شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۱:۲۷ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۱۰۱۰۷۲
دولت

روحانی در واکنش به اقدام ترامپ:

کسانی که تازه به عالم سیاست آمده‌اند، تا بفهمند در دنیا چه خبر است به خود و دیگران خسارت می‌زنند / اصلاً دنیای امروز دنیای این حرف‌هاست؟

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دولت,حسن روحانی
رئیس‌جمهور گفت: کسانی که در سیاست نبودند و در عالم دیگری بودند و حالا آمده‌اند؛ در این فضای کاملاً جدید تا بفهمند در دنیا چه خبر است به خود و دیگران خسارت می زنند.

به گزارش خبرگزاری فارس، حسن روحانی رئیس‌جمهور کشورمان صبح امروز در مراسم روز ملی فناوری فضایی که در سالن اجلاس سران برگزار شد در واکنش به اقدام ترامپ در لغو صدور روادید به مردم ایران و چند کشور جهان اظهارداشت: اینها کسانی هستند که در سیاست نبودند و تازه آمدند، در عالم دیگری بودند و حالا آمده‌اند در عالم سیاست و در این فضای کاملا جدید خود و اطرافیانش تا بفهمند دنیا چه خبر است هم خسارت‌هایی به خودشان می‌زنند و هم به دیگران.

 

وی تصریح‌کرد: اصلا دنیای امروز دنیای این حرف‌هاست؟سال‌ها شعار می‌دادند ما با دولت ایران مخالفیم اما طرفدار مردم ایران هستم.

روحانی ادامه داد: چون این آدم، آدم خاصی است پرده دورویی را برداشت و آنچه را که در دل دارند را به نمایش می‌گذارد. اقداماتی که صرفاً علیه تعدادی از هموطنان عزیز ماست و یا مسلمانان و کسانی از کشورهای دیگر است.

 

وی افزود: اصلاً شعار این‌ها در دنیا عدم تبعیض بود می‌گفتند دوران تبعیض سپری شده، خب اساس این کار غلط اخیر آمریکا بر مبنای تبعیض غلط و ناروا است. این‌ها همیشه می‌گفتند حقوق انسان‌ها را مراعات می‌کنیم، حقوق بشر را مراعات می‌کنیم. این زیر پا گذاشتن حقوق انسان‌ها است.

 

رئیس جمهور اضاف کرد: این‌ها می‌گفتند به تعهدات وفا داریم چطور سفارتخانه شما ویزا صادر کرده و در گذرنامه‌زده و امضا کرده حال می‌گویید من آن را قبول ندارم و حق نداری به کشور من سفر کنی! این‌ها تمام اصول و تعهدات بین‌المللی را زیر پا گذاشته‌اند. دنیا دنیای ارتباطات است. جهان، جهان اتصال افکار مردم جهان است. دوران اینکه بخواهیم از دیوار برای فاصله بین کشورها و بین ملت‌ها استفاده کنیم، خیلی وقت است که این دوران سپری شده است.

 

روحانی خاطرنشان کرد: ما در خیلی عرصه‌ها توانمندی‌های مان را به نمایش گذاشتیم. در انقلاب توانمندی یک ملت را برای یک قیام به نمایش گذاشتیم. ما در دفاع ۸ ساله توانمندی دفاعی خودمان را به نمایش گذاشتیم ما در دوران تحریم استقامت یک ملت را به نمایش گذاشتیم.

 

وی گفت: ما لازم بود در مقطعی قدرت و توان سیاسی و مذاکراتی‌مان را به نمایش بگذاریم. یک حرفی مطرح بود (یا ترس بود یا شبهه) می‌گفتند نمی‌شود ما در برابر قدرت بزرگ بشینیم و مذاکره کنیم. در این وضعیت معلوم است که ما موفق نمی‌شویم آن هم نه با یک قدرت بلکه با ۶قدرت بزرگ آن هم بزرگ‌ترین کشورها و قدرت‌های جهان! می‌خواهیم مذاکره کنیم؟

 

رئیس جمهور تصریح کرد: در مذاکرات، مقررات را آنان درست کرده‌اند. همه مقررات آژانس و منشورسازمان ملل و غیره همه را آن‌ها نوشته‌اند. پس اصول مذاکراتی از یک مبنا مال آنان است. زور تبلیغاتی هم به عهده آنان است سازمان‌های بین‌المللی هم تحت نفوذ آنان است. می‌گفتند ما چگونه می‌توانیم پیروز شویم؟ ظاهراً مثل‌ همان انقلاب که می‌گفتند دست خالی در برابر تانک چگونه پیروز می‌شویم و می‌گفتند شدنی نیست این هم ظاهرش استدلالی داشت و می‌گفتند آنان همه چیز دارند و ما چگونه می‌توانیم در یک مذاکرات موفق شویم.

 

روحانی ادامه داد: ما از روز اول معتقد بودیم و ملت ما از روز اول معتقد بود که ایران این توان را دارد این منطق و دانش و هنر را دارد که در یک مذاکرات پیچیده علمی، فنی و سیاسی و حقوقی بتواند در برابر بزرگترین قدرت‌های جهان بنشیند، استدلال کند و پیروز شود و به یک قراردادی برسد که منافع ملی و خط قرمزهای کشور را بخوبی مراعات کند.

 

روحانی اضافه کرد: در حال حاضر  مرحله دوم خرید را داریم و شرط کردیم که ۲۰ درصد آن را ما می‌سازیم و ۴۰ درصد نیروگاه بعدی را ما درست می‌کنیم. دنیای امروز دنیای همکار‌ی‌هاست البته در بعضی امور اگر ما وارد نشویم و زحمت نکشیم اسرار علمی را به این سادگی به ما نمی‌دهند.

 

وی تصریح‌کرد: در همین سانتریفیوژ یک فوتی داشت که آن را به ما یاد نداده بودند. تزریق می‌‌کردیم اما آن سانتریفیوژها می‌ترکید (این داستان برای سال ۸۲ است) یک نفر آمد که مخترع این سانتریفیوژ بود. آن فرد گفت دلم برای شما سوخت که جوان هستید من فوت کار را به شما می‌گویم. یک اسرار علمی وجود دارد که ممکن است به ما یاد ندهند اما ما باید با استعداد خودمان پیش ببریم.

 

رئیس جمهور با بیان اینکه علم و فضا برای ما اهمیت دارد، گفت: ما نیازمند به این تکنولوژی هستیم. این تکنولوژی به ما قدرت می دهد. هر چه قدرت ما در علم بیشتر شود سلطه ما بیشتر می‌شود. صیانت کشور ما آسانتر می‌شود و دشمن با چشم‌ طمع به کشور ما نگاه نمی‌کند.

 

روحانی خاطرنشان کرد: رهبری نسبت به علوم جدید و پیشرفته بسیار حساس هستند و آن را دنبال می‌کنند. یکی از مواردی که گاهی ایشان سوال می‌کنند راجع به همین های‌تک‌ها است که به کجا رسید و پیشرفت ما در چه وضعیتی است. امروز شاهد ساخت ماهواره‌های متنوع هستیم. ینجشیف مخابراتی و همچنین پرتاب‌گرهای مورد نظر که بتوانیم ماهواره را در فضا قرار دهیم. 

 

امروز زمانی است که بعد از برجام فرصت لازم به دست آمده تا هم از تجربه دیگران بیشتر استفاده کنیم و هم خودمان با اراده‌ای قوی‌تر در مسئله علم و دانش از جمله در زمینه فضا کوشش مضاعف کنیم تا دستاوردهایی داشته باشیم که باعث غرور و قدرت و توسعه ما شود.

 

به گزارش فارس رییس جمهوری همچنین از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشگاه فضایی ایران که در حاشیه مراسم روز ملی فناوری فضایی در سالن اجلاس سران برپا شده است، بازدید و با توضیح مدیران و متخصصان حوزه فناوری فضایی کشور در جریان آخرین دستاوردها و پیشرفت ها در این بخش قرار گرفت.

 

ماهواره "ناهید ١"

ماهواره ناهید ١ اولین ماهواره مخابراتی در کشور است که در پژوهشکده سامانه های ماهواره پژوهشگاه فضایی ایران طراحی و ساخته شده است.

 

ماموریت این ماهواره مخابراتی در راستای دست یابی به فناوری طراحی و ساخت ماهواره های مخابراتی زمین آهنگ، مطرح و در یک ماهواره پیاده سازی شده و فناوری به کار گرفته شده در آن، پایه اصلی فناوری های مورد نیاز ماهواره های عملیاتی کشور است.

باز کردن صفحات خورشیدی در مدار، ارتباط در باند مخابراتی KU در مدار، تصویربرداری و تخمین نرخ باز شدن صفحات خورشیدی از جمله ماموریت های ماهواره مخابراتی ناهید ١ است.

 

همچنین فراهم کردن تجهیزات آزمون مکانیزم های فضایی ، تجهیزات مخابراتی فرکانس بالا و طراحی بخش های آن، تعیین و کنترل وضعیت سه محوره، ارتباط مخابراتی دائم در باند S، تصویربرداری ضمن عملیات و تخمین نرخ باز شدن صفحات خورشیدی به کمک آن نیز از اهداف ثانویه طراحی و ساخت این ماهواره است.

 

ماهواره "پیام امیر کبیر"

ماهواره پیام امیرکبیر که در دانشگاه صنعتی امیرکبیر طراحی و ساخته شده است، دارای ماموریت تصویربرداری پایشی با دقت بهتر از ٤٠ متر در طیف های رنگی و پانکروماتیک و ذخیره و ارسال پیغام های کاربران و سنجش تشعشعات فضایی است که با پرتابگر بومی پرتاب خواهد شد.

فناوری های متعددی در این پروژه بومی شده و به سطح بلوغ نهایی برای استفاده در صنعت فضایی رسیده است.

 

سامانه "انتقال مداری (سامان١ ) "

سامانه انتقال مداری (سامان١) که در پژوهشکده سامانه های حمل و نقل فضایی پژوهشگاه فضایی ایران برای اولین بار در کشور طراحی و ساخته شده است، برای انتقال ماهواره ها از مدارهای پایینی زمین به مدارهای بالاتر مورد استفاده قرار می گیرد.

اجزاء این سامانه شامل سیستم ناوبری و کنترل کامل و مستقل  یک سیستم پیشرانش کامل (با بازدهی بالا برای کاهش وزن)، سیستم توان و سخت افزار و کامپیوتر پرواز است.

 

با توجه به رها شدن سیستم انتقال مداری و ماهواره در مدار پارک توسط حامل، سیستم انتقال مداری وظیفه پایدارسازی، دفع اغتشاشات بعد از رهاسازی و در نهایت تزریق دقیق ماهواره در مدار را دارا است.

ماموریت اولین سامانه انتقال مداری، انتقال یک ماهواره ١٠٠ کیلوگرمی از مدار پارک با ارتفاع ٤٠٠ کیلومتری به یک مدار بیضوی با ارتفاع اوج ٧٠٠ کیلومتر و حضیض ٤٠٠ کیلومتری تعیین شده است.

 

 

 

  • 12
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش