پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۱:۱۶ - ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۱۰۴۰۲۸
سایر ورزشها

نگاهی به اتفاقات شگفت انگيز در تيرو كمان و مطرح شدن ماجرای دائم‌الخمری سرمربی تيم‌ملی

مسابقات تيرو كمان,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

به نظر من با توجه به مهندسي شدن انتخابات فدراسيون تير و كمان، قوانين را هم مسئولان مربوطه طوري نوشتند تا بتوانند نفري را كه خودشان مي‌خواهند براي اين فدراسيون انتخاب كنند. اين قوانين به ضرر ما خواهد بود. ما كه در پيكره ورزش هستيم، بدون شك سابقه ورزشي‌مان خيلي بيشتر از سابقه مديريتي است كه دوستان مي خواهند. سكان فدراسيون را بايد ورزشي ها دست بگيرند تا اينكه بخواهيم از بيرون ورزش براي فدراسيون ها مدير بياوريم! ورزش در مسير سياست حركت مي كند و اين به نفع و خوشايند ورزشكاران و مربيان و جامعه ورزشي نيست. اين موضوع ضربه بزرگي به ورزش كشور مي‌زند. تبعات آن نيز گردن كساني است كه تصميمات نادرست مي گيرند تا مواردي كه خوشايند خودشان است انجام بشود كه در راستاي منشور المپيك نيست.

 

سفارش كردند كه من را كنار بگذارند!

انتظارمان اين است كه به ورزش و ورزشكار بيشتر بها بدهند و سكان را به دست افرادي بسپارند كه سابقه ورزشي دارند. متاسفانه با مطرح كردن بحث سابقه من را كنار گذاشتند، هرچند سابقه مديريتي هم دارم اما قبول نكردند. عده اي از دوستان نيز زحمت كشيدند و سفارش كردند كه بنده در انتخابات نباشم تا خداي نكرده راي‌شان سوخته نشودو اوضاع آنطور كه باب ميل‌شان است پيش برود و هيات ها را تحت فشار بگذارند تا آن نفر خاص از انتخابات بيرون بيايد. مشخص است چه كساني هسند اما نمي‌خواهم نام ببرم. خيلي بد است كه انسان دم از دين و ايمان بزند اما بويي از مردانگي و جوانمردي نبرده باشد. مقابل ما خم و راست مي شوند اما پشت سر ما كارهاي ديگر مي‌كنند و حرف هاي ديگر مي زنند! اين نه در كتاب ديني ما قرار دارد نه در اديان ديگر.

 

مي خواهند شعباني بهار را جا به جا كنند

بر اساس صحبت هايي كه مي شنويم و از خود وزارت هم بيرون مي آيد و مصاحبه هايي كه انجام مي‌شود، پست شعباني بهار قرار است از او گرفته شود و براي اينكه در جامعه ورزشي باقي بماند، بايد راي بياورد و اگر اين اتفاق نيفتد ممكن است ايشان ديگر در اين فضا نباشند. به همين خاطر قصد دارند ايشان را جا به جا كنند تا از بدنه وزارت جدا و در فدراسيون تير و كمان مشغول شود. شايد دوستي شعباني بهار و شجاعي در اين ماجرا دخيل باشد، درحالي‌كه هنوز وضعيت مالي فدراسيون در اين ۶سالي كه شجاعي رييس بود، مشخص نيست. هزينه هاي زيادي براي فدراسيون تراشيده شد. مي‌گويند درآمدهايي كسب كردند اما بايد پرسيد چقدر تامين اعتبار شده و اين درآمدها و اعتبارات چگونه و در كجاها خرج شده است؟ بدهي‌هاي قبلي فدراسيون هنوز هست و بدهي هاي جديد هم به آن ها اضافه شده است. خود من چهار سال است از فدراسيون طلبكارم. دو سال سرمربي فدراسيون بودم. به درخواست خود شجاعي از فدراسيون جانبازان جدا شدم و حتي زهرا نعمتي را نيز با خودم به تيروكمان آوردم كه باعث شد سهميه المپيك به اين فدراسيون برسد اما دو ماه مانده به المپيك من را كنار گذاشتند و سرمربي خارجي آوردند. با اين وجود مطالبات من را پرداخت نكرده اند و حساب ما هنوز باز است. متاسفانه نمي دانيم اين پول‌هايي كه به فدراسيون مي رود در كجا خرج مي شود. متاسفانه آن مديريتي كه بايد داشته باشيم را در اين مدت از شجاعي نديديم. ما مدير سياسي نمي خواهيم. مديري مي خواهيم كه درد ورزشكار را بداند و براي ورزش عرق بريزد. افراد چند شغله و چند پسته دردي از ورزش دوا نمي كنند.

 

به غريبه ها اختيار تام مي دهيم

در روزهاي اخير ماجراي دائم‌الخمري سرمربي تيم‌ملي مطرح شده است. وقتي مربي خارجي مي‌آوريم بدون شك تعهدي در قبال مذهب و جامعه ما ندارد و ممكن است رفتارهايي از او سر بزند اما بايد بدانيم فردي كه الكل مصرف مي كند بدون شك تعادل روحي ندارد و مي تواند مسائلي را پيش بياورد. من به شجاعي گفته بودم كه يا مربي خارجي نياوريد يا يك مربي بياوريد كه زير نظر مربيان خودمان كار كند. يعني سرمربي، ايراني باشد و يك مربي خارجي كاربلد، دستيار او باشد تا بتوانيم از نظر فني برداشت هاي لازم را داشته باشيم. اين مربي، نه رزومه درستي داشت و نه سابقه آن چناني كه بخواهيم ماهيانه ۲۰ تا ۳۰ ميليون به او پرداخت كنيم. توانايي و عملكرد او در اين دو سال كاملا مشخص است. هيچ كاري نتوانست انجام دهد. اينكه بخواهد تيمي را جمع كند يا ركوردهايي را بالا ببرد تا بتوانيم روي او حساب باز كنيم. ما بايد روي توانايي مربيان بومي خودمان كه در اين چندسال توانسته اند نتايج خوبي را كسب كنند، حساب كنيم. آن ها افتخارات زيادي را چه در زماني كه ورزشكار بودند و چه در زماني كه مربي بودند، كسب كردند. هر زمان كه سكان دست خودمان بود خيلي بهتر نتيجه گرفتيم. ما متاسفانه اعتماد لازم را به خودمان نداريم. غريبه پرستيم و سعي مي كنيم غريبه ها را صاحب اختيار كنيم. اختيارات تام را به آن ها مي‌دهيم تا هركاري خواستند انجام بدهند. بدون شك از اين ورزش نتيجه گرفته نخواهد شد و مي بينيم كه در اين دوسال دستاوردي نداشته ايم.

 

جايگاه از دست رفته تير و كمان

با ملي پوشان و ورزشكاران در ارتباط هستم. درد دل‌ها زياد است اما آن ها را مسائل درون خانواده مي دانيم و سعي مي كنيم زياد بيرون از خانواده پخش نشود. من تمام صحبت هاي دوستان را به شجاعي منتقل كردم و رفتارهاي ناشايست اين مربي را به او گوشزد كردم. سعي كرديم در مسير درست حركت كنيم. شجاعي نيز تا حدودي با قضايا برخورد كرد و جلوي بعضي از مسائل به وجود آمده را گرفت. اميدوارم رييس جديد فدراسيون با مسائل غير اخلاقي برخورد كند و با مسائل فني تعامل بيشتري داشته باشد. از صاحب نظران و پيشكسوتان بيشتر استفاده كند تا بتوانيم اين فدراسيون را به جايگاه اصلي برسانيم. همانطور كه در فدراسيون جانبازان توانستيم مدال آوري ها و افتخار آفريني هاي زيادي داشته باشيم كه بهترين آن‌ها مدال طلاي المپيك بود كه خانم نعمتي به دست آورد. توصيه ام به كساني كه صاحب راي هستند اين است كه فرد اصلح را انتخاب كنند و درگير حواشي نشوند. فردي كه انتخاب مي‌شود تا چهارسال بعد بايد به جامعه تير و كمان تعهد بدهد كه علاوه بر كسب بهترين نتايج و مدال آوري، از نظر مالي فدراسيون را ساپورت كند و بدهي ها را پرداخت كند تا تيرو كمان به جايگاه از دست رفته خودش برگردد و بتوانيم در جهان جزو تك رقمي ها باشيم.

 

سابقه ورزشي يا سابقه مديريتي؟

ورزشكارها و مدال آوران ما را براي رياست قبول ندارند و انتظارم اين است كه اين نگرش و ديدگاه درست شود. برگرديم به سال هاي گذشته. آقاياني كه اكنون معاون يا رييس هستند يا در وزات ورزش كار مي كنند، آيا زماني كه كارشان را شروع كردند سابقه مديريتي داشتند كه مي گويند هركسي مي‌خواهد مشغول شود بايد سابقه مديريتي داشته باشد؟! سوال من از مسئولان و شخص وزير ورزش كه اين آيين نامه را امضا كرده، اين است كه آيا سابقه ورزشي براي رشته‌ها و فدراسيون هاي ورزشي، مهم تر است يا سابقه مديريتي؟ آيا فردي كه انتخاب مي‌شود نبايد فني اين كار باشد؟ آيا ورزشكاران و مربيان ما نمي‌توانند مديران لايق و شايسته ورزشي باشند؟ بدون شك همانطور كه از نظر فني و ورزشي پرورش پيدا كردند و توانستند به موفقيت برسند، مي توانند در سمت مديريتي هم نقش خوبي را ايفا كنند به شرط آنكه خود وزارت هم كمك‌شان كند نه اينكه تمام درها را به روي آن ها ببندد. به همين خاطر است كه ما در رده مديريتي ورزش ضربه خورده ايم. اميدوارم اين حواشي زودتر جمع شود. ورزشكاران، مربيان و داوران را به آرامش دعوت مي‌كنم و از آن ها مي خواهم كه درگير حواشي و حزب بندي ها نشوند و در مسير خودشان حركت كنند.

 

حجت ا... واعظي/ سرمربي پيشين تيم ملي

 

ghanoondaily.ir
  • 18
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • پنج شنبه ۶ اردیبهشت
    لیگ برتر روسیه
    اورال - روستوف
    ۱۶:۳۰
  • جام ملت های زیر ۲۳ سال آسیا
    اميد قطر - امید ژاپن
    ۱۷:۳۰
  • جام حذفی ایران
    مس رفسنجان - پیکان
    ۱۷:۴۵
  • اردیویسه هلند
    هیرنفین - آیندهوون
    ۲۰:۱۵
  • سری آ ایتالیا
    اودینزه - آاس رم
    ۲۱:۳۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الریاض - الاهلی عربستان
    ۲۱:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    برایتون - منچسترسیتی
    ۲۲:۳۰
  • اردیویسه هلند
    ایگلز - فاینورد
    ۲۲:۳۰
  • جمعه ۷ اردیبهشت
    بسکتبال حرفه‌ای NBA
    اورلاندو مجیک - کلیولند کاوالیرز
    ۰۲:۳۰
  • بسکتبال حرفه‌ای NBA
    لس آنجلس لیکرز - دنور ناگتس
    ۰۵:۳۰
  • لیگ برتر امارات
    النصر دبی - الاتحاد کلبا
    ۱۷:۳۵
  • جام حذفی ایران
    فجر سپاسی - گل گهرسیرجان
    ۱۸:۰۰
  • جام حذفی ایران
    هوادار - مس سونگون
    ۱۸:۱۵
  • جام حذفی ایران
    آلومینیوم اراک - پرسپولیس
    ۱۸:۱۵
  • جام حذفی ایران
    تراکتور - ذوب آهن
    ۱۸:۳۰
  • جام حذفی ایران
    ملوان - سایپا
    ۱۸:۳۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الهلال - الفتح
    ۱۸:۳۰
  • جام حذفی ایران
    استقلال آبی پوش ملاثانی - سپاهان
    ۱۹:۳۰
  • لیگ برتر امارات
    الامارات - الوحده امارات
    ۲۰:۱۵
  • سوپرلیگ ترکیه
    آدانا دمیراسپور - گالاتاسرای
    ۲۰:۳۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الاتحاد - الشباب
    ۲۱:۳۰
  • لالیگا اسپانیا
    رئال سوسیداد - رئال مادرید
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش