جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۶۱۱۰۰۰۴۲

نکاتی در مورد روت کردن گوشی های اندروید

روت کردن گوشی چیست,معایب روت کردن گوشی,روت کردن گوشی های اندروید

تکراتو/ معایب روت کردن گوشی های اندروید به نظر برخی افراد به اندازه مزایای روت کردن آن نیست، اما در این مقاله به بررسی قدم به قدم این مساله خواهیم پرداخت.

 

روت کردن گوشی چیست؟

روت کردن (Root) عبارت است از فرایندی که به وسیله آن محدودیت‌های اعمال شده روی گوشی هوشمند را بر می‌دارید. با روت کردن گوشی دسترسی و کنترل کاملی بر روی تنظیمات تلفن هوشمند خود خواهید داشت.

 

در صورتیکه بخواهید، از تلفن هوشمندتان در سطحی دیگر استفاده کنید، مسلما روت کردن اولین گزینه پیش روی شماست. اولین مزیت روت کردن گوشی اندرویدی، دسترسی به تعداد بیشماری از اپلیکیشن‌هاست که پیش از این باید بابت استفاده از خدمات آن‌ها مبالغی را پرداخت می‎کردید.

 

از طرف دیگر، برداشتن محدودیت‌های مختلفی که توسط تولید کنندگان تلفن همراه یا مشاغل واسط و… برای استفاده کنندگان اندروید، اعمال شده است، از دیگر محسنات روت کردن تلفن هوشمند است. به طور خلاصه، Root کردن به شما امکان می‌دهد از تلفن هوشمندتان به گونه‌ای استفاده کنید، که دوست دارید، نه به صورتیکه برای شما تعریف شده است.

 

مزایای روت کردن گوشی اندروید

 

۱. نصب رام دلخواه بر روی گوشی اندرویدی

گوشی‌های هوشمند اندرویدی با رام از پیش نصب شده عرضه می‌شوند. در برخی تلفن‌های هوشمند، رام از پیش نصب شده به خوبی عمل نمی‌کند یا محدودیت‌های مخلتفی را برای استفاده از تلفن همراه شما به وجود می‌آورد. از طرفی، برخی افراد ترجیح می‌دهند، سریع‌تر از کارخانه‌های تولید کننده تلفن هوشمند، دست به ارتقای سیستم عامل خود بزنند، این عمل بدون روت کردن گوشی ممکن نیست.

 

۲. پاک کردن یا نصب اپلیکیشن‌های اختصاصی

شرکت‌های تولید کننده تلفن همراه، برخی اپلیکیشن‌ها را به صورت پیشفرض بر روی گوشی‌های اندرویدی نصب می‌کنند. این اپلیکیشن‌ها بعضا غیر قابل پاک کردن هستند و علاوه بر اشغال فضای تلفن هوشمند، موجب استفاده از منابع دستگاه شما می‌شوند. از طرف دیگر، امکان نصب و استفاده از برخی اپلیکیشن‌ها، توسط شرکت‌های تولید کننده یا خدمات دهنده موبایل، محدود شده است. از طریق روت کردن گوشی اندرویدی، این محدودیت‌ها از بین می‌رود.

 

توجه داشته باشید، امکان نصب و استفاده از اپلیکیشن‌هایی که باید برای استفاده از آن‌ها پول پرداخت کنید، با روت کردن گوشی به صورت رایگان برای شما فراهم می‌شود.

 

۳. برداشتن محدودیت‌های استفاده از تکنولوژی‌های موجود در دستگاه

به عنوان مثال، شرکت‌های خدمات دهنده اینترنت تلفن همراه –در برخی کشورها- در پلن‌های نامحدود ترافیک حجمی خود، به اشتراک گذاشتن اینترنت دستگاه را با محدودیت مواجه نموده‌اند. با روت کردن گوشی اندروید خود به آسانی می‌توانید اینترنت دستگاه خود را به اشتراک بگذارید.

 

۴. استفاده از اپلیکیشن‌های خاص

برخی از اپلیکیشن‌ها تنها برای گوشی‌های روت شده تولید شده و قابل استفاده هستند. این اپلیکیشن‌ها به شما اجازه می‌دهند، به تنظیمات پیشرفته‌‌تری در گوشی خود دسترسی پیدا کنید. از دیگر مزایای روت کردن گوشی‌ های اندروید دسترسی به اپلیکیشن‌هایی نظیر متوقف کننده تبلیغات است.

 

۵. بهینه نمودن استفاده از منابع تلفن هوشمند

با توقف اجرا یا پاک نمودن برنامه‌های از پیش نصب شده، علاوه بر افزایش حجم مفید ذخیره دستگاه، مدت زمان استفاده از باتری گوشی را نیز افزایش می‌دهید. از طرف دیگر، با انجام تنظیمات پیشرفته، قادرید میزان مصرف دیگر منابع، نظیر پردازنده را کنترل کنید و از این طریق اقدام به نصب و استفاده از اپلیکیشن‌هایی کنید که پیش از این برای شما مقدور نبود.

 

معایب روت کردن گوشی های اندروید

اما روت کردن گوشی همانند سکه، دو رو دارد. برخی معایب روت کردن گوشی های اندروید در ادامه مطلب به صورت اختصاری آمده است. به هر حال، نمی‌توان نسخه واحدی را برای تمام افراد پیچید و روت کردن یا نکردن گوشی را به آن‌ها توصیه کرد، بلکه هر فردی با توجه به نیازها و میزان تخصص خود می‌تواند در این مورد تصمیم گیری نماید.

 

۱. از بین رفتن گارانتی گوشی

در اکثر موارد پس از روت کردن گوشی، گارانتی تلفن همراه از بین می‌رود. بنابراین بهتر است تا اتمام مدت زمانی که برای گارانتی گوشی از پیش تعیین شده است، آن‌را روت نکنید. البته در صورتیکه روحیه ماجراجویانه‌ای دارید، می‌توانید این توصیه را نادیده بگیرید!

 

۲. از کار افتادن گوشی

هر چند در صورتیکه دستورالعمل‌های مربوط به روت کردن گوشی را مو به مو انجام دهید، امکان بروز چنین حادثه‌ای بسیار اندک است، ولی به هرحال نمی‌توان این احتمال را نادیده گرفت. به هرحال قبل از روت کردن تلفن هوشمند، حتما از تمام اطلاعات موجود در گوشی بک آپ تهیه نمایید.

 

۳.  مشکلات امنیتی

بزرگترین عیب روت کردن گوشی اندروید قرار گرفتن در معرض تهدید هکرها است. پس از روت کردن گوشی، مجبورید نسخه تغییر یافته برخی از اپلیکیشن‌ها را نصب کنید. چراکه برخی سازندگان و توسعه دهندگان اپلیکیشن‌های اندروید نصب آن‌ها را بر روی گوشی‌های روت شده با محدودیت رو به رو کرده‌اند. اپلیکیشن‌های تغییر یافته، ممکن است حاوی بدافزارهای مختلفی باشند که امنیت اطلاعات شخصی یا مالی شما را به خطر می‌اندازند.

 

۴. کاهش عملکرد گوشی

هرچند یکی از مهم‌ترین منافع روت کردن گوشی اندروید بهبود عملکرد تلفن هوشمند است، اما در برخی موارد روت کردن گوشی نه تنها موجب افزایش سرعت و بهره‌وری آن نمی‌شود، بلکه شما را با کاهش شدید سرعت و عملکرد تلفن همراه نیز رو به رو می‌کند.

 

صابرسالاری

 

 

  • 16
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش