شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۲۲:۳۳ - ۰۳ اسفند ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۲۰۰۴۹۵
حوزه بهداشت و رفاه

زیرساخت‌های فیزیکی حوزه سلامت خوزستان مشکلات جدی دارد

اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: نسبت به توزیع اعتبارات مناطق در کشور اعتراض داریم زیرا این توزیع عادلانه نیست و باید ابتدا همه مناطق در کشور به یک حالت نسبی از نظر زیر ساخت‌ها برسند و سپس سرانه آنها به صورت یکسان توزیع شود.

به گزارش ایسنا، اسماعیل ایدنی در مراسم افتتاح همزمان ۶۵۷ مرکز جامع خدمات سلامت روستایی که امروز (۳ اسفند ماه) در غیزانیه اهواز برگزار شد، اظهار کرد: نظام ارائه خدمات در کشور در حوزه بهداشت و درمان در ابتدای شروع به کار دولت تدبیر و امید با چالش‌های بسیار جدی مواجه بود که این چالش‌ها در حوزه درمان با میزان پرداختی بالای از جیب مردم برای سلامت و عدم دسترسی یکسان به حوزه درمان بود.

 

وی افزود: در ابتدای شروع کار دولت به این مساله توجه ویژه شد و برنامه تحول در حوزه بهداشت مورد توجه قرار گرفت. برنامه تحول در حوزه بهداشت برنامه‌های متعددی را تحت پوشش قرار داده ولی باید از نظر زیرساخت‌ها نیز تغییراتی ایجاد کنیم.

 

ایدنی تصریح کرد: خوزستان به دلیل هشت سال دفاع مقدس دارای محرومیت‌ها و عقب‌افتادگی‌های بسیاری است که خوزستان را از شاخص‌های استاندارد دور کرده است. زیرساخت‌های فیزیکی حوزه سلامت در خوزستان مشکلات و چالش‌های جدی دارد که با اهتمام جدی دولت تدبیر و امید توجه خوبی به این بخش شده است.

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: ساخت ۹۴ خانه بهداشت را در سال ۹۳ آغاز به کار کردیم و امروز نیز ۱۴ مرکز جامع خدمات سلامت و مراکز آموزش بهورزی را در خوزستان افتتاح می‌کنیم. در این زمینه ۶ مرکز را امروز و سایر مراکز را در هفته سلامت افتتاح خواهیم کرد. ۱۶۲ واحد بهداشتی را نیز روز گذشته کلنگ‌زنی کردیم.

 

ایدنی با بیان این‌که تا پایان سال آینده شاهد ارتقا زیرساخت‌های فیزیکی استان خوزستان در بحث بهداشت خواهیم بود، عنوان کرد: باید با برنامه‌ریزی‌های صحیحی که در حوزه بهداشت انجام می‌گیرد، با توجه به عقب‌ماندگی‌های استان خوزستان بخش زیادی از منابعی که به ما تخصیص داده می‌شود باید برای عقب‌ماندگی‌هایمان هزینه کنیم.

 

وی ادامه داد: نسبت به توزیع اعتبارات مناطق در کشور اعتراض داریم زیرا این توزیع عادلانه نیست و باید ابتدا همه مناطق در کشور به یک حالت نسبی از نظر زیر ساخت‌ها برسند و سپس سرانه آنها به صورت یکسان توزیع شود.

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان این‌که خانه‌های بهداشتی در خوزستان داریم که بهورز باید ۹ ساعت را با قاطر طی کند تا به خانه بهداشت برسد، اظهار کرد: استان خوزستان به دلیل هم‌مرزی با کشور عراق در معرض تهدید ورود بیماری‌های عفونی است و باید به بحث شرایط اقلیمی استان، زیرساخت‌ها و شرایط جغرافیایی استان خوزستان در بحث تخصیص اعتبارات توجه شود.

 

وی افزود: با توجه به وجود پدیده ریزگردها در استان خوزستان و به تبع آن قطعی برق، باید در هر مرکز بهداشت یک ژنراتور داشته باشیم تا واکسن‌هایی که در این مراکز نگهداری می‌شود، خراب نشوند.

 

ایدنی اظهار کرد: توجه ویژه‌ای به بحث آموزش و توسعه آن در استان می‌شود و اکنون در حال آموزش نیروهای بومی منطقه هستیم تا پرسنل بومی اقدام به ارائه خدمات به مردم کنند.

 

به گزارش ایسنا؛ دکتر شکرالله سلمان‌زاده، رییس مرکز بهداشت خوزستان، نیز در این مراسم گفت: با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید بحث بهسازی مراکز بهداشت و راه‌اندازی مراکز و خانه‌های بهداشت جدید در دستور کار قرار گرفت.

 

وی افزود: با افتتاح خانه‌های بهداشت از سال ۶۲، ۶۳ اتفاقات خوبی در بحث بهداشت به خصوص در روستاهای کشور رخ داد زیرا در گذشته بیماری‌های عفونی و واگیر از جمله فلج اطفال و مالاریا موجب مرگ و میر مردم روستایی می‌شد که این بیماری‌ها با تشکیل خانه‌های بهداشت از بین رفت.

 

سلمان‌زاده عنوان کرد: پس از گذشت ۳۰ سال از زمان ساخت خانه‌های بهداشت، بسیاری از آنها فرسوده شده و مراقبت‌های اولیه بهداشت در شرایطی ارائه می‌شد که در شان مردم نبود اما با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید بحث بهسازی مراکز و راه‌اندازی مراکز جدید بهداشت در دستور کار قرار گرفت.

 

وی ادامه داد: دولت تدبیر و امید پس از مساله امنیت، بحث سلامت را اولویت دوم خود قرار داد و در این زمینه وزیر بهداشت به ارائه طرح تحول نظام سلامت پرداخت.

 

رییس مرکز بهداشت خوزستان با بیان این‌که ۸۰ درصد بیماری‌های غیرواگیر قابل پیشگیری هستند، گفت: این پیشگیری‌ها خدمات ارزشمندی است که در بسته‌های جدید سلامت و بهداشت به مردم ارائه می‌شود. ارائه خدمات اولیه سلامت به مردم چند اولویت دارد که یکی از آنها اولویت داشتن پیشگیری نسبت به درمان است.

 

وی اظهار کرد: دفع سنتی زباله‌ها، مساله ریزگردها، آلودگی هوا و کیفیت آب آشامیدنی در سلامت مردم تاثیر بسزایی دارند که برای توسعه همه‌جانبه باید همه دستگاه‌ها پای کار بیایند زیرا وزارت بهداشت به تنهایی نمی‌تواند از پس این کار بر آید.

 

 

 

 

  • 10
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش