جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
۱۲:۵۹ - ۲۴ آبان ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۸۰۶۲۵۷
دولت

دود سیاسی کاری دولت ها به چشم ملت می رود

حسن روحانی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دولت

خيابان‌هاي منتهي به شهرك‌شهيد شيرودي شهرستان سرپل‌ذهاب تا كنون اين حجم ترافيك را به خود نديده بودند. مردمي كه با شنيدن خبر حضور رييس‌دولت تصور كرده‌بودند از نزديك مي‌توانند با او روبه‌رو شوند و مشكلات و دردهاي خود را برايش بازگو كنند.در همين راستا جمعيت فراواني به آن بخش سرازير شده بود ولي ماجرا به گونه‌اي ديگر رقم خورد.

 

حسن‌روحاني كه محل مسكن‌هاي مهر نابود شده را براي طعنه و كنايه‌زدن به احمدي‌نژاد و سخنراني انتخاب كرده بود، مانند ميتينگ‌هاي انتخاباتي خود در ميان انبوهي از نيروهاي امنيتي و نظامي، وعده‌هايي را به زبان آورد و رفت. روحاني در كنار ميراث دولت قبل كه بر سر مردم آوار شده بود ازجملات احمدي‌نژاد نيز استفاده كرد و دولت را خادم مردم ناميد ولي تصاويري كه از سخنراني او منتشر شد بازگو كننده نگاهي از بالا به پايين بر ملت بود و خبري از خدمتگزاري نبود!

 

حواله‌‌هاي بي‌فايده

حسن روحاني كه حتي براي سخنراني و همدردي با مردم نيز از گارد امنيتي خود جدا نشد، در سخنانش از دستگاه‌هاي مختلف قدرداني كرد كه اين با اعتراض مردم روبه‌رو شد و به عملكرد هلال‌احمر اعتراض فراواني داشتند. روحاني در ادامه با بيان اينكه۱۱ هزار خانه روستایی و حدود ۴۵۰۰ خانه شهری در این زلزله تخریب شده و نیاز به ساخت ۳۰ هزار مسکن جدید داریم، حل مشكل خانه‌هاي مردم را به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی حواله داد و اعلام كرد كه بنياد مسكن، تمام توان خود را برای بازسازی منازل مردم به کار خواهد گرفت و همه دستگاه‌های مسئول نیز این بنیاد را کمک خواهند کرد.

 

همه مقصريد

روحانی در بخشي از سخنانش كه به نظر مي‌رسيد بخش اصلي اظهاراتش نيز بود بدون توجه به آنكه مسكن‌هاي مهر در سرپل‌ذهاب توسط دولت او به مردم واگذار شده بود با اشاره به اینکه در این حادثه زلزله، برخی ساختمان‌هایی که به‌صورت تعاونی و دولتی ساخته شده و از عمر احداث آن‌ها زمان کمی می‌گذرد، تخریب و دچار حادثه شده اند، گفت: «باید اشکالات و کاستی های موجود در ساخت این بناها بررسی شود و دولت بي‌شك این مسائل را دنبال کرده و مقصران را شناسایی و به مردم معرفی خواهد کرد».

 

بي‌شك اين نوع بحران‌هايي كه هميشه گريبان مردم را در صحنه ايران مي‌گيرد، مربوط به اين دولت و دولت قبل و ... نيست بلكه همه در اين ناكارآمدي دخيل هستند؛ زيرا سال‌هاست كه هر رييسي بر سركار مي‌آيد از مشكلات مردم و نقاط قرمز كشور سخن مي‌گويد ولي هربار نيز كه بحراني پيش مي‌آيد هيچ‌كدام به دليل اين بي‌درايتي‌ها از مردم عذرخواهي نكرده و در كمترين حالت، مقصران اصلي را به مردم معرفي نمي‌كنند.

 

اين اتفاق امكان دارد در شهرهاي ديگر كشور نيز واقع شود و همين بلاهايي كه امروز برايش اعلام عزاي عمومي مي‌كنيم، بر سر آن‌ها نيز آوار شود ولي چرا برنامه مشخصي براي اين ضعف‌ها تدوين نمي‌شود؟! چرا مسئولان عادت كرده‌اند كه مشكلات و كاستي‌ها را به گردن بقيه بيندازند و به‌گونه‌اي نمايش دهند كه گويي در اين چهار دهه كه از عمر انقلاب مي‌گذرد هيچ‌كدام در نظام، مسئوليتي نداشته اند؟! آيا مسئوليت كشته، آواره، بي‌خانمان و يتيم شدن مردم كرمانشاه، دولت قبل است، يا بلاهاي طبيعي و گسل‌ها عامل اين بحران هستند؟! بي‌شك اگر تمام عوامل را كنار يكديگر بگذاريم، دولتي كه امروز مسئوليت اداره كشور را در دست گرفته و به عنوان مجري سياست‌هاي جمهوري اسلامي ايران فعاليت مي‌كند، بيش از تمام عوامل تقصيركار است.

 

ناكارآمد‌هاي بحران‌زا

نيروهاي ناكارآمد و آن‌هايي كه توانايي اجراي امور محوله را ندارند و تنها به دليل روابطي كه وجود دارد به مسئوليت گماشته مي‌شوند، در اين بحران‌ها خود را نشان مي‌دهند. در بحران‌هايي كه جان انسان‌هاي بي‌گناه به راحتي از دست مي‌رود. آن‌هايي كه از مديريت بحران، فقط ژست مديريت و پشت‌ميز نشيني را فراگرفته‌اند و در اين سال‌ها نتيجه عملكرد آن‌ها را به خوبي مردم كشورمان مشاهده كرده‌اند.

 

آن‌هايي كه حضورشان نه تنها بحراني را مديريت نمي‌كند بلكه بحران‌هاي فراواني نيز به وجود مي‌آورد زيرا اگر آن‌ها كه صلاحيت اين جايگاه را ندارند بر اين مسند تكيه نمي‌زدند، امروز فردي كه صلاحيت لازم را داشت به اداره امور مي‌پرداخت و مردم با مشكلات فراوان دست و پنجه نرم نمي‌كردند.

 

منتظر معرفي مي‌مانيم

فراموش نشود اگر احمدي‌نژاد براي ساخت منزل‌هاي بي‌كيفيت مهر مقصر است، دولت و مجلس و ساير نهادهاي مسئول كه وظيفه نظارت و اجرا را برعهده دارند نيز در اين بازه زماني بايد پاسخگوي عملكرد، ضعف نظارت و كم‌كاري خود باشند كه چرا اجازه دادند با تمام مشكلاتي كه وجود داشت، مردم با دلخوشي به اين مسكن‌ها وارد شوند و در آن زندگي‌اي را آغاز كنند كه سرانجامش فنا بود.

 

از دولت خود شروع كنيد

آقاي روحاني بايد در وهله اول مقصران حاضردولت خود را به مردم معرفي كند و در ادامه به سراغ آن‌هايي برود كه چند دهه است در قبال مشكلات مردم بي‌توجه‌ هستند. منتظر مي‌مانيم تا مشاهده‌ كنيم كه آقاي روحاني مقصران را شناسايي و به مردم معرفي مي‌كند يا مانند وعده‌هاي انتخاباتي در پستو بايگاني مي‌شود.

 

 

ghanoondaily.ir
  • 16
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش