پنجشنبه ۰۹ فروردین ۱۴۰۳
۱۴:۴۱ - ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۳۰۷۸۸۹
رادیو و تلویزیون

محمدحسین لطیفی: وقتی «سر دلبران» را می‌ساختم می‌دانستم زیاد فحش می‌خورم

سر دلبران,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون

نشست خبری «سر دلبران» روز گذشته  با حضور محمدحسین لطیفی کارگردان، حسین حسنی نویسنده، برزو ارجمند، شهین تسلیمی، رابعه مدنی، و شهرام عبدلی بازیگران و جمعی دیگر از عوامل فیلم در حالی در سازمان هنری رسانه‌ای «اوج» برگزار شد که در میانه نشست، حواشی‌ای میان برخی بازیگران سریال با اهالی رسانه ایجاد شد.

 

 به وجهه اجتماعی کاراکتر روحانی توجه کردم

محمدحسین لطیفی، کارگردان سریال در این نشست با اشاره به اینکه دشواری در راه ساخت این سریال کم نبود، گفت: «تصور من بر این بود که اساسا سریال‌های ماه رمضان با هدف این نکته که پیام خاصی را به مخاطبان تلویزیونی برسانند شکل گرفته‌اند و ما نیز تلاش کردیم با ساخت این سریال از این قاعده مستثنی نباشیم. متاسفانه شرایط در کشور ما طوری شده که وقتی صحبت از یک فرد روحانی می‌شود ناخودآگاه ابعاد سیاسی این شخصیت بیش از هرچیز نزد مردم پررنگ می‌شود.

 

درحالی که تلاش ما این بود که  در «سر دلبران» بیشتر به وجهه اجتماعی این کاراکتر توجه داشته باشیم. می‌توان گفت سریال را براین مبنا ساختم که چهره روحانی را ورای مسجد و اساسا امکان عمومی نشان بدهم، شاید به این خاطر که تا به امروز اگر هم اثری با محوریت پرداختن به زندگی روحانیون ساخته شده بیشتر در مجامع عمومی بوده و کمتر کسی به زوایای زندگی این افراد درخارج از این محیط‌ها توجه کرده است. اگرچه کاراکتر روحانی در سریال من به واسطه نقش پررنگ اجتماعی‌ای که دارد توانسته از این منظر هم مورد توجه قرار بگیرد. به هرحال آنچه مسلم است، این است که من با ساخت این سریال تاحدودی به آنچه مدنظرم بوده رسیده‌ام. می‌خواستم روحانی سریالم را از ابعاد سیاسی منفک کنم و به نظرم توانسته‌ام در این زمینه عملکرد موفقیت‌آمیزی داشته باشم.»

 

 

 «سید سلیم» سریال من هم مانند آدم‌های عادی عصبی می‌شود

لطیفی در این نشست در پاسخ به سوالی مبنی‌ براینکه چرا کاراکتر روحانی که در سریال «سر دلبران» با آن مواجه بودیم شخصیتی پرخاشگر و عصبی بود، نیز گفت: «مساله‌ای که امروز در قالب این سوال مطرح می‌شود را من از دیگران هم شنیده‌ام. پاسخم این است اگر می‌بینید کاراکتر روحانی در این سریال عصبی است به این خاطر است که در اطراف او اتفاقاتی رخ می‌دهد که او را ناچار به نشان دادن چنین واکنش‌هایی می‌کند، بنابراین شکل‌گیری این خصیصه در این کاراکتر بسیار طبیعی است.

 

ما اساسا برای ساخت این سریال با چالش‌های زیادی مواجه بوده‌ایم. برخی اشاره می‌کنند چرا صحنه‌های عروسی در میانه داستان با درگذشت جانباز به صحنه‌های عزاداری تبدیل می‌شود و می‌خواهم در این نشست بگویم، اتفاقا صحنه‌های غم‌انگیزی که از رهگذر شهادت آن جانباز در سریال اشاره می‌شود برای من بیش از آنکه حالت غم‌انگیز داشته باشد، حالتی معنوی دارد، به این خاطر که آن جانباز در سریال آماده عروج می‌شود و این مساله یک نوع شکوه را برایش به همراه داشت.»

 

 

 می‌خواستم کلیشه‌ها را بشکنم و از سد لهجه مصنوعی عبور کنم

 در ادامه مراسم، لطیفی که بیش از سایر عوامل در کانون پاسخگویی به اهالی رسانه قرار داشت درباره سوالی مبنی‌ براینکه ضرورت انتخاب شهر یزد به‌عنوان لوکیشن اصلی سریال چه بود، چراکه از تمام ظرفیت‌های این شهر بهره گرفته نشده است، گفت: «پیش‌تر چنین مساله‌ای هم مطرح شده بود و برخی اشاره می‌کردند که انتخاب شهر بیش از آنکه حالت کاربردی در سریال داشته باشد تزئینی است.

 

این سریال می‌توانست در شهرهای دیگری چون اصفهان، تبریز و حتی تهران هم ساخته شود، ولی دلیل انتخابم، نوع معماری و بافت فضای شهری بود که به حال‌وهوای یزد بیشتر نزدیک بود و شهرهای دیگر این مولفه را نداشتند. یا همین‌طور برخی به این مساله اشاره می‌کردند اگر این سریال در یزد فیلمبرداری شده چرا بازیگران لهجه یزدی نداشته‌اند. در پاسخ به این سوال هم باید بگویم یادمان نرود در سال‌های اخیر سریال‌هایی هم بوده‌اند که تلاش کرده‌اند به لهجه مردم یک منطقه نزدیک شوند اما موفق نبوده‌اند و این تلاش حالت مصنوعی پیدا کرد، من سعی کردم در این ارتباط از کلیشه‌ها عبور کنم.»

 

 

 هدفم یادآوری جایگاه حقیقی مسجد در زندگی روزمره بود

این کارگردان تلویزیونی همچنین در پاسخ به سوالی درباره اینکه اگرچه در سال‌های گذشته ارتباط مردم با مساجد زیاد بود ولی هرچه جلوتر آمدیم این ارتباط به‌خصوص درشرایط کنونی رنگ باخته است، نیز گفت: «درست است که امروز مردم دیگر به آن شکلی که باید آن ارتباط را با روحانی محل ندارند و به همان نسبت جایگاه مسجد در زندگی روزمره تعدادی از مردم کمرنگ شده ولی من سعی کردم با محور قرار دادن کاراکتر اصلی روحانی مسجد، این نکته را برسانم که هنوز هم می‌توان در وانفسای روزمرگی‌ها و مشکلات جامعه، یک روحانی را مأمنی برای حل مشکلات یک محل انتخاب کنیم. در حالی که واقعا نمی‌دانم در کشورمان چه اتفاقی افتاده که امروز شاهد فاصله زیادی میان مردم و روحانیون هستیم. با این حال آمال و آرزوی من برداشتن این فاصله بود و به نظرم با ساخت این سریال توانستم به آرزویم جامه‌عمل بپوشانم.»

 

 

 انتقاداتی که در فضای مجازی به من شد منصفانه نبود

برزو ارجمند، بازیگر نقش اصلی سریال در این نشست گفت: «این دهمین تجربه فعالیت کاری من با محمدحسین لطیفی است و اگر نسبت به این مساله پز می‌دهم چون کار کردن با او را خیلی دوست دارم.» این بازیگر اضافه کرد: «آنچه برایم اهمیت دارد این است که این نقش را باور کردم و این نکته مهمی است. « سیدسلیمی »که من نقش آن را ایفا کردم پیش‌نماز مسجد است ولی پا روی زمین دارد و در خانه‌اش مانند آدم‌های عادی رفتار می‌کند. چند روز پیش نقدی در یکی از صفحات اینستاگرام خواندم که نوشته بود برزو ارجمند نقش روحانی را بازی کرده بود، ولی در طول سریال خنده‌ای در صورتش بود که با این نقش همخوانی نداشت.

 

من واقعا معنی نقدهایی از این دست را متوجه نمی‌شوم، ولی در عوض، یک روحانی نام‌آشنا که نامش را ذکر نمی‌کنم اخیرا در اینستاگرام من نوشته بود: «دست مریزاد»، تصور می‌کنم همین برایم کافی است و توانسته‌ام در این مسیر موفق شوم. آنچه می‌دانم این است که اگر همکاری با لطیفی را در این سریال پذیرفتم به این خاطر بود که می‌دانستم او از معدود کارگردانانی است که اسلام و اصولا جامعه اسلامی را خوب می‌شناسد و سریال‌های قبلی او نیز به خوبی نشانگر این مساله است که او از دانش و شناخت کافی برخوردار است.»

 

 

 کاراکتر روحانی سریال باورپذیر بود

حسین حسنی، نویسنده فیلمنامه سریال نیز در این نشست با تاکید بر اینکه برخی اشاره می‌کنند تا به امروز اغلب چهره‌هایی که از یک روحانی تصویر شده تک‌بعدی بوده ولی من تلاش کردم ابعاد مختلف این کاراکتر را در نظر بگیرم و بیش از هرچیز به  بعد اجتماعی او نظر داشته باشم. اغلب آثاری که با محوریت روحانیون ساخته می‌شود در تلاش است تا آنها را همواره در سیروسلوک نشان بدهند،  درحالی که تلاش من و لطیفی این بود که تصویری باورپذیر از این کاراکتر ارائه کنیم و به مردم بگوییم آنها هم مانند ما انسان هستند و رفتارهای عادی از آنها سر می‌زند.»

 

لطیفی اضافه کرد: «سال‌ها پیش سر ساخت سریال «صاحبدلان»، برخی اصرار می‌کردند که «خلیل»  باید یک شخصیت روحانی باشد اما من نپذیرفتم، ولی در سریال «سر دلبران» خودم هم براین باور بودم سیدسلیم باید در نقش یک روحانی فرو برود، هرچند در این مسیر از ابتدا تا انتها می‌دانستم که اگر این سریال را بسازم خیلی در معرض هجمه‌های گوناگون قرار می‌گیرم و ممکن است خیلی فحش بخورم و اساسا مورد آزار واقع شوم، شاید به این خاطر که شرایط فعلی جامعه به‌گونه‌ای است که نسبت به روحانیون با یک جور موضع‌گیری برخورد می‌شود.»

 

 

 بازخوردها نسبت به سریال ۵۰- ۵۰ بود

لطیفی نیز در ادامه این بحث اضافه کرد: «من نمی‌گویم سریالی که ساخته‌ام صددرصد از بازخوردهای مثبت برخوردار شده، نه، گاهی در خیابان یک راننده تاکسی که مرا می‌بیند به من دست‌مریزاد می‌گوید و گاهی نیز مورد هجمه انتقادات درست و نادرست قرار می‌گیرم، به نظرم بازخوردها نسبت به این سریال ۵۰- ۵۰ بوده ولی آنچه برایم اهمیت دارد این است که من حال دلم را ساختم و شاید این درست نباشد و دیگر تکرارش نکنم، چون تجربه ثابت کرده اگر کسی بخواهد حال دل خود را بسازد مردم کمتر به آن اثر گرایش پیدا می‌کنند.

 

موقعی که خواستم این سریال را بسازم مساله ربا و نزول در جامعه ذهنم را درگیر کرده بود، این در حالی است که همیشه معتقد بودم سیستم بانکداری ما از نواقص زیادی برخوردار است و اگر ما مساله نزول را مطرح می‌کنیم بانک‌ها به مراتب بیشتر از این در این وادی در حال فعالیت هستند. منتهی بانک‌ها وقتی چنین اقدامی می‌کنند علیه‌السلام می‌شوند و اگر فرد عادی این کار را کند او را سینه دیوار می‌گذارند و به او انتقاد می‌کنند. حتی دیالوگی در میانه سریال با این مضمون وجود داشت که حذفش کردند. من اولین کارگردانی بودم که با ساخت آثاری چون «سرعت» و «کت جادویی» نسبت به این مساله انتقاد داشته و دارم، چراکه می‌بینم کشورم به خاطر پول و این‌گونه مسائل در حال نابودی است.»

 

محمدرضا شفیعی تهیه‌کننده نیز گفت: «سکانسی در سریال بود که می‌گفت درست است که انقلاب شده ولی به نظر می‌رسد در بانک‌ها انقلاب صورت نگرفته است.»

 

حسنی نویسنده سریال نیز گفت: «جالب است که این جمله را آیت‌ا... جوادی‌آملی هم اشاره کرده‌اند ولی این سکانس چون از زبان ما گفته شد در سریال حذف شد.»

 

 

 اهل گلایه نیستم

لطیفی با اشاره به اینکه برخی در این سال‌ها به من انگ فیلمساز حکومتی می‌زنند ادامه داد: «حتی در برنامه‌ رضا رشیدپور هم به این مساله اشاره کردم که شما فقط یک ٌبعد قضیه را می‌بینید و هیچ وقت ندیده‌اید چه فیلمنامه‌هایی به من پیشنهاد شده و من ساخت آنها را قبول نکرده‌ام. من اساسا اهل گله نیستم، حتی در روزهای اخیر که پدرم را براثر خطای پزشکی از دست داده‌ام از بیمارستان شکایت نکرده‌ام.»

 

 

 نسل امروز با نسل گذشته تفاوت دارد

یکی از حواشی این نشست خبری، درگیری برزو ارجمند با جمعی از اهالی رسانه بود. او با اشاره به اینکه سوالات خبرنگاران از عمق کافی برخوردار نیست و به همین دلیل سال‌هاست مصاحبه نمی‌کند، گفت: «انتقاد می‌کنند که چرا این سریال حرف جامعه امروز را نمی‌زند و برای نسل فعلی ساخته نشده و من می‌خواهم بگویم نسل ما با آنچه امروز هست خیلی تفاوت دارد، نسل ما روی حرف پدرش حرفی نمی‌زد، شاملو می‌خواند و شجریان گوش می‌داد، مطالعه می‌کرد، هر وقت اذان می‌زدند پدرم می‌گفت صدای رادیو را در خانه بلند کنید، ولی امروز تا اذان می‌شود،

 

می‌گویند صدایش را قطع کن. موج انتقادات نسبت به سریال «سر دلبران» و بازی من در نقش روحانی این‌قدر زیاد بود که ‌ای‌کاش می‌توانستم کامنت‌های فحاشی مردم  که را در اینستاگرامم  برایم گذاشته‌اند منتشر کنم ولی بازهم به خودم می‌گویم اگر از این بین فقط ۷۰۰ نفر هم سریال را دیده و پسندیده باشند برایم کافی است و خدا را شکر می‌کنم.»

 

لطیفی نیز برای جلوگیری از بالا نگرفتن مباحثه میان خبرنگاران و برزو ارجمند و شهرام عبدلی که او هم اهالی رسانه را به نداشتن دانش و تسلط کافی متهم می‌کرد، گفت: «به نظرم حق با هر دو طرف است، هم  بعضی خبرنگارانی که فکر می‌کنند باید سریالی از جنس امروز ساخته شود و هم من که حال دل خود را ساختم و دیگر هم چنین کاری نمی‌کنم.»

 

 

 ارج و قرب بازیگرانی مثل قریبیان بیشتر از ماست

این در حالی است که در پایان نشست، خبرنگار «فرهیختگان» با انتقاد از رفتار شهرام عبدلی، اشاره کرد سطح دانش تمام خبرنگاران شبیه به هم نیست و تعمیم دادن چنین صفتی برای همه بی‌انصافی به شمار می‌رود، عبدلی نیز پاسخ داد: «این حرف را زدم چون هیچ کدام‌تان درباره ویژگی‌های بازیگری ما در این سریال سوال نکردید، ضمن اینکه معتقدم بزرگانی چون فرامرز قریبیان کار خوبی می‌کنند که با اهالی رسانه مصاحبه نمی‌کنند و ارج و قرب‌شان هم محفوظ است و من هم تصمیم دارم دیگر با هیچ رسانه‌ای مصاحبه نکنم.»

 

آزاده صالحی

 

newspaper.fdn.ir
  • 16
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی نصیریان بیوگرافی علی نصیریان؛ پیشکسوت صنعت بازیگری ایران

تاریخ تولد: ۱۵ بهمن ۱۳۱۳

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر، نویسنده و کارگردان

آغاز فعالیت: ۱۳۲۹ تاکنون

تحصیلات: دانش آموخته مدرسه تئاتر در رشته هنرپیشگی

ادامه
پاوان افسر بیوگرافی پاوان افسر بازیگر تازه کار سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ تیر ۱۳۶۳ 

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر 

آغاز فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

تحصیلات: لیسانس رشته ی مدیریت بازرگانی

ادامه
امین پیل علی بیوگرافی امین پیل علی بازیکن تازه نفس فوتبال ایران

تاریخ تولد: ۱۷ دی ۱۳۸۱

محل تولد: گیلان

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک

تیم: تیم ملی فوتبال ایران

شماره پیراهن: ۱۵

ادامه
ابوطالب بن عبدالمطلب زندگینامه ابوطالب بن عبدالمطلب پدر امام علی (ع)

تاریخ تولد: ۳۵ پیش از عام‌الفیل

محل تولد: مکه

دیگر نام ها: عبدالمطلب، عبدالمناف، عمران

دلیل شهرت: رئیس قبیله بنی هاشم، پدر امام علی (ع)، عمو و حامی حضرت محمد (ص)

درگذشت: سال دهم بعثت

آرامگاه: مکه در گورستان ابوطالب

ادامه
رودریگو هرناندز بیوگرافی «رودریگو هرناندز»؛ ستاره ای فراتر از یک فوتبالیست | هوش و تفکر رمز موفقیت رودری

تاریخ تولد: ۲۲ ژوئن ۱۹۹۶

محل تولد: مادرید، اسپانیا

حرفه: فوتبالیست 

پست: هافبک دفاعی

باشگاه: منچسترسیتی

قد: ۱ متر ۹۱ سانتی متر

ادامه
موسی التماری بیوگرافی موسی التماری بازیکن فوتبال اردنی

تاریخ تولد: ۱۰ ژوئن ۱۹۹۷

محل تولد: امان، اردن

حرفه: فوتبالیست

باشگاه کنونی: باشگاه فوتبال مون‌پلیه فرانسه

پست: مهاجم

قد: ۱ متر ۷۶ سانتی متر

ادامه
اوسمار ویرا بیوگرافی اوسمار ویرا سرمربی تیم پرسپولیس

تاریخ تولد: ۳ ژوئیه ۱۹۷۵

محل تولد: ریو گرانده دو سول ، برزیل

حرفه: سرمربی تیم فوتبال

باشگاه کنونی: پرسپولیس

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴

ادامه
اوستون ارونوف بیوگرافی اوستون ارونوف بازیکن فوتبال ازبکی در تیم های ایرانی

چکیده بیوگرافی اوستون ارونوف

نام کامل: اوستون رستم اوگلی اورونوف

تاریخ تولد: ۱۹ دسامبر ۲۰۰۰

محل تولد: نوایی، ازبکستان

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک تهاجمی

باشگاه کنونی: پرسپولیس

ادامه
اکرم عفیف بیوگرافی اکرم عفیف بازیکن برتر تیم ملی قطر

تاریخ تولد: ۱۸ نوامبر ۱۹۹۶

محل تولد: دوحه، قطر

حرفه: فوتبالیست

پست: وینگر

باشگاه کنونی: السد قطر

قد: ۱ متر ۷۶ سانتی متر

ادامه
دیالوگ های آنشرلی

دیالوگ های آنشرلی در این مقاله از سرپوش به بررسی جذابیت های دیالوگ های آنشرلی در سینما و تئاتر می‌پردازیم. آنشرلی، با تاریخچه‌ای غنی در حوزه فرهنگ و هنر، دارای دیالوگ‌هایی است که علاوه بر ارتقاء داستان، به عنوان نمونه‌هایی برجسته از زبان هنری در این صنایع شناخته می‌شوند. اثر آنشرلی  کتاب "آنشرلی" نوشته لوسی ماد مونتگمری، داستان دختری به نام آن شرلی است که در یتیم خانه بزرگ شده و به یک خانواده ثروتمند در شهر مونک هاوس نیو برونزویک در کانادا فروخته می شود. آن شرلی دختری کنجکاو، مهربان و خلاق است که با دیالوگ های خود، شخصیتی دوست داشتنی و ماندگار در ذهن خوانندگان ایجاد کرده است. انیمیشن آنشرلی انیمیشن "آنشرلی" که در سال ۱۹۷۹ در ژاپن ساخته شده است، اقتباسی از رمان "آن در گرین گیبلز" نوشته لوسی ماد مونتگمری است. این انیمیشن، داستان دختری به نام آن شرلی را روایت می کند که در یتیم خانه بزرگ شده و به یک خانواده ثروتمند در شهر مونک هاوس نیو برونزویک در کانادا فروخته می شود. شخصیت های آنشرلی شخصیت های اصلی انیمیشن آنشرلی عبارتند از: آن شرلی: دختری کنجکاو، مهربان و خلاق که با موهای قرمز و شخصیت دوست داشتنی خود، یکی از محبوب ترین شخصیت های ادبیات کودکان است. مریلا کاترین کاتبرت: خواهر بزرگ تر ماتیو کاتبرت که با برادرش در مزرعه گرین گیبلز زندگی می کند. مریلا زنی سخت کوش و جدی است که در ابتدا از حضور آن شرلی در خانه خود خوشحال نیست. ماتیو کاتبرت: برادر کوچک تر مریلا که مردی مهربان و ساده دل است که به سرعت با آن شرلی دوست می شود. دیانا براری: دختر همسایه کاتبرت ها که با آن شرلی دوست می شود. دیانا دختری مهربان و ساده دل است که به سرعت با آن شرلی دوست می شود. دیالوگ های انیمیشن آنشرلی داستان انیمیشن آنشرلی داستان انیمیشن آنشرلی، همانند داستان رمان، از این قرار است که آن شرلی، دختری یتیم که در یتیم خانه بزرگ شده است، توسط خواهر و برادری به نام های مریلا و ماتیو کاتبرت به فرزندخواندگی پذیرفته می شود. مریلا و ماتیو، آن شرلی را برای کمک به انجام کارهای خانه و مزرعه می خواهند. آن شرلی، با موهای قرمز آتشین و شخصیت دوست داشتنی خود، به سرعت با مریلا و ماتیو و همچنین با همسایه آنها، دیانا براری، دوست می شود. آن شرلی، با ماجراجویی ها و شیطنت های خود، زندگی کاتبرت ها را زیر و رو می کند و به آنها یاد می دهد که چگونه از زندگی لذت ببرند. نکات مثبت آنشرلی انیمیشن آنشرلی، از جمله انیمیشن های ماندگار و خاطره انگیزی است که با داستان جذاب و شخصیت های دوست داشتنی خود، مخاطبان زیادی را به خود جذب کرده است. از جمله نکات مثبت این انیمیشن می توان به موارد زیر اشاره کرد: - داستان انیمیشن آنشرلی، همانند داستان رمان، داستانی جذاب و پرکشش است که مخاطبان را از ابتدا تا انتها درگیر خود می کند. - شخصیت های انیمیشن آنشرلی، از جمله آن شرلی، مریلا، ماتیو و دیانا، شخصیت هایی دوست داشتنی هستند که مخاطبان با آنها ارتباط برقرار می کنند. - انیمیشن آنشرلی، پیام های مثبتی مانند اهمیت خانواده، دوستی و امید را به مخاطبان خود منتقل می کند. دیالوگ های شخصیت آنشرلی دیالوگ های آنشرلی دیالوگ های آنشرلی، بیانگر شخصیت او هستند. او دختری کنجکاو و ماجراجو است که همیشه به دنبال یادگیری چیزهای جدید است. این ویژگی در دیالوگ های او به وضوح دیده می شود. برای مثال، در یکی از دیالوگ ها، آنشرلی از معلم خود می پرسد: "حتی اگر دنیا بد باشد، همیشه چیزهای خوب هم وجود دارد." " تصور اینکه شما یک ملکه هستید واقعا عالی است. شما بدون هیچ گونه ناراحتی از آن لذت می برید و هر زمان که بخواهید می توانید از ملکه بودن دست بردارید، کاری که در زندگی واقعی نمی توانید انجام دهید." "این یک چیز خوب در مورد این جهان است ... همیشه بهارهای بیشتری وجود دارد." "وقتی فکر می‌کنم قرار است اتفاق خوبی بیفتد، به نظر می‌رسد که بر روی بال‌های انتظار پرواز می‌کنم. و سپس اولین چیزی که متوجه می شوم با یک ضربت به زمین می افتم. اما واقعاً ماریلا، قسمت پرواز تا زمانی که ادامه دارد با شکوه است... مثل اوج گرفتن در غروب خورشید است. من فکر می‌کنم که تقریباً تاوان ضربه را می‌پردازد." "خب، نمی توان یکدفعه عادت دختر بچه بودن را کنار گذاشت." "شاید... شاید... عشق به طور طبیعی از یک دوستی زیبا آشکار شد، مانند گل رز طلایی که از غلاف سبزش می لغزد."  "این یک ایده دوست داشتنی است، دایانا؛ زندگی کردن به گونه ای که نامت را زیبا کنی، حتی اگر در آغاز زیبا نبود... آن را در افکار مردم برای چیزی آنقدر دوست داشتنی و دلپذیر قرار می دهد که هرگز به تنهایی به آن فکر نمی کنند." "شاید، به هر حال، عاشقانه مانند یک شوالیه که سوار اسب می‌شود، با شکوه و هیاهوی وارد زندگی انسان نشده باشد. شاید مثل یک دوست قدیمی از راه‌های آرام به سمت آدم خزید..." "خب، همه ما اشتباه می کنیم، عزیزم، پس فقط آن را پشت سر بگذار. ما باید از اشتباهات خود پشیمان باشیم و از آنها درس بگیریم، اما هرگز آنها را با خود به آینده منتقل نکنیم." "من معتقدم که زیباترین و شیرین ترین روزها، روزهایی نیستند که در آن اتفاقات بسیار باشکوه یا شگفت انگیز یا هیجان انگیزی رخ دهد، بلکه فقط روزهایی هستند که لذت های کوچک ساده ای را به ارمغان می آورند و به آرامی یکدیگر را دنبال می کنند، مانند مرواریدهایی که از یک رشته می لغزند." "من از دوستی بسیار سپاسگزارم. زندگی را بسیار زیبا می کند." "این بدترین دوران بزرگ شدن است و من در حال درک آن هستم. چیزهایی که در دوران کودکی خیلی می‌خواستی، وقتی به آنها دست پیدا می‌کردی، به نظرت چندان شگفت‌انگیز به نظر نمی‌رسند." "آیا خوب نیست که فکر کنیم فردا روز جدیدی است که هنوز هیچ اشتباهی در آن وجود ندارد." دیالوگ های ماندگار آنشرلی "این خیلی خوب است که در مورد غم ها بخوانید و تصور کنید که قهرمانانه از طریق آنها زندگی می کنید، اما وقتی واقعاً آنها را دارید، خیلی خوب نیست" "خیلی آسان است که شرور باشی بدون اینکه بدانی." "اما واقعاً ماریلا، نمی‌توان در چنین دنیای جالبی برای مدت طولانی غمگین ماند، می‌تواند؟" "زندگی ارزش زیستن را دارد تا زمانی که خنده در آن باشد." "تجربه من این بوده است که شما تقریباً همیشه می توانید از چیزهایی لذت ببرید، اگر تصمیم خود را محکم بگیرید که این کار را انجام دهید." "دنیای قدیمی عزیز تو بسیار دوست داشتنی هستی و من خوشحالم که در تو زنده هستم." "چرا مردم باید برای دعا زانو بزنند؟ اگر واقعاً می خواستم دعا کنم به شما می گویم که چه کار می کردم. من به تنهایی یا در جنگل های عمیق و عمیق به یک میدان بزرگ بزرگ می رفتم و به آسمان - بالا - بالا - بالا - به آن آسمان آبی دوست داشتنی نگاه می کردم که انگار پایانی برای آن وجود ندارد. آبی بودن و سپس من فقط یک دعا را احساس می کنم." "این یکی از مزایای سیزده سالگی است که شما خیلی بیشتر از زمانی که فقط دوازده ساله بودید می دانید" "تا زمانی که نمردی هرگز از غافلگیر شدن در امان نیستی" "کیک‌ ها یک عادت وحشتناک دارند که وقتی می‌ خواهید خوب باشند بد می‌ شوند" "آنه تمام عاشقانه هایت را رها نکن اندکی از آن چیز خوبی است البته نه زیاد اما کمی از آن را حفظ کن" دیالوگ های زیبای آنشرلی سخن پایانی درباره دیالوگ های آنشرلی دیالوگ های آنشرلی، بخشی از جذابیت این شخصیت دوست داشتنی هستند. این دیالوگ ها، شخصیت، امید، خوش بینی و عشق به طبیعت آنشرلی را به خوبی بیان می کنند. گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش