چهارشنبه ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۹:۳۶ - ۲۶ مهر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۷۰۶۲۳۷
آموزش و پرورش

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان:

نمایندگان معترض بگویند برای جذب معلم چه باید کرد؟

کلاس درس,نهاد های آموزشی,اخبار آموزش و پرورش,خبرهای آموزش و پرورش
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: طرح خرید خدمات آموزشی، مصوب مجلس شورای اسلامی است، نمایندگانی که به این موضوع معترض هستند باید برگردند و کارهایی که انجام داده‌اند را بازنگری کنند و بگویند برای جذب معلم چه کاری باید انجام داد آیا می‌توان کلاس‌ها را بدون معلم گذاشت؟

به گزارش  ایسنا، محمدحسن قائدیها امروز (چهارشنبه) در نشست خبری به مناسبت هفته پیوند اولیا و مربیان با اشاره به اعتراض دو نماینده استان به آموزش و پرورش اظهار کرد: حرکت آموزش و پرورش به سمت خصوصی سازی مصوبه مجلس است و نمایندگان باید برگردند و کارهایی که انجام داده اند را بازنگری کنند. طرح خرید خدمات در آموزش و پرورش مصوبه مجلس،‌ دستورالعمل کشوری و آیین نامه دارد.

 

وی ادامه داد: طرح خرید خدمات آموزشی یکی از بهترین روش‌های جذب نیرو در آموزش و پرورش است و نمایندگانی که به این موضوع معترض هستند پاسخ بدهند چرا سند تحول آموزش و پرورش در دولت قبل بدون آماده سازی زیر ساخت‌های آموزشی مصوب شد؟ افزایش یک پایه به دوره ابتدایی نیاز به معلم دارد و بگویند برای جذب معلم چه کاری باید انجام داد آیا می توان کلاس‌ها را بدون معلم گذاشت؟

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به اینکه در سال تحصیلی جاری حدود ۷۹۶ هزار و ۶۳۰ دانش‌آموز در مدارس روزانه استان مشغول به تحصیل شده اند، ادامه داد: از این تعداد ۴۵۲ هزار و ۷۳۱ نفر، معادل ۵۷ درصد از دانش‌آموزان استان در مقطع ابتدایی تحصیل می‌کنند،۱۹۳ هزار و ۸۱۶ نفر در مقطع متوسطه اول و ۱۵۰ هزار و ۸۳ نفر نیز در مقطع متوسطه دوم ثبت‌نام کرده‌اند.

 

قائدیها با بیان اینکه ۶۶۷ هزار و ۵۱۴ نفر در مدارس دولتی و ۱۲۹ هزار و ۱۱۶ نفر از دانش‌آموزان در مدارس غیر دولتی ثبت‌نام کرده‌اند، تصریح کرد: سهم ثبت‌نام دانش‌آموزان استان اصفهان در مدارس دولتی ۱۴ درصد است که از میانگین ۱۱ درصدی کشوری بالاتر است.

 

وی با اشاره به افزایش۴۱ درصدی ثبت نام دانش‌آموزان متوسطه دوم در مدارس فنی و حرفه‌ای و کاردانش گفت: امسال شش هنرستان به شمار هنرستان‌های استان اضافه و موجب رشد ۴.۵ درصدی دانش‌آموزان فنی و حرفه ای و کارو دانش در استان شد. شمار دانش‌آموزان فنی و حرفه‌ای و کار و دانش در استان شش درصد بیش از میانگین کشوری است.

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان تصریح کرد: در سال تحصیلی جاری ۲۶ هزار و ۸۶۳ کلاس درس در استان ساماندهی شده است که از این تعداد ۱۴ هزار و ۳۴۰ کلاس در مقطع ابتدایی، شش هزار و ۴۵۱ کلاس در متوسطه اول و شش هزار و ۷۲ کلاس متوسطه دوم ساماندهی شده است.

 

قائدیها با اشاره به اینکه در سال تحصیلی جاری مقاطع ابتدایی استان با کمبود سه هزار نیرو رو به رو بوده است، خاطرنشان کرد: برای رفع این مشکل ۵۸۱ نفر فارغ‌التحصیل دانشگاه فرهنگیان، ۳۹۱ نفر از طریق ماده ۲۸ ، یک هزار و ۵۸۸ نفر نیروی واجد شرایط پیش‌دبستانی‌ها و ۶۵۰ نفر از طریق خرید خدمات آموزشی به سیستم آموزش و پرورش استان اضافه شده اند تا کلاسی در استان بدون معلم نباشد.

 

وی با اشاره به ثبت نام دانش‌آموزان اتباع خارجی در مدارس استان گفت: تمام کودکان اتباع خارجی که  به صورت مجاز و یا غیر مجاز در استان زندگی می‌کنند می‌توانند در مدارس ثبت‌نام کنند و امسال ثبت‌نام آنها هفت درصد افزایش یافته است.

 

قائدیها  با اشاره به برگزاری انتخابات اولیاء و مربیان در مدارس ابتدایی و متوسطه اول و دوم افزود: انتخابات اولیاء و مربیان در تمام مدارسی که حداقل۱۰دانش‌آموز داشته باشند برگزار می‌شود و در مدارس با ۳۰۰ دانش آموز، پنج نفر و در مدارسی که بیش از ۳۰۰ دانش‌آموز دارند حداکثر ۱۳ عضو دارند.

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: انجمن اولیاء و مربیان بر فعالیت‌های مدیران و معلمان مدرسه، میزان دریافتی از خانواده دانش‌آموزان و نحوه هزینه‌کرد این اعتبارات، سرویس‌های مدارس  نظارت دارند.

 

وی با اشاره به اینکه مناسب‌سازی مدارس برای تحرک دانش‌آموزان از جمله اقدامات مورد توجه در دولت تدبیر و امید بوده است، افزود: امر المپیاد ورزش‌های دانش‌آموزی از حالت قهرمانی خارج کردیم و به سمت المپیادهای مدرسه‌ای پیش‌رفته است که نتایج خوبی را نیز به همراه داشت و تیم‌های ورزشی مدارس متوسطه استان در مسابقات کشوری دختران رتبه نخست و در بخش پسران در رتبه دوم قرار گرفتند.

 

 

 

 

 

  • 9
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش