شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۲۳:۳۶ - ۲۵ تير ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۴۰۷۱۶۰
مجلس

احتمال مخالفت کمیسیون آموزش مجلس با تاثیر قطعی ۳۰ درصدی معدل در کنکور ۹۸

فاطمه سعیدی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس می‌گوید اگر مسجل شود تمام کشور تحت پوشش نظام آموزشی یکسان با یک کیفیت قرار ندارد، ممکن است این کمیسیون با تاثیر قطعی ۳۰ درصدی معدل در کنکور ۹۸ موافقت نکند.

فاطمه سعیدی در گفت‌وگو با خانه ملت، با اشاره به اعمال تاثیر قطعی ۳۰درصدی سوابق تحصیلی در کنکور سال ۹۸، گفت: براساس قانون مصوبه مجلس کنکور باید تا پایان سال ۹۷ حذف می‌شد که متاسفانه به دلیل نبود زیرساخت تحقق این مهم به تعویق افتاد اما می‌توان تاثیر قطعی ۳۰ درصدی سوابق تحصیلی در کنکور سال ۹۸ را اقدامی در این جهت دانست.

 

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اینکه در آزمون کنکور برای مناطق محروم و کم‌برخوردار سهیمه ویژه مناطق در نظر گرفته می‌شود این درحالی است که در تاثیر معدل این سهمیه منظور نمی‌شود، آیا با این رویکرد عدالت آموزشی تحقق می‌یابد، عنوان کرد: آموزش در سراسر کشور کیفیت یکسان ندارد و عدالت آموزشی رعایت نمی‌شود؛ به احتمال زیاد یکی از دستورات کمیسیون آموزش پس از تعطیلی مجلس بررسی تاثیر قطعی ۳۰ درصدی سوابق تحصیلی در کنکور و جزئیات آن خواهد بود.

 

عضو فراکسیون فرهنگیان مجلس اظهار کرد: باید بررسی شود که با تاثیر قطعی ۳۰ درصدی سوابق تحصیلی در کنکور دانش‌آموزان مناطق محروم آسیب نمی‌بینند و ناعدالتی صورت نمی‌گیرد؟ آیا نظام آموزشی توانسته در تمام کشور عدالت آموزشی را برقرار کند؟

 

سعیدی تاکید کرد: اگر تمام کشور تحت پوشش نظام آموزشی یکسان با یک کیفیت قرار نگیرد ممکن است که کمیسیون آموزش با تاثیر قطعی ۳۰ درصدی معدل در کنکور ۹۸ موافقت نکند.

 

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به راه‌حل این مشکل، خاطرنشان کرد: می‌توان سهمیه‌ای برای مناطق محروم و نیمه‌برخوردار در معدل دانش‌آموزان درنظر گرفته شود تا اجحافی در حق دانش‌آموزان این مناطق نشود؛ در کمیسیون تمهیدات لازم اندیشیده می‌شود تا دانش‌آموزانی که از کیفیت آموزشی برخوردار نبودند ضرر نکند.

 

 

  • 68
  • 7
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۱۶
غیر قابل انتشار: ۲۱
جدیدترین
قدیمی ترین
جان هر کس دوست دارید این طرح و لغو کنین . اصلا ما که خودمون به عدم تاثیر معدل راضیم و کنکورمون رو با رضایت میدیم . منی که تو بوشهر نشستم و نه معلم درست حسابی دارم و نه امکانات باید با اونی که تو تهرانه مقایسه شم؟؟؟ آخه به کدامین گناه؟؟؟؟ اصلا خودتون یه بار برید سر جلسه امتحان نهایی ببینید کسی هم هست تقلب نکنه؟؟ بعد آخه مگه سطح امتحان نهایی هر سال یکی هست؟ و اصلا تا الان سوالا لو نرفته؟؟ این فقط واسه ی سری سود جو سود داره نه واسه ما که آیندمون به ی کنکور بنده . تاثیر معدل اونم مستقیم ما جنوبی ها و کلا مناطق محروم رو به فنا میده
توروخدا این مصوبه رو لغو کنید،بابا ماهم دانش اموزان این کشوریم،چرا دوست دارین اینده ی ما رو نابود کنید؟چی بهتون میرسه ک امید اینهمه کنکوری رو ناامید کنید؟چرا ما باید با ارزوهامون خداحافظی کنیم؟ب کدامین گناه؟؟؟؟؟؟
ترو خدا تاثیرو مثبت کنید چقدر و برای چی استرس بکشیم ؟!!!
ظلم به این بزرگی و نابودی هزاران کنکوری و پشت کنکوری بگید بمیریم و خلاص...
تو رو خدا بسه دیگه این همه بی عدالتی ی خورده خب انصاف داشته باشید توی این همه استرس و فشار این تاثیر قطعی دیگه چیه اخه والا دارید امید خیلیارو نا امید میکنید اکثریت ما موافق تاثیر مثبت هستیم شما دارید با این کارتون خیلیارو نادیده میگیرید ولی این حق ما هست که روی تصمیماتی ک در آیندمون تاثیر میذاره مشارکت داشته باشیم.
مزخرفه.توی بعضی مدارس من قشنگ میدیدم طرف تقلب با خودش برده سر امتحان و ازش استفاده هم کرده.دیگه لو رفتن سوالا توی دو سال اخیر بماند.عدالت اموزشی هم که احتمالا از دید مسئولان کشکه. جدا ما این اعتراضو پیش کی ببریم؟
به خدا این بی عدالتی محضه دانش آموزی مثل من از یه منطقه ی محروم از یه خانواده فقیر که نتونستم امتحانات نهایی رو خوب بدم به دلیل مشکلات وحتی کنکور هم نتیجه ی خوبی نگرفتم و تمام امیدم به سال آینده است در این روزای بی عدالتی آموزشی و تقلب و خریدن سوالات چطور میشه همچین تصمیمی گرفت تورو خدا مسئولین یه کم به فکر ماهم باشید می دونید با این تصمیمتون چه استرسی به ما وارد کردید و دارید آینده ی مارا تهدید می کنید یه کم منطقی باشید عدالت رو بیشتر رعایت کنید تجدید نظر کنید مارا داریم از ناراحتی دق میکنیم تورو خدا به فکر ماهم باشید
این مصوبه بی عدالتی آشکار در حق خیلی هاست و دودش بعدن تو چشم مسئولین سنجش و آموزش و پرورش میره دانش آموزی در اعتراض به این بی عدالتی تصمیم به خودسوزی جلوی سازمان سنجش گرفته آیا این ظلم آشکار نیست چرا باید جونای این سرزمین رو در همچین فشاری گذاشت
عدالت اموزشي كه فقط برا مناطق محروم نيست كه رعايت نشده توي شهراي بزرگ هم بين مدرسه تا مدرسه كلي تفاوت اموزشي هست بين تيزهوشان و دولتي و نمونه دولتي و غير دولتي و...... هر وقت همه از امكانات يكسان برخوردار بودن اون موقع ميتونن اينجور تاثير قطعي بذارن. تكليف مني كه معلماي خيلي بدي داشتم و خيلي از امتحانات نهايي هماهنگ كشوري رو خراب كردم چيه پس ؟
پس تکلیف داوطلبای نظام قدیم چی میشه؟ در حق اینا ظلم نمیشه؟ ما اگه میدونستیم قراره تاثیر قطعی داشته باشیم تلاش بیشتری میکردیم ولی داوطلبای نظام قدیم از الان وقت دارن تا ۳۰ درصد تاثیر قطعی رو بدست بیارن....
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش