شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۷:۰۵ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۱۰۰۶۵۱
سرپوش فوتبالی

مناظره دیدنی فتح‌الله‌زاده و آشتیانی

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,حواشی فوتبال,علی فتح الله زاده و امیر واعظی آشتیانی
علی فتح الله زاده و امیر واعظی آشتیانی مدیران عامل سابق باشگاه استقلال در نشستی به میزبانی شبکه ورزش و برنامه فوتبال برتر حرف های جالبی را مطرح کردند.

 به گزارش "ورزش سه"، از آنجایی که در این مناظره دو طرف کمتر وسط حرف هم پریدند و بیشتر به فکر مطرح کردن دفاعیات و ایده های خود بودند تا مخالفت کردن با هم حرف هایی جالبی به میان آمد که قابل تعمق و اتکاء است. 

 

واعظی آشتیانی: به ما گفتند سهم شما پیش خور شده! 

 واعظی آشتیانی: هیچ مدیری نیست که مسئولیتی را قبول کند و دلش نخواهد که موفق شود. منتهی انتخاب راه ها باعث می شود برخی از مدیران برخی مواقع به بیراهه بروند. برخی مدیران هم هستند که راه را درست انتخاب می کنند و مسیر درستی را در پیش می گیرند و این به خاطر این است که مدیران افراد درستی را در کنار خود قرار می دهند.

 

من زمانی که مدیر عامل باشگاه استقلال شدم یکی از نگرانی های اعضای هیات مدیره این بود که باشگاه ۸ میلیارد تومان بدهی داشت و اینکه چگونه این بدهی ها پرداخت شود. ما اقداماتی را در این زمینه با هماهنگی اعضای هیات مدیره انجام دادیم. من اینجا تلاش می کنم از حقوق اعضای هیات مدیره در آن برهه از زمان دفاع کنم و اصلا نمی خواهم از حقوق خودم دفاع کنم. ۳۱ تیر ۸۸ یعنی یک سال بعد از جدایی ام از استقلال صورت حساب مالی را تهیه کردیم. در این صورت حساب می بینید که استقلال یک میلیارد و دویست میلیون تومان زیان داشته است اما در سال ۸۷ این ضرر به یک میلیاردو چهار صد میلیون تومان سود تغییر کرده است.

 

بنابراین تراز مثبت شده است و این دروغ نیست و می توانید در صورت حساب این را ببینید. حدود ۳ میلیارد تومان هم زیان انباشته بوده که رسیده بود به یک میلیارد و ششصد میلیون تومان. این ها به امضای اعضای هیات مدیره رسیده و این طور نیست که من شبانه از آنها امضاء گرفته باشم و خوشبختانه همه اعضای هیات مدیره در قید حیات هستند. در خرداد سال ۸۹  که اعضای هیات مدیره استعفاء کردند به جزء یک نفر، این صورت حساب نشان می دهد که ما توانستیم در فرصتی که در اختیاز داشتیم تراز مالی را تغییر دهیم و یک سال بعد یعنی در سال ۸۹ سود ما بیشتر بود. بعد از اینکه ما باشگاه استقلال را ترک کردیم، دوستان به نکاتی اشاره کردند. اکنون آقای فتح الله زاده اینجاست و من از او خواهش می کنم هر جایی که اشتباه می گویم تصحیح کند.

 

دوستان اشاره کردند که ما ۳ میلیارد تومان بدهی داریم. این سه میلیارد تومان دو میلیارد و هفتصد میلیون تومان آن تعهد سازمان تربیت بدنی بود که باید می داد. رئیس وقت سازمان تربیت بدنی در جلسه ای که با اعضای هیات مدیره داشتند، جلسه ای که البته ناراحتی اعضای هیات مدیره از گفتمان ایشان را به همراه داشت و در نهایت منجر به این شد که اعضای هیات مدیره از سمت خود استعفاء کنند، گفت که من این مبلغ را نمی دهم! ما گفتم منافعی در استقلال نداریم. پس خداحافظ شما! دلیلی ندارد ما به هر قیمتی بمانیم. شما (رئیس سازمان تربیت بدنی) تعهد دارید و باید تعهد خود را انجام بدهید. از ۳ میلیارد تومانی که اشاره شده ۲.۷۰۰ میلیارد تومان آن تعهد سازمان تربیت بدنی بوده نه ما. در سال ۱۳۸۷ که ما به استقلال ورود کردیم به سازمان لیگ برتر رفتیم و گفتیم به ما سهم بدهید. گفتند سهم شما از پارسال پیش خور شده! گفتند شما هیچ سهمی ندارید.

 

آقای عزیز محمدی – رئیس وقت سازمان لیگ برتر حی و حاضر هستند و می توانید از ایشان سوال کنید. برای من جای تعجب بود. سال بعد که ما از استقلال جدا شدیم آقای علی فتح الله زاده مبلغ یک میلیارد و دویست میلیون تومان از عملکرد ما دریافت کردند. حضور ۳۰۰ میلیون تومان هم بابت حضور ما در جام باشگاه های آسیا دریافت کردند که روی هم می شود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان. اصلا فرض می گیریم ما ۳ میلیارد تومان بدهکار بودیم. یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از عملکرد ما دریافت کردند و می ماند یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان دیگر که اگر سازمان تربیت بدنی  ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان تعهد خودرا عملی می کرد استقلال برای اولین بار به سمت سوددهی می رفت. 

 

فتح الله زاده: ای کاش مثل واعظی آشتیانی برخورد می کردم

 علی فتح الله زاده: ما بارها و بارها محکوم شده ایم و شرایطی پیش آمده که دل به کار نداریم. وزیر وقت، آقای واعظ هم اینجا هستند و می تواند شهادت بدهند. به ما گفتند ۵۰ درصد از هزینه های تیم را ما تامین می کنیم و ۵۰ درصد دیگر با شما و تیم را اینطوری اداره کنید. همان طور که آقای واعظ گفتند اگر سازمان تربیت بدنی وقت به تعهد خود عمل می کرد مشکلات پیش نمی آمد.

 

ایشان یعنی واعظ آشتیانی بر اساس تعهدی که سازمان تربیت بدنی ایجاد کرد تعهد پیش آورد و چون سازمان تربیت بدنی به وعده خود عمل نکرد تعهدات باشگاه استقلال تبدیل به بدهی شد. من هم دقیقا همین حالت را دارم. من با وزیر وقت این توافق را کردم. ۵۰ – ۵۰. البته آقای واعظ و دوستانش این را نپذیرفتند که کار خوبی کردند و ای کاش من هم نمی پذیرفتم. چون در تله افتادم و مدام باید تاوان پس بدهم. در نهایت من این را قبول کردم و این همه نامه ای است که رئیس وقت سازمان تربیت بدنی (علی سعید لو) با من امضاء کردند. یکی از دوستان شیطنت کردند و گفتند این تعهد یعنی ۵۰ درصد از تامین هزینه های تیم از سوی سازمان تربیت بدنی فقط برای سال اول بوده در صورتی که اینجا نوشته تا زمانی که من مدیر عامل باشگاه اسقلال هستم.

 

البته سازمان تربیت بدنی نسبت به تعهدات خود در سال اول و دوم پایبند بود. البته نه اینکه همه تعهدات عملی شده باشد. اما در سال اول و دوم خوب به ما کمک کردند. رسید به سال سوم. آخرین سال حضورمان در استقلال. در فصل ۹۱-۹۰ بر اساس مصوبه اعضای هیات مدیره و از آنجایی که تیم در لیگ قهرمانان آسیا حاضر بود بودجه ما ۲۴ میلیارد تومان برآورد شد. بر اساس تعهدی که سازمان تربیت بدنی ایجاد کرده بود باید ۱۲ میلیارد تومان از این بودجه را تامین می کرد و ۱۲ میلیارد تومان دیگر هم برعهده ما بود. من به جای ۱۲ میلیارد تومان ۱۶ میلیارد تومان تهیه کردم که سندش موجود است و می توانید آنرا ببینید. 

 

ماجرای توافق نامه ای که شماره ندارد و بدهی ۲۴ میلیاردی 

 اینجا بود که واعظی آشتیانی از علی فتح الله زاده خواست نامه توافق خود با علی سعید لو – رئیس وقت سازمان تربیت بدنی را به مردم نشان دهد و گفت می خواهم توضیحی بدهم.

واعظی آشتیانی: این نامه اولا شماره ندارد و چرا رئیس سازمان تربیت بدنی  روی برگه سازمان تربیت بدنی توافق نامه را تنظیم نکرده ؟ 

 

علی فتح الله زاده: این موضوع را دوست شما - آقای عشوندی - به عادل فردوسی پور هم گفته بود و این سوال در برنامه ۹۰ هم از من پرسیده شده بود! 

 

واعظی آشتیانی: من آن برنامه را ندیدم و اهل دروغ هم نیستم.

 علی فتح الله زاده: من و آقای علی سعید لو یکی بودیم. ایشان هم رئیس سازمان تربیت بدنی بود و هم رئیس مجمع باشگاه استقلال. خب برای آقای علی سعید لو که اتفاقی رخ نداده. ایشان هستند و می توانید از ایشان سوال کنید آیا این توافق نامه واقعی هست یا نه. آقای علی سعید لو خطاب به شما (واعظی آشتیانی) هم گفته بودند که ۵۰ درصد می دهیم. گفته بودند یا نه؟

 

واعظی آشتیانی: ایشان به ما گفتند ۵۰ درصد را شما بیاورید و ۵۰ درصد را هم ما تامین می کنیم. آقای فتح الله زاده ما هیچ ابایی نداشتیم از اینکه ۶۰ درصد از هزینه های تیم را ما تامین کنیم. ما در برابر بد قولی و بد رفتاری ایستادیم. البته این نکته را من عرض کنم آقای فتح الله زاده، باز هم برای من جای تعجب است چطور رئیس سازمان تربیت بدنی در سر برگ باشگاه استقلال که زیر مجموعه اش امضاء می کند و تعهد ایجاد می کند اما این تعهد شماره ندارد! 

 

علی فتح الله زاده: این توافق نامه در برگه امضاء شده. حتما برگه ای که در سازمان تربیت بدنی موجود است شماره دارد و من حتما این برگه را به شما نشان می دهم. من عرض کردیم باشگاه استقلال زیر مجموعه سازمان تربیت بدنی است و سازمان تربیت بدنی به تعهد خود عمل کرد و در سال اول و دوم به ما کمک کردند. در سال سوم همان طور که گفتم بودجه باشگاه ۲۴ میلیارد تومان بود بر اساس توافق من باید ۱۲ میلیارد تومان تامین می کردم که درآمد ما ۱۶ میلیارد تومان بود یعنی ۴ میلیارد تومان بیشتر. اگر سازمان تربیت بدنی در آن سال تعهد خود را عملی می کرد ما ۴ میلیارد تومان اضافه می آوردیم. اما وقتی سازمان تربیت بدنی از ۱۲ میلیارد تومانی که متعهد شد فقط ۴ میلیارد تومان را پرداخت کرد طبیعی بود که ما ۶-۷ میلیارد تومان که بیاوریم و بمانیم. 

 

اگر تعهد سازمان تربیت بدنی انجام می شد من هیچ بدهی برای مدیر عامل بعدی یعنی بهرام افشارزاده باقی نمی گذاشتم. ولی چون سال اول ۶ میلیارد تومان و سال دوم ۴، ۵ میلیارد تومان (البته آمار و ارقام دقیق در ذهنم نیست) و سال آخر ۹ میلیارد تومان از تعهدات سازمان تربیت بدنی نسبت به ما انجام نشد ما باشگاه استقلال را به ۲۴ میلیارد تومان بدهی تحویل مدیر عامل بعدی دادیم که ۳ میلیارد تومان آن متعلق به مدیریت واعظی آشتیانی بود.

 

واعظی آشتیانی: حتما این وسط کلاهبرداری صورت گرفته! 

 مجری: ۳ میلیارد تومانی که به آن اشاره داشتید مربوط به بدهی آقای واعظی آشتیانی سال بعد ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان آنرا دریافت کردید که ۱ میلیارد و دویست میلیون تومان سهم سازمان لیگ برتر بود و ۳۰۰ میلیون تومان آن هم بابت حضور تیم در لیگ قهرمانان آسیا. 

 

علی فتح الله زاده: زمانی که من به سازمان لیگ برتر مراجعه کردم گفتند که یک میلیارد تومان را قبلا پرداخت کرده اند. 

 

واعظی آشتیانی: ما هیچ عددی از سازمان لیگ برتر نگرفته ایم. پس این وسط یک کلاهبرداری صورت گرفته! 

 

علی فتح الله زاده: من در این باره توضیح می دهم. یک بار دیدم نامه ای برای ما آورده اند که یک میلیارد و دویست میلیون تومان از سازمان لیگ برتر دریافتی داشته ایم در صورتی که ما اصلا پولی از سازمان لیگ برتر نگرفته بودیم. بعد خواستیم ریز دریافتی را برای ما بیاورند که متوجه شدیم این عدد به خاطر تجهیز گیت بلیت فروشی استادیوم آزادی از ما کسر شده است که ما  اعتراض کردیم و گفتیم چرا باید برای تجهیز گیت بلیت فروشی آزادی از حساب ما و باشگاه پرسپولیس پول کسر کنید؟ اگر قرار بود این کار صورت گیرد و از ما هزینه کسر شود این کار را خودمان بهتر انجام می دادیم. با هزینه کمتر و تکنولوژی بهتر. این اختلاف ما با سازمان لیگ برتر است. آنها می گویند شما یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان گرفته اید در حالی که ما می گوییم این پول را نگرفته ایم. 

 

فتح الله زاده : باشگاه پرسپولیس ۱۷۰ میلیارد تومان بدهی دارد ما ۷۰ میلیارد تومان

 من هیچ وقت علیه مدیران قبلی باشگاه استقلال صحبت نکردم. بهرامم افشارزاده. غریب. واعظی آشتیانی و من. همگی به باشگاه استقلال آمدیم و زحمت کشیدیم. آقای بهرام افشار زاده درست می گوید. مگر در کشوری که رئیس جمهور عوض می شود کشور را صفر تحویل رئیس جمهور بعدی می دهد. بالاخره تعهداتی ایجاد کرده است.

 

رئیس جمهور بعدی بی شک تعهدات رئیس جمهور قبلی را عملی می کند. باشگاه پرسپولیس می گوید ۱۷۰ میلیارد تومان بدهی دارد. بدهی باشگاه استقلال بیشتر است یا بدهی باشگاه پرسپولیس؟ ۱۷۰ میلیارد تومان بدهی بیشتر است یا ۷۰ میلیارد تومان باشگاه استقلال؟ چرا این قدر در باشگاه استقلال حاشیه پردازی می شود اما در باشگاه پرسپولیس نه؟ شیطنت ها در باشگاه استقلال بیشتر است به خاطر اینکه مدیرانی که در باشگاه پرسپولیس مشغول بکار می شوند آدم های کاری هستند و کارشان را انجام می دهند. آقای طاهری یک تنه باید ۸ میلیارد تومان به ژوزه پول بدهد. در تلاش برای چانه زنی است تا مجبور به پرداخت پول کمتری شود.

 

اما در باشگاه استقلال به جای اینکه چانه زنی شود چانه زنی مطبوعاتی می کنند. مدام علیه من مصاحبه می کنند. این فرق ما است با باشگاه پرسپولیس. مگر اینجا تلویزیون نیست. من ۲۴ میلیارد تومان بدهی گذاشته ام. اگر بدهی ای که من گذاشتم بیشتر از ۲۴ میلیارد تومان است من تقبل می کنم. این  هایی که دست من است سند و صورت حساب مالی است که توسط اعضای هیات مدیره امضاء شده است. آقای هاشمی طباء، آقای سعید لو و آقای علی آبادی به عنوان رئیس مجمع این صورت حساب ها را امضاء کرده اند. یک ۳۰۰ میلیون تومان، یک ۴۰۰ هزار دلار و یک ۲۰۰ هزار دلار در اسناد من موجود است که باید به باشگاه استقلال پرداخت می شده اما از این ۲۴ میلیارد تومان کسر نشده است.

 

به دلیل اینکه ما زود رفتیم. بابت حضور در جام جهانی. این اعداد نزدیک به ۲ میلیارد تومان می شود و بدهی من ۲۲ میلیارد تومان است. اینی که می گویند ۷۰ میلیارد تومان بدهی باشگاه استقلال است به این خاطر است که باشگاه ۲۵ تا ۳۰ میلیارد تومان بدهی مالیاتی دارد. که این فقط مربوط به زمان من نیست و از اول هم وجود داشته است. یعنی از زمان تاسیس تیم از قبل از انقلاب. بدهی مالیاتی شده ۴۰ میلیارد تومان و این عدد را روی ۳۰ میلیارد تومان گذاشته اند و می گویند در زمان مدیریت من ۷۰ میلیارد تومان بدهی انباشته شده است. 

 

هیچ وقت سازمان تربیت بدنی به من نگفت که سهم خود از ۵۰ درصد هزینه های جاری تیم را پرداخت نمی کند. در هر فصل می گفتند مشکلاتی وجود دارد. مثل تحریم. کمبود بودجه و ....کی من به این نتیجه رسیدم که سازمان تربیت بدنی به تعهدات خود عمل نمی کند. وقتی که خادم در تلویزیون گفت ما در سال بعد این پول را به باشگاه استقلال نمی دهیم. من هم آنجا گفتم که نمی مانم.  الان شنیدم که قرار است مدیر عامل باشگاه استقلال را عوض کنند. این مدیر عامل می داند که تیم به چه میزانی بدهی دارد. خب نیاید. همان طور که واعظی آشتیانی شهامت به خرج داد و گفت من به این دلیل نمی مانم. اگر قرار است که مدیر عامل جدید بیاید باید تلاش کند که بدهی ها را کم کند. من هر پولی که در باشگاه استقلال خرج کردم به نظر و امضای اعضای هیات مدیره بوده و اگر غیر از این است بیایند و یقه من برا بگیرند.

 

واعظی آشتیانی: مدیران فکر می کنند عقل کل هستند 

 مجری: می گویند باشگاه استقلال به هنگام امضای قرارداد با چپاروف مبلغ ۱۰ درصد از مبلغ قرارداد او که ۵۰تا ۶۰ هزار دلار می شود را پرداخت کرده. آیا بهتر نبود ابتدا پول عادل شیحی را می دادند تا این مشکل پیش نیاید؟ 

واعظی آشتیانی: ابتدا من باید شهامت آقای علی فتح الله زاده را تحسین کنم که عرایض بنده را تایید کردند. یک مشکلی که ما داریم. از جمله خود بنده. مدیران عامل فکر می کنند عقل کل هستند. همه چیز را خوب بلد هستند. در صورتی که در مجموعه ای که شما مراودات بین المللی پیدا می کنید، مثل خرید بازیکن خارجی یا حضور در AFC مشاور امور بین الملل تنها نحوه چگونه برخورد کردن را اشاره دارد ولی وکیل حقوقی بین الملل متفاوت با مشاور بین الملل است.

 

ما سر جریان آلفا که آقای فتح الله زاده در جریان هستند چرا رفتیم یک وکیل حقوقی بین الملل گرفتیم که بعد از ما هم باشگاه استقلال با او همکاری کرد. وکیل حقوقی بین الملل همه زوایای پرونده را می داند در حالی که ما نسبت به این مسئله بیگانه هستیم. فکر می کنیم اگر کسی بند و ماده های آئین نامه انضباطی فیفا را دانست پس ایشان وکیل حقوقی بین الملل هستند. نه این طور نیست. ما توجه به این تخصص ها نداریم. قراردادهای خارجی زوایای مختلفی دارد. چگونه قرارداد بستن ها، پیش بینی موارد فوس ماژور. این ها باید در قرارداد گنجانده شود و پیش بینی های لازم انجام شود. این هم فقط در گروی این است که یک حقوقدان بین الملل در باشگاه باشد که با قرارداد ها آشنایی داشته باشد.

 

حال فرقی نمی کند. برای فوتبال است یا بستکبال. یا خرید اقلام خارجی. یا یک مشت افرادی در کنار هم جمع می کنیم که از خودمان کمتر می دانند. این وسط گرفتار می شویم. به یکباره یک اتفاقی رخ می دهد و همه گرفتار می شویم. بیت المال هم تضییع می شود و هیچ کس هم پاسخگو نیست. شما دیدید تا حالا در عرصه بیت المال کسی را مواخذه کنند به خاطر اینکه بیت المال را تضییع کرده است؟ یک مدت  هیجانی ایجاد می شود و بعد همه چیز به فراموشی سپرده می شود. یکی از دلایلی که ما نمی توانیم مدیر عامل را متر کنیم و بگوییم مدیر موفقی بوده یا نه این است که هیات مدیره ها صوری هستند. هیات مدیره ها در مجمع انتخاب نمی شوند. هیات مدیره ها به تعبیری به ثبت نمی رسند. برای هیات مدیره بازرس قانونی انتخاب نمی کنند. در موعد مقرر حسابرس ها نمی آیند حسابرسی بکنند. مجمع آن برگزار نمی شود.

 

اصلا فکر می کنید حسابرسی برای چه انجام می شود؟ برای اینکه عملکرد اعضای مدیر عامل مورد بررسی قرار گیرد و اینکه آیا بر اساس استانداردهای تعیین شده پیش رفته یا نه. اگر این طور باشد در اعضای مجمع مطرح می شود و اعضای مجمع تشکر می کنند و اگر نه مواردی که اشکال دارد اصلاح می شود. یا اینکه اعلام می کنند این حساب بر اساس استاندارد های تعریف شده نبوده و رد است. خب اینجا رئیس مجمع متر دارد. می گوید این اعضای هیات مدیره بر اساس استانداردها پیش نرفته. پس این اعضای هیات مدیره عزل و هیات مدیره ای را می آوریم که بتوانیم سیاست های ما را پیاده کند. آیا این اتفاق از زمان قبل از بنده. بنده یا بعد از من اتفاق افتاده است؟ نه فقط در باشگاه استقلال. در تمام باشگاه ها فرمالیته است. یکی از نزدیکان بهرام افشارزاده پیش من آمد و گفت ایشان می خواهد مدیر عامل باشگاه استقلال شود. گفتم به صلاح نیست. دوستش گفت ایشان می خواهد از تجربیات شما استفاده کند. در نهایت با هم نشستیم و چند بند را به افشارزاده گفتم.

 

گفتم این موارد هست و برخی هم هستند که مثل گربه هستند. به دنبال گوشت. شما گوشت را در دهان اینها نگذار. اتفاقا افشارزاده هر آنچه که من گفته بودم عمل نکرد. گوشت در دهان گربه گذاشت. یک سری اتفاقات و در نهایت شرایط به گونه ای شد که برخوردهایی با او شد. من نمی گویم این برخوردها خوب بوده. نمی خواهم بگویم کار افشارزاده خوب بوده یا بد. نمی خواهم بگویم مشورت های من بدرد ایشان می خورده یا نه. یک روز بنده خدایی به من پیام داد که می خواهم از شما مشورت بگیرم. به ایشان گفتم مشورت من به درد شما نمی خورد. گفت چرا؟ به رابطش گفتم چون باید کسی باشد که بتواند مثل من تصمیم بگیرد. اگر قرار باشد آن فرد مشورت من را بگیرد اما جسارت من را نداشته باشد که تصمیم بگیرد که بدرد نمی خورد.

 

از نظر من پول ساموئل پرداخت شده است

 مجری: آقای فتح الله زاده، استقلال ۹ پرونده خارجی دارد، ۱ مربی و ۸ بازیکن، بخش هایی از بدهی مربوط به آنها در دوران شما حل و بخش هایی دیگر منتقل شد به مدیران دیگر و شنیده می شود یک میلیون دلار از آن پرداخت شده است، واقعا راهی وجود نداشت که مثلا ۴۷ هزار دلار در فوتبالی که میلیاردها تومان هزینه آن می شود در همان زمان پرداخت می شد تا فوتبال ایران زیر سوال نرود؟ 

فتح الله زاده: ما نمی توانیم از تعهدات باشگاه شانه خالی کنیم، همه مدیران این باشگاه بدهی مدیر دیگر را داده اند و مشکلی هم پیش نیامده است، اما ما ده، بیست بازیکن را رد کرده ایم و هیچوقت با کسر امتیاز روبرو نشدیم، نباید غفلت خودمان را گردن دیگری بیندازیم، می دانید چرا من با مربی تیم زاویه پیدا کرده ام؟ به خاطر ایصنکه گفتم شما به کار فنی خودت برس و در کار مدیریتی تیم دخالت نکن، اینها چیزهاییست که ما می دانیم چه خبر است، در این پرونده هم باید بگویم ۴۷ هزار دلار پولی نبود که بخواهد برای ما مشکل ساز شود، البته ما مشکل مالی هم داریم، اگر پول هایی که ما طلب داریم را به ما بدهند مشکلی نداریم اما پول های ما را هم نمی دهند و این برمشکلات ما می افزاید. 

 

فتح اله زاده ادامه داد: به طور مثال برای اینکه سوالی پیش نیاید من در مورد ساموئل توضیح می دهد، این بازیکن مبلغ سیصد هزار دلار از ما طلب داشت، من از آقای کسرایی در امور روابط بین الملل فدراسیون فوتبال خواهش کردم تا دویست هزار دلار از پول AFC را بگیرد و به ما بدهد چون ما تحریم بودیم و به این راحتی پول مان را نمی دادند، این بازیکن رفت حساب باز کرد اما تا این پول وارد حساب ما شود و ما به این بازیکن بدهیم دوره من تمام شد و آقای افشارزاده جای بنده در این تیم به کار مدیریت ادامه داد، اما ایشان این پول را به این بازیکن نداد. البته من نمی خواهم از ایشان انتقاد ندارم چرا که او هم این پول را هزینه باشگاه کرد، اما نکته اینجاست که اگر من بودم و این پول را به این بازیکن می دادم مشکلات بعدی پیش نمی آمد. پول این بازیکن به بدهی های این باشگاه اضافه نمی شد و جریمه ای از پول ساموئل به بدهی های استقلال اضافه نمی شد. 

 

فدراسیون فوتبال باید از محل مطالبات بدهی ها را بدهد 

 او در ادامه گفت: ما مبلغ سیصد و هشتاد هزار دلار طلب کاریم، مدیران می توانستند به فدراسیون فوتبال بروند و پس از صحبت با مسئولان از آنها بخواهند فدراسیون فوتبال پول مربوط به بدهی ها را از محل مطالبات باشگاه بدهد و پس از آن از پول هایی که طلب کاریم بردارد، اتفاقا یکی از مشکلاتی که دیوان عدالت اداری از ما می گرفت همین موضوع بود و عنوان کرده بودند چرا تهاتر کرده اید اما من گفتم بدکاری نکردم که وقتی بازیکن ملی ما در فرودگاه گرفتار شد از فدراسیون فوتبال درخواست کردیم پول او را بدهد و از محل مطالبات ما کند. این کار بدی نیست بلکه ما پول مان را زنده کردیم. در رابطه با قرارداد چپاروف هم باید بگویم اگر در قرارداد این بازیکن می آمد پس از تایید فیفا قرارداد این بازیکن وجاهت دارد دیگر به او نیز بدهکار نبودیم. 

 

مجری: در رابطه با امور بین الملل باشگاه استقلال چه برنامه هایی دارد، یک بار دیگر هم این باشگاه به دلیل دیر فرستادن اسامی بازیکنان از حضور در لیگ قهرمانان آسیا محروم شد. 

واعظ آشتیانی: وقتی این موضوع را رصد می کردم دیدم کسانی که در آن زمان مسبب این اشتباه بودند پس از حذف استقلال از آسیا برای احترام به افکار عمومی به صورت صوری از سمت خود استعفا دادند، ولی جالب است که بعدا همه آنها پست گرفتند، یکی از آنها شد رئیس هیات مدیره استقلال، دیگری شد معاون باشگاه و بقیه هم به همین ترتیب، می خواهم بگویم در این فوتبال اتفاقات جالب زیادی می افتد، آقای فتح الله زاده می گویند ما بر اساس بودجه مان خرج می کردیم، همان آقای رئیس هیات مدیره در دوره ایشان در مصاحبه ای در سال ۹۳ گفتند در لیگی که گذشت ۲۳ میلیارد تومان هزینه داشتیم که ۱۴ تا ۱۵ میلیارد آن پرداخت شده است، یعنی این تیم ۸ میلیارد اضافه بر سازمان هزینه کردند و وی نیز افتخارش این بود من رئیس این هیات مدیره هستم و لازم دانستیم این هزینه را انجام دهیم. یادم می آید یکی از اعضای هیات مدیره نیز همان زمان در مصاحبه ای گفته بود که ما اصلا خبر نداشتیم از این اتفاق،که برای آن عضو هیات مدیره هیچ مصونیتی نیست. 

 

می شد بدهی باشگاه ها به بازیکنان وجود نداشته باشد

 مجری: بازیکنان خارجی پس از اینکه از باشگاهی طلبکار می شوند شکایت خود را به فیفا می برند و در نهایت پول خود را از باشگاه های ایرانی زنده می کنند، بازیکنان ایرانی در این رابطه چه می توانند بکنند؟ 

فتح الله زاده: زمانی که من عضو هیات رئیسه فدراسیون بودم فدراسیون فوتبال را موظف کردیم که ۳۰ درصد از محل درآمد باشگاه ها از محل فدراسیون فوتبال را به بدهی بازیکنان اختصاص دهد، شک نکنید اگر این اتفاق می افتاد باشگاه ها از نظر بدهی به بازیکنان دچار مشکل نمی شدند و می توانستند در این رابطه کار خود را راه بیندازند. اما این اتفاق هرگز نیفتاد. 

 

مجری: در صورت شکایت استقلال به دادگاه عالی ورزش این باشگاه می تواند این پرونده را به سود خود به پایان برساند. 

واعظ آشتیانی: به دلیل اینکه بنده از حقوق بین الملل شناختی ندارم نمی توانم در این رابطه نظر بدهم اما باید نکته ای را بگویم، فرض را بر این بگذاریم آن ۷۰ میلیاردی که وزارت ورزش عنوان کرده از زمان مدیریت آقای فتح الله زاده باقی مانده چه التزامی وجود دارد که در این مدت اضافه نشده باشد؟ آیا ارزیابی در این قضیه هست؟ اما آنچه را که بیان می کنند در زمان آقای فتح الله زاده این میزان بدهی باقی مانده است، همه مدیران دوست دارند موفق باشند اما انتخاب مسیر و افرادی که به همراه آدم هستند باعث موفقیت یا عدم موفقیت می شوند، ما نباید هراس داشته باشیم آدم های بزرگی را در کنار خود داشته باشیم، من اگر بخواهم کسی را به کنار خود بیاورم که از لحاظ فکری نمی تواند به من کمکی کند باعث موفقیت نمی شود. 

 

او ادامه داد: پیروزی امروز استقلالی ها را به همه هواداران و بازیکنان و مدیران و مربیان این تیم تبریک می گویم شنیدم امروز یکی از مشوقین این تیم در بین تماشاگرانی بود که بر علیه مدیر شعار می دادند، هواداران استقلال باید به سمت و سویی بروند که صبر داشته باشند و از تیم حمایت کنند. آقای افتخاری ممکن ایراداتی هم داشته باشد اما از این نظر که پشت مربی خود ایستاده است جای تقدیر دارد و مدیر بالادستی او یعنی وزیر ورزش نیز باید به این مدیر اجازه کار دهد. استقلال اکنون تیم چهارم لیگ است و روند رو به رشد خود را خواهد داشت، آنها با این تیم جوان می توانند نتیجه بگیرند ضمن اینکه سابقه منصوریان نیز با تیم نفت نشان داده است که می تواند در نیم فصل دوم نتایج بهتری به دست بیاورد. 

 

مجری: به نظر شما استقلال اول نباید بازیکنان جدید خود ار می گرفت و پس از آن اجازه به جدایی برخی بازیکن ها بدهد؟

فتح الله زاده: اگر تدبیر می شد این اتفاق نمی افتاد. در باره بدهی ها باید بگویم من بارها گفته ام دوره مدیریت من ۲۴ میلیارد بدهی داشته است، این حالیست که رقیب ما بیشتر از این بدهی داشته است.

 

 

 

 

 

  • 19
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۳۱ فروردين
    لیگ حرفه‌ای عربستان
    الاهلی عربستان - الهلال
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۲۳ سال آسیا
    امید تاجیکستان - امید عراق
    ۲۱:۳۰
  • بوندسلیگا آلمان
    آینتراخت فرانکفورت - آگزبورگ
    ۲۲:۰۰
  • سری آ ایتالیا
    کالیاری - یوونتوس
    ۲۲:۱۵
  • لالیگا اسپانیا
    اتلتیک بیلبائو - گرانادا
    ۲۲:۳۰
  • شنبه ۱ اردیبهشت
    فوتسال جام ملت‌های آسیا
    قرقیزستان - تاجیکستان
    ۱۰:۳۰
  • فوتسال جام ملت‌های آسیا
    افغانستان - کویت
    ۱۲:۳۰
  • فوتسال جام ملت‌های آسیا
    کره جنوبی - ژاپن
    ۱۴:۳۰
  • چمپیونشیپ انگلیس
    لسترسیتی - وست برومویچ
    ۱۵:۰۰
  • فوتسال جام ملت‌های آسیا
    بحرین - ایران
    ۱۷:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    لوتون - برنتفورد
    ۱۷:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    شفیلد یونایتد - برنلی
    ۱۷:۳۰
  • سری آ ایتالیا
    امپولی - ناپولی
    ۱۹:۳۰
  • سوپرلیگ ترکیه
    کایسری اسپور - ترابزون اسپور
    ۱۹:۳۰
  • جام حذفی انگلیس
    منچسترسیتی - چلسی
    ۱۹:۴۵
  • بوندسلیگا آلمان
    یونیون برلین - بایرن مونیخ
    ۲۰:۰۰
  • لیگ برتر امارات
    الوحده امارات - عجمان
    ۲۰:۰۰
  • لالیگا اسپانیا
    والنسیا - رئال بتیس
    ۲۰:۰۰
  • بسکتبال حرفه‌ای NBA
    کلیولند کاوالیرز - اورلاندو مجیک
    ۲۰:۳۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الحزم - الاتحاد
    ۲۱:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    ولورهمپتون - آرسنال
    ۲۲:۰۰
  • لالیگا اسپانیا
    خیرونا - کادیز
    ۲۲:۳۰
  • بسکتبال حرفه‌ای NBA
    مینه سوتا تیمبرولوز - فینیکس سانز
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش