جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۸:۴۶ - ۲۲ تير ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۴۰۵۵۸۶
زنان، جوانان و خانواده

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده:

تصویب سند سلامت اجتماعی کشور طبق آخرین مصوبه شورای اجتماعی

اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,خانواده و جوانان,شهیندخت مولاوردی
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از تصویب سند سلامت اجتماعی کشور طبق آخرین مصوبه شورای اجتماعی کشور خبر داد.

به گزارش تسنیم، شهیندخت مولاوردی ظهر امروز در شورای اداری خراسان جنوبی اظهار داشت: انتخابات عامل انسجام و همبستگی اجتماعی است که امسال با مشارکت بی‌نظیر و ۸۰ درصدی مردم در انتخابات مواجه شدیم.

 

وی افزود: اگر می‌خواهیم شاهد تداوم این انسجام و همبستگی باشیم نیازمند یک همت و عزم جدی است.

 

 معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده بیان کرد: با توجه به انواع شکاف‌های سیاسی و اجتماعی، اقتصادی و اجتماعی و وجود تحریم‌ها و سوء مدیریت‌هایی که داشتیم این شکاف‌ها بیشتر شده و برای اینکه از این وضعیت فائق آییم به تداوم این همبستگی نیاز است.

 

اختلاف نظرها و دیدگاه‌ها برای سرعت بخشیدن به وضعیت پیشرفت جامعه باشد

مولاوردی تصریح کرد: اختلاف نظرها و دیدگاه‌ها باید برای سرعت بخشیدن به وضعیت پیشرفت جامعه باشد و گرنه با تنش‌هایی که وجود دارد روز به روز بر دامنه اختلاف نظرها افزوده می‌شود و نخواهیم توانست دغدغه‌ها را از بین ببریم.

 

وی خاطرنشان کرد: امروز نیاز اساسی جامعه ما رشد پایدار جامعه است و این رشد پایدار الزاماتی دارد یعنی وقتی ما حرف از امنیت سرمایه‌گذاری، کاهش آسیب‌های اجتماعی و غیره می‌زنیم باید الزاماتی را در نظر بگیریم تا شاهد این موارد باشیم.

 

نیاز امروز جامعه رشد امنیت سرمایه، اشتغال و دانش فنی است

 معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده یادآور شد: در شرایط امروزی با وضعیتی که در بحث اقتصاد با آن روبه‌رو هستیم نیاز امروز جامعه رشد سرمایه‌گذاری و امنیت سرمایه، اشتغال و دانش فنی است.

 

مولاوردی با بیان اینکه برخی تصور می‌کنند با توافق برجام دروازه‌های کشور بر روی کالاهای خارجی باز می‌شود و صادرات وخیم‌تر می‌شود اظهار داشت: با سیاست‌های دولت به نظر نمی‌رسد این اتفاق بیفتد چراکه سیاست دولت در برد برد صادرات و واردات است و به دنبال همکاری و تعامل فناوری و انتقال دانش فنی است که برنامه‌ریزی دقیق را می‌طلبد.

 

وی افزود: وضعیتی که در حال حاضر بر کشور حاکم است و ما آن را لمس می‌کنیم نابرابری بین استان‌ها و عدم برخورداری عادلانه از امکانات و اعتبارات است.

 

 معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه به دنبال همکاری و تعامل فناوری و انتقال دانش فنی هستیم گفت: در برنامه ششم به این موضوع توجه شده و اگر برنامه ششم به سرنوشت برنامه‌های گذشته دچار نشود دولت مسائل و مشکلات کشور را دیده و پیشنهاداتی برای برطرف کردن آن داده است.

 

بهبود فضای کسب و کار در دستور کار دولت دوازدهم قرار دارد

مولاوردی با بیان اینکه یکی از برنامه‌های دولت دوازدهم توانمندسازی همه زنان و خانواده‌ها در برنامه دوست‌دار خانواده است افزود: تاکنون دولت در حوزه سیاست‌های اقتصاد مقاومتی فراتر از انتظار بوده است و دولت به سهم خود حرکت جدی را آغاز کرده است.

 

وی خاطرنشان کرد: امید است سایر قوا نیز عزم خود را نشان دهند و گرنه با بیماری مزمنی که اقتصاد ما دارد دولت بخواهد به تنهایی این بار را به دوش بکشد راه به جایی نخواهیم برد.

 

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده افزود: در دولت دوازدهم بهبود فضای کسب و کار در دستور کار قرار گرفته است  و در این راستا در حوزه زنان با همراهی فراکسیون زنان مجلس کارگروهی برای بهبود و رفع موانع کسب و کار زنان تشکیل شده است.

 

ثبات اقتصادی در جامعه حاکم شده است

مولاوردی اظهار داشت: با امید به آینده و با برنامه‌ریزی شاهد احیای بخشی از واحدهای تولیدی و صنعتی خواهیم بود و در حال حاضر ثبات اقتصادی حاکم شده است و امید است تداوم داشته باشد.

 

وی تصریح کرد: بخش زیادی از برنامه‌های دولت دوازدهم به اصلاحات اقتصادی مربوط می‌شود و در حوزه آسیب‌های اجتماعی نیز فقر و بیکاری از اولویت‌ها است.

 

طبق برنامه ششم توسعه ۲۵ درصد آسیب‌های اجتماعی باید کاهش یابد

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: در برنامه ششم توسعه باید ۲۵ درصد کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی را داشته باشیم و این امر نیازمند همکاری و همراهی همه قوا است.

 

مولاوردی از تصویب سند سلامت اجتماعی کشور در سال جاری طبق آخرین مصوبه شورای اجتماعی کشور خبر داد و گفت: یکی از الزامات تحقق این سیاست‌ها و برنامه‌ها این است که همه گرایش‌ها، بخش‌ها و گروه‌ها فارغ از جناح‌های فکری و سیاسی با یکدیگر متحد باشند.

 

وی بیان کرد: باید آستانه تحمل را بالا ببریم و اختلافات نظرها بیشتر برای خدمت به مردم باشد و فرصت‌ها را از دست ندهیم و همچنین باید تفاوت‌ها و تنوع  موجود در جامعه را به رسمیت بشناسیم و از این تفاوت‌ها به عنوان یک ظرفیت استفاده کنیم.

 

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه در برنامه‌ای که با شعار امنیت، آزادی و پیشرفت است به درستی مسائل کشور در حوزه‌های مختلف شناسایی شده است گفت: تحقق برنامه‌ها نیازمند هماهنگی و تعامل است.

 

شاهد توسعه نامتوازن در کشور هستیم

مولاوردی خاطرنشان کرد: در گذشته روند توسعه بیشتر در مرکز کشور بوده است و شاهد توسعه نامتوازن هستیم هرچند پیش‌بینی‌ها در برنامه ششم شده اما کافی نیست و باید به این موضوع بیشتر پرداخته شود.

 

وی با بیان اینکه امیدواریم مردم سخت‌کوش خراسان جنوبی بتوانند متناسب با زحمت‌ها و تلاش‌های خود از مواهب توسعه بهره‌مند شوند اظهار داشت: استفاده و بهره‌مندی از ظرفیت بانوان و جوانان باید صورت گیرد.

 

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه باید از فعالیت محوری و اثر بخشی به حوزه فرهنگی و گسترش فرهنگ عفاف برسیم گفت: سال‌هاست از پذیرش جوانان برای اداره کشور خودداری شده است و انتظار نسل جوان این است که در مدیریت کشور نقش داشته باشند.

 

مولاوردی بیان کرد: در جامعه امروز حذف یکدیگر امکان‌پذیر نیست و در ایران نمی‌شود این سیاست را پیش برد بلکه باید همه یکدیگر را تحمل کنیم.

 

برای ارتقاء سطح توسعه و کیفیت زندگی مردم و نظم تلاش شود

وی افزود: ۴۰ سالگی انقلاب زمان پختگی آن است و فرصت خطا و آزمون نیست پس باید برای ارتقاء سطح توسعه و کیفیت زندگی مردم و نظم تلاش شود.

 

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده تصریح کرد: در همه حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی و غیره چالش‌های اساسی داریم و باید برای آن تدابیری اندیشیده شود.

 

مولاوردی به دستاوردهای حوزه اجتماعی اشاره کرد و گفت: در بحث آسیب‌های اجتماعی دستاوردهایی وجود داشته به طوری که ماده ۲۷ قانون برنامه پنجم توسعه دولت را موظف کرده تا تحقق نظام چند لایحه تأمین اجتماعی را تهیه کند و لایحه این نظام در حال تدوین است و بیمه زنان خانه‌دار در این لایحه دیده می‌شود.

 

 

 

 

 

  • 11
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش