سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
۱۰:۳۵ - ۲۳ مهر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۷۰۵۹۷۹
رادیو و تلویزیون

بررسی گاف‌های گل‌درشت برنامه های صدا و سیما؛ از «ماه عسل» تا «دورهمی»

برنامه های تلویزیون,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون
رسانه ملی این روزها برای سوژه‌هایی که بدون هیچ تحقیقی از دل فضای مجازی مستقیم به آنتن زنده این رسانه راه می‌یابند مورد انتقاد است.

 سال‌هاست تلویزیون پر شده از برنامه‌های گفت‌وگو محور. دیگر در شبکه‌های مختلف صداوسیما خبری از فیلم و سریال‌های جذاب و خیابان خلوت‌کن نیست. به جایش در هر ساعتی از روز که کنترل را به دست بگیرید و چرخی در شبکه‌های صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران بزنید، حداقل یکی، دو برنامه گفت‌وگو محور می‌بینید. برنامه‌هایی که قطعا هم هزینه ساخت‌شان از فیلم و سریال کمتر است، هم نیازی به فکر و قصه ندارد.

 

یک دکور نه‌چندان عجیب غریب می‌خواهد و یک مجری خوش‌بر و رو و اغلب چشم رنگی! حتی برای پیدا کردن سوژه هم نیازی به فکر خاصی نیست. یک گوشی هوشمند نیاز است و چند شبکه اجتماعی. همان شبکه‌هایی که تلویزیون در همان برنامه‌هایش از مضرات آن می‌گوید و رطب خورد منع رطب می‌کند!

 

 

در روزهایی که وضعیت اقتصادی کشور چندان مطلوب نبود و قیمت دلار روند صعودی را داشت، شاید از تلویزیون به عنوان رسانه ملی انتظار می‌رفت که اوضاع را طور دیگری مدیریت کند. رسانه ملی اما در این مدت تمام تلاش خودش را کرد تا اوضاع را تا جایی که می‌تواند وحشتناک جلوه بدهد و تهِ دل مردم را بیشتر خالی کند

 

سوژه دقیقا همان چیزی است که در کانال‌های تلگرامی و صفحات اینستاگرامی بیشترین لایک را خورده است؛ حالا اگر این سوژه نیمچه لگدی هم به دولت زده باشد که چه بهتر. تحقیق و تفحص هم نمی‌خواهد. رقابت میان برنامه‌های گفت‌وگومحور به خاطر تعداد زیادشان آنقدر بالاست که برای نگه‌داشتن اسپانسرهایشان هر سوژه‌ای پرلایک‌تر و پرمخاطب‎‌تر باشد را راهی آنتن زنده می‌کنند. چه فرقی می‌کند اگر طرف راستی‌آزمایی نشده باشد و بعدا گندش دربیاید که تمام حرف‌هایش داستان سازی است؟ مهم مخاطبی است که در آن لحظه آن برنامه خاص می‌گیرد و پولی که به جیب برنامه‌ساز و اسپانسرش می‌رود. برای همین است که در ماه‌های اخیر و به‌خصوص با گسترش فضای مجازی تعداد گاف‌های این برنامه‌ها بیشتر و بیشتر از قبل شده و هر بار یکی از این مهمان‌های عجیب و غریب برای این رسانه کم‌رمق به حاشیه تبدیل می‌شود. 

 

رسانه ملی البته در برابر اتهامات به خودش بسیار سریع عمل می کند و خیلی سریع آنتن را در اختیار برنامه‌سازانش برای دفاع از خود می گذارد . مواردی که فرصتش به دیگر منتقدان به‌خصوص منتقدان سیاست‌های این رسانه داده نمی شود اما مدیری و علیخانی و مجریان دیگر برنامه‌های این رسانه قطعا با بقیه فرق دارند!

 

تعدادی از این گاف‌های عجیب که با کمی تحقیق می‌شد از آنها جلوگیری کرد اما فدای افزایش مخاطب و البته انتقاد از دولت شدند را مرور می‌کنیم.

 

«ماه عسل» و گاف‌های مداوم!

 

برنامه های تلویزیون,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون

مستمرترین برنامه مناسبتی تلویزیون، در دو، سه سال اخیر در گاف دادن هم استمرار داشته و گاهی آنها را پذیرفته و عذرخواهی کرده و گاهی هم از کنار آنها گذشته است. البته بیشتر گاف‌های برنامه «ماه عسل» از نوعی بودند که هجمه رسانه‌های گروهی خاص را به دنبال داشتند و در نهایت به تذکر رئیس سازمان صداوسیما یا رئیس شبکه به احسان علیخانی برای خواباندن انتقادها منجر شده است.

 

یکی از این سوتی‌ها حضور یک مدل در برنامه «ماه عسل» بود. در قسمتی از برنامه که قرار بود مشاغل سخت و خاص معرفی شوند، یکی از مهمانان برنامه تحت عنوان شغلی «پُزر عروس» در برنامه حاضر شده بود اما خیلی زود تصاویری از اینستاگرام او در فضای مجازی منتشر شد که نشان می‌داد او بیشتر یک مدل است تا پُزر عروس!

 

یاسمن اشکی هم یکی از جدیدترین اتفاقاتی که در «ماه عسل» رخ داد و در ماه رمضان سال گذشته بسیار درباره‌اش بحث شد و در نهایت به تذکر رئیس سازمان به احسان علیخانی منجر شد. دختری که از بیماری لاعلاجی رنج می‌برد و در روزهایی که در بستر بیماری درد بسیاری می‌کشیده با خود عهد کرده اگر جان سالم به در برد، تمام سعی خود را برای آگاهی‌بخشی به مردم درباره بیماری‌هایی مثل ایدز می‌کند. او بعدها انجمنی تشکیل می‌دهد و درباره بیماری‌های مختلف سیستم ایمنی از جمله ویروس اچ پی وی آگاهی می‌دهد.

 

یاسمن اشکی در برنامه «ماه عسل» و درخواست او برای جمع‌آوری کمک برای تولید واکسن این بیماری خاص باعث شد تا بسیاری از رسانه‌های اصولگرا احسان علیخانی را برای این مهمان و حرف‌هایش درباره بیماری‌ای که از نظر آنها نام بردن از آن ممنوع بود مورد شماتت قرار دهند و چند روزی بحث درباره این موضوع به سوژه فضای رسانه‌ای و مجازی کشور تبدیل شود تا جایی که دادستان کل کشور به ماجرا ورود کند و از پیگیری ماجرای حضور یاسمن اشکی در «ماه عسل» خبر بدهد.

 

البته اینها شاید مطرح‌ترین اتفاقاتی بودند که در «ماه عسل» رخ داده‌اند و غیر از اینها می‌توان به حضور شخصی که خود را کاشف بیماری سرطان می‌دانست یا پخش تصویر اشتباهی یک سحابی به جای تصویر یک تخمک زیر میکروسکوپ در برنامه‌ای با حضور دکتر صارمی متخصص ناباروری اشاره کرد.

 

«حالا خورشید» پربحث‌ترین و پرحاشیه‌ترین!

 

برنامه های تلویزیون,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون

مجله اجتماعی رضا رشیدپور که هر صبح از شبکه سوم روی آنتن می‌رود شاید یکی از پرحاشیه‌ترین برنامه‌های سال گذشته باشد. «حالا خورشید» که سوژه‌هایش مستقیم از شبکه‌های اجتماعی و گاهی با مشارکت مردم انتخاب می‌شوند، در این زمینه چندین گاف داشته است.

 

کودک نابغه‌ای که از شرکت‌های بزرگ خودروسازی دنیا پیشنهاد کار داشت یکی از این موارد است که خیلی زود در فضای مجازی رو شد. تنها کافی بود تا یکی از مخاطبان برنامه کنجکاوی به خرج بدهد و نامه‌ای به ایمیل یکی از این شرکت‌ها بفرستد تا موضوع فاش شود. کاری که می‌شد عوامل برنامه انجام دهند اما این اتفاق نیفتاده بود و این کودک نابغه به یکی از سوژه‌های برنامه و بعد از چند روز به حاشیه‌ای برای این برنامه تبدیل شود تا آنجا که رضا رشیدپور مجبور شود درباره‌اش توضیح بدهد و عذر بخواهد.

 

انتقادهای بسیاری به نوع سوال پرسیدن رضا رشیدپور از وزیر امورخارجه و سوالاتی که از شایعات تلگرامی ناشی شده بود وارد شد و لحن پرسش مجری بسیار مورد انتقاد قرار گرفت زمانی که از دکتر ظریف با لحن پرخاش‌گرانه پرسید: دریای خزر را چند فروختید!

 

زن آرایشگری که تصویر آرایشگاهش در یک چادر در روزهای سخت زلزله کرمانشاه در فضای مجازی گل کرد یکی دیگر از اتفاقاتی بود که برای «حالا خورشید» دردسر درست کرد. زنی که از کم‌کاری مسوولان دولتی می‌گفت و ادعا می‌کرد بعد از گذشت چند ماه از زلزله نه وام گرفته و نه خانه! ادعایی که خیلی زود با واکنش رسانه‌ها و مسوولان مربوطه روبه‌رو شد و مشخص شد کذب بوده و تصاویری از خانه آن زن در کرمانشاه در فضای مجازی منتشر شد.

 

علاوه بر اینها اتفاق دیگری که در «حالا خورشید» خیلی مورد توجه قرار گرفت حضور دکتر ظریف وزیر امور خارجه در این برنامه بود. اتفاقی که در نوع خود کم‌نظیر بود اما انتقادهای بسیاری به نوع سوال پرسیدن رضا رشیدپور در آن برنامه و سوالاتی که از شایعات تلگرامی ناشی شده بود وارد شد و لحن پرسش مجری بسیار مورد انتقاد قرار گرفت زمانی که از دکتر ظریف با لحن پرخاش‌گرانه پرسید: دریای خزر را چند فروختید!

 

 تیر خلاص «فرمول یک» به گاف‌های پیش از خودش!

 

برنامه های تلویزیون,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون

آخرین گاف برنامه‌های تلویزیون به علی ضیا برمی‌گردد و برنامه عصرانه‌اش! درست در روزهایی که دلار روند نزولی گرفته بود، ویدئویی از مردی در فضای مجازی دست به دست شد که با ذوق از پایین آمدن قیمت دلار می‌گفت و خوشحال از این بود که داروهای کودک سرطانی‌اش را ارزان‌تر می‌تواند تهیه کند. آمدن این مرد روی آنتن زنده تلویزیون خیلی سریع‌تر از انتظار اتفاق افتاد. او و کودکش در «فرمول یک» فضایی تراژیک را رقم زدند و خیلی زود سکانس‌هایی سینمایی و جذاب از حضور آنها در فضای مجازی دست به دست چرخید و شماره حسابی اعلام شد برای جمع‌آوری کمک برای پدری که ادعا می‌کرد به خاطر بیماری فرزندش کلیه‌اش را فروخته است. شماره حسابی که خیلی زود بیش از یک میلیارد کمک مردمی به آن واریز شد برای ادعاهایی که تماما کذب بودند.

 

خیلی زود محک بیانیه داد که فرزند این پدر تا سال ۹۵ تحت درمان این موسسه بوده و بهبود یافته و بعدتر اسنادی منتشر شد درباره اینکه او کلیه‌اش را اصلا پیش از تولد فرزندش اهدا کرده و البته در قبالش وجه مربوطه را دریافت کرده است! مهمانی که آمده بود تا باز هم مشکلات اقتصادی را به  رخ بکشد و نامحسوس از سیاست‌های اقتصادی انتقاد کند اما به حاشیه برای تلویزیون  عجول تبدیل شد که انگار نظارتش بر مهمان‌های برنامه‌هایش تنها به خط و ربط سیاسی‌ یا نوع پوشش‌شان منحصر می‌شود.

 

 از «دورهمی» تا «روایت مردم» منتقد دولت!

 

برنامه های تلویزیون,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون

یکی از برنامه‌هایی که در یکی دو سال اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفت «دورهمی» مهران مدیری بود. برنامه‌ای که بازگشت مجری‌اش بعد چند سال ممنوع‌التصویری را به دنبال داشت و خیلی زود به بهانه دفاع از مردم به منتقد جدی دولت تبدیل شد و حاشیه‌های بسیاری را به دنبال داشت.

 

پس از پایان «دورهمی» اما سیاست انتقادی رسانه ملی نسبت به دولت پایان نیافت. تا جایی که در روزهایی که وضعیت اقتصادی کشور چندان مطلوب نبود و قیمت دلار روند صعودی را داشت، شاید از تلویزیون به عنوان رسانه ملی انتظار می‌رفت که اوضاع را طور دیگری مدیریت کند. رسانه ملی اما در این مدت تمام تلاش خودش را کرد تا اوضاع را تا جایی که می‌تواند وحشتناک جلوه بدهد و تهِ دل مردم را بیشتر خالی کند.

 

در حقیقت رسانه مردم در این مدت به جای اینکه مرهم زخم مردم باشد، بر زخم عمیق مشکلات اقتصادی آنها نمک پاشید. مستند «روایت مردم» شاهکار تلویزیون در این زمینه بود که در شب‌های جام جهانی پخش می شد و مستقیما سیاست‌های اقتصادی دولت را نشانه رفته بود. دیگر برنامه‌ها اما هر بار بخشی از گفته‌های مجری یا مهمان‌شان در فضای مجازی برجسته می‌شد که صریحا دولت را مورد انتقاد قرار داده بودند و اینها را شاید به عنوان سندی برای افتخار مدیرانش ثبت می‌کرد.

 

khabaronline.ir
  • 21
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی نصیریان بیوگرافی علی نصیریان؛ پیشکسوت صنعت بازیگری ایران

تاریخ تولد: ۱۵ بهمن ۱۳۱۳

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر، نویسنده و کارگردان

آغاز فعالیت: ۱۳۲۹ تاکنون

تحصیلات: دانش آموخته مدرسه تئاتر در رشته هنرپیشگی

ادامه
رودریگو هرناندز بیوگرافی «رودریگو هرناندز»؛ ستاره ای فراتر از یک فوتبالیست | هوش و تفکر رمز موفقیت رودری

تاریخ تولد: ۲۲ ژوئن ۱۹۹۶

محل تولد: مادرید، اسپانیا

حرفه: فوتبالیست 

پست: هافبک دفاعی

باشگاه: منچسترسیتی

قد: ۱ متر ۹۱ سانتی متر

ادامه
بیژن بنفشه خواه بیوگرافی بیژن بنفشه خواه بازیگر خوش سابقه سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱ فروردین ۱۳۵۲

محل تولد: دروازه شمیران، تهران، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۳

تحصیلات: فارغ‌التحصیل رشته نمایش از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد

ادامه
یان کوم بیوگرافی یان کوم؛ بنیانگذار برنامه واتس اپ

تاریخ تولد: ۲۴ فوریه ۱۹۷۶

محل تولد: اوکراین، کی یوف

ملیت: آمریکایی

حرفه: تاجر، برنامه نویس، کارآفرین

دلیل شهرت: راه اندازی واتساپ

ثروت: ۱۵/۱ میلیارد دلار

ادامه
جلال الدین مارشاریپوف بیوگرافی جلال الدین مارشاریپوف بازیکن قوی ازبکی

تاریخ تولد: ۱ سپتامر ۱۹۹۳

محل تولد: گرگانج، ازبکستان

حرفه: فوتبالیست

پست: وینگر

باشگاه کنونی: استقلال تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
بیوگرافی و اشعار عثمان بختیاری زندگینامه عثمان بختیاری شاعر سده پنجم و ششم

تاریخ تولد: بین سال های ۴۵۷ تا ۴۶۹ هجری قمری

ملیت: ایرانی

زمینه فعالیت: شاعر و حماسه سرا

آثار: شهریار نامه - هنرنامه یمینی

وفات: بین سال‌ های ۵۱۲ تا ۵۴۸

ادامه
ابو حتوف بن حارث انصاری زندگینامه ابوحتوف بن حارث انصاری از دشمنی با امام علی تا شهادت در کربلا

محل زندگی: کوفه

دوران زندگی: همزمان با دوران زندگی امام حسین (ع)

از یاران: امام حسین (ع)

شهادت: روز دهم محرم

ابو حتوف بن حارث انصاری در سپاه عمر سعدزندگینامه ابو حتوف بن حارث انصاری

ادامه
محمد نادری بیوگرافی محمد نادری بازیگر سینما و تلویزیون

تاریخ تولد: ۱۰ تیر ۱۳۵۷

محل تولد: اردبیل

حرفه: بازیگر، فیلمنامه نویس، صدا پیشه، مجری

تحصیلات: کارشناسی ارشد کارگردانی تئاتر از دانشگاه تربیت مدرس

آغاز فعالیت: ۱۳۸۸ تاکنون

ادامه
محمد بن راشد آل مکتوم بیوگرافی محمد بن راشد آل مكتوم حاکم موفق دبی

تاریخ تولد: ۱۵ ژوئیه ۱۹۴۵

محل تولد: دبی

ملیت: امارات متحده عربی

لقب: والاحضرت شیخ محمد

حرفه: حاکم دبی

ادامه
دیالوگ های آنشرلی

دیالوگ های آنشرلی در این مقاله از سرپوش به بررسی جذابیت های دیالوگ های آنشرلی در سینما و تئاتر می‌پردازیم. آنشرلی، با تاریخچه‌ای غنی در حوزه فرهنگ و هنر، دارای دیالوگ‌هایی است که علاوه بر ارتقاء داستان، به عنوان نمونه‌هایی برجسته از زبان هنری در این صنایع شناخته می‌شوند. اثر آنشرلی  کتاب "آنشرلی" نوشته لوسی ماد مونتگمری، داستان دختری به نام آن شرلی است که در یتیم خانه بزرگ شده و به یک خانواده ثروتمند در شهر مونک هاوس نیو برونزویک در کانادا فروخته می شود. آن شرلی دختری کنجکاو، مهربان و خلاق است که با دیالوگ های خود، شخصیتی دوست داشتنی و ماندگار در ذهن خوانندگان ایجاد کرده است. انیمیشن آنشرلی انیمیشن "آنشرلی" که در سال ۱۹۷۹ در ژاپن ساخته شده است، اقتباسی از رمان "آن در گرین گیبلز" نوشته لوسی ماد مونتگمری است. این انیمیشن، داستان دختری به نام آن شرلی را روایت می کند که در یتیم خانه بزرگ شده و به یک خانواده ثروتمند در شهر مونک هاوس نیو برونزویک در کانادا فروخته می شود. شخصیت های آنشرلی شخصیت های اصلی انیمیشن آنشرلی عبارتند از: آن شرلی: دختری کنجکاو، مهربان و خلاق که با موهای قرمز و شخصیت دوست داشتنی خود، یکی از محبوب ترین شخصیت های ادبیات کودکان است. مریلا کاترین کاتبرت: خواهر بزرگ تر ماتیو کاتبرت که با برادرش در مزرعه گرین گیبلز زندگی می کند. مریلا زنی سخت کوش و جدی است که در ابتدا از حضور آن شرلی در خانه خود خوشحال نیست. ماتیو کاتبرت: برادر کوچک تر مریلا که مردی مهربان و ساده دل است که به سرعت با آن شرلی دوست می شود. دیانا براری: دختر همسایه کاتبرت ها که با آن شرلی دوست می شود. دیانا دختری مهربان و ساده دل است که به سرعت با آن شرلی دوست می شود. دیالوگ های انیمیشن آنشرلی داستان انیمیشن آنشرلی داستان انیمیشن آنشرلی، همانند داستان رمان، از این قرار است که آن شرلی، دختری یتیم که در یتیم خانه بزرگ شده است، توسط خواهر و برادری به نام های مریلا و ماتیو کاتبرت به فرزندخواندگی پذیرفته می شود. مریلا و ماتیو، آن شرلی را برای کمک به انجام کارهای خانه و مزرعه می خواهند. آن شرلی، با موهای قرمز آتشین و شخصیت دوست داشتنی خود، به سرعت با مریلا و ماتیو و همچنین با همسایه آنها، دیانا براری، دوست می شود. آن شرلی، با ماجراجویی ها و شیطنت های خود، زندگی کاتبرت ها را زیر و رو می کند و به آنها یاد می دهد که چگونه از زندگی لذت ببرند. نکات مثبت آنشرلی انیمیشن آنشرلی، از جمله انیمیشن های ماندگار و خاطره انگیزی است که با داستان جذاب و شخصیت های دوست داشتنی خود، مخاطبان زیادی را به خود جذب کرده است. از جمله نکات مثبت این انیمیشن می توان به موارد زیر اشاره کرد: - داستان انیمیشن آنشرلی، همانند داستان رمان، داستانی جذاب و پرکشش است که مخاطبان را از ابتدا تا انتها درگیر خود می کند. - شخصیت های انیمیشن آنشرلی، از جمله آن شرلی، مریلا، ماتیو و دیانا، شخصیت هایی دوست داشتنی هستند که مخاطبان با آنها ارتباط برقرار می کنند. - انیمیشن آنشرلی، پیام های مثبتی مانند اهمیت خانواده، دوستی و امید را به مخاطبان خود منتقل می کند. دیالوگ های شخصیت آنشرلی دیالوگ های آنشرلی دیالوگ های آنشرلی، بیانگر شخصیت او هستند. او دختری کنجکاو و ماجراجو است که همیشه به دنبال یادگیری چیزهای جدید است. این ویژگی در دیالوگ های او به وضوح دیده می شود. برای مثال، در یکی از دیالوگ ها، آنشرلی از معلم خود می پرسد: "حتی اگر دنیا بد باشد، همیشه چیزهای خوب هم وجود دارد." " تصور اینکه شما یک ملکه هستید واقعا عالی است. شما بدون هیچ گونه ناراحتی از آن لذت می برید و هر زمان که بخواهید می توانید از ملکه بودن دست بردارید، کاری که در زندگی واقعی نمی توانید انجام دهید." "این یک چیز خوب در مورد این جهان است ... همیشه بهارهای بیشتری وجود دارد." "وقتی فکر می‌کنم قرار است اتفاق خوبی بیفتد، به نظر می‌رسد که بر روی بال‌های انتظار پرواز می‌کنم. و سپس اولین چیزی که متوجه می شوم با یک ضربت به زمین می افتم. اما واقعاً ماریلا، قسمت پرواز تا زمانی که ادامه دارد با شکوه است... مثل اوج گرفتن در غروب خورشید است. من فکر می‌کنم که تقریباً تاوان ضربه را می‌پردازد." "خب، نمی توان یکدفعه عادت دختر بچه بودن را کنار گذاشت." "شاید... شاید... عشق به طور طبیعی از یک دوستی زیبا آشکار شد، مانند گل رز طلایی که از غلاف سبزش می لغزد."  "این یک ایده دوست داشتنی است، دایانا؛ زندگی کردن به گونه ای که نامت را زیبا کنی، حتی اگر در آغاز زیبا نبود... آن را در افکار مردم برای چیزی آنقدر دوست داشتنی و دلپذیر قرار می دهد که هرگز به تنهایی به آن فکر نمی کنند." "شاید، به هر حال، عاشقانه مانند یک شوالیه که سوار اسب می‌شود، با شکوه و هیاهوی وارد زندگی انسان نشده باشد. شاید مثل یک دوست قدیمی از راه‌های آرام به سمت آدم خزید..." "خب، همه ما اشتباه می کنیم، عزیزم، پس فقط آن را پشت سر بگذار. ما باید از اشتباهات خود پشیمان باشیم و از آنها درس بگیریم، اما هرگز آنها را با خود به آینده منتقل نکنیم." "من معتقدم که زیباترین و شیرین ترین روزها، روزهایی نیستند که در آن اتفاقات بسیار باشکوه یا شگفت انگیز یا هیجان انگیزی رخ دهد، بلکه فقط روزهایی هستند که لذت های کوچک ساده ای را به ارمغان می آورند و به آرامی یکدیگر را دنبال می کنند، مانند مرواریدهایی که از یک رشته می لغزند." "من از دوستی بسیار سپاسگزارم. زندگی را بسیار زیبا می کند." "این بدترین دوران بزرگ شدن است و من در حال درک آن هستم. چیزهایی که در دوران کودکی خیلی می‌خواستی، وقتی به آنها دست پیدا می‌کردی، به نظرت چندان شگفت‌انگیز به نظر نمی‌رسند." "آیا خوب نیست که فکر کنیم فردا روز جدیدی است که هنوز هیچ اشتباهی در آن وجود ندارد." دیالوگ های ماندگار آنشرلی "این خیلی خوب است که در مورد غم ها بخوانید و تصور کنید که قهرمانانه از طریق آنها زندگی می کنید، اما وقتی واقعاً آنها را دارید، خیلی خوب نیست" "خیلی آسان است که شرور باشی بدون اینکه بدانی." "اما واقعاً ماریلا، نمی‌توان در چنین دنیای جالبی برای مدت طولانی غمگین ماند، می‌تواند؟" "زندگی ارزش زیستن را دارد تا زمانی که خنده در آن باشد." "تجربه من این بوده است که شما تقریباً همیشه می توانید از چیزهایی لذت ببرید، اگر تصمیم خود را محکم بگیرید که این کار را انجام دهید." "دنیای قدیمی عزیز تو بسیار دوست داشتنی هستی و من خوشحالم که در تو زنده هستم." "چرا مردم باید برای دعا زانو بزنند؟ اگر واقعاً می خواستم دعا کنم به شما می گویم که چه کار می کردم. من به تنهایی یا در جنگل های عمیق و عمیق به یک میدان بزرگ بزرگ می رفتم و به آسمان - بالا - بالا - بالا - به آن آسمان آبی دوست داشتنی نگاه می کردم که انگار پایانی برای آن وجود ندارد. آبی بودن و سپس من فقط یک دعا را احساس می کنم." "این یکی از مزایای سیزده سالگی است که شما خیلی بیشتر از زمانی که فقط دوازده ساله بودید می دانید" "تا زمانی که نمردی هرگز از غافلگیر شدن در امان نیستی" "کیک‌ ها یک عادت وحشتناک دارند که وقتی می‌ خواهید خوب باشند بد می‌ شوند" "آنه تمام عاشقانه هایت را رها نکن اندکی از آن چیز خوبی است البته نه زیاد اما کمی از آن را حفظ کن" دیالوگ های زیبای آنشرلی سخن پایانی درباره دیالوگ های آنشرلی دیالوگ های آنشرلی، بخشی از جذابیت این شخصیت دوست داشتنی هستند. این دیالوگ ها، شخصیت، امید، خوش بینی و عشق به طبیعت آنشرلی را به خوبی بیان می کنند. گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش