شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۵:۴۷ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۱۰۰۲۲۹
موبایل و تبلت

نوآوری‌هایی مورد انتظار تلفن‌های همراه در سال ۲۰۱۸

نوآوری‌هایی مورد انتظار تلفن‌های همراه در سال 2018,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

بعد از تجربه سالی پررونق در حوزه تلفن های همراه، نگاهی به مورد انتظارترین فناوری های موبایلی در سال ۲۰۱۸ خواهیم داشت که می‌توانند تجربه کار کردن با گوشی ها را دگرگون کنند.

نمایشگاه CES 2018 در حوزه موبایل چندان خبرساز نبود و کمپانی‌های مختلف، بیشتر روی هوش مصنوعی، دستیارهای دیجیتالی و ربات‌های خانگی مانور دادند. به همین جهت بسیاری از علاقه‌مندان از همین حالا در انتظار کنگره جهانی موبایل ۲۰۱۸ بوده و امیدوارند سال میلادی جدید با اتفاقات بسیار خوبی همراه باشد.

 

همانند سال ۲۰۱۷ که با معرفی محصولات بسیار خوبی از آن عبور کردیم، امسال نیز در انتظار نوآوری‌هایی هستیم که بعضا کاربران برای آنها لحظه‌شماری می‌کنند. در ادامه به برخی از جذاب‌ترین فناوری های موبایلی در سال ۲۰۱۸ اشاره می‌کنیم.

 

مهم‌ترین فناوری های موبایلی در سال ۲۰۱۸

۱. اسکنر اثر انگشت زیر صفحه نمایش

 

نوآوری‌هایی مورد انتظار تلفن‌های همراه در سال 2018,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

 

صحبت پیرامون این موضوع از اوایل سال گذشته میلادی در جریان بود؛ حالا که نمایشگرها فضای زیادی از بخش جلویی گوشی ها را گرفته‌اند، چگونه می‌توانیم از سنسور اثر انگشت در قسمت جلویی استفاده کنیم؟ آیا ما برای همیشه باید به فکر تعبیه این حسگر در بخش پشتی باشیم؟ آیا باید این سنسورها را حذف کرده و از سیستم های جایگزین همچون Face ID استفاده کنیم؟

 

این امکان وجود دارد که بتوان اسکنر اثر انگشت را در شیشه تعبیه کرد. در واقع، پیش‌تر این فناوری توسط شرکت چینی ویوو پیاده‌سازی شده است. به همین جهت، احتمالا با روی آوردن شرکت‌های بزرگ‌تر به این سیستم به عنوان یکی از جذاب‌ترین فناوری های موبایلی در سال ۲۰۱۸ فاصله چندانی نخواهیم داشت.

 

۲. یک گوشی موبایل انعطاف‌پذیر

 

نوآوری‌هایی مورد انتظار تلفن‌های همراه در سال 2018,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

 

یکی دیگر از فناوری های موبایلی در سال ۲۰۱۸ ، تلفن هوشمند انعطاف‌پذیر سامسونگ است. طی سال‌های گذشته، شایعات بسیاری در مورد گوشی موبایل تاشو سامسونگ دست به دست میان وب‌سایت‌های مختلف می‌چرخد. وضعیت این دستگاه از دو حالت خارج نیست: یا هم‌اکنون سامسونگ مشغول توسعه یک موبایل انعطاف‌پذیر است و یا در آینده قصد تولید چنین موبایلی را دارد. در حال حاضر، گزارش‌های ضد و نقیض بسیاری وجود دارد که نشان می‌دهد مدل اول آن آماده شده و احتمالا تا اواخر سال ۲۰۱۸ میلادی رونمایی خواهد شد. هرچند، ممکن است رونمایی این گوشی تا اوایل سال ۲۰۱۹ به تعویق بیفتد.

 

به هر صورت، سازندگان هر برنامه‌ای که دارند، امیدواریم تا پایان سال جاری میلادی اطلاعات موثقی در رابطه با گوشی جدید سامسونگ و فناوری آن به دست کاربران برسد. هدف از توسعه یک گوشی موبایل انعطاف‌پذیر چه چیزی می‌تواند باشد؟ یک تبلت تاشو که به گوشی تبدیل می‌شود؟

 

۳. دیافراگم متغیر دوربین گلکسی S9

 

نوآوری‌هایی مورد انتظار تلفن‌های همراه در سال 2018,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

ما نمی‌توانیم در این رابطه با قاطعیت صحبت کنیم، اما تصویری که چندی پیش از جعبه گلکسی اس ۹ منتشر شد، از احتمال وجود دیافراگم متغیر برای دوربین اصلی خبر دارد. این یعنی دیافراگم گوشی می‌تواند از حالت بسیار عریض f/1.5 به f/2.4 تغییر پیدا کند.

 

در دنیای واقعی، سامسونگ یک موبایل دارد که قادر به انجام چنین کاری است. گوشی تاشو W2018 که به صورت انحصاری در چین به فروش می‌رسد، به ماژول دیافراگم متغیر تجهیز شده و البته بسیار دوست‌داشتنی است.

 

۴. آیفون ۹

 

نوآوری‌هایی مورد انتظار تلفن‌های همراه در سال 2018,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

 

چرا ما برای آیفون جدید هیجان‌زده هستیم؟ سال ۲۰۱۷ زمانی بود که ما تصور می‌کردیم سرانجام گوشی های اپل با یک طراحی کاملا جدید به دست کاربران می‌رسند. اگرچه با آیفون X چنین چیزی محقق شد، اما برچسب قیمت هزار دلاری آن، بسیاری از علاقه‌مندان را از خرید این تلفن هوشمند باز داشت. بنا بر گزارش‌های موجود، آیفون ایکس برای آن دسته از طرفداران مشتاقی طراحی شده بود که نمی‌توانستند برای تجربه طراحی جدید موبایل این شرکت صبر کنند. این در حالی‌ست که آیفون های “ارزان‌تر” نیز در سال ۲۰۱۸ با این طراحی جدید عرضه می‌شوند.

 

به نظر می‌رسد امسال آیفون ۹ با نمایشگر بدون حاشیه و بریدگی بالای صفحه اما با پنل TFT و یک مدل دیگر با نام آیفون ۹ پلاس با نمایشگر بزرگ‌تر و آمولد پیش روی کاربران قرار می‌گیرد. حال چند سوال مختلف مطرح می‌شود: آیا ارزان‌ترین مدل آیفون هم به سیستم تشخیص چهره Face ID تجهیز می‌شود؟ نام‌گذاری این تلفن های هوشمند چگونه خواهد بود؟ آیا ما با سه مدل مختلف (آیفون ۹، آیفون ۹ پلاس و آیفون Xs) رو به رو خواهیم بود و حالا که همه آنها با نمایشگر تمام‌صفحه تولید می‌شوند، چه چیزی سبب تمایز مدل گران‌تر با سایر گوشی های این خانواده می‌شود؟

 

بله؛ در حال حاضر سوال‌های بدون پاسخ بسیاری وجود دارد.

 

۵. اولین بخش از پروژه Treble

 

نوآوری‌هایی مورد انتظار تلفن‌های همراه در سال 2018,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

 

سال گذشته شاهد عرضه اندروید اوریو بودیم، اما درصد کمی از کاربران موفق به تجربه آخرین نسخه از سیستم عامل گوگل شدند. بدون شک، سرعت پایین آپدیت گوشی های اندرویدی را می‌توان یکی از دلایل اصلی این موضوع در نظر گرفت.

 

حالا گوگل با پروژه تربل به دنبال حل این موضوع است؛ راهی که در آن، اطلاعات اصلی مربوط به اندروید و رابط کاربری اختصاصی شرکت‌های مختلف در موبایل ذخیره شده و با یکدیگر در تعامل هستند. در این حالت، اساسا مشکلی در به‌روز شدن بدنه اصلی سیستم عامل نبوده و بدون از دست رفتن امکانات اختصاصی شرکت‌های مختلف، می‌توان آن را به صورت مستقل آپدیت کرد. در نتیجه، سازندگان کار آسان‌تری برای کدنویسی داشته و راحت‌تر از قبل می‌توانند به آزمایش سیستم عامل دستگاه بپردازند. این حالت، در تئوری، می‌تواند آپدیت کردن گوشی های هوشمند را سرعت بخشد.

 

هرچند، حالا به خاطر برخی محدودیت‌های فنی، حتی برخی از موبایل هایی که در سال ۲۰۱۷ موفق به دریافت اندروید اوریو شده بودند هم از پروژه تربل پشتیبانی نمی‌کنند. در نتیجه، ۲۰۱۸ را می‌توان اولین سالی در نظر گرفت که گوشی های موبایل از آن پشتیبانی خواهند کرد. باید منتظر ماند و دید که آیا گوگل با این برنامه جدید می‌تواند به آپدیت سریع‌تر محصولات مجهز به آن کمک کند یا نه.

 

 

محمد قاسمی

 

  • 14
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش