پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳
۱۱:۰۵ - ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۲۰۴۲۴۹
دولت

رییس جمهور:

اساس سیاست ما تعامل سازنده با دنیا است

حسن روحانی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دولت
رییس جمهور اعلام کرد: اساس سیاست ما تعامل سازنده با دنیا است.

گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس‌جمهوری پیش از ظهر سه‌شنبه پس از بازدید از بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پالایش و پتروشیمی در جلسه‌ای با حضور مدیران دولتی و فعالان بخش خصوصی حوزه نفت با بیان اینکه نفت به طور کلی صنعتی کاملا راهبردی برای ما، منطقه و دنیای صنعتی است اظهار کرد:  هیچگاه در ایران نفت یک مسئله اقتصادی نبوده بلکه در ابتدا به عنوان یک موضوع سیاسی مطرح بوده و در مراحل بعدی مسائل اقتصادی، اجتماعی و دیگر مسائل را در پی داشته است.

 

وی اظهار کرد: ممکن است صنایع مهم و ارزشمند دیگری در کشور وجود داشته باشد اما نفت دارای جایگاه ویژه است. امروز بسیاری از مسائل حتی نان روزانه مردم نیز وابسته به انرژی است و اگر روزی مشکلی برای گاز پیش بیاید، نانوایی‌ها نیز با مشکل مواجه خواهند شد.

 

رئیس‌جمهوری تصریح کرد: نفت صنعتی ویژه و مهم برای دیپلماسی و قدرت ملی ما است و کشوری که بتواند نفت و پتروشیمی و فرآورده‌های نفتی صادر کند، دارای قدرت است.

 

روحانی با اشاره به بازدید امروز خود از نمایشگاه نفت و برخی غرفه‌های متعلق به شرکت‌های داخلی در حوزه نفتی خاطر نشان کرد: آنچه که امروز دیدم نمونه کوچکی از تلاش‌های بسیار بزرگی است که در حوزه نفت و انرژی در کشور انجام می شود.  در این زمینه نخستین گام ایجاد رابطه خوب ودرست میان دولت و شرکت‌ها است.

 

وی ادامه داد: اگر دولت و شرکت‌های بخش خصوصی به هم اعتماد داشته باشیم و به یکدیگر کمک و دقیق باهم صحبت کنیم و راست بگوییم  و درست حرف بزنیم بسیاری از مسائل برطرف می شود.

 

رئیس‌جمهوری با تاکید بر اینکه اعتماد و اتکا کردن یک دستگاه اجرایی به یک فناوری موضوعی بسیار مهم است، گفت: در مسائل حساس از جمله بخش نفت، دقت اهمیت زیادی دارد.

 

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه در بعضی از حوزه‌ها در پیش‌برد امور چاره‌ای جز ریسک کردن نداریم، اظهار کرد: کار مشترک با فناوری خارجی و سپس دستیابی به استقلال کامل راهی میان‌بر است. مشارکت با شرکت‌های معروف قابل اعتماد و اتکای خارجی در آغاز اقدامات حساس راهی میان‌بر است که ممکن است ما را سریعتر به نتیجه مطلوب برساند.

 

روحانی تاکید کرد: شرکت‌های داخلی باید به این اعتماد کنند که دولت و دستگاه‌های اجرایی هرکجا بدانند ساخت داخلی مطمئن ایجاد شده، خرید خارجی را در آن زمینه قطع خواهند کرد. حتی اگر جنسی که در داخل ساخته می شود دارای عمری کمتر و قیمتی بیشتر از مورد خارجی باشد، بازهم حتما قابل قبول خواهد بود چراکه به غیر از این روش نمی توان صنعت داخلی را متحول کرد و آن را روی ریل سرعت انداخت.

 

رئیس‌جمهوری خاطر نشان کرد: وزارت نفت امروز مصمم است که از توان و امکانات داخلی استفاده کند. کاری که بخش خصوصی و فعالان حوزه نفتی انجام می دهند، کاری بسیار ارزشمند است که تنها کمک اقتصادی محسوب نمی شود بلکه در کنار فوایدی که برای اقتصاد و اشتغالزایی کشور دارد، امید، نشاط و غرور ملی را به وجود می آورد که بسیار ارزشمندتر است. ملت ما باید به آینده خود کاملا امیدوار باشند و برای شرکت‌های دانش بنیان و کارآفرینان داخل کشور احساس غرور کنند. این غرور و امید یک سرمایه بزرگ است که به ما قدرت و روحیه می دهد.

 

به گزارش ایسنا، رئیس‌جمهوری در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به طرح‌های مهم دولت در حوزه نفت، گاز و انرژی خاطر نشان کرد: حفظ و حراست و نگهداری از میدان‌ها و منابع نفتی و گازی و استفاده بهتر و حداکثری از این میادین به جای صرف زمان و هزینه برای انجام اکتشافات جدید از جمله طرح‌های در دست دولت در حوزه نفت است. براساس اعلام وزیر نفت سرمایه‌گذاری جدیدی که در حوزه نفت انجام شده است عمدتا برای آن است تا بتوانیم میزان تولید همه بخش‌ها و مخازن مورد استفاده را افزایش دهیم. این اقدام علاوه بر منابع و سرمایه، مدیریت و تکنولوژی مورد نیاز خود را می خواهد.و اگر بتوانیم برنامه ای دقیق و مدیریتی صحیح در این زمینه داشته باشیم بالاترین قدرت نرم و تکنولوژی را در اختیار خواهیم داشت.

 

روحانی با اشاره به امکان جذب راحت‌تر سرمایه داخلی و خارجی در بخش نفت گفت: یکی از امتیازاتی که نفت دارد این است که نسبت به سایر بخش ها راحت‌تر سرمایه داخلی و خارجی را جذب می کند و مورد اعتماد قرار می گیرد. شرکت‌های ملی نفت و گاز به دلیل اعتباری که دارند و اعتمادی که به آنها می شود، می توانند با امضای خود سرمایه‌های بسیاری را جذب کنند.

 

وی همچنین با اشاره به نحوه حمایت دولت از بخش خصوصی حوزه نفت خاطر نشان کرد: کمک بزرگی که دولت برای فعالان حوزه نفتی می کند در ظاهر ایجاد تسهیلات مالی و خرید تولیدات آنها است اما اقدام مهمتر آن است که دولت فضای مناسب برای کار و فعالیت را برای این شرکت‌ها ایجاد نماید. در این زمینه اگر رابطه ما با همسایگان خوب و با دنیا رابطه حساب شده نباشد با مشکلاتی مواجه خواهیم شد.

 

روحانی ادامه داد: ایجاد فضای مناسب برای سرمایه‌گذاری در داخل و خارج از کشور از کارهای مهم دولت است. این دولت از روز اول مبنای برنامه‌اش بر این بوده که تعاملی درست، صحیح و سازنده و موثر و به تعبیر خودمان برد-برد با دنیا داشته باشد.

 

وی اظهار کرد: ممکن است شرایطی استثنایی در هر زمانی پیش بیاید و آدم خاصی در کشور حاکم شود اما این موضوع همواره در دنیا بوده اما الان عبور خواهیم کرد. ممکن است دو  ماه یا سه ماه درگیر آن مشکل باشیم اما از آن عبور خواهیم کرد.

 

ادامه دارد

 

 

  • 18
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش