چهارشنبه ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۷۰۱۰۰۰۱۸

معرفی انواع پاوربانک / راهنمای خرید پاور بانک

پاوربانک,پاور بانک,پاوربانک چیستپاوربانک یک شارژر الکتریکی است که به‌راحتی قابل‌حمل است
امروزه پاوربانک برای شارژ گوشی و سایر وسایل الکترونیکی به یکی از گجت های پرطرفدار و البته ضروری تبدیل شده است و بیشتر مناسب کسانی است که مرتبا در سفر هستند و برای شارژ گوشی موبایل، تبلت، دوربین و دیگر دستگاه های خود، به پریز دسترسی ندارند. در این مطلب از سرپوش انواع پاروبانک و نکاتی برای خرید آن ذکر شده است.

پاوربانک

به یک شارژر الکتریکی قابل حمل ، پاور بانک می گویند. پاوربانک از چند باتری، تشکیل شده است که ظرفیت های متفاوتی دارد و این قابلیت را دارد که وسایل الکترونیکی مختلف، نظیر گوشی را بسته به ظرفیت خود چندین مرتبه شارژ کند. باتوجه به سبک وزن بودن پاوربانک ها میتوانید آنها را به راحتی حمل کنید. برخی از پاوربانک ها، قابلیت شارژ کردن چند وسیله با پورت های شارژ مختلف را بطور همزمان دارند.

پورت های پاور بانک

حداقل یک پورت usb و یک پورت میکرو B در پاور بانک ها وجود دارد. برخی از مدل های پاوربانک دارای چندین پورت میباشد که کارایی بیشتری دارد.

ظرفیت پاوربانک ها

از واحد میلی آمپرساعت برای سنجش ظرفیت پاوربانک ها استفاده می شود( مثلا ۲۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت) و درصورت بالاتر بودن این عدد، بهتر است؛ البته افزایش ظرفیت پاور بانک، وزن و اندازه ی آن را افزایش می دهد و همچنین موجب افزایش زمان تکمیل شارژ آن می شود. اگر میخواهید پاوربانک های با ظرفیت بالا بخرید؛ توجه داشته باشید که آن پاوربانک، قابلیت پشتیبانی از فناوری های مختلف شارژ سریع را داشته باشد.

انواع پاوربانک ها

انواع مختلفی از پاوربانک در بازار وجود دارد که بسته به ظاهر، کارایی یا نحوه ی شارژ شدن دستگاه ها با هم فرق دارند و شما باید نیاز خود را قبل از خرید پاوربانک مشخص کنید. از این رو انواع پاوربانک به شرح زیر می باشند:

> پاوربانک یونیورسال یا استاندارد:

از متداول ترین نوع پاوربانک می توان به پاوربانک استاندارد اشاره کرد که در بیشتر فروشگاه های لوازم دیجیتال در دسترس است. برای خرید پاوربانک و نحوه ی شارژ شدن یا شارژ کردن از درگاه های USB می توانید از این فروشگاه ها کمک بگیرید. معمولاً چراغ های نشانگر موجود در این پاوربانک ها، بیانگر میزان شارژ دستگاه هستند. به محض شارژ شدن کامل پاوربانک های استاندارد، میتوانند سایر دستگاه ها را شارژ کنند.

راهنمای خرید پاور بانک,پاور بانک چیست,اجزای مختلف پاور بانکپاور بانک‌ها حداقل یک پورت usb و یک پورت میکرو B دارد

> پاوربانک خورشیدی:

یکی از دیگر انواع پاوربانک ها، پاوربانک خورشیدی میباشد که نامش مشخص کننده ی نوع کارکردش می باشد؛ یعنی این نوع پاوربانک، شارژ خود را از نور خورشید تامین میکند. بیشتر این پاوربانک ها مجهز به پنل های فتوولتائیک هستند که نورخورشید را تبدیل به انرژی الکتریکی می کنند. کوچک بودن این پنل ها باعث افزایش زمان شارژ شدن دستگاه میشود به همین خاطر بیشتر پاوربانک های خورشیدی دارای درگاه USB هستند.

> پاوربانک وایرلس:

پاوربانک های وایرلس از جالب ترین نوع پاوربانک ها محسوب میشوند. این پاوربانک ها که درگاه USB دارند، میتوانند برای شارژ شدن از شارژرهای بی سیم استفاده کنند و میزان استفاده از کابل را به حداقل برسانند.

اجزای مختلف پاور بانک

پاور بانک، متشکل از یک یا چند پورت ورودی و خروجی، یک مجموعه باطری بهمراه مدار الکترونیکی کنترل آن ها و ۴ عدد لامپ کوچک LED است که نشانگر میزان شارژ پاور بانک می باشد. نوع پورت های ورودی پاور بانک، میکرو یو اس بی و یا یو اس بی تایپ C می باشد و نوع پورت های خروجیUSB استاندارد( بزرگ) و یا یو اس بی تایپ C میباشد.

- چراغ های کوچک LED بر روی پاوربانک، بیانگر میزان شارژ آن به شرح زیر می باشند:

- درصورت چشمک زدن چراغ اول پاوربانک یعنی پاور بانک بین ۰ تا ۲۵% شارژ دارد.

- اگر چراغ اول روی پاوربانک، روشن باشد و چراغ دومش چشمک بزند؛ بیانگر اینست که پاور بانک بین ۲۵ تا ۵۰ درصد، شارژ دارد.

- روشن بودن دو چراغ اول پاوربانک و چشمک زدن چراغ سومش به این معنیست که شارژ پاور بانک بین ۵۰ تا ۷۵ درصد است.

- درصورت روشن بودن سه چراغ اول پاوربانک و چشمک زدن چراغ چهارم، نشانگر اینست که پاور بانک بین ۷۵ تا ۱۰۰ درصد، شارژ دارد.

عمر پاور بانک

اگر از پاور بانک خود روزانه استفاده کنید؛ طول عمر آن بین یک تا دو سال می باشد. البته بعد از مدت زمان مذکور، خراب نمی شود بلکه میزان توانش برای شارژ کردن بطور متوسط در حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد، کم میشود. درصورت کاهش تعداد دفعات استفاده از پاوربانک، عمر آن افزایش می یابد.

از عوامل موثر در عمر پاور بانک می توان به دما، رطوبت، ضربه، کیفیت خود باطری پاور بانک و… اشاره کرد.

مقایسه باتری های پاور بانک

پاور بانک های دارای باتری های لیتیوم یونی، ارزانتر از دیگر انواع پاور بانک ها هستند و چگالی انرژی آنها بیشتر است. طول عمر این باتری ها با وجود چنین مزیت هایی، کم تر از مدل های دیگر است و پس از گذشت زمان، با مشکلاتی رو به رو میشوند !

پاوربانک وایرلس,پاور بانک گوشی,انواع پاوربانک هااز معایب پاور بانک می‌توان به وزن سنگین برخی مدل‌ها و قطر زیادی آن‌ها اشاره کرد

باطری های لیتیوم پلیمری با گذشت زمان، فرسوده نمی شوند و طول عمرشان نسبت به سایر مدل ها بیشتر است. قیمت پاوربانک های دارای این باتری به دلیل ویژگی مذکور، گرانتر است.

نکات مهم هنگام خرید پاور بانک

قبل از خرید پاور بانک، نکات زیر را در نظر داشته باشید:

>> قبل از خرید پاور بانک باید به قابلیت اتصال کوتاه سیستم حفاظتی توجه کنید که در آن آتش سوزی رخ ندهد.

>> پاور بانک شما باید در زمان پر شدن شارژ باتری گوشی، جریان الکتریسیته را قطع کند تا مانع از شارژ بیش از حد باتری و کوتاه شدن عمر آن شود.

>> بهتر است که پاور بانک شما طیف دمای کارکردی بالایی برای حفاظت در مقابل حرارت و دمای بالا داشته باشد تا در شرایط محیطی خاص باعث ایجاد مشکلی نشود.

>> پاوربانک باید از ویژگی Auto Off برخوردار باشد تا پس از این که شارژ باتری موبایل تمام شد؛ جریان به صورت خودکار قطع و خاموش شود.

>> از اصل بودن باتری پاور بانک و سالم بودن سلول های آن مطمئن شوید. قبل از خرید پاور بانک، دقت کنید که باید به کانکتورهای خوب و چراغ هشدار دهنده باتری مجهز باشد.

مزایای پاور بانک

در ادامه با مزایای اصلی پاوربانک اشنا شوید:

>> دسترسی همیشگی به شارژ:

فرقی ندارد که از پریز شارژ بمدت طولانی، دور باشید یا در هواپیما مانده باشید؛ بلکه مهم ترین مزیت پاوربانک، دسترسی همیشگی به شارژ می باشد. پاوربانک، قابلیت نگهداری همیشگی شارژ دستگاه در سطح مناسب را دارد به گونه ای که شما هیچ وقت نگران گوشی خاموش( مخصوصا در مواقع ضروری) نباشید.

>> قابلیت حمل بالا:

طراحی پاوربانک ها در اندازه های بسیار مناسب است و به همین دلیل می توان آن ها را به راحتی حمل کرد. برخی از این دستگاه ها در جیبتان به راحتی جا می شوند. البته این نکته را در نظر بگیرید که درصورت زیادتر بودن ظرفیت پاوربانک، اندازه آنها هم بزرگ تر می شود. با این حال می توان آن ها را به راحتی در کیف های زنانه جا داد. به همین دلیل به محض اینکه خطای اتمام باتری در گوشی را دیدید، میتوانید با اتصال پاور به گوشی، هم چنان از گوشی خود استفاده کنید.

>> قابلیت شارژ دستگاه های مختلف:

اکثر پاوربانک ها قابلیت شارژ چندین دستگاه مختلف مانند اپل و سامسونگ را دارند. از این رو شما به راحتی میتوانید با استفاده از یک پاوربانک، دو دستگاه مثل گوشی موبایل و تبلت را شارژ کنید.

معایب پاور بانک

وزن سنگین برخی از مدل های پاور بانک و قطر زیاد آنها از معایب پاور بانک ها به شمار می رود. همچنین برخی از پاور بانک های موجود در بازار، تقلبی است و همین امر باعث شده تا برخی از مصرف کننده ها از چنین خریدی پشیمان شوند. بهتر است که فقط از فروشگاه های مجاز، پاور بانک را بخرید تا علاوه بر طول عمر زیاد به باتری گوشی شما آسیبی وارد نشود.

بهترین پاور بانک,ظرفیت پاوربانک ها,معایب و مزایای پاور بانکدسته‌بندی پاوربانک‌ها بر اساس ظاهر، کارایی یا نحوه‌ی شارژ شدن دستگاه‌ها متفاوت است

گردآوری: بخش دیجیتال سرپوش

khorasannews.com
  • 16
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۸
غیر قابل انتشار: ۹
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش