چهارشنبه ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۱:۰۰ - ۳۰ فروردین ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۱۰۵۱۷۶
مجلس

زهرا ساعی: فراکسیون امید مخالف فیلتر تلگرام است

زهرا ساعی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
زهرا ساعی، نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی می‌گوید در نظرسنجی‌هایی که صورت می‌گیرد و یا صحبت‌هایی که انجام می‌شود می‌توان فهمید که پیام‌رسان های داخلی نتوانسته آن اعتماد لازم را در جامعه بوجود آورد.

همچنان بحث فیلترینگ تلگرام در صدر اخبار است و در این رابطه دودستگی مشهود و معناداری بین مسئولین کشور دیده می‌شود. عده‌ای سخت معتقدند که تلگرام باید هرچه زودتر فیلتر شود. از قرار معلوم آن‌ها ریشه بسیاری از انحرافات اخلاقی و حتی اغتشاشات دی‌ماه سال گذشته را در تاثیرگذاری این شبکه اجتماعی دریافتند. 

 

اما در طرف مقابل افرادی هم هستند که فیلترینگ را نسخه شفابخشی برای کشور نمی‌دانند و اعتقاد دارند به جای حذف باید روی به رقابت و رضایت حداکثری مردم آورد. موضوعی که در حال حاضر برای همگان عیان است کشمکش بر سر بودن و نبودن پیام‌رسانی است که اکنون ۴۰ میلیون ایرانی را با خود همراه کرده است.

 

زهرا ساعی، نماینده تبریز در گفت‌وگو با رویداد۲۴ درباره اینکه فضای عمومی مجلس موافق فیلترینگ تلگرام است یا خیر، گفت: خبری از نظر همه نمایندگان در این مورد ندارم اما با نمایندگان طیف فراکسیون امید که در ارتباط هستم می‌دانم که موافق این فیلترینگ نیستند. از نظر من فیلترینگ دوای درد نیست و با چنین برخوردهایی نمی‌شود مشکل را حل کرد. نگاه سلبی و این که بخواهیم عده‌ای را از این فضا منع کنیم جواب نخواهد داد.

 

ساعی تصریح کرد: از طرفی موضوعات امنیتی، فرهنگی و اجتماعی کشور هم حائز اهمیت است و ما باید برای مدیریت این حوزه‌ها هم برنامه داشته باشیم. یعنی هیچ فردی دوست ندارد که بواسطه برخی شیطنت‌ها، حوزه‌های مختلف کشور با بحران روبرو شود. به نظر من نیاز است که یک یا چند پیام‌رسان داخلی که تمام قابلیت‌های یک پیام‌رسان خارجی را دارند طراحی شود و در این راستا اعتمادسازی‌های لازم هم برای مردم انجام شود.

 

وی درخصوص اینکه که اکنون پیام‌رسان داخلی طراحی شده و آیا اجرای این طرح کافی نیست، گفت: در نظرسنجی‌هایی که صورت می‌گیرد و یا صحبت‌هایی که انجام می‌شود می‌توان فهمید که پیام‌رسان داخلی نتوانسته آن اعتماد لازم را در جامعه بوجود آورد. به نظرم اگر با یک ساز و کار صحیحی تبلیغ پیام‌رسان داخلی انجام می‌شد اکنون نگاه جامعه نسبت به این شبکه اجتماعی داخلی عوض می‌شد. البته من در این حوزه تخصص ندارم اما شنیده‌ها حکایت از آن دارد که پیام‌رسان داخلی دارای ضعف‌های فنی هم است.

 

ساعی در ادامه افزود:  اگر اعتمادسازی درستی برای مردم انجام شود و از طرفی نقص‌های موجود در زیرساخت‌های فنی آن هم رفع شود آنگاه مردم راحت‌تر می‌توانند پیام‌رسان داخلی را جایگزین پیام رسان‌های خارجی کنند. اگر امروز بحث فیلترینگ مطرح می‌شود براساس صحبت آقای روحانی، می‌خواهند انحصار را از بین ببرند. اکنون این فضا در ایران به نوعی در انحصار تلگرام است که سرورهای آن در خارج است. نیاز است که پلتفرمی طراحی شود که بومی باشد و بشود به لحاظ امنیتی بر آن اشراف داشت زیرا این ناامنی را در اغتشاشات دی‌ماه سال گذشته دیدیم و باعث تبعات منفی برای کشور شد.

 

عضو فراکسیون زنان مجلس در پاسخ به اینکه اگر پیام‌رسان یا پیام رسان‌های داخلی خوبی راه‌اندازی شود آنگاه این موضوع دلیلی بر فیلتر تلگرام است، عنوان کرد: برای تصمیم‌گیری در این باره باید مراکز حاکمیتی و امنیتی و شورای عالی فضای مجازی نظر دهند. این موضوع به نوعی یک بحث کلان و حساس در کشور است و نیاز است با یک خردجمعی درباره آینده آن تصمیم‌گیری شود.

 

وی گفت: باز هم باید تاکید کنم که حتی اگر قرار بر حذف پیام‌رسان تلگرام باشد باید پیام‌رسانی که مردم آن را قبول خواهند کرد ایجاد شود و نمی‌شود قبل از این که این اتفاق بیافتد روی به حذف بیاوریم. امروز عده‌ای برای موضوعات کاری خود از پیام‌رسان تلگرام استفاده می‌کنند و این فضا باعث ایجاد شغل‌هایی هم در کشور شده و از طرف دیگر برخی به مانند خبرنگاران و فعالین حوزه رسانه خیلی از ابعاد کاری خود را در این فضا دنبال می‌کنند و از همه مهمتر مردم سالهاست که بسیاری از اخبار مورد نیاز خود را در شبکه پیام‌رسان تلگرام جویا می‌شوند و نمی‌شود در رابطه با این خواسته‌های مردم بی‌تفاوت بود.

 

نماینده تبریز در واکنش به صحبت‌های چندی پیش آقای محمدعلی پورمختار، نماینده اصولگرای مجلس که عنوان کرده بود اگر اطلاعات مردم در دست نیروهای امنیتی کشور باشد بهتر است تا در اختیار نیروهای امنیتی خارجی باشد، گفت: نباید به موضوع اینطور نگاه شود. باید یک پیام‌رسان داخلی که مردم در آن احساس امنیت می‌کنند و مطمئن هستند که توسط عده‌ای رصد نمی‌شوند ارائه شود. مطرح کردن چنین صحبت‌هایی خود یک بی‌اعتمادی را در بین مردم ایجاد می‌کند و حقیقتاً وجهه سازمان‌های امنیتی ما را هم زیر سوال می‌برد در حالی که وظیفه و تلاش این دلسوزان بسیار مقدس است.

 

عضو فراکسیون امید مجلس در پایان گفت: آقای روحانی در میتینگ‌های انتخاباتی خود قول گردش آزاد اطلاعات را به مردم دادند در همین راستا در دیدار نوروزی که برخی مسئولین کشور با ایشان داشتند و بنده هم در آن جلسه حاضر بودم آقای رییس جمهور چندین بار عنوان کردند که قصد فیلترینگ را ندارند و بر جایگزین مناسب پیام‌رسان داخلی و رضایت مردم تاکید بسیاری داشتند.

 

 

 

rouydad24.ir
  • 17
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش