جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۶۰۶۰۰۰۰۳

نکات کلیدی و مهم در هنگام انتخاب تالار عروسی

تالار عروسی,انتخاب تالار عروسی,رزرو تالار عروسینکات انتخاب تالار عروسی
تالار مکانی به صورت ساختمانهای بزرگ و مسقف هستند که ممکن است با توجه به موقعیت مکانی منطقه دارای یک باغچه و یا فضای سبز کوچک باشند است که برای اجتماع و جمع شدن افراد به دور هم و برای موضوع‌های خاص که معمولاً برای موضوع‌های از پیش تعیین‌شده انجام می‌شود و تعداد مدعوین معمولا بالای ۵۰ نفر می باشد. یکی از این موضوع ها ازدواج و عروسی می باشد.

مهمانی عروسی جشنی است که معمولاً برای شروع یک زندگی مشترک برگزار می‌شود و مهمانان این عروسی را دوستان و اقوام عروس و داماد تشکیل می‌دهند.

تاریخچه تالار عروسی:

برگزاری مجالس عروسی دارای تاریخچه طولانی و سابقه چند هزار ساله نیست. زیرا نیاکان ما جشن های خود را به صورت سنتی و با حضور تعداد کمی از اقوام خود و معمولا در خانه برگزار می کردند.

و امروزه شاهد زرق و برق های زیادی در مجالس و جشن های عروسی هستیم که از عهده صاحب مجلس ساخته نیست.

تهیه کردن غذای مهمانان به همراه میوه، سالاد و دسر، کیک مراسم، موزیک مراسم، سفره عقد، گل ارایی مجلس، شمع آرایی عروسی، کترینگ عروسی، نورپردازی سالن عروسی، و ... تنها تعدادی از برنامه های جشن عروسی هستند.

انجام همه این برنامه ها به زمان و انرژی زیادی نیاز دارد.

به هر حال عروس و داماد می خواهند جشن ازدواج آنها به بهترین شکل ممکن برگزار شود و از سویی نیز فرصت کافی برای این کارها را ندارند. 

به مرور و در آغاز قرن بیستم تالار ها با خدمات عروسی شان شکل گرفته اند و برگزاری این مراسم در تالارهای پذیرایی رایج شد.

مکان‌هایی که امکان برنامه‌ریزی و پذیرایی از مهمانان را در جشن عروسی به عهده داشتنند.

و البته اولین باری که این مجموعه ها در اروپا راه اندازی شدند، به مانند امروز گسترده نبودند و خدمات آنها نیز در پذیرایی از مهمانان و راهی کردن عروس و داماد ختم می شد. در حالی که امروزه شاهد افزایش خدمات و سرویس دهی آنها هستیم.

طراحی تالار عروسی:

زیبایی و نحوه طراحی سالن عروسی برای مهمانان اهمیت زیادی دارد. برای طراحی و دکوراسیون سالن عروسی باید به یک سری اصول و نکات توجه شود که عبارتند از:

- داشتن فضای کافی برای پذیرایی از مهمانان

-  نورپردازی سالن عروسی

-  پرده و تزئینات سالن عروسی

- گچ بری در سالن عروسی

- استفاده از میز و صندلی های استاندارد

-  استفاده از گل آرایی

- استفاده از شمع آرایی

- طراحی جایگاه عروس و داماد

تالار عروسی,انتخاب تالار عروسی,باغ و تالار عروسی زیبایی و نحوه طراحی تالار عروسی برای مهمانان اهمیت زیادی دارد

خدمات و انتخاب تالار عروسی

یکی از ملاک‌های مهم هر چه بهتر برگزارشدن این مراسم تالار عروسی است که می‌بایست در انتخاب آن بیشترین دقت را صرف کرده و همه جوانب را رعایت نمود.

و جهت انتخاب تالار عروسی خود باید حداقل ۶ ماه قبل اقدام نمایید تا امکان رزرو تالار در زمان دلخواهتان فراهم باشد.

برای انتخاب تالار، باید نکات ریز و درشت را در نظر بگیرید و معیارهای زیادی را در ذهن داشته باشد.

در اینجا برخی از مهمترین معیارها برای انتخاب تالار برگزاری عروسی را ذکر می کنیم:

-خدمات جانبی تالار (موسیقی، نورپردازی، گل‌آرایی و …)

-هزینه‌های تالار

-داشتن اتاق عقد

-تاریخ مراسم عروس و داماد

-نوع چینش میزهای پذیرایی

-زیبایی تالار

-سیستم گرمایش و سرمایش مناسب

-میز شام عروس و داماد

-موقعیت و دسترسی آسان به تالار

-امکانات دیگری مثل اتاق بازی بچه ها، رختکن های زنانه و ..

-موقعیت و دسترسی شهری

تالار محل برگزاری جشن عروسی شما می بایست از نظر موقعیت جغرافیایی و دسترسی شهری، وضعیت مناسبی داشته باشد. شاید مهمترین موضوع در انتخاب تالار عروسی همین باشد. چرا که مهمانان شما می بایست این مسیر را طی کنند و چنانچه دسترسی به محل برگزاری عروسی شما بنا به دلایلی مثل: ترافیک و یا واقع شدن در خارج از شهر ، مشکل باشد باعث کلافه شدن و خستگی مهمانان شما خواهد شد.

از طرفی سعی کنید تالار یا باغ محل برگزاری عروسی را در نزدیکی آرایشگاه عروس و آتلیه عکاسی خود انتخاب کنید چرا که خود شما هم می بایست این مسیر را طی کنید و چنانچه این اماکن دور از هم باشند، دیر در جشن خود حاضر خواهید شد. هیچ چیز بدتر از این نیست که عروس و داماد موقع شام به جشن خود برسند.

-پارکینگ اتومبیل‌ها و جای پارک مناسب برای مهمان‌ها

پارکینگ یکی از مهمترین امکاناتی است که باید به آن توجه کنید. تالار پذیرایی یا باغی که جشن عروسی خود را در آن برگزار می کنید حتما باید مجهز به پارکینگ برای اتومبیل ها باشد. قطعا بیشتر مهمانان شما با اتومبیل شخصی خود به عروسی شما می آیند و علاقه ندارند مدت زیادی را در خیابان های اطراف به دنبال جای پارک بگردند و در نهایت نگران امنیت اتومبیل خود باشند. خصوصا اگر ساکن شهرهای بزرگ و شلوغی مثل تهران هستید حتما به این ویژگی توجه کنید.

-ظرفیت سالن پذیرایی عروسی

وسعت تالار محل برگزاری جشن عروسی شما ارتباط مستقیم با تعداد مهمانان شما دارد. اگر تعداد مهمانان شما کم هستند، سالن بزرگ و وسیع برای برگزاری عروسی شما مناسب نیست چرا که مهمانان شما در آن پراکنده می شوند و عروسی شما خلوت و سرد به نظر می رسد. بنابراین در صورتی که تعداد مهمانان شما کم هستند، یک سالن کوچکتر را برای پذیرایی در نظر بگیرید. در ضمن در هر صورت، از مسئول تالار سوال کنید که در صورت لزوم آیا صندلی اضافه برای پذیرایی دارند یا خیر؟

-سقف سالن پذیرایی

سقف سالن یا تالار پذیرایی باید بلند باشد . سالن های با سقف کوتاه دلگیر هستند و مهمانان احساس خفگی خواهند کرد. به خصوص اگر تعداد مهمانانتان زیاد باشد.

-روکش مناسب برای صندلی‌ها و رومیزی‌ها

(به مدیر تالار تاکید کنید که برای مهمانی شما ، روکش ها و رومیزی ها می بایست تمیز باشند و حتی الامکان روز قبل شسته شده باشند.)

-کیفیت پذیرایی و غذای تالار

متداول است که بعد از انتخاب تالار و باغ محل عروسی ، قبل از عقد قرارداد ، کیفیت غذا و پذیرایی توسط مشتری تست می شود. معمولا مشتری یک شب به صورت سرزده به تالار یا باغ رفته و بعد از ملاقات با مدیر تالار تقاضای تست غذا و مشاهده نوع سرویس دهی را می کند. امکان مشاهده نحوه سرویس دهی مهمانداران، برخورد آنها با مهمانان، نوع لباس آنها، کیفیت ظروف پذیرایی و ... از نزدیک، به شما کمک خواهد کرد که تصمیم نهایی خود را راحت تر بگیرید.

-سرویسهای بهداشتی و سایر امکانات

بررسی کنید که سرویسهای بهداشتی به اندازه کافی وجود داشته باشند و در عین حال تمیز و بهداشتی هم باشند. علاوه بر این محل سرویس ها و مسافت آنها تا محل جشن هم خیلی مهم است.

-چک کردن موسیقی

از مدیر سالن در مورد سیستم صوتی و افکت های نورپردازی و هماهنگی نور و صدا به صورت اتوماتیک پرس و جو کنید .

تالار عروسی,انتخاب تالار عروسی,هزینه تالار عروسی در هنگام انتخاب تالار عروسی، باید نکات ریز و درشت را در نظر بگیرید

سرکشی و بررسی نهایی

حتما روز قبل از مراسم، به تالار یا باغ عروسی خود سر بزنید تا اطمینان حاصل کنید که همه چیز مرتب است. تمیزی روکش های صندلی و رومیزی ها، تعداد صندلی ها، نور پردازی، تزئینات و خلاصه همه چیز را بررسی کنید. این سرکشی و حساسیت شما، به مدیریت تالار نیز ثابت می کند که شما نسبت به همه چیز حساس هستید و در جهت جلب رضایت شما تلاش خواهد کرد.

مشکلات انتخاب تالار

یکی از مشکلات اساسی که زوج های جوان با آن همیشه روبرو هستند، رزرو زمان مورد نظر آنها می باشد. برای اینکار، آنها مجبور هستند که چند ماه از زمان خود را صرف چرخیدن در تالارها، برای یافتن زمان های خالی آنها کنند و یک تالار را رزرو کنند.

و همچنین هزینه های سنگینی که تالارها در نظر گرفته اند.

هزینه های تالار:

برای خودتان بودجه تعیین کنید و به آن پایبند باشید. هزینه های یک تالار عروسی به طور معمول شامل :

" هزینه ورودی " که یک رقم ثابت بدون در نظر گرفتن تعداد مهمانان است.

" هزینه غذا و پذیرایی " که معمولا به ازای هر نفر محاسبه می شود و بستگی به تعداد مهمانان ، انواع غذا ، نوشیدنی ، پیش غذا و ... دارد.

" هزینه گروه موزیک و سرگرمی " در این مورد عرف این است که حتی در صورت استفاده نکردن از گروه موزیک تالار نیز از شما اخذ خواهد شد.

" هزینه خدمات " که معمولا درصدی از مجموع هزینه هاست که به کل هزینه ها اضافه می شود.

" هزینه مالیات برارزش افزوده و عوارض" که طبق قانون پرداخت آن بر عهده شماست.

" هزینه تزئینات" مثل: بادکنک آرایی ، گل آرایی و ... که در صورت عدم تمایل شما ، حذف می شوند.

هزینه برنامه هایی مثل: آتش بازی، اسب سواری، کالسکه سواری و ... که معمولا انتخابی هستند و در صورت عدم تمایل شما از برنامه حذف می شوند.

معمولا محاسبه هزینه ها به این صورت است که در هنگام عقد قرارداد، بخشی از هزینه ها را بعنوان بیعانه پرداخت و تاریخ را رزور می کنید. حدود یک هفته قبل از مراسم، دو سوم هزینه ها را پرداخت می کنید و شب عروسی، وقتی مطمئن شدید که همه چیز مرتب است و مشکلی در ارایه خدمات نیست، تسویه حساب نهایی را انجام می دهید.

مدیریت هزینه ها

- در روزهایی که اعیاد مذهبی مانند عید غدیر، عید قربان ، ۱۳ رجب ، ۱۷ ربیع الاول است ، تاریخ عروسی برای انتخاب خود را برای انتخاب تالارهای پذیرایی، تالارهای عروسی انتخاب ننمایید. زیرا در این روزها حتی قیمت گل هم گران تر از روزهای معمولی هست. اگر میهمان تان در شهر خودتان هستند و از جای دور برای مراسم عروسی شما نمی خواهند بیایند، می توانید برای صرفه جویی در هزینه ورودی تالار پذیرایی ، مراسم خود را شنبه تا ۴ شنبه که ورودی رایگان یا مبلغ کمتری تا آخر هفته دارد، برگزار نمایید.

- بر سر یک لیست ثابت از مهمانها توافق کنید. فقط یک مهمان اضافی می تواند تفاوت چشمگیری ایجاد کند وقتی بودجه شما محدود است.

- هیچ وقت به اولین قیمت بله نگویید: از جاهای مختلف قیمت بگیرید و بر سر قیمت مورد علاقه تان بحث کنید.

  • 14
  • 7
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش