پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۴:۴۸ - ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۷۵۲۶
حقوقی، قضایی و انتظامی

محسنی اژه ای سخنگوی قوه قضاییه:

وظایف ما این است که کاری کنیم نظام کارآمد باشد

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی
میزان نوشت: حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای گفت: گر مقام معظم رهبری تاکید می‌کنند که همه ما بویژه قوه قضاییه از انقلابی‌ترین‌ها باشند، ما باید در چارچوب موازین قانونی و شرعی در راستای خیرخواهی برای مردم، رفع مشکلات مردم و کارامد کردن نظام تلاش کنیم. در حال حاضر از جمله وظایف ما این است که کاری کنیم نظام کارآمد باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در مراسم تودیع و معارفه وزیر دادگستری ضمن تسلیت به مناسبت شهادت امام جواد (ع) اظهار کرد: من هم به نوبه خود از همه حضار گرامی تشکر می‌کنم و این جلسه به مناسبت تقدیر و تشکر از مدیری خدوم و شایسته برگزار شده است.

 

 

وی افزود: در نظام جمهوری اسلامی پذیرش مسئولیت جای شکر دارد؛تحویل دادن پست به دیگری هم جای شکر دارد، اگر مسئولیتی بر عهده ما گذاشته شد، از این جهت جای شکر دارد که خداوند این فرصت را برای خدمتگزاری به مردم ایجاد کرده و برای هرکسی ممکن است چنین فرصتی پیش نیاید؛ اگر مسئولیت از روی دوش ما برداشته شد، باز هم جای شکر دارد که بار سنگینی برداشته می‌شود.

 

 

وی گفت: در کنار پذیرش مسئولیت به لحاظ مسئولیتی که در مقابل نظام، مردم و تکالیف قانونی و شرعی داریم، نیاز است که توسل بیشتری به خداوند رحمان داشته باشیم، اگر خداوند سبحان کمک ویژه نکند، حقیقتا تحمل برخی مسئولیت ها ممکن است برای ما مظلمه شود و نتوانیم از عهده آن مسولیت بربیاییم.

 

هنگام پذیرش یک مسئولیت باید بیش از گذشته از خداوند و ائمه اطهار(ع) و قرآن و ادعیه کمک بگیریم. اگر خدای نکرده به خود واگذار شویم معلوم نیست بتوانیم موفق شویم.

 

 

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای ادامه داد: وزیر دادگستری در جمهوری اسلامی تنها وزیری است که هر سه قوه در آن دخالت دارند. رییس قوه قضاییه از بین افراد مختلف، فرد شایسته ای را انتخاب و به رییس قوه مجریه پیشنهاد می‌کند؛ رییس قوه مجریه نیز بررسی می‌کند و سپس گزینه مورد نظر را به مجلس معرفی و نمایندگان مجلس نیز ارزیابی می‌کنند و در نهایت رای اعتماد می دهند. ما در سایر وزرا چنین پشتوانه ای را نداریم. این پشتوانه محکمی برای آقای آوایی است؛ بنابراین همانقدر که سران قوا اعتماد کردند، مسئولیت ایشان نیز سنگین می‌شود.

 

وی افزود: در اصل ۱۶۰ قانون اساسی آمده که وزیر دادگستری مسئولیت روابط سه قوه را عهده دار است؛ اما آیا این موضوع در وزارت دادگستری تعریف شده است؟ همه قوا در یک نظام هستیم و به صورت جزیره ای نیستیم؛ اما به هر حال یک سلسله برداشت ها و وظایفی برای هر یک از قوا تعریف شده است. وزیر دادگستری باید درجهت ارتقاءِ این نظام و خدمت به مردم انجام وظیفه کند.

 

 

سخنگوی دستگاه قضا گفت: وزیر دادگستری، تنها وزیری است که از بسیاری از امور سه قوه مطلع است و در تمام جلسات هیئت دولت شرکت می کند. معمولا حداقل رییس یک کمیسیون از کمیسیون های تخصصی دولت است. در جلسات مسئولان عالی قوه قضاییه نیز شرکت می کند و از مسائل دستگاه قضا مطلع است و از مجلس شورای اسلامی هم اطلاعات زیادی دارد.

 

 

وی افزود: ما مسئله زیاد داریم و چه بسا در یک زمان و با امکانات مشخص نتوانیم همه مسائل و مشکلات را حل کنیم. طبیعی است که باید اولویت بندی و ارزیابی شود که کدام مسائل در بین سه قوه در اولویت قرار دارد. 

 

 

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای ادامه داد: امروز بیش از حدود ۴ دهه گذشته، مسئولیت داریم که خدمت صادقانه و به روز به مردم ارائه دهیم و از طرفی پاسدار ارزش‌های اسلام و نظام باشیم.

 

اگر مقام معظم رهبری تاکید می‌کنند که همه ما به ویژه قوه قضاییه از انقلابی‌ترین‌ها باشند، ما باید در چارچوب موازین قانونی و شرعی در راستای خیرخواهی برای مردم، رفع مشکلات مردم و کارامد کردن نظام تلاش کنیم. در حال حاضر از جمله وظایف ما این است که کاری کنیم نظام کارآمد باشد.

 

وی گفت: آقای پورمحمدی زمانی که مسئولیت دادستان انقلاب را عهده دار شدند، سن‌شان بقدری کم بود که اگر کسی چهره ایشان را می‌دید، باور نمی‌کرد؛ اما آقای پورمحمدی از ویژگی‌هایی برخوردار بودتد و در همه مسئولیت‌های خود روسفید بودند.

 

از طرف خود و قوه قضاییه از تمام تلاش‌های آقای پورمحمدی از ابتدای انقلاب تا امروز که در وزارت دادگستری و تعزیرات کار کردند، تشکر می‌کنم. امروز هم که عنوان مشاور رییس قوه قضاییه برای آقای پورمحمدی صادر شده، امیدواریم بتوانند مانند گذشته مثمر ثمر واقع شوند. برای آقای آوایی به عنوان مدیری دلسوز و متعهد و خدوم نیز آرزوی موفقیت دارم.

 

 

  • 16
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش