جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
۱۷:۰۴ - ۲۱ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۵۷۶۴
حوزه بهداشت و رفاه

معاون آموزشی وزارت بهداشت:تمام موسسات و بیمارستان‌های آموزشی کشور اعتباربخشی شده‌اند

باقر لاریجانی,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
معاون آموزشی وزارت بهداشت به ثمرات اجرای بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی اشاره کرد و افزود: امروز تمام موسسات و بیمارستان های آموزشی کشور اعتباربخشی شده اند و این فرصت خوبی برای دانشگاهها ایجاد کرد تا استانداردهای آموزشی خود را ارتقا دهند.

به گزارش ایسنا، دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت در نشست کلان منطقه آمایشی ۹ که امروز پنجشنبه ۲۱ دی ماه ۱۳۹۶ در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، گفت: دانشگاههای منطقه ۹ آمایشی به خوبی در بحث تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی پیش رفته اند.

 

دکتر لاریجانی گفت: چنین فرصت هایی که پیش می‌آید و می‌بینیم مسئولین دانشگاههای علوم پزشکی کنار یکدیگر برای بحث آموزش جمع شده اند، نشان می‌دهد که در حوزه آموزش علوم پزشکی به خوبی پیش رفته ایم.

 

وی اظهار داشت: هیچ دوره ای تا این حد تمرکز و توجه به حوزه آموزش در دانشگاههای علوم پزشکی وجود نداشته و امیدواریم تعامل مسئولین دانشگاههای علوم پزشکی که اساتید فرهیخته حوزه آموزش علوم پزشکی هستند بتواند برای ارتقای آموزش علوم پزشکی کشور در آینده ای نزدیک نتایج موثری را در بر داشته باشد.

 

معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به تاثیر ایجاد شبکه های دانشگاهی در توسعه آموزش علوم پزشکی خاطرنشان کرد: دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی می‌توانند تجربیاتشان را با یکدیگر به اشتراک بگذارند و از یکدیگر یاد بگیرند.

 

دکتر لاریجانی با تاکید بر اینکه مناطق آمایشی یک خوشه علمی هستند و دانشگاهها می توانند در این بستر با یکدیگر کار کنند،‌گفت: باتوجه به ارزیابی هایی که از مناطق آمایشی داشته ایم، منطقه آمایشی ۹ حرکت خوبی در اجرای ماموریت های ویژه واسپاری شده داشته است.

 

وی افزود: این منطقه در بازبینی کوریکولوم دندانپزشکی، باتوجه به ماموریتی که در زمینه توسعه علوم دندانپزشکی داشته، بسیار موثر بوده است. تمامی متخصصین را از دانشگاههای مختلف کشور گردهم آورده و در این پروژه همکار وزارت بهداشت بوده است.

 

معاون آموزشی وزارت بهداشت به اقدامات صورت گرفته در زمینه توسعه دانش مرتبط با علوم تغذیه در کلان منطقه ۹ اشاره کرد و اظهار داشت: این منطقه در بحث تغذیه یه شبکه ملی ایجاد کرد و ضمن کارهایی که در منطقه انجام شده به سایر مراکز علمی مرتبط در کشور نیز ماموریت هایی محول کرده و این نمونه یک شبکه علمی موفق در سطح ملی است و چنانچه با همین سرعت اقدامات پیش رود این منطقه به سرآمدی دست می یابد.

 

دکتر لاریجانی به روش تدوین و اجرای بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: خوشحالیم که ظرف مدت حدود ۳ سالی که از اجرای این بسته ها می گذرد دانشگاههای علوم پزشکی کشور پیام این بسته ها را دریافت کرده اند و در مسیر مشخصی حرکت می کنند.

 

وی تاکید کرد: در بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی تمامی اسناد بالادستی نظام سلامت بررسی شده و نکاتی که در آموزش عالی مورد تاکید مقام معظم رهبری در سیاست های کلی کشور در بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی مورد توجه قرار گرفته است.

 

دکتر لاریجانی اظهار داشت: ما می خواهیم اگر دانشگاهی در حوزه آموزش مشکلی دارد از دانشگاه حمایت کنیم تا به استانداردهای مناسب در حوزه آموزش دست یابد.

 

معاون آموزشی وزارت بهداشت به ایجاد مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش علوم پزشکی اشاره کرد و اظهار داشت: ۲ سال از تصویب این مرکز می گذرد و حدود ۵۰۰ طرح به این مرکز رسیده است و لازم است دانشگاهها از این بستر استفاده کنند تا ظرفیت سازمانی را در زمینه آموزش علوم پزشکی ایجاد کنند.

 

وی توسعه آموزش های مهارتی و حرفه ای را یکی از نیازهای نظام سلامت کشور عنوان کرد و اظهار داشت: برای پاسخگویی به بسیاری از نیازهای نظام سلامت لازم نیست آموزش های منجر به مدرک دانشگاهی ارائه شود ببلکه برخی از این نیازها با آموزش های مهارتی مرتفع می شود و هدف این است تمامی این آموزش ها با نظارت دانشگاههای علوم پزشکی کشور و متناسب با نیازهای مناطق آمایشی کشور توسط موسسات مختلف ارائه شود.

 

دکتر لاریجانی به تصویب سنجش نیازهای کشور به رشته های تخصصی در شورای گسترش اشاره کرد و گفت: حوزه های مختلف وزارت بهداشت از جمله معاونت درمان، توسعه و آموزشی در برآورد نیاز نیروی انسانی کشور توافق نموده اند و در گام بعدی باید برش منطقه ای این سند نیازسنجی تدوین شود.

 

معاون آموزشی وزارت بهداشت اضافه کرد: هدف این است ۷۰ درصد نیازهای هر منطقه در همان منطقه تربیت شود. دانشگاهها باید نیازهای خود را ارزیابی و در منطقه آمایشی تصویب نمایند. تفاهم نامه هایی با مناطق آمایشی در زمینه گسترش های ۵ سال آتی مناطق به زودی منعقد می شود.

 

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، دکتر لاریجانی از اجرای ماموریت های ویژه سپرده شده به دانشگاههای علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: چنانچه در دور جدید بازبینی این ماموریت ها دانشگاهی بخواهد ماموریت جدیدی داشته باشد می تواند به حوزه معاونت آموزشی پیشنهاد کند. وی افزود: ماموریت ها به دانشگاهها هویت می دهند و موجب ارتقای دانشگاهها می شوند.

 

 

 

  • 15
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش