مهمترین عناوین خبری
جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
۱۱:۲۴ - ۲۷ آذر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۹۰۷۱۲۱
سایر ورزشها

ویشگاهی: جامعه کاراته دیگر سرپرست فدراسیون را نمی‌خواهد

جاسم ویشگاهی,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش
دارنده نشان طلای مسابقات جهانی گفت: اصلا حرف من این است، آشوری آدم خوب و با شخصیت، اما باید بدانیم که دیگر جامعه کاراته او را نمی‌خواهد.

به گزارش فارس، جاسم ویشگاهی بدون شک یکی از بهترین‌های کاراته ایران است که سال‌ها با پیراهن تیم ملی کشورمان در رویدادهای جهانی و آسیایی افتخار آفرینی کرده است. ویشگاهی طی چند سال گذشته راهی کشور سوئد شد و چند سالی نیز کاراته‌کاهای این کشور زیر نظر وی تمرین کردند. ویشگاهی پس از بازگشت به ایران برای مدت کوتاهی در دوران ریاست فرجی با فدراسیون همکاری کرد، اما خیلی زود با فدراسیون قطع همکاری کرد. امروز نیز برای روشن شدن افکار عمومی به بهانه جلسه داشتن تعدادی از قهرمانان بزرگ کاراته ایران با محمدرضا داورزنی معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای به سراغ ویشگاهی رفتیم و برای دقایقی با او به گفت‌وگو پرداختیم. ویشگاهی با کسب ۲ مدال طلا و یک نقره رقابتهای کاراته بازیهای آسیایی و ۲طلا ،یک مدال نقره و یک برنز پیکارهای بزرگسالان جهان یکی از پرافتخارترین کاراته کای ایران محسوب می شود.

 

گفت‌وگوی خبرگزاری فارس با جاسم ویشگاهی را در ادامه می‌خوانید:

 

بازهم تغییرات در ریاست فدراسیون کاراته رخ داد، اما این بار طبق قانون بازنشسته ها فرجی ناچار شد با ریاست فدراسیون کاراته خداحافظی کند، به نظر شما آیا انتخابات ریاست فدراسیون کاراته تا پایان سال جاری برگزار شود؟

به نظر من هر چه سریع‌تر باید رئیس فدراسیون کاراته انتخاب شود، باید این اتفاق حتی قبل از پایان سال ۹۷ رخ دهد. ما کمتر از دو سال دیگر المپیک را در پیش داریم، کاراته برای اولین بار قرار است راهی المپیک شود و یکی از امیدهای اصلی مدال در المپیک است،‌ پس باید هر چه زودتر این فدراسیون سر و سامان بگیرد. البته تاسف بار ترین قسمت ماجرا این است که فدراسیون جهانی کاراته به ما پوزخند می‌زند. چون ریاست فدراسیون کاراته ایران هیچ وقت ثبات نداشته است. به همین دلیل ما هیچ وقت در کرسی فدراسیون جهانی هیچ پست و جایگاهی نداریم. در مقطعی پناهی رئیس فدراسیون کاراته یک پست داشت و در دروان ریاست سمندر نیز ریاست کرسی غرب آسیا را داشتیم اما این پست ها برای کشوری که همیشه در دنیا افتخار آفرین است کافی نیست!

 

بنظر شما انتخاب محسن آشوری به عنوان سرپرست فدراسیون کاراته تصمیم منطقی بوده است؟

در حال حاضر آشوری سرپرست فدراسیون کاراته است، او همیشه مدعی می‌شود روسای فدراسیون به او اجازه کار کردن را نمی‌دهند، حالا که سرپرست شده باید ببینیم چه کار میخواهد کند! او در این مدت کوتاه که سرپرست فدراسیون و همه کاره فدراسیون شده، باید ببینیم چه اتفاقاتی رخ خواهد داد. آشوری هیچ وقت به کسی اجازه نمی‌دهد که کار کند. دلیل این صحبت‌هایم این است که همه اهالی کاراته این موضوع را می‌داند، به عنوان مثال  زمانی که رئیس کمیته قهرمانان بودم، او اجازه نمی‌داد که من کار کنم. در پایان هم ناچار شدم به خاطر همین موضوع با فدراسیون قطع همکاری کنم.

 

زمانی که رئیس کمیته قهرمانان بودید، چه برنامه هایی برای کاراته داشتید؟

دو هدف بزرگ داشتم، ابتدا تلاشم این بود از لحاظ مالی به قهرمانان رسیدگی کنیم تا دغدغه مالی و دغدغه حضور در لیگ‌های جهانی را نداشته باشند و با توجه به حمایت مالی، در صورتی که فدراسیون نتواند آنها را اعزام کند، از منابع مالی‌ای که ما آنها را جذب می‌کنیم، کاراته‌کاها به مسابقات اعزام شوند. هدف دوم، اعزام قهرمانان بزرگ کاراته ایران به استانهای مختلف بود، حضور این قهرمانان در استان های مختلف برای کاراته‌کاهای مبتدی و نیمه‌ حرفه‌ای در شهرستان‌ها انگیزه می‌شد، این حرکت علاوه بر ایجاد انگیزه بین کارته کاهای تمام استان‌ها باعث رقابت بین تمام مسئولان استان‌ها می‌شد، حتی استان‌هایی که خنثی بودند هم در زمینه رشد و پرورش کاراته کا فعال می‌شدند. برای استارت کار با استان آذربایجان تمام هماهنگی‌ها لازم را انجام دادیم، اما آشوری رئیس سازمان تیم‌های ملی اجازه نداد این اتفاق رخ دهد و همه چیز را کنسل کرد!

 

در مقطعی که فرجی رئیس فدراسیون کاراته بود قرار بر این بود شما دبیر سازمان تیم‌های ملی شوید، چه اتفاقی رخ داد که پیشنهاد رئیس فدراسیون وتو شد؟

زمانی که آشوری رئیس سازمان تیم‌های ملی بود، فرجی به او گفته بود ویشگاهی باید دبیر سازمان تیم‌های ملی شود، اما با توجه به اینکه آشوری از لحاظ فنی ۵ درصد هم به توانایی‌های فنی من نزدیک نیست، احساس خطر کرده بود و  اجازه نداد این کار رخ دهد. به هر حال او از یک سبک غیرکنترلی به سبک کنترلی آمده و توان فنی در سبک کنترلی را ندارد که بخواهد به کسی ارائه کند. سبقه هر کسی مشخص است. به نظر من رئیس سازمان تیم‌های ملی باید کسانی را زیردست می‌داشت که از نظر فنی بتوانند به او کمک کنند، اما چون آشوری می‌دانست از نظر فنی من به قدری می‌دانم که او در مقابل من عاجز است و هیچ حرفی برای گفتن در مسائل فنی ندارد، به همین دلیل اجازه نداد این اتفاق رخ دهد. در آن مقطع من از مهدی عموزاده و دیگر دوستان در زمانی که با فدراسیون همکاری می‌کردم خواستم به تیم ملی کمک کنند، اما دبیر فدراسیون اجازه این کار را نداد.کتیرایی، عموزاده، خمامی و بهنام‌فر از همه این نفرات خواستم به من کمک کنند، اما آنها می‌دانستند که اگر ورود کنند، از طرف آشوری تخریب می‌شوند. 

 

به نظر شما چه کسی رئیس فدراسیون کاراته می‌شود؟

ابتدا باید به این نکته اشاره کنم، آشوری هر جا نشسته و بلند شده مدعی شده من کاری می‌کنم اسم این قهرمانان کاراته برای همیشه از یادها برود، سؤال ما این است، مگر قحط الرجال است که تمام پست‌های کاراته را تنها یک نفر تصاحب کند؟ گویا آشوری فراموش کرده یک دوربین عکاسی به دست می‌گرفت و به دنبال ما می‌دوید تا از ما عکس بگیرد، حال چطور شده که او برای کاراته ایران تصمیم می‌گیرد؟ حالا نیز همین فرد برای انتخابات ریاست فدراسیون کاراته، مهندسی می‌کند تا فرد مورد علاقه خود را به عنوان رئیس انتخاب کند. ما گزینه های خوبی هم برای ریاست فدراسیون کاراته داریم. من در یک مقطع از یک مربی و یک بازیکن تیم ملی سؤالی پرسیدم، سوالم این بود که آیا زمانی که سید حسن طباطبایی سرپرست فدراسیون کاراته بود، به شما بد گذشت؟ خوشبختانه هم بازیکن و هم مربی مدعی شدند ما در آن مقطع بهترین اردوها را از همه لحاظ در اختیار داشتیم، من هم به آنها گفتم پس در نبود آشوری هیچ اتفاق منفی برای کاراته رخ نداد،‌ تمام این صحبت‌ها نشان می‌دهد نبودن آشوری در کاراته نشان می‌دهد که هیچ اتفاق بدی برای فدراسیون رخ نمی‌دهد و همه چیز سر جای خودش قرار می‌گیرد.

 

شما از او انتقاد میکنید اما او همه جا مدعی می‌شود که جاسم مثل برادرزاده من است، آیا این تعریف‌ها برای بدست آوردن دل شما است؟

آشوری همه جای می‌گوید جاسم عین برادرزاده من است، اما من و امثال بنده سرپرست فدراسیون کاراته را قبول نداریم، او باید این موضوع را بداند، اگر پدرم در جایگاه آشوری بود و این اشتباهات و این عملکرد را نیز داشت، قطعا از روی پدرم هم عبور می‌کردم. سوال جامعه کاراته این است، آرین‌خو،‌ سلیمی، عموزاده،‌ شاطرزاده، کتیرایی، عبدالحسینی،‌ خمامی،‌ روحانی و بهنام‌فر کجای کاراته ایران هستند؟ شاید در مقطعی مربی تیم ملی بودند، اما جایگاه اصلی آنها در کاراته کجاست؟ چرا ما باید در حال حاضر در تیم ملی دغدغه اعزام داشته باشیم؟! 

 

آیا قبول دارید که تغییرات اخیر در راس فدراسیون کاراته باعث شد که تیم ملی فرصت حضور در لیگ‌های جهانی را از دست بدهد؟ 

ما مسابقات ژاپن، چین، شیلی را از دست دادیم، در واقع هر رقابتی را که از دست می‌دهیم، جایگاه کاراته‌کاهای کشورمان در رنکینگ جهانی سقوط می‌کند، در مقطعی که تغییرات در رأس فدراسیون کاراته جدی شد، جنگ برای رسیدن به قدرت بود و نشستن به جایگاه سرپرستی، به همین دلیل سفرهای تیم ملی فراموش شد. آقایان پیش خود می‌گفتند اعزام‌ها که مهم نیست، مهم رسیدن به صندلی قدرت است، به همین دلیل هم ما لیگ‌های جهانی را به همین راحتی از دست دادیم، نباید فراموش کنیم هشت نفر کلا به المپیک می‌روند، پس باید از حالا تلاش کنیم، نباید به خاطر منافع شخصی، کاراته کشورمان و منافع ملی را فدای منافع شخصی کنیم.

 

آیا قبول دارید که دخالت‌های زیادی از سوی دبیر فدراسیون و برخی دیگر از مردان در بخش بانوان ایجاد می‌شود؟

ما مدیر فنی بانوان داریم، چرا آقایان در اسپانیا در ارنج تیمی دخالت می‌کردند؟ ما دروغ می‌گوییم؟ بانوان که هستند شهادت بدهند. اصلا حرف من این است، آشوری آدم خوب و با شخصیت، اما باید بدانیم که دیگر جامعه کاراته او را نمی‌خواهد، او حدودا هفتاد سالش است و تحت عمل جراحی قلب قرار گرفته و زمان بازنشستگی او فرارسیده است، آشوری دوران بازنشستگی‌اش فرارسیده و بهتر است به خانه برود و به فکر قلبش باشد و استراحت کند. 

 

شنیده شده اخیرا تعدادی از قهرمانان بزرگ کاراته جلسه‌ای را با معاون وزیر ورزش داشته‌اند که شما نیز یکی از این نفرات بوده‌اید، موضوع جلسه با معاون وزیر چه بوده؟

بله، تعدادی از مدال‌آوران جهانی جلسه‌ای را در وزارت ورزش و جوانان با داورزنی معاون وزیر ورزش داشتیم، ما تمام مسائل را آنچه که نیاز بود را به داورزنی گفتیم، البته مطمئن شدیم که اطلاعات دوستان بیشتر از ما است و هر آنچه که برای موفقیت کاراته نیاز بود را به داورزنی گفتیم، آنها نیز می‌دانند چه کار کنند، امیدوارم با برنامه‌ریزی که انجام دادند و با نظارتی که خواهند داشت، در انتخابات ریاست فدراسیون کاراته با تمام دقت، تمام مسائل را زیرنظر داشته باشند. در هر صورت جلسه بسیار خوبی با داورزنی داشتیم و ان‌شاءالله که تأثیرگذار خواهد بود. 

 

 

  • 12
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۳۱ فروردين
    لیگ حرفه‌ای عربستان
    الاهلی عربستان - الهلال
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۲۳ سال آسیا
    امید تاجیکستان - امید عراق
    ۲۱:۳۰
  • بوندسلیگا آلمان
    آینتراخت فرانکفورت - آگزبورگ
    ۲۲:۰۰
  • سری آ ایتالیا
    کالیاری - یوونتوس
    ۲۲:۱۵
  • لالیگا اسپانیا
    اتلتیک بیلبائو - گرانادا
    ۲۲:۳۰
  • شنبه ۱ اردیبهشت
    فوتسال جام ملت‌های آسیا
    قرقیزستان - تاجیکستان
    ۱۰:۳۰
  • فوتسال جام ملت‌های آسیا
    افغانستان - کویت
    ۱۲:۳۰
  • فوتسال جام ملت‌های آسیا
    کره جنوبی - ژاپن
    ۱۴:۳۰
  • چمپیونشیپ انگلیس
    لسترسیتی - وست برومویچ
    ۱۵:۰۰
  • فوتسال جام ملت‌های آسیا
    بحرین - ایران
    ۱۷:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    لوتون - برنتفورد
    ۱۷:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    شفیلد یونایتد - برنلی
    ۱۷:۳۰
  • سری آ ایتالیا
    امپولی - ناپولی
    ۱۹:۳۰
  • سوپرلیگ ترکیه
    کایسری اسپور - ترابزون اسپور
    ۱۹:۳۰
  • جام حذفی انگلیس
    منچسترسیتی - چلسی
    ۱۹:۴۵
  • بوندسلیگا آلمان
    یونیون برلین - بایرن مونیخ
    ۲۰:۰۰
  • لیگ برتر امارات
    الوحده امارات - عجمان
    ۲۰:۰۰
  • لالیگا اسپانیا
    والنسیا - رئال بتیس
    ۲۰:۰۰
  • بسکتبال حرفه‌ای NBA
    کلیولند کاوالیرز - اورلاندو مجیک
    ۲۰:۳۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الحزم - الاتحاد
    ۲۱:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    ولورهمپتون - آرسنال
    ۲۲:۰۰
  • لالیگا اسپانیا
    خیرونا - کادیز
    ۲۲:۳۰
  • بسکتبال حرفه‌ای NBA
    مینه سوتا تیمبرولوز - فینیکس سانز
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش