه زنی بود. تنها چیزی که من فهمیدم رییس بسیج صدا و سیما بودن بنظرتون نقطه ضعف بود. وگرنه تا کسی چندین سال بخواد از اون تجربه های نچندان جالبی که مدنظرتونه کسب کنه، شده یک پیرمرد محافظه کار نگران شهرت و پول و مقام.خب ما که اونا رو نمیخواهیم. پس اگر در هر جایی که بوده در مدت کوتاهی خوب کار کرده باید بهش فرصت داد.
انتساب فامیلی که گما...
معلومه خودتم یه لومپنی هستی مثل اون
معلومه خودتم یه لومپ...
مخاطبان شبکه ۳بعدازپخش نشدن برنامه نودبه کمترازنصف شده ،مردم آقای فروغی باعث شده سراغ شبکه های بیگانه بروندمشوق مردم بوده ایشان برای شبکه های اون برمرزی بااین سیاست غلط فردوسی پوربافسادفوتبال مبارزه میکنه شایدهم اقوام ایشان دلال فوتبال باشندتوجامعه این حرفازده میشه درباره ایشان فردوسی پوربایدسریع برگردبابرنامه زیباش مگه برنامه ای میتونه جای نودبگیره اصلا صدسال دیگه هم نمی تونه
مخاطبان شبکه ۳بعدازپ...
لایک
انتساب فامیلی که گما...
لایک
انتساب فامیلی که گما...
فرصت اصول خودش رو داره همین طور کیلویی که نمیشه فرصت داد یا فرصت گرفت نتیجه این فرصت دادن رو حالا میتونید ببینید البته در این موارد با پافشاری روی اشتباه به مرور اون اشتباه تبدیل به یک اصول میشه
از پیران دولتی که این وضع مملکت به ما رسیده شاید جوان های یک جریان خاص کاری برای ما بکنند
از پیران دولتی که ای...
کاری برای شما بکنند یا برای مملکت؟
به هموطن عزیزی که این مطلب را با پیش فرضهای ذهنی خودش یا مطالب القایی دیگران نوشته عرض می کنم که فروغی را از سال ۱۳۸۴ که با تامین برنامه شبکه یک همکاری می کرد می شناسم.
به هموطن عزیزی که ای...
این صدا و سیمای میلی اصلا رزش دیدن داره که شما دارید در موردش بحث میکنید والا خیلی بیکارید
به هموطن عزیزی که ای...
عجب!یعنی وقتی هفده سالش بوده؟
به هموطن عزیزی که ای...
سال ۸۴ اونجا چیکار میکرد؟ ورودی سال ۸۶ به امام صادق هستش
به کوری چشم دشمنان وحسودان ونفوذی هابه امیدموفقیت برای آقای علی فروغی
به کوری چشم دشمنان و...
چچرت نگو
به کوری چشم دشمنان و...
این طور نیست که هرکی هرکاری دلش خواست انجام بده بعد رفقاش بیان بگن به کوری چشم و ... کم کم دیگه باید به تلویزیون گفت تله اسکرین (۱۹۸۴)
این طور نیست که هرکی...
عالی گفتی
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش