پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۱:۳۴ - ۲۸ مهر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۷۰۶۴۸۵
سایر حوزه های اجتماعی

گرو نگاه داشتن دفترچه بیمه یک آتش نشان به خاطر ۱۱ هزار تومان

سالگرد شهدای پلاسکو,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,جامعه
حدود ۳ ماه تا سالگرد شهدای پلاسکو زمان باقی است، اما آن‌ها که فراموش کار بوده اند، مردان آتش و دلاوری‌های آن‌ها را خیلی زود فراموش کرده اند. اکنون در برخی بیمارستان ها، یک آتش نشان حتی به اندازه ۱۱ هزار تومان هم اعتبار ندارد.

به گزارش میزان، ساعت از ۲۳ و ۳۰ دقیقه دوشنبه، ۲۴ مهرماه گذشته بود که زنگ ایستگاه آتش نشانی شهریار به صدا درآمد.

 

بلافاصله نیرو‌ها به محل حادثه اعزام شدند. حریق در طبقه اول یک ساختمان مسکونی رخ داده بود و جان ساکنان ساختمان در خطر بود.

 

یک گروه، کار اطفای حریق را انجام می‌دادند و گروه دیگر در تلاش بودند تا شهروندان گرفتار در دود و آتش را نجات دهند.

 

هر لحظه به شدت زبانه‌های آتش افزوده می‌شد. آتش نشان‌ها به دو گروه تقسیم شدند. عده‌ای افراد گرفتار در ساختمان را از طریق نردبان به پایین منتقل کرده و گروه دیگر در تلاش برای خاموش کردن آتش بودند.

 

تلاش‌ها ادامه داشت تا حریق به طور کامل اطفا شد. در این لحظه ۲ شهروند به همراه یک آتش نشان که در این حادثه دچار مصدومیت شده بودند، از طریق اورژانس راهی بیمارستانی در خیابان، ولی عصر شهریار می‌شوند.دو مصدوم پذیرش شده، اما نوبت به مرد آتش نشان که می‌رسد، اما و اگر‌ها آغاز می‌شود.

 

این طور به نظر می‌رسد که مشکل لباس مقدس مرد آتش نشان است. او که پس از یک عملیات دشوار به بیمارستان اعزام شده، لباس دیگری به همراه نداشته است. سرانجام پس از دقایقی معطلی، به سختی آتش نشان نیز پذیرش می‌شود.

 

دود ناشی از آتش و گرمای شدید، وضعیت آتش نشان را وخیم کرده است. او دود زده شده و باید زیر اکسیژن قرار گیرد.

 

درمان این مرد پس از وقفه نسبتا طولانی، آغاز می‌شود و آن زمان به وی گفته می‌شود که اگر دفترچه بیمه به همراه دارد، تماس گرفته و اعلام کند که دفترچه اش را به او برسانند.

 

آتش نشانی که دچار دودزدگی شده، از ناحیه سر و چشم درد شدیدی دارد. در آن حالت، با ایستگاه تماس می‌گیرد. دفترچه بیمه به او می‌رسد، اما ماجرا تازه از این جا آغاز می‌شود.

 

مرد آتش نشان که با لباس فرم در اورژانس بیمارستان بستری شده، با خود پولی به همراه ندارد، زیرا او بلافاصله بعد از یک عملیات دشوار راهی بیمارستان شده است. ساعت حدود ۳ بامداد را نشان می‌دهد و آتش نشان زمانی که برای ترخیص از بیمارستان حاضر می‌شود به او اعلام می‌کنند که یا باید مبلغ ۱۱ هزار تومان بابت سرم و اکسیژنی که دریافت کرده بپردازد و یا دفترچه بیمه اش باید در گرو بیمارستان بماند.

 

در این لحظه انگار آوار یک عملیات به روی مرد آتش نشان می‌ریزد و انسانیت زیر خروار‌ها خاک، دفن می‌شود.

 

 

"ص. م"، آتش نشانی که در حادثه حریق شهرک وائین شهریار دچار دودزدگی شده است در رابطه با این اتفاق به خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان می‌گوید: خاموش کردن آتش وظیفه هر آتش نشان است و ما هیچ گاه از برخورد‌هایی که با ما صورت می‌گیرد گلایه‌ای نداریم. آن شب نیز برای خاموش کردن آتش در یک ساختمان مسکونی، عازم محل حادثه شده بودیم.

 

وی می‌افزاید: حریق در این ساختمان گسترده بود. دود و آتش بسیار زیاد بود و من که در همان دقایق ابتدایی حضورم در محل حادثه دچار دود زدگی شده بودم، هر طور که بود تا پایان عملیات به وظایفم عمل کردم. بعد از اینکه تمام شهروندان را از میان دود و آتش نجات دادیم و عملیات به پایان رسید، اعلام کردم که وضعیت مطلوبی ندارم و به همراه ۲ شهروندی که در این حادثه دچار مصدومیت شده بودند، با اورژانس به بیمارستانی در شهریار منتقل شدیم.

 

این آتش نشان با انتقاد از نحوه پذیرش در بیمارستان می‌گوید: نوع برخورد‌ها با من بسیار متفاوت بود. به نوعی با من برخورد می‌شد که انگار بیماری واگیردار خطرناکی دارم. بعد از مدت زمانی، بلاخره کار پذیرش من را نیز انجام دادند.

 

وی با اشاره به مبلغ درخواستی بیمارستان از او می‌گوید: دوستانم در ایستگاه، دفترچه بیمه ام را به من رساندند، اما من و آن‌ها با لباس فرم و بعد از یک عملیات در بیمارستان حاضر شده بودیم و ما هیچ گاه در لباس‌های فرممان پول همراه خود نداریم.

 

این آتش نشان با بیان اینکه " اورژانس بیمارستان تقاضای دریافت ۱۱ هزار تومان بابت خدماتی که به من ارائه شده بود را داشت" می‌گوید: زمان ترخیص به من گفته شد که باید ۱۱ هزار تومان پرداخت کنم. پولی با خود به همراه نداشتم و پس از اینکه اعلام کردم بعد از عملیات راهی بیمارستان شده ام، مسئولان شیفت شب بیمارستان دفترچه بیمه ام را گرو نگه داشته تا هر زمان که پول را پرداخت کردم، دفترچه ام را بگیرم.

 

وی در رابطه با زمان تحویل دفترچه بیمه خود می‌گوید: ساعت ۳ بامداد ترخیص شدم و صبح برای تحویل دفترچه ام به بیمارستان رفتم، اما سیستم آن‌ها مشکل داشت و دو بار دیگر نیز به دلایل مختلف دفترچه ام را تحویل ندادند. بعد از اعتراض زیادی که کردم، در نهایت پس از پرداخت مبلغ ۱۱ هزار تومان، دفترچه در اختیارم قرار گرفت.

 

این آتش نشان با بیان اینکه " رفتار مردم بعد از حادثه پلاسکو تنها یک هفته با آتش نشان‌ها متفاوت بود" می‌گوید: بعد از حادثه پلاسکو، همه با نگاهی دیگر به آتش نشان‌ها می‌نگریستند، اما این نگاه و دوست داشته شدن ها، تنها برای یک هفته بود. اکنون همه، آتش نشان‌ها را فراموش کرده اند.

 

برای پیگیری وضعیت این آتش نشان، گفت و گویی را نیز با احمد کریمی، مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شهریار داشتیم.

 

وی در رابطه با این اتفاق به خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان می‌گوید: آتش نشان ما با لباس حریق در بیمارستان حاضر شده و در آن شرایط طبیعی است که با خود پول به همراه نداشته باشد.

 

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شهریار می‌افزاید: زمانی که یک آتش نشان دچار مصدومیت می‌شود به نوعی یک سازمان پشت او است و اگر قرار به پرداخت هزینه باشد، بدون شک هزینه‌ها از سوی سازمان پرداخت می‌شود، اما متاسفانه در این اتفاق به هیچ وجه به این موضوع توجه نشده است.

 

کریمی با انتقاد از رفتار صورت گرفته با آتش نشان شهریار مبنی بر گرو نگاه داشتن دفترچه بیمه می‌گوید: این رفتار به هیچ وجه مطلوب نبوده و این اتفاق در شرایطی رخ داده که چندی پیش با تعامل صورت گرفته میان مسئولان بیمارستان و آتش نشانی، آموزش‌های اولیه ایمنی از سوی آتش نشان‌ها به پرسنل بیمارستان ارائه شد. آن زمان ما تخفیف زیادی را برای بیمارستان قائل شدیم و گمان می‌کردیم که تعامل خوبی با این مجموعه داریم.

 

برای بررسی نوع برخورد پرسنل این بیمارستان با بیماران، خبرنگاران گروه جامعه خبرگزاری میزان در قالب بیمار و همراهان بیمار به اورژانس این بیمارستان مراجعه کردند. در شرایطی که اعلام شد که یکی از آن‌ها از ناحیه قلب دچار درد شدید است، نوار قلب از او گرفته شد. بعد از آن، پزشک اورژانس اعلام کرد که فرد به ظاهر بیمار باید ۶ ساعت در اورژانس بیمارستان بستری شود، اما وقتی اعلام شد که آن‌ها با خود پولی به همراه ندارند، پرسنل بیمارستان تاکید کردند که هر چه سریع‌تر بیمار و همراهان او باید بیمارستان را ترک کنند.

 

 

  • 14
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش