چهارشنبه ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۲:۳۳ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۲۰۲۸۵۸
انتخابات ریاست جمهوری

ناصری: برای سال ۱۴۰۰ نامزد اصلاح‌طلبان احتمالا جهانگیری و نامزد اصولگرایان لاریجانی خواهد بود

عبدالله ناصری,اخبار انتخابات,خبرهای انتخابات,انتخابات ریاست جمهوری
یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان اینکه تمایل برای کسب سمت یک بیماری مزمن است که همه جریان‌های سیاسی را فرا گرفته است، گفت: اصلاح‌طلبان باسابقه بهتر است عرصه مدیریت را به جوانان واگذار کرده و خودشان در حوزه جامعه مدنی فعال‌تر شوند.

عبدالله ناصری در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به این پرسش که چرا در بین اصلاح‌طلبان گرایشی برای کسب پست و مقام ایجاد شده است، اظهار کرد: این مساله یکی از آفت‌های جدی کشور است که در بین اصلاح‌طلبان و اصولگرایان وجود دارد و بین این دو جریان در این زمینه فرقی وجود ندارد و باید به صورت کلی به عنوان یکی از آفت‌های کشور پیگیری شود. با وجود سابقه کاری  آذری جهرمی، من هر وقت او را در تلویزیون می‌بینم احساس لذت می کنم زیرا او متولد جمهوری اسلامی بوده و مسئولیت گرفته است هر چند ممکن است مواضع او با من متفاوت باشد. این اتفاق باید به صورت جدی در سایر عرصه‌های مدیریتی کشور هم رخ دهد.

 

ناصری با اشاره به اینکه شخص آقای خاتمی هم به این نکته بسیار توجه دارد که باید به جوانان اعتماد کرد، گفت:‌ ولی واقعیت این است که این یک بیماری مزمن است که همه جریان های سیاسی را فرا گرفته و بعد از ۴۰ سال هنوز برخی نیروها علاقه‌مند به جایگاه و منصب هستند در حالیکه باید عرصه مدیریتی را برای نسل جوان خالی کرد زیرا من معتقدم جوانان بهتر دنیا را می‌فهمند، با علوم روز آشنایی بیشتری داشته و درک بهتری از فرآیند مدرنیزاسیون دارند.

 

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد: برای سال ۱۴۰۰ نامزد اصلاح‌طلبان احتمالا جهانگیری و نامزد اصولگرایان احتمالا لاریجانی خواهد بود این در حالی است که من معتقدم جوانگرایی و دادن عرصه به نیروهای جدید را باید از همین انتخابات ریاست‌جمهوری در پیش گرفت زیرا ادامه روند حضور مدیران ۴۰ ساله در عرصه‌های مدیریتی را یکی از پاشنه‌های آشیل کشور می‌دانم و بر این باورم اگر نگاه نوگرایانه‌ای به حوزه مدیریت داشته باشیم حتی قدرت دفاعی و امنیتی بسیار بالایی برای کشور ایجاد می‌شود.

 

این عضو بنیاد باران در پاسخ به این پرسش که چرا برخی چهره‌های اصلاح‌طلبان همچنان به کسب  سمت‌های مدیریتی اصرار دارند، تصریح کرد: شاید شرایط خطیر کشور برخی را به این نتیجه رسانده است که باید همچنان نیروهای باتجربه عهده‌دار مسئولیت‌ها باشند اما من معتقدم به خاطر ماهیت ایدئولوژیکی ساختار قدرت سیاسی جمهوری اسلامی و نگاه جامعه جهانی مخصوصا قدرت‌های بزرگ نسبت به ایران، این شرایط حالا حالاها برقرار است بنابراین اگر خواسته باشیم اینگونه فکر کنیم همیشه باید افراد پیر، سالخورده و خسته سر کار باشند.

 

در حالیکه باید از این افراد در اتاق‌های فکر بهره برد و نیروهای مدیریت میدانی را به نسل جوان سپرد مثل کاری که عربستان شروع کرده و با ساختار سالخورده خود مبارزه کرده است. علیرغم مواضع عربستان نسبت به ایران، نوع نگاه آنها به تغییر ساختار مدیریت را من تحسین می‌کنم. این اتفاق باید در جمهوری اسلامی ایران هم بیفتد.

 

ناصری در پاسخ به این سوال که آیا اصرار اصلاح‌طلبان بر گرفتن پست و سمت باعث جدا شدن آنها از مطالبات جامعه می‌شود، خاطرنشان کرد: ساختار سیاسی جمهوری اسلامی پیچیده، بزرگ و در هم تنیده است و اینگونه نیست که اگر یک مدیر اصلاح‌طلب در راس یک وزارتخانه قرار بگیرد، می‌تواند مسئولیت خود را خوب اجرا کند. یک نمونه در این زمینه درباره وزیر امور خارجه است. ظریف به عنوان یک قهرمان ملی مطرح است مخصوصا با اقدامی که در زمینه برجام انجام داد اما همین ظریف به خاطر مشکلات برون وزارتخانه‌ای که ارتباطی هم با شخصیتش ندارند برایش مشکلاتی در عرصه منطقه و جهان پیش آمده که هیچ کاری هم نمی‌تواند انجام دهد و حتی ممکن است برجام که یک افتخار تاریخی و ملی است نیز تحت تاثیر قرار بگیرد.

 

این عضو بنیاد باران بیان کرد: یک نمونه دیگر شهردار تهران است. نجفی شهرداری بسیار برارزنده، قابل و مورد اجماع اصلاح‌طلبان و برخی از اصولگرایان است اما واقعیت این است که کانون‌های قدرت آنچنان که با احمدی‌نژاد و قالیباف در مدیریت شهری تفاهم داشتند، چنین امکانی را برای نجفی فراهم نکردند.

 

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در پایان با بیان اینکه اصلاح‌طلبان باید این واقعیات را بدانند و پیچیدگی مدیریت را مدنظر قرار دهند، گفت: باید اصلاح‌طلبان زمینه را برای حضور نسل جوان فراهم کرده و خودشان در حوزه جامعه مدنی فعال‌تر شوند. اگر این اتفاق بیفتد هزینه کمتری متوجه شخصیت‌های کاریزماتیک و برجسته اصلاح‌طلبان می‌شود.

 

 

  • 16
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش