پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۶:۰۴ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۲۰۱۲۸۱
اقتصاد کلان

رییس سازمان خصوصی سازی خبرداد

الزام سازمان خصوصی سازی به توزیع صورت‌حساب سود سهام عدالت/ ارزش هر سهم عدالت ۲ میلیون تومان

اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,اقتصاد کلان,علی اشرف عبدالله پوری حسینی
رییس سازمان خصوصی سازی گفت: با توجه به انقضای مهلت وصول اقساط سود سهام عدالت با مصوبه شورای عالی نظارت بر اصل ۴۴ هفته گذشته، سازمان خصوصی سازی موظف به توزیع سود سهام عدالت بین مشمولان شده است.

به گزارش فارس، علی اشرف عبدالله پوری حسینی رییس سازمان خصوصی سازی امروز در نشست خبری در محل سازمان گفت: با توجه به انقضای مهلت وصول اقساط سود سهام عدالت با مصوبه شورای عالی نظارت بر اصل ۴۴ هفته گذشته ،سازمان خصوصی سازی موظف به توزیع صورت‌حساب سود سهام عدالت بین مشمولان شده است.

 

پوری حسینی با بیان اینکه سهام عدالت به یک دوره خاص تعلق ندارد، گفت: همه گرایش‌های سیاسی در شکل‌گیری سهام عدالت دخیل هستند.

 

به گفته وی با توجه به پایان یافتن دوره ۱۰سال ساماندهی سهام عدالت دورنمای این موضوع را به سه مرحله تقسیم کردیم که در مرحله اول ارایه صورت حساب به مشمولان است.

 

رئیس سازمان خصوصی سازی با بیان اینکه امکان آزاد سازی سهام عدالت تا قبل از مهر ماه ٩٦ امکان پذیر نیست، در پاسخ به فارس عنوان کرد: هم اکنون ارزش سهام عدالت در بازار حدود دو میلیون تومان برآورد می‌شود.

 

وی در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس مبنی بر اینکه ارزش خالص دارایی‌های پرتفوی سهام عدالت چه رقمی است و اینکه آیا سهام عدالت باقیمانده در صورت عدم تقاضا چگونه تعیین تکلیف می‌شود، گفت: ارزش روز خالص NAV سهام عدالت را اجازه بدهید، پس از رونمایی سامانه صورت حساب مشمولان سهام عدالت إعلام شود، اما در مورد الباقی سهام عدالت و در صورت عدم تقاضا قدر مسلم به دولت باز می‌گردد.

 

*زمان آزاد سازی سهام عدالت اعلام شد/ از اواسط هفته آینده صورتحساب پرتفوی بگیرید

 

پوری حسینی گفت: با پایان یافتن ۱۰ سال باید مجموعه اقداماتی برای ساماندهی سهام عدالت انجام دهیم که سه مرحله در نظر گرفته شده که مرحله اول صدور صورت‌حساب برای مشمولان است تا سود آن مشخص شود، ولی مراحل بعد هنوز نهایی نشده است.

 

وی با بیان اینکه سهامداران عدالت تا هفته دوم اسفند ماه می‌توانند با مراجعه به سامانه سازمان خصوصی سازی از میزان سهام خود باخبر شوند، گفت: عده‌ای می‌گفتند پیش از انتخابات سال ۹۶ سود سهام عدالت پرداخت می‌شود، از آنجایی که مجامع شرکت‌ها تا پایان تیر ماه سال ۹۶ برگزار می‌شود، بنابراین چون سود شرکت‌ها در این مجامع مشخص می‌شود، پرداخت سود پیش از تیر ماه امکان پذیر نیست.

 

وی ادامه داد: البته سود سهام در مجامع مشخص می‌شود و از آن پس شرکت‌ها ۸ ماه فرصت دارند تا سود را پرداخت کنند.

 

رییس سازمان خصوصی سازی با بیان اینکه سهام عدالت متعلق به یک دوره یا دولت نیست، گفت: همه گرایش‌های سیاسی کشور در شکل گیری سهام عدالت دخیل بودند و همه تلاش داشتند که ذائقه مردم را تلخ نکنند.

 

وی افزود: دولت هفته گذشته در مورد اصلاح سبد سهام خبری اعلام کرد. در حالی که مصوبه اصلاح سبد سهام در جهت شفاف سازی و بهبود سهام است، تا مشمولان از سهام بهتری برخوردار باشند.

 

وی تصریح کرد: قرار شد دولت در همه پالایشگاه ها بیست درصد سهام داشته باشد که این ارزش سهام عدالت را افزایش خواهد داد.

 

به گفته پوری حسینی، سبد سهام با دقت مراقبت شده و ارزش آن کم نشده است. با پایان پذیرفتن ۱۰ سال باید مجموعه اقداماتی برای ساماندهی سهام عدالت انجام دهیم که سه مرحله در نظر گرفته شده که مرحله اول ارایه و صدور صورت‌حساب برای مشمولان است تا سود آن مشخص شود، ولی مراحل بعد هنوز نهایی نشده است.

 

وی افزود: برای پاسخگویی مشمولانی که با اینترنت آشنایی ندارند، شماره تلفن ٨٣٣٣٨ در ساعات  اداری دسترس است و می توانند سوالات را مطرح کرده و به صورت پیش فرض پاسخ بگیرند. سامانه سهام عدالت اکنون فعال است، اما صفحه صورت‌حساب هنوز به صورت نهایی تکمیل نشده است.

 

پوری حسینی گفت: بخش سخت افزار سامانه آماده شده است و دستگاه ها نصب شده و صورتحساب ٤٩ میلیون و ٢٢٦ هزار نفر را آماده کرده‌اند. سیستم برای پاسخگویی ٥٠ میلیون نفر آماده شده است که اوایل هفته آینده رونمایی خواهد شد، بدین ترتیب مشمولان سهام عدالت می توانند با مراجعه به سامانه جدید، صورت حساب خود را دریافت کرده و نسبت به سهام خود اطلاعات کافی به دست آورند.

 

رییس سازمان خصوصی سازی گفت: افرادی که در خارج کشور مستقر هستند، امکان دسترسی به سامانه را ندارد و باید تماس از داخل کشور باشد؛ضمن اینکه اگر کسی نتوانست وارد سامانه شود باید فیلترشکن را غیرفعال کند.

 

وی گفت: امکان اینکه همه ٥٠ میلیون نفر همزمان وارد سامانه شوند، اگرچه فراهم است، ولی هزینه را بالا می‌برد و بنابراین یک ترتیبی لحاظ کرده‌ایم به این صورت که اگر ۱۵ اسفند کار را شروع کردیم، کسانی که سمت راست کدملی شان پنج است، می توانند وارد شوند؛ ۱۶ اسفند کسانی که سمت راست کدملی شان ۶ است می توانند وارد شوند و همین طور الی آخر.  بنابراین به هر ترتیبی که پیش می رویم افراد خاصی اجازه ورود دارند.

 

وی افزود:  دو میلیون نفر در مرحله اول شناسایی شدند و سازمان خصوصی برای آنها دعوتنامه فرستاد؛ پس فرم همراه مدارک باید تکمیل شود تا ثبت نام قطعی باشد؛ اما اگر فردی دعوتنامه را دریافت نکرده یا دعوتنامه را به همراه مدارک تحویل نداده باشد، ثبت نام شده قطعی نیست و بعدا در مورد آنها تصمیم گیری می شود.

 

وی افزود: اگر کد ملی متوفی وارد سامانه شود، بعدا به وراث اعلام خواهد شد که چه مراحلی باید انجام دهند. ورقه های ثبت نام اگر گم شده باشد اشکالی ندارد و نیازی هم به آن برگه نیست و اگر متوفی یا تغییر اسمی اتفاق افتاده، را شناسایی کرده ایم. فقط کد ملی نیاز است و مشخصات شناسنامه ای باید در دسترس باشد.در عین حال نیازی به تایپ کردن هم نیست؛ هدف این است که در مدت زمان کوتاه با ایمنی بالا کار را پیش بریم.

 

وی از رونمایی این سامانه در ابتدای هفته آینده خبر داد و گفت: از سبد سهام عدالت با دقت مراقبت شده و ارزش آن کم نشده است. با پایان پذیرفتن مهلت ۱۰ ماهه باید مجموعه اقداماتی برای ساماندهی سهام عدالت انجام دهیم که سه مرحله در نظر گرفته شده که مرحله اول ارایه و صدور صورت‌حساب برای مشمولان است تا سود آن مشخص شود، ولی مراحل بعد هنوز نهایی نشده است.

 

وی اظهار داشت: پیش بینی شده با تشکیل صندوق هایی برای سهام عدالت یونیت صندوق ها به مشمولان داده شود و مرحله بعد نیز ارایه اوراق سهام به مردم خواهد بود بنابراین ارایه صورتحساب با ورقه سهام متفاوت است و هنوز وقت خرید و فروش سهام فرا نرسیده است.

 

پوری حسینی گفت: هم اکنون صورتحساب ٤٩ میلیون و ٢٢٦ هزار نفر از مشمولان سهام عدالت آماده شده و سیستم در نظر گرفته شده برای پاسخگویی ٥٠ میلیون نفر آماده شده است که تا دوشنبه هفته آینده به احتمال زیاد رونمایی خواهد شد.

 

پوری حسینی گفت: اگر کسی سواد ندارد با یک نفر سواد دار مورد وثوق به اینترنت مراجعه کند، چرا که  امکان اینکه ٤٩ میلیون نفر به تهران بیایند و صورتحساب بگیرند وجود ندارد؛ پس مراجعات غیرحضوری است.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره سهام عدالت، به سایت سهام عدالت به نشانی samanese.ir مراجعه کنید.

  • 15
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۸
غیر قابل انتشار: ۱۲
جدیدترین
قدیمی ترین
ثبت نام کردم ولی امروز کدملی وارد کردم جواب نداد
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش