پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳
۱۱:۵۰ - ۰۴ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۰۹۶۲
دنیای خودرو

بی ام و X3 مدل ۲۰۱۸؛ سواری لوکس و اسپرت مناسب هر سلیقه

بی ام و X3 مدل 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

نسل جدید شاسی‌بلند کامپکت بی‌ام‌و X3 با ترکیب سواری اسپرت و لوکس، در برابر محصولات مرسدس‌بنز، آئودی و ولوو قد علم کرده است.

 

شاسی‌بلند کامپکت بی‌ام‌و X3 از زمانی که به بازار عرضه شده است، با داشتن سواری اسپرت آلمانی به همراه کابین لوکس و قابلیت‌های کاربردی و فضای جادار، توجه بسیاری از مشتریان بی‌ام‌و را جلب کرده است. نسل جدید و مدل ۲۰۱۸ بی‌ام‌و X3 با داشتن این ویژگی‌ها و اضافه کردن چاشنی بیشتر لوکس بودن، جذاب‌تر از همیشه شده است.

 

با اینکه مدل ۲۰۱۸ این شاسی‌بلند در مقایسه با نسل قبل، ابعاد بزرگ‌تری دارد و فضای بیشتری برای سرنشینان و انواع بار در فراهم می‌کند و به لطف بدنه‌ی آیرودینامیک آلومینیومی، وزن آن کاهش یافته است. از طرفی مصرف سوخت پایین‌تر و تجهیزات رفاهی و گجت‌های بیشتر در کنار نسخه‌ی پرقدرت M40i با ۳۵۵ اسب بخار هم در دسترس طرفداران خودروهای کلاس شاسی‌بلند است. مقامات بی‌ام‌و X3 جدید را زمانی به بازار عرضه کرده‌اند که رقبای اصلی آن‌ها، یعنی مرسدس‌بنز، آئودی و ولوو نیز با مدل‌های جدید از راه رسیدند. در این مطلب به بررسی ویژگی‌های نسل جدید بی‌ام‌و X3 می‌پردازیم.

ظاهر و طراحی بدنه؛ جلوپنجره‌ی بزرگ‌تر از همیشه

 

بی ام و X3 مدل 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

نسل جدید X3 با اینکه ابعاد بزرگ‌تری دارد؛ ولی برای بهبود ضریب درگ، کاملا بازطراحی شده است. این شاسی‌بلند با داشتن امضاهای خاص بی‌ام‌و در طراحی، مانند جلوپنجره و اسپویلر سقفی عقب، حس یک خودروی اسپرت را القاء می‌کند. طرح بدنه‌ی دو جعبه‌ای تقریبا در سبد محصولات این شرکت آلمانی معمول شده است که البته X3 به اندازه سری ۲ یا برادر بزرگ‌ترش X5 چندان جسور به‌ نظر نمی‌رسد. به‌طور کلی جزئیات طراحی X3 زیبا و جذاب است؛ ولی در نمای جلوی آن، دماغه‌ی طویل و جلوپنجره‌ی بزرگ با بخش‌های دیگر بدنه هماهنگی ندارد.

 

طراحی کابین و فضای داخلی؛ فضای کمتر در عقب

 

بی ام و X3 مدل 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
بی ام و X3 مدل 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
بی ام و X3 مدل 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

تیم طراحی بی‌ام‌و بدون شک بهترین طراحی‌های کابین را انجام می‌دهد که X3 نیز از این قاعده مستثنا نیست. انواع متریال باکیفیت در داشبورد و روکش‌های صندلی حس لوکس بودن کابین را تأیید می‌کنند. نسل جدید X3 به لطف داشتن فاصله‌ی دو محور بیشتر و صندلی‌های جادار و قابل تنظیم در جلو، مکانی راحتی برای جثه‌های مختلف فراهم می‌کند که البته فضای کافی برای استفاده‌ی هر دو سرنشین جلو از آرم‌رست وجود ندارد. اما X3 جادارترین شاسی‌بلند بازار نیست؛ فضای صندوق عقب و صندلی‌های ردیف عقب در مقایسه با رقبا نسبتاً کم است. درب صندوق عقب برقی به‌صورت استاندارد به همراه X3 ارائه می‌شود و خواباندن صندلی‌های ردیف عقب به‌سادگی و با یک دستگیره انجام می‌شود. فضای ذخیره‌ی موجود در کنسول مرکزی زیاد نیست؛ ولی در جلوی کنسول و در حاشیه‌ی درهای جلو، فضای مورد نیاز برای لیوان یا تلفن همراه یافت می‌شود.

 

تجهیزات رفاهی و گجت‌ها؛ مناسب هر سلیقه

 

بی ام و X3 مدل 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
بی ام و X3 مدل 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
بی ام و X3 مدل 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
بی ام و X3 مدل 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

X3 مملو از تجهیزات رفاهی و گجت‌ها است؛ سیستم گرمایشی فرمان، سیستم گرمایشی صندلی‌های جلو و عقب، چراغ‌های LED، سانروف پانورامیک بزرگ، رهیاب ماهواره‌ای، سیستم دوربین ۳۶۰ درجه، شارژ بی‌سیم، سیستم پارک خودکار و چندین مورد دیگر در X3 یافت می‌شود. زمانی بود که سیستم سرگرمی و اطلاعاتی iDrive کابوس رانندگان بی‌ام‌و شده بود؛ ولی نسخه‌ی ۶ این سیستم، یکی از بهترین‌های بازار است. کار کردن با نمایشگر لمسی، بزرگ و باکیفیت iDrive 6 راحت و سریع است که البته امکان استفاده این سیستم از طریق دکمه‌ی مرکزی کنسول نیز وجود دارد. با این‌حال سیستم سرگرمی و اطلاعاتی X3 قابلیت اندروید اتو ندارد و فقط اپل‌ کارپلی به‌صورت آپشن در دسترس است.

 

تست رانندگی؛ مناسب برای رانندگی روزمره

 

بی ام و X3 مدل 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

بی‌ام‌و X3 با داشتن سواری راحت و آرام، یکی از بهترین شاسی‌بلندهایی است که می‌توان به‌طور روزانه با آن رانندگی کرد؛ اما نباید دنبال حس رانندگی اسپرت و هیجان‌انگیز شاسی‌بلند پورشه در X3 بود. پیشرانه‌ی چهار سیلندر ۲ لیتری توربوشارژ X3 حدود ۲۴۸ اسب بخار قدرت و ۳۵۰ نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند که برای رسیدن به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت طی زمان حدود ۶ ثانیه کافی است. شاید در رانندگی شهری، سیستم روشن و خاموش شدن موتور بی‌ام‌و قدری ناامیدکننده باشد که اگر حساسیت پایین پاسخگویی پدال گاز را به آن اضافه کنیم، کمی نگران‌کننده به‌ نظر می‌رسد؛ ولی به‌طور کلی رانندگی روزمره با X3 به‌عنوان یک شاسی‌بلند لوکس قابل قبول است. X3 جدید با داشتن قدرت بیشتر و وزن کمتر به همراه پکیج فرمان‌پذیری پویا، تجربه‌ی رانندگی لذت‌بخشی ارائه می‌دهد.

 

مصرف سوخت؛ یکی از بهترین‌ها در کلاس شاسی‌بلند کامپکت

به دلیل وجود پیشرانه‌ی کوچک توربوشارژ و جعبه‌دنده‌ی ۸ سرعته‌ی خودکار هماهنگ، X3 به دنبال مصرف کمترین مقدار سوخت ممکن در کلاس شاسی‌بلندها است. مصرف زیر ۸ لیتر سوخت در ۱۰۰ کیلومتر برای خودروهای بنزینی کار راحتی نیست و معمولا خودروهای هیبریدی به این رقم می‌رسند؛ با این‌حال X3 با مصرف ۸.۱ لیتر بنزین در هر ۱۰۰ کیلومتر بزرگراه و ۱۰.۶ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر شهری، مصرف سوخت بسیار مناسبی دارد.

 

تجهیزات ایمنی؛ ایمن، ولی با پکیج آپشن

در صورت سفارش پکیج آپشن پریمیوم و پکیج سیستم‌های کمکی پارکینگ به قیمت ۴ هزار و ۶۰۰ دلار، مدل ۲۰۱۸ بی‌ام‌و X3 به ویژگی‌هایی چون سیستم ترمز اضطراری خودکار و سیستم‌های کمکی فعال راننده مانند سیستم دوربین‌های سه‌بعدی پارک مجهز می‌شود. با اینکه این تجیهزات ایمنی در قالب آپشن ارائه می‌شوند، ولی در مقایسه با دیگر شاسی‌بلندهای لوکس، قیمت کمتری دارند.

 

کلام آخر؛ بازار شلوغ شاسی‌بلندها

بی ام و X3 مدل 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

بزرگ‌ترین ضعف محصولات آلمانی، قیمت آن‌ها است. قیمت پایه‌ی X3 از ۴۲ هزار و ۴۴۵ دلار شروع می‌شود که با وجود لیست بلندبالای آپشن‌ها این مبلغ به ۷۰ هزار و ۱۲۰ دلار می‌رسد. X3 در برابر رقبای قدیمی و به‌روز‌شده‌ای چون آئودی Q5 و ولوو XC60 و البته رقبای جدیدی مانند جگوار F-Pace و آلفارومئو استلویو قرار گرفته است. شاید بهترین جمله برای پایان این مطلب این باشد:

 

نسل جدید بی‌ام‌و X3، رقیب قدرتمندی برای محصولات بی‌نظیر آئودی، مرسدس و ولوو است.

 

 

 

  • 9
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش