چهارشنبه ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۱:۳۷ - ۳۰ فروردین ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۱۰۵۱۹۲
حقوقی، قضایی و انتظامی

رئیس قوه قضاییه؛

حل مسائل اقتصادی و مشکلات معیشتی مردم مسئله ای اساسی است

آملی لاریجانی,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی
آملی لاریجانی گفت: قوه قضاییه اهتمام ویژه ای به رسیدگی به پرونده های مهم ملی و پرونده هایی که اطراف آنها اصحاب ثروت و قدرت بوده اند؛ داشته است و این در حالیست که رسیدگی به این گونه موارد نیازمند مجاهدت است زیرا اینان به راحتی در مقابل اجرای عدالت و قانون تمکین نمی کنند.

به گزارش فارس، آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به اقدامات موثّر قوه قضاییه درزمینه برخورد با مفاسد و رسیدگی به پرونده های اصحاب ثروت و قدرت؛ حل مشکلات معیشتی و مسائل اقتصادی مردم را مسئله ای مهم و اساسی و نیازمند تلاش همگانی دانست.

 

رئیس قوه قضاییه که در دیدار با رئیس و اعضای شورای قضایی استان خراسان رضوی در مشهد مقدس سخن می گفت ضمن تبریک اعیاد ماه معظم شعبان این ایام را فرصت مغتنمی در جهت خودسازی و قرب به حق تعالی دانست.

 

آیت الله آملی لاریجانی با تقدیر از اقدامات انجام شده در مجموعه قضایی استان خراسان رضوی ، خدمت به مردم  بویژه در جوار مضج شریف رضوی را یک توفیق بزرگ الهی برشمرد و افزود :اهمیت جایگاه و کار قوه قضاییه نیاز به تأکید مجدد ندارد چه آنکه  به این مهم در  قانون اساسی و هم در مبانی شرع مقدس تصریح شده است.

 

رئیس دستگاه قضایی با اشاره به حوزه گسترده وظایف این قوه خاطر نشان کرد: علاوه بر وظیفه فصل خصومت و احقاق حق؛ براساس اصلول قانون اساسی وظایف نظارتی مهمی؛ از جمله نظارت بر دستگاه های اجرایی و رسیدگی به دادخواهی مردم از دستگاه های دولتی از طریق سازمان بازرسی کل کشور و دیوان عدالت اداری و مانند آنها برعهده دستگاه قضایی گذارده شده است.

 

آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به حجم زیاد پرونده های وارده  به دستگاه قضایی خاطر نشان کرد: در کنار رسیدگی به این پرونده ها، قوه قضاییه اهتمام ویژه ای به رسیدگی به پرونده های مهم ملی و پرونده هایی که اطراف آنها اصحاب ثروت و قدرت بوده اند؛ داشته است و این در حالیست که رسیدگی به این گونه موارد نیازمند مجاهدت است چه آنکه اینان به راحتی در مقابل اجرای عدالت و قانون تمکین نمی کنند.

 

رئیس دستگاه قضایی افزود: از جمله اقدامات مهم قوه قضاییه طی سالهای اخیر رسیدگی به برخی از پرونده های کلان بوده که نظیر آن در دستگاه قضایی سابقه نداشته و علت برخی هجمه ها علیه دستگاه قضایی ناشی از همین امر بوده است.

 

آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به حضور مؤثر و میدانی دستگاه قضایی در صحنه های مختلف و در دفاع از حقوق عامه خاطر نشان کرد: چنانچه کار قوه قضاییه در اصلاح امور، اجرای عدالت و احقاق حقوق عامه مؤثر نبود اینچنین مورد این حجم از حملات از درون و بیرون کشور قرار نمی گرفت.

 

رئیس قوه قضاییه با اشاره به برخی از حملات به قوه قضاییه خاطر نشان کرد: بکارگیری شیوه های کاملا نابخردانه و ناآگاهانه با هدف تخریب دستگاه قضایی توسط برخی افراد، دشمنی با قوه قضاییه و نهایتا دشمنی با نظام اسلامی است.

 

وی با اشاره به اهمیت بحث امنیت خاطر نشان کرد: یکی از سیاست های دستگاه قضایی استقرار امنیت پایدار و ارتقای احساس امنیت اجتماعی است و این در حالی است که متأسفانه برخی از رسانه ها و شبکه های اجتماعی بدون داشتن استدلال محکم، علمی و فنی مدعی اند که برخورد های قوه قضاییه مانند اجرای احکام اعدام نتوانسته آمار جرایم را کاهش دهد.

 

رئیس دستگاه قضایی با اشاره به اقدامات به موقع قوه قضاییه در میدان عمل و با هدف تأمین امنیت افزود: با عنایت به بالا رفتن انتظارات معیشتی عمومی نسبت به گذشته؛ وجود احساس امنیت بویژه در حوزه سرمایه گذاری و مسائل اقتصادی و معیشتی بسیار مهم بوده و همه مسئولان باید دراتخاذ روشها و راهبردها به این نکته مهم توجه نمایند.

 

آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به تأکید فراوان قوه قضاییه در زمینه اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید و اشتغال و کالای ایرانی خاطر نشان کرد: وظیفه همه مسئولان است که در این زمینه ها بویژه بحث تولید و اشتغال اهتمام ویژه ای داشته باشند ، براین اساس دستگاه قضایی اقدامات متعددی به انجام رسانده و با ابلاغ دستورالعمل های اقتصاد مقاومتی گامهای مؤثری برداشته است.

 

رئیس قوه قضاییه با اشاره به اهمیت فرمایش مقام معظم رهبری «مد ظله العالی» در حمایت از کالای ایرانی خاطر نشان کرد: در کنار انجام اقدامات اجرایی دولت و سایر قوا باید تلاش موثری در زمینه فرهنگ سازی بویژه با هدف استفاده از کالای ایرانی صورت پذیرد.

 

آیت الله آملی لاریجانی مبارزه با قاچاق کالا را یکی از محورهای مهم و اساسی اقدامات بویژه در دستگاه قضایی دانست و افزود: در این مبحث و با تعامل و همدلی بین بخشی و بین قوه ای  ، نیازمند تلاش بیش از پیش بویژه توسط دستگاه اجرایی و تقنینی هستیم و قوه قضاییه در دو حوزه پیشگیری از وقوع جرایم و نیز برخورد با تخلفات  اهتمام ویژه ای داشته است.

 

رئیس دستگاه قضایی با اشاره به کمبودهای موجود در این قوه خاطر نشان کرد: در حوزه نیروی انسانی و همچنین امکانات و منابع مالی مشکلات فراوانی وجود دارد اما علی رغم وجود این وضعیت و با انجام کار جهادی و تلاش مضاعف بویژه در رسیدگی به پرونده های ملی، عملکرد قابل قبولی توسط قضات شریف و کارکنان خدوم به ثبت رسیده است.

 

آیت الله آملی لاریجانی گره گشایی از کار مردم را بسیار مهم دانست و خاطر نشان کرد: مسئولان قضایی همه باید تلاش مضاعفی در جهت تسهیل دسترسی عمومی بخصوص محرومان به عدالت داشته باشند و هر کمکی در این زمینه عبادت محسوب می شود چرا که گره گشایی از کار مردم یک وظیفه شرعی، اخلاقی، انسانی و سبب قرب به خداوند متعال است.

رئیس دستگاه قضایی ارتقای آگاهی های عمومی را بسیار مهم دانست و افزود: ازاین طریق می توان کمک بزرگی به مردم نمود و اطلاع رسانی با هدف تسهیل انجام امور آنها کار بسیار ارزشمندی است که باید مورد توجه مسئولان دستگاه قضایی قرار گیرد.

 

آیت الله آملی لاریجانی دفاع از حقوق مظلومان را از جمله وظایف شرعی دانست و افزود: این مسئله مهم باید در صدر توجهات ما قرار گیرد و اگر بخواهیم راه کمال را طی کنیم، در این زمینه و سایر موارد اقدامات ما باید با نیت خالص و با هدف قرب الی الله به انجام برسد.

 

رئیس دستگاه قضایی خاطر نشان کرد: خدمت به مردم یک توفیق بزرگ الهی است و مسئولان باید توجه داشته باشند که از این بستر برای انجام وظیفه و تکلیف بویژه در این ایام پربرکت بهره گیری نمایند.

 

گفتنی است در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین مظفری رئیس کل دادگستری خراسان رضوی ضمن تقدیر از حمایت های رئیس قوه قضاییه از نحوه عملکرد این حوزه قضایی با تأکید بر تلاش در جهت پیشگیری از وقوع جرم، اجرای قاطعانه احکام و تسهیل دسترسی مردم به خدمات قضایی گزارشی ارائه نمود و سایر روسای سازمانهای تابعه دستگاه قضایی استان نیز به بیان نظرات راجع به حوزه مدیریتی خود پرداختند که در هر بخش دستورات لازم از سوی رئیس قوه قضاییه صادر گردید.

 

 

 

  • 18
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش