شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۳:۵۰ - ۲۸ مهر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۷۰۷۴۱۴
تحقیقات و پژوهش های پزشکی

استفاده از ایمپلنت همیشه خوب نیست

ایمپلنت,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,تازه های پزشکی
بهداشت دهان و دندان از مسایل اصلی زندگی روزمره و کاشت ایمپلنت از مصادیق آن است که به باور متخصصان، استفاده از آن الزاما همیشه خوب نیست.

به گزارش ایرنا، سلامت دهان و دندان سلامت انسان را به دنبال دارد؛ بر این اساس تاکید بر مراقبت از دندان در تمام فرهنگ ها دارای اهمیت است، اما با پیشرفت دانش دندانپزشکی، روش هایی برای ترمیم و جایگزینی دندان های فرسوده یا درمان بی دندانی که در زیبایی چهره تاثیر منفی دارد، ابداع شده است. 

ایمپلنت از روش های نوین جراحی در دندانپزشکی است که علاوه بر طول عمر بالا، ظاهر دندان واقعی را نیز دارد. 

اما در این میان عوارض و میزان دوام ایمپلنت های کاشته شده در لثه و فک همواره در نزد افکار عمومی سوال برانگیز بوده است.

استاد دانشگاه تورنتوی کانادا در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: ایمپلنت بهترین روش در دندانپزشکی است به شرطی که ساختمان دندان و فک بیمار اجازه این جراحی را بدهد و تعداد دندان های از دست رفته زیاد نباشد؛ البته تصور ایمپلنت به عنوان دندان واقعی و روش ایده آل درمان، به دور از واقعیت است. 

«جیم یو ان لای» گفت: ۳۰ تا ۴۰ سال طول عمر دندان ایمپلنت و ریشه است و از ابداع این روش نیز در دنیا همین مدت (۳۸ سال) می گذرد؛ البته نخستین ایمپلنت های کاشته شده که مواد اولیه آنها از کیفیت مناسب برخوردار نبود، اکنون حذف شده اند.

وی یادآوری کرد: درصد موفقیت جراحی ایمپلنت دندان در بار اول ۹۵ درصد و عفونت و لق شدن، عمده ترین مشکلات انجام این جراحی است. 

'یو ان لای' ادامه داد: در جراحی دوم ایمپلنت، درصد موفقیت ۸۰ درصد خواهد بود و در هر بار جراحی بعدی میزان موفقیت کاهش می یابد. 

وی بیان کرد: پنج تا ۱۰ درصد ایمپلنت ها پس از جراحی دچار مشکل می شوند که عمده ترین دلیل آن عفونت است و در این صورت ایمپلنت باید خارج شود. 

وی گفت: هیچ شیوه، پروتز و روکش دندان به اندازه ایمپلنت دوام ندارد و با تکنولوژی و دانش جدید دندانپزشکی تلاش می کنیم دوام ایمپلنت را افزایش و عوارض و قیمت آن را به خاطر اینکه همه مردم بتوانند استفاده کنند، پایین بیاوریم.

وی ادامه داد: البته در ایمپلنت به دنبال این هستیم که از روش تخریب تهاجمی بافت لثه، تحلیل استخوان و فک بکاهیم تا ایمپلنت روش کیفی تری تلقی شود. 

وی در خصوص جایگاه و سطح دانش دندانپزشکی، پریودنتولوژی و ایمپلنت دندان در ایران نیز گفت: از هر ۲۴ دانشجوی دندانپزشکی در دانشگاه تورنتو کانادا پنج تا هشت نفر ایرانی هستند؛ دانشجویان ایرانی از اطلاعات و سطح علمی بسیار بالایی برخوردار می باشند که به نوعی نشان دهنده وضعیت دانش دندانپزشکی در ایران است. 

این استاد دانشگاه تورنتوی کانادا ادامه داد: با وجود استادان خوب دندانپزشکی در ایران، سطح سواد و خدمات آنان به بیماران عالی است و آنها از ارتباطات بین المللی خوبی نیز برخوردارند. 

' یو ان لای' اضافه کرد: کنفرانس ها، کنگره ها و همایش هایی که در ایران برگزار می شود، از سطح علمی بالایی برخوردار و مثل کنگره هایی است که در کانادا و آمریکای شمالی برگزار می شود.

مسوول آموزش تخصصی پریودنتولوژی و پروتز دانشگاه تورنتوی کانادا نیز در خصوص ایمپلنت دندان به خبرنگار ایرنا گفت: درمان های متعددی برای بیماران بی دندان وجود دارد که کاشت ایمپلنت یکی از آنها است؛ ایمپلنت ها روش بسیار مناسب برای بازگرداندن قدرت جویدن به بیماران است. 

دکتر «دیوید شوارتزید» ادامه داد: البته باید توجه داشت که در تمام بیماران نمی توان از این روش درمان استفاده کرد و انتخاب ایمپلنت نیازمند دقت بالای دندانپزشک است، زیرا در غیر این صورت عوارض زیادی به همراه خواهد داشت. 

وی اضافه کرد: درمان ایمپلنت یک درمان بسیار مناسب برای درمان بی دندانی است که می تواند کیفیت زندگی افراد را تا حد زیادی بالا ببرد. 

شوارتزید گفت: درمان ایمپلنت مثل هر درمان پزشکی دیگری نیازمند تکنیک بالا از سوی جراح است تا مشکلات و عوارض را به حداقل برساند و بتواند برای مریض کاربرد مناسب ارائه دهد. 

وی در خصوص کیفیت دندانپزشکی و ایمپلنت در ایران اظهار داشت: سطح دندانپزشکی ایران بسیار بالاست و مقالات ارائه شده در همایش بین المللی تبریز و سایر همایش های بین المللی توسط استادان ایرانی نشان دهنده این موضوع است.

دکتر 'خوان بلانکو' از دانشگاه سانتیاگو کامپوستلا اسپانیا نیز گفت: بیماران دندان نباید اصرار به کاشت ایمپلنت داشته باشند، زیرا پروتز و روکش دندان به تشخیص دنداپزشک برخی مواقع بهتر جواب می دهد، اما به هر حال طول عمر ایمپلنت، عوارض و کیفیت این شیوه درمان بهتر است. 

رییس سابق فدراسیون اروپایی پریودنتولوژی ادامه داد: سال ۱۹۸۰ میلادی نخستین بار از روش ایمپلنت در جهان استفاده شد، اما امروزه با ورود مواد و تجهیزات جدید به بازار، کیفیت ایمپلنت های مورد استفاده نیز ارتقا یافته است. 

بلانکو همچنین پژوهشگران و دندانپزشکان ایرانی را آشنا به علوم روز دانست و گفت: کیفیت همایش پریودنتولوژی در تبریز خوب بود و علاقه دارم دوباره به این شهر بازگردم. 

هجدهمین همایش بین المللی پریودنتولوژی (لثه درمانی) جمعه شب با شرکت ۱۵۰۰ متخصص از ایران و کشورهای آمریکا، کانادا، اسپانیا، ایتالیا، پرتغال، روسیه و چین با برگزاری ۴۰ سخنرانی و کارگاه به مدت ۲ روز در هتل کایا لاله پارک تبریز به کار خود پایان داد. 

  • 16
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش