پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۳:۲۵ - ۰۱ شهریور ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۶۰۰۱۴۷
بین الملل

ترامپ نامجبوب در میان جمهوریخواهان

دونالد ترامپ,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل
 خط مشی و سخنان «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا موجب نارضایتی شهروندان آمریکایی حتی جمهوریخواهان شده است به گونه ای که برخی سیاستمداران این حزب نسبت به ادامه فعالیت ترامپ ابراز تردید می کنند.

به گزارش ایرنا، حاشیه با «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا همراه است. پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، وقتی نام ترامپ به عنوان یکی از نامزدهای ریاست جمهوری این کشور مطرح شد، بحث و جدل در مورد نامزد واقعی جمهوریخواهان و احتمال موفقیت وی بالا گرفت. روندها در کارزار انتخاباتی و حاشیه های ترامپ در گذشته درکنار سخنان و سیاست های جنجالی که در رقابت های انتخاباتی بر زبان جاری می کرد تصور پیروزی در انتخابات را برای نزدیکان ترامپ هم سخت کرده بود. 

 

حتی این مسائل باعث شده بود که بسیاری از اعضای برجسته حزب جمهوری خواه همچون پل رایان، میت رامنی، مارکو روبیو، تد کروز و حتی جورج بوش پدر و پسر هم با نامزدی وی در انتخابات مخالفت می کردند و وی را مناسب ورود به کاخ سفید نمی دانستند. 

 

پیش از انتخابات نشریه «پلتیکو» در گزارشی به مخالفت و اظهارات برخی چهره های برجسته جمهوریخواه علیه ترامپ پرداخت و نوشت که بیش از ده ها سیاستمدار شناخته شده این حزب در نامه ای قطع حمایت های مالی و سیاسی جمهوریخواهان از دونالد ترامپ را درخواست کردند. 

 

بر این اساس در آن زمان «رینس پریباس» مدیر کمیته ملی حزب جمهوریخواه سیاست ها و اظهارات ترامپ را عاملی برای تفرقه دانست و وی را فردی ناتوان، ناکارآمد و بدون محبوبیت عنوان کرد. بسیاری از طرفداران شناخته شده حزب جمهوریخواه همین ویژگی ها را دلیلی بر شکست این حزب و پیروزی قاطع دموکرات‌ ها در انتخابات تفسیر کردند. 

 

با این حال ترامپ توانست گوی سبقت را از رقیب دموکرات خود برباید و به عنوان چهل و پنجمین رئیس جمهوری آمریکا وارد کاخ سفید شود. اما حاشیه، سخنان و خط مشی های جنجالی نیز به همراه ترامپ وارد اتاق بیضی کاخ سفید شد و تاکنون ادامه داشته است. نه تنها در این چند ماه روابط ترامپ با مخالفان و حتی هم حزبی ها ترمیم نشد بلکه تیره تر و موجب انتقادهای بیشتر جمهوریخواهان شد. 

 

**ترامپ نامجبوب در میان جمهوریخواهان

اگرچه میزان محبوبیت ترامپ در آغاز ریاست جمهوری خیلی بالا نبود اما وی نتوانست اقدامی برای بهبود شرایط انجام دهد و به تدریج شرایط برای ترامپ و گروه همراه وی سخت تر شد.

 

نشریه پلتیکو درهمین مورد نوشت نظرسنجی ها نشان می دهند پشیبانی از ترامپ در ۲۰۰ روز نخست ریاست جمهوری به ویژه در میان مهمترین حامیان هم حزبی وی به شدت کاهش یافته است . میزان حمایت جمهوریخواهان از ترامپ از ۷۳ به ۵۹ درصد رسیده است.

 

روزنامه «لس آنجلس تایمز» نیز در گزارشی دونالد ترامپ را بسیار منزوی و تنها دانست و نوشت از یک طرف رئیس جمهوری آمریکا بسیاری از مدیران و مشاوران همراه خود را از دست داده است و از طرف دیگر نظرسنجی ها نیز پس از حوادث نژادپرستی در آمریکا به شدت به ضرر ترامپ شده است. به نظر می رسد تنها بدنه تندروی حزب جمهوریخواه در آمریکا طرفدار وی باقی مانده اند.

 

روزنامه «نیویورک تایمز» نیز شکاف میان جمهوریخواهان کنگره با دونالد ترامپ را در هفته های گذشته روبه افزایش توصیف کرد. «میچ مک کانل» از کنتاکی و رهبر اکثریت کنگره اظهار داشت: ما نمی توانیم ایدئولوژی نفرت نژادی را تحمل کنیم. این برای آمریکا ایده آل نیست که سخنان رئیس جمهوری این کشور رفتار نئونازی ها و دیگر گروه های معتقد به برتری نژاد سفید را تایید کند.

 

نظرسنجی موسسه های «YouGov» و «CBS» هم نشان می دهد که میزان حمایت ها از ترامپ در میان اعضای حزب جمهوریخواه به حدود ۶۷ درصد رسیده است. این درحالی است که میزان حمایت اعضای حزب دموکرات از باراک اوباما به ندرت به کمتر از ۹۰ درصد می رسید. میزان حمایت حزب جمهوریخواه از جورج بوش نیز همیشه بسیار بالاتر از ترامپ بود. تنها در سال های پایانی و در واکنش به اشغال عراق، برخورد با طوفان کاترینا و مشکلات اقتصادی میزان حمایت ها از بوش کاهش یافت.

 

**جمهوریخواهان به دنبال جایگزینی برای ترامپ

دلایل گوناگونی موجب تیره شدن روابط ترامپ با جمهوریخواهان شده است. لغو قانون بیمه درمانی اوباما و واکنش به وقایع نژادپرستی از آخرین دلایل اختلاف دوطرف بیان شده است.

 

به نوشته «فاکس نیوز» از جمله دلایل از طرف ترامپ، نارضایتی از تاخیر کنگره در لغو و جایگزینی قانون بیمه درمانی اوباما (موسوم به اوباماکر) است. همین موضوع باعث کاهش حمایت جمهوریخواهان از ترامپ شده است. سی.ان.ان هم در این زمینه نوشت به تازگی لحن سخنان ترامپ با جمهوریخواهان سنا تندتر شده است زیرا برخی هم حزبی های او نسبت به لغو قانون اوباماکر از ترامپ انتقاد می کنند. 

 

به نوشته گزارش این خبرگزاری، همین اختلاف ها باعث شده است تا از هم اکنون نام تعدادی از چهره های جمهوریخواه برای نامزدی این حزب در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ ایالات متحده مطرح شود که «جان کاسیچ» از اوهایو یکی از این افراد است. البته کاسیچ خود این موضوع را تکذیب کرد.

 

تارنمای روزنامه «شیکاگو تریبون» هم دونالد ترامپ را همچون سمّی دانست که برای ایالات متحده و هر آنکس که در کنار وی قرار می گیرد مضر است. 

 

این گزارش به بررسی برخی سیاست های ترامپ در چند ماه اخیر پرداخت و یکی از مهمترین خط مشی های نادرست وی نوع واکنش به وقایع شارلوتزویل و رفتار نژادپرستان نئونازی دانست که بیش از همه موجب نارضایتی جمهوریخواهان شد زیرا آن ها این رفتار را برخلاف اهداف و سیاست های «آبراهام لینکلن» جمهوریخواه توصیف کردند. برخی جمهوریخواهان به صورت رسمی بیانیه داده اند که بی طرفی رئیس جمهوری آمریکا در زمان وقوع یک بحران اخلاقی، بسیار ناپسند است.

 

از زمانی که ترامپ نژادپرستان شارلوتزویل را انسان هایی بسیار خوب عنوان کرد بسیاری از جمهوریخواهان به جهت گیری رئیس جمهوری آمریکا انتقاد کردند. «باب کروکر» سناتور ارشد و رئیس کمیته روابط خارجی سنا به شدت از ترامپ انتقاد کرد و در جمع مردم ایالت تنسی گفت: رئیس جمهوری نتوانسته است تاکنون ثبات و صلاحیت خود را نشان دهد. وی باید برای موفقیت چنین ویژگی هایی را داشته باشد.

 

تارنمای گروه رسانه ای سالون (Salon Media Group) نیز در زمینه افزایش اختلاف میان حزب جمهوریخواه با دونالد ترامپ نوشت: «سوزان کالینز» نخستین جمهوریخواهی است که به صورت آشکار اعلام کرد ممکن است در سال ۲۰۲۰ ترامپ نامزد این حزب نباشد. 

 

در حالی که به صورت سنتی رئیس جمهوری آمریکا با مخالفتی از درون حزب خود برای انتخاب دوباره روبرو نمی شود اما سناتور ایالت مین، در گفت وگو با شبکه تلویزیونی سی.ان.بی.سی افزود: اکنون بسیار زود است که گفته شود رئیس جمهوری در آن سال نامزد جمهوریخواهان خواهد بود. 

 

کالینز عنوان داشت: من از ترامپ موقع نامزدی انتخابات حمایت نکردم و سال گذشته هم به وی رای ندادم. تصمیم گیری در این زمینه بسیار سخت بود.و در مورد موضعگیری ترامپ پس از وقایع شارلوتزویل نیز اظهار کرد که این وظیفه اخلاقی رئیس جمهوری آمریکا است که به صورت شفاف رفتار نئونازی ها و برتری سفیدپوستان را محکوم کند. 

 

 

  • 17
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش