چهارشنبه ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۱:۱۵ - ۳۱ مرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۵۰۹۰۶۳
سیاست داخلی

ناصر ایمانی: مردم نباید احساس ترس و اضطراب از شرایط کشور پیدا کنند

ناصر ایمانی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
تحلیلگر سیاسی اصولگرا درباره تاثیرگذاری نخبگان کشور با توجه به شرایط فعلی کشور گفت: مسئولان باید به‌گونه‌ای رفتار کنند که مردم احساس کنند آنها با همه توان خود، صادقانه و خالصانه و بدون چشم داشت در حال فعالیت در کشور هستند.

به گزارش اعتمادآنلاین، شرایط اقتصادی و سیاسی که در کشور به وجود آمده موجب شده تا گروه‌های مختلف برای برون رفت از شرایط فعلی راهکارهایی را ارائه دهند و به فکر راه‌چاره باشند. ناصر ایمانی، تحلیلگر سیاسی اصولگرا درباره نقش و تاثیراتی که نخبگان و دانشگاهیان کشور می‌توانند برای خروج از این شرایط داشته باشند می‌گوید: نخبگان، دانشگاهیان و افراد معتبر و مورد اعتماد مردم بیشتر از مسئولان کشور مورد اعتماد و توجه مردم قرار دارند.

 

ایمانی تاکید در گفت‌وگو با «اعتمادآنلاین» گفت: مردم مسئولان کشور را دست‌اندرکار در به وجود آمدن شرایط فعلی می‌دانند اما به هر صورت نخبگان آزاد هستند و مردم چنین دیدگاهی را نسبت به آنها ندارند. این فعال سیاسی اصولگرا همچنین معتقد است که اگر مسئولان صادقانه و بدون چشم‌داشت رفتار کنند، مردم به آنها اعتماد می‌کنند. او در کنار این تقویت احساس هویت بین مردم را از موثرترین راهکارها برای کمک به بهوبد وضعیت کشور می‌داند.

 

ایمانی با ییان اینکه نخبگان در همه شرایط می‌توانند تاثیرگذار باشند، گفت: همیشه نخبگان به عنوان چراغ‌های راهنمای جامعه می‌توانند نقش بسیار تعیین‌کننده‌‌ای داشته باشند. در شرایط فعلی هم عمدتا می‌توانند نقش بیشتری ایفا کنند. این نقش هم در دو جنبه ایفا می‌شود. ابتدا نقشی که می‌توانند برای پیشنهادات به مسئولان حکومت داشته باشند و بعد از آن تاثیرگذاری که می‌توانند درارتباط با مردم ایفا کنند.

 

او ادامه داد: به عنوان نمونه دیدم که اخیرا عده‌ای اقتصاددانان کشور در نامه بلندی پیشنهاداتی را خطاب به مسئولان کشور نوشته و راهکار داده و نظرات خود را ارائه کرده بودند. این بسیار قابل تقدیر است و نشان دهنده این است که  نخبگان کشور فعال هستتند و احساس مسئولیت می‌کنند و این تصور را دارند که باید تاثیرگذار باشند. نفس این اقدام صرف‌نظر از محتوا بسیار قابل تقدیر است. از طرف دیگر نقشی که نخبگان در رابطه با مردم می‌توانند ایفا این است که شرایط کشور را به خوبی برای مردم تبیین کنند. همچنین این آمادگی را در میان مردم ایجاد کنند تا برای شرایط پیش‌رو هر چه که باشد حاضر باشند.

 

ایمانی گفت: بسیاری از زمان‌ها تاثیری که نخبگان، دانشگاهیان و افراد معتبر و مورد اعتماد مردم دارند، از مسئولان کشور بیشتر است. چون به هر حال مسئولان کشور با این دید نگاه می‌کنند که به دلیل دست‌اندرکار بودن ممکن است اشتباهاتی داشته باشند و نخواهند آن‌ها را اعلام کنند اما به هر صورت نخبگان آزاد هستند و مردم چنین ددیگاهی را نسبت به آنها ندارند.

 

این فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه  یک بحث مهمی این است که باید مردم را نسبت به آینده امیدوار کرد، گفت: این سخنی است که همواره آقای رییس‌جمهور روی آن تاکید می‌کنند و سخن بسیار درستی هم هست. مردم نباید احساس ترس و اضطرابی از شرایط کشور پیدا کنند. باید به مردم یادآوری کرد که شرایط بسیار سخت‌تری از این را هم در سالیان گذشته و به موفقیت گذرانده‌ایم بنابراین مردم باید احساس آرامش کنند.

 

او ادامه داد: نکته دوم که به نظر من بسیار اهمیت دارد این است که مردم احساس صداقت و درستی از مسئولان خود  کنند؛ یعنی مسئولان باید به‌گونه‌ای رفتار کنند که آنها با همه توان خود، صادقانه و خالصانه و بدن چشم داشت در حال فعالیت هستند. نکته سوم این است که باید به مردم درباره منافع ملی و کلی کشور گوشزد کرد تا احساس هویت ملی کنند؛ یعنی به عنوان یک ایرانی مسلمان مردم احساس کنند با هر قدمی که در عرصه مسائل کشور برمی‌دارند در حال تعیین سرنوشت ایران را رقم می‌زنند. نباید مردم این احساس را داشته باشند که باید گلیم خود را از آب بیرون بکشند، بلکه باید احساس کنند که در شرایطی هستند که با هر اقدامی که در راه تامین منافع شخصی خود بردارند، ممکن است یک ضربه به منافع ملی کل کشور بزنند. این احساس هویت ایرانی و ملسمان بودن در مردم تقویت شود.

 

ایمانی گفت: در حال حاضر نگاه کنید و ببینید که نواساناتی که در برخی از کالاها مانند مسائل ارز و طلا داریم بخش عمده‌ای از آن به اعتماد عمومی مردم به سیستم حکومتی بر می‌گردد. یعنی این نبودن اطمینان بین مردم و سیستم حکومت موجب می‌شود که برخی اقدامات صورت بگیرد که باعث تشدید قیمت نرخ‌ها در کشور شود. مردم اگر به مسئولان حکومتی خود اطمینان کنند بسیاری از مشکلات اقتصادی حل خواهد شد.

 

 

  • 18
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش