شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۵:۴۲ - ۰۶ آذر ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۰۹۰۰۲۲۶
محیط زیست و گردشگری

ارائه گوشت الاغ به گردشگران در جاده هراز؟

اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,محیط زیست,جاده هراز
مدیرکل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری نسبت به ارائه گوشت الاغ به گردشگران جاده هراز توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش تسنیم، ولی تیموری درباره ارائه گوشت نامتعارف (الاغ) و نیز مواد غذایی نامطلوب به گردشگران در واحدهای پذیرایی بین‌راهی کشور از جمله جاده هراز اظهار داشت: ۵۰ تا ۶۰ درصد واحدهای پذیرایی جاده هراز مجور ندارند، بنابراین رقابت‌های ناسالم نیز بین آنها مطرح است و اخباری از این دست را برای تخریب همدیگر استفاده می‌کنند.

 

مدیرکل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری ادامه داد: البته یک تعدادی از واحدهای پذیرایی در این جاده مجوز دارند ولی ۷۰ درصد غیرمجوز فعالیت می‌کنند، یعنی برخی‌ها در این محور یک دکه‌ای زده‌اند و کار می‌کنند و این وظیفه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای است که طبق ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺍیمنی ﺭاهﻫﺎ با این واحدها برخورد کند.

 

تیموری تصریح کرد: در حوزه گردشگری نیز آن واحدهای پذیرایی که پروانه سازمان میراث فرهنگی دارند به‌طور مرتب تحت نظارت اکیپ‌هایمان در مسیرها هستند و نظارت می‌شوند و حتی به‌محض مطلع شدن از برخی اخبار درباره ارائه گوشت نامتعارف در فضای مجازی؛ دو گروه و تشکل‌های بین‌راهی به‌طور ویژه از واحدهای پذیرایی زیر نظر میراث فرهنگی بازدید به عمل آوردند که مشکلی گزارش نشد.

 

مدیرکل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری در ادامه با ابراز "به ما اعلام شده است که دیگر مجوز جدید واحدهای پذیرایی ندهیم"، عنوان کرد: البته یک استثناء وجود دارد و آن واحدهای پذیرایی بین‌راهی که از قبل بدون مجوز فعالیت می‌کردند می‌توانند در صورت رعایت شرایط قانونی بیایند و مجوز بگیرند.

 

تیموری در خاتمه با تأکید مجدد نسبت به تفاوت فعالیت واحدهای پذیرایی دارای مجوز و غیرمجاز خاطرنشان کرد: فعالیت واحدهای پذیرایی بین‌راهی با توجه به شرایط هوایی در فصول مختلف بسیار سخت است و حتی برخی از آنها در هوای سرد به افراد گرفتار کمک نیز می‌کنند.

 

ساماندهی تشکل‌های حرفه‌ای در سطح کشور

همچنین در این راستا مدیرکل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری در توضیحات چندی قبل خود در واکنش به انتشار اخبار کذب درباره ارائه گوشت نامتعارف و نیز مواد غذایی نامطلوب به گردشگران در واحدهای پذیرایی بین‌راهی کشور به‌ویژه مسیر جاده هراز، اظهار داشت: شکل‌گیری موجی از شایعات مبتنی بر اهداف مختلف، اقدامی ناشایست در راستای تخریب زحمات و کوشش یکی از مؤثرترین نوع تأسیسات گردشگری کشور به شمار می‌آید و سردرگمی و در نهایت نارضایتی هموطنان و گردشگران را در پی خواهد داشت.

 

وی با بیان اینکه واحدهای پذیرایی بین‌راهی کشور اغلب با توجه به قرار گرفتن در مسیرهای دور از شهر، جغرافیای سخت و فعالیت تحت شرایط آب و هوایی متغیر همواره علاوه بر ارائه خدمات متنوع اقامتی و پذیرایی به گردشگران یکی از حامیان و تکیه‌گاه‌های اصلی تأسیسات گردشگری کشور به شمار می‌آیند؛ افزود: تلاش جهت ارائه خدمات مطلوب توسط هر یک از واحدهای مذکور با توجه به نظارت‌های گسترده و متوالی بازرسین از اصلی‌ترین اهداف سازمان و ادارات کل استانی به شمار می‌آید و همواره در سطحی شایسته نیز تحقق یافته است.

 

تیموری با اشاره به اینکه یکی از مشکلات اصلی این فعالیت فقدان تشکل‌های حرفه‌ای در سطح استان‌ها است؛ تصریح کرد: با توجه به اینکه یکی از برنامه‌های در دست اقدام سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، ساماندهی تشکل‌های حرفه‌ای در سطح کشور به شمار می‌آید؛ لذا با تحقق این امر علاوه بر نظارت‌های قوی و حمایت‌های تخصصی، بدون شک شاهد شکل‌گیری چنین شایعاتی نبوده و پاسخگویی به‌موقع و حرفه‌ای از سوی آنان انجام خواهد شد.

 

خدمات مطلوب واحدهای پذیرایی بین‌راهی در پی نظارت‌های متوالی

همچنین در پی انتشار اخبار کذب درباره ارائه گوشت نامتعارف و نامطلوب به گردشگران در واحدهای پذیرایی بین‌راهی مسیر جاده هراز، «مهران حسنی» معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران در این رابطه گفت: در حال حاضر طبق روال روزانه و نتیجه گزارش بازرسین کمیته تلفیقی نظارت بر تأسیسات گردشگری استان، اخبار کذب انتشار یافته به‌طور قطع رد می‌شود و مورد تأیید نیست.

 

وی با بیان اینکه نظارت بر تمام تأسیسات گردشگری به‌ویژه واحدهای پذیرایی بین‌راهی یکی از اصلی‌ترین اقدامات و برنامه‌های دائمی این اداره کل به شمار می‌آید؛ اظهار کرد: کمیته تلفیقی مشترک نظارت بر تأسیسات گردشگری متشکل از اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مازندران، نیروی انتظامی، وزارت بهداشت و نیز سازمان صنعت، معدن و تجارت به‌صورت مستمر خدمات ارائه شده به گردشگران را ارزیابی و نظارت می‌کنند تا همواره رضایتمندی و احقاق حقوق هموطنان در سطحی شایسته محقق شود.

 

وی افزود: علاوه بر نظارت‌های مذکور، بازدید رؤسا و کارشناسان معاونت گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان و نیز شهرستان‌ها نیز تکمیل کننده روند مورد اشاره به شمار می‌آیند تا هدف غایی رضایتمندی گردشگران محقق شود.

 

در پایان این مقام مسئول از کلیه هموطنان خواست بدون توجه به اخبار کذب و شایعات اخیر در این زمینه، برای سفرهای خود برنامه ریزی کنند.

 

 

 

  • 16
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش