چهارشنبه ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۶:۰۶ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۱۷۱۱
دولت

دولت دوم روحانی وزیر کشور دیگری می خواهد

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دولت,روحانی
روحانی باید در انتخاب وزیر کشور، فردی قاطع را برگزیند نه شخصی که دخالت مستقیم نماینده مجلس در انتخاب مدیران را در دولت باب کند.

به گزارش عصر ایران، با بررسی آرای کاندیداهای ریاست جمهوری در استان ها در می یابیم که آرای آقای رئیسی در برخی شهرها و روستاهای کشور به روحانی نزدیک و گاهی پیشی گرفته است.

 

حال سوال اینجاست که با وجود خدمات دولت در بخش هایی مثل سیاست خارجه، سلامت، کشاورزی و... که تاثیر مستقیم بر زندگی مردم در همه شهرها و روستاها داشته است، چه می شود که میزان رای دولت مستقر در برخی شهرها و روستاها گاه کمتر از رای رقیب بوده است؟

 

استانداران و فرماندارن به عنوان نماینده دولت و عالی ترین مقام اجرایی در استان ها و شهرهای کشور، به صورت مستقیم و غیر مستقیم با مردم ارتباط دارند و در کنار وظایفی که برای آنها تعریف شده اجرای سیاست های عمومی و اطلاع رسانی خدمات کلان دولت را نیز بر عهده دارند.

 

اما در طول ۴ سال اول دولت روحانی، آنچه خدمات دولت در حوزه ها مختلف بود، توسط نیروهای دولت در شهرها به خوبی اطلاع رسانی نشد و دیدیم که در انتخابات هم رقیب روحانی با استفاده از این ضعف و با اعزام نیروهای خود به حتی کوچک ترین روستاهای کشور و تبلیغات گسترده چهره به چهره و دهان به دهان منفی علیه دولت، آنچه خدمات دولت بود را به شکلی دیگر به مردم القا کردند. نمونه آشکار آن توزیع وسیع دروغ های ساختگی در سند ۲۰۳۰ بود.

 

می گویند روزی آلبرت اینیشتین در مسیر سخنرانی های هر روزه خسته می شود و جای خود را با راننده عوض می کند. راننده که حرف های اینیشتین را از بر کرده بود، در همایش علمی سخنرانی می کند.در پایان اما کسی سوال علمی پیچیده ای می پرسد. راننده با تیزهوشی پاسخ می دهد تعجب می کنم از شما که پاسخ این سوال ساده را نمی دانید در حالی که راننده من هم بلد است و آن گاه از راننده اش که کسی جز اینشتین نبود خواست پاسخ سوال علمی را بدهد!

 

در چهار سال اول دولت تدبیر و امید، رییس جمهور تنها کسی بود که از دولت دفاع می کرد بی این که برخی از پیش قراولان دولت در استان ها، دل سوزانه تدبیر دولت را بازگو کنند و به این جمله تاسف بار در ایام انتخابات نرسیم که روحانی چه کرد؟

 

شخص رییس جمهور باید جایش را با یکایک استاندارانی که رای کمتری در حوزه انتخابیه شان به نام روحانی درآمده عوض کند و در هر سخنرانی آقای استاندار بگوید این سوال ساده ای است و راننده من پاسخش را می داند که "روحانی چه کرد"؟!

 

در این موضوع مهم، بیشترین ایراد به وزیر کشور وارد است که در عزل و نصب ها، افرادی که شایستگی داشتند، در ستاد روحانی فعال بودند و سابقه مدیریتی هم داشتند، در مدیریت استان ها به کار گرفته نشدند و جای آنها کسانی روی کار آمدند که از مدیران دولت احمدی نژاد بودند که حتی در آن هشت سال هم عملکرد قابل توجهی نداشتند.

 

آنها تنها به واسطه وابستگی های سیاسی و جناحی و گاه به سفارش نمایندگان مجلس روی کار آمدند و در حالی مجدد منصوب شدند که از ضعیف ترین مدیران دولت احمدی نژاد بوده اند و در کنار ضعف های مدیریتی، آنچنان که باید برای دولت کار نکزدند و دل  نسوزاندند و گاه در جایی هم با عملکرد ضعیف و رفتار عجیب خود، دولت را تخریب کردند.

 

این انتظار از وزیر کشور دولت روحانی وجود داشت که در انتخاب مدیران تجربه‌، لیاقت، توانایی، کاردانی و اصلاح طلبی در نظر گرفته می شد نه اینکه تنها به بهانه تعامل با مجلس و سفارش و توصیه نماینده مجلس، شخصی که تفکرش مقابل دولت و اصل اصلاح طلبی است، استاندار و یا فرماندار شود.

 

البته در طول این ۴ سال نیز بیشتر فعالان ستاد روحانی و اصلاح طلبان در شهرهای مختلف، بارها عملکرد وزیر کشور را نقد کردند و از انتخاب برخی مدیران گلایه مند بودند. حتی برخی از آنها در این انتخابات ترجیح دادند فعالیت انتخاباتی خود را کنار بگذارند.

 

بی شک آنان که روحانی را برگزیدند انتظار دارند آنچه در ۴ سال گذشته در وزارت کشور پیش آمد، در دوره جدید دوباره تکرار نشود و روحانی با انتخاب وزیری  هم فکر با جریان اعتدال و اصلاحات کاری کند آنان که در استان ها از عملکرد وزیر کشور قهرشان گرفت و فعالیت سیاسی خود را کم کردند، دوباره به فعالیت خود ادامه دهند.

 

روحانی باید در انتخاب وزیر کشور، فردی قاطع را برگزیند نه شخصی که دخالت مستقیم نماینده مجلس در انتخاب مدیران را در دولت باب کند.

 

وزیر کشور جدید باید شخصی باشد که ملاک انتخاب استانداران و فرماندارن را تجریه، تخصص، کارآمدی، اعتدال و اصلاح طلبی درنظر بگیرد و مهم تر از همه وفاداری به رییس جمهور  نه اینکه انتخابش تنها از سر تعامل و وابستگی های سیاسی و جناحی باشد.

 

 

حمید حقیقی

 

 

  • 18
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش