جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
۱۹:۲۲ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۰۸۲۰
اشتغال و تعاون

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

۷۰۰ هزار میلیارد تومان سرمایه برای رشد کشور نیاز است

اخبار اشتغال و تعاون,خبرهای اشتغال و تعاون,اشتغال و تعاون,ربیعی
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی لازمه توسعه کشور را حرکت در مسیر عقلانیت، مدارا، اجماع‌سازی همراه با سخت‌کوشی عنوان کرد و این موارد را برای بهبود متوسط رشد کشور لازم دانست.

به گزارش ایسنا، علی ربیعی در جلسه شورای اداری استان مرکزی، گفت: دولت روحانی به واسطه رای مردم انتخاب شده است و من بر اساس تجارب و تحقیقات معتقدم مردم به یک روش و برنامه رای داده‌اند.

 

ربیعی با بیان اینکه مردم به یک برنامه و امتداد این برنامه رای دادند و در حقیقت مردم با این انتخاب نشان دادند که مطالبه آنها برنامه‌ای اقتصادی است که در آن امیدواری نسبت به بهبود شرایط وجود داشته باشد، اظهار کرد: در واقع مردم به آرامش و اعتدال رای دادند.

 

وی با تذکر این نکته که مردم از عقب‌گرد کشور به وضعیت قبل هراس داشتند، عنوان کرد: مردم خواستار برنامه‌هایی بودند که کشور را رو به جلو هدایت کند و قطعا حق نداریم با افراط مردم را به سمت سقوط سوق دهیم.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه یکی از خصوصیات دولت تدبیر و امید منادی عقلانیت بودن است، افزود: در تبلیغات انتخاباتی سیاست‌هایی اعلام شد که می‌توانست در کوتاه مدت اثرات خوبی به همراه داشته باشد، اما مردم به برنامه‌هایی با چشم‌انداز بلندمدت رای دادند که این برنامه‌ها در قالب کار کارشناسی محقق می‌شود.

 

ربیعی ادامه داد: محور برنامه‌های مدیران و نگاه آنها نیز باید بر اساس انتخاب مردم شکل بگیرد و عقلانیت، انجام کارهای کارشناسی و تصمیم‌هایی بر اساس اعتدال باید در سرلوحه امور قرار بگیرد.

 

متوسط رشد کشور ما قابل قبول نیست

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر این نکته که باید متوسط رشد کشور مورد توجه قرار بگیرد، عنوان کرد: متوسط رشد ما قابل قبول نیست.

 

ربیعی با تاکید بر این نکته که افزایش متوسط رشد کشور نیاز به سخت‌کوشی دارد، بیان کرد: این سخت‌کوشی باید از دولت آغاز شود، دولت سیاست‌گذار توسعه است و تحقق چنین امری ارتباط مستقیم با دولت دارد.

 

وی ادامه داد: به عنوان نمونه یکی از مشکلاتی که امروز با آن مواجه هستیم گذر از اشتغال دولتی به سمت اشتغال خصوصی است در حالی که هنوز بخش خصوصی شکل نگرفته است، پس باید نقش دولت در توسعه را باور کنیم.

 

 وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه در کشور با کسری ۵۶ درصدی در رشد مواجه هستیم، افزود: ما باید به سمت تولید حرکت کنیم تا رشد هشت درصدی محقق شود. اگر در پنج سال آینده هر سال این میزان رشد حاصل شود که در مجموع رشد ۴۰ درصدی محقق خواهد شد، تنها توانسته‌ایم بخشی از عقب‌ماندگی‌ها را جبران کنیم.

 

وی تاکید کرد: سال ۹۵ برخی بخش‌ها رشد دو رقمی را تجربه کردند و در این دولت چند درصدی رشد در بخش‌های مختلف اتفاق افتاد، اما در دوران هشت ساله قبل از این دولت وضعیت رشد متوسط کشور مناسب نبود و این کسری‌ها باید جبران شود.  

 

تحقق خوشبختی جامعه مستلزم تداوم ۲۰ سال عقلانیت و سخت‌کوشی است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر این نکته که امروز بیش از گذشته در برابر نسل آینده مسئول هستیم، عنوان کرد: باید جامعه را به مرزهایی برسانیم که بیش از امروز موفقیت‌ در امور حاصل شود و قطعا سخت کوشی این مهم را محقق می‌کند.

 

ربیعی تاکید کرد: میزان کار مفید باید افزایش یابد. قطعا بالا بردن راندمان کار دشوار است، اما با سخت کوشی می‌توان به این موفقیت دست یافت.

 

وی عنوان کرد: اگر بخواهیم جامعه رنگ خوشبختی ببیند باید ۲۰ سال عقلانیت و سخت کوشی در این کشور تداوم داشته باشد تا در قالب برنامه‌هایی با این محوریت بتوانیم فاصله خود را با پیشرفت‌هایی که در دنیا صورت گرفته کاهش دهیم و به آنها نزدیک شویم.

 

ربیعی بیان کرد: دولت روحانی دولت مدارا و اجماع‌سازی است. اجماع‌سازی در واقع تجمیع توان و تلاش همگانی است که این مهم می‌تواند برای توسعه کشور بسیار موثر واقع شود.

 

وی با تاکید بر این نکته که باید بر محور مدارا، اجماع‌سازی، عقلانیت و سخت‌کوشی حرکت کنیم، عنوان کرد: دولت روحانی در واقع بر اساس این موارد برنامه‌ریزی و حرکت می‌کند و باید به همین سبک و سیاق برنامه‌ها را تعریف و اجرا کنیم.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر این نکته که اجماع‌سازی تنها به اجماع سازی جناح‌ها محدود نمی‌شود، بیان کرد: اجماع‌سازی باید در سطوح مختلف در طبقات مختلف، صنوف، خیرین و سایر بخش‌ها انجام شود که شاهد هم‌افزایی مطلوبی باشیم.

 

ربیعی با بیان اینکه باید کانون‌های تغییر و تحول در استان‌ها ایجاد شود، ادامه داد: استان‌هایی که رشد خوبی داشته‌اند استان‌هایی هستند که اجماع‌سازی مناسبی در آنها شکل گرفته‌ و روحانیون و مسئولین در کنار یکدیگر حرکت کرده‌اند.

 

وی افزود: برخی از افراد برای جامعه ابراز نگرانی می‌کنند، اما از طرفی رفتارشان به نحوی است که بازدارندگی ایجاد می‌کند. بعضا شاهد هستیم که ۷۰ درصد انرژی یک مدیر صرف از بین بردن مزاحمت‌ها می‌شود، به نوعی آزار ساختاری اتفاق می‌افتد به این معنا که ساختارها یکدیگر را آزار می‌دهند.

 

۷۰۰ هزار میلیارد تومان سرمایه برای رشد کشور نیاز است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: در دولت چند جهت‌گیری در کنار هم دنبال شده است. سیاست‌هایی که در بخش خارجی در نظر گرفته شده اثرات مهمی را به دنبال داشته است.

 

ربیعی ادامه داد: در استان مرکزی ۹۵۰ میلیون دلار پروژه با مشارکت دیگر کشورها انجام شده و دو میلیارد دلار در حال مذاکره است و این دقیقا ناشی از سیاست‌گذاری‌های درست در بخش روابط خارجی است.

 

وی با تاکید بر این نکته که ما باید از بازار جهانی سهم مناسبی به دست آوریم ادامه داد: ۷۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای رشد کشور مورد نیاز است. بخشی از این میزان سرمایه از طریق منابع بانکی و از طریق بازار سرمایه تامین می‌شود، اما قطعا بخشی باید از طریق سرمایه‌گذاری خارجی تامین شود.

ربیعی با تاکید بر این نکته که رشدی که در بخش‌های مختلف از جمله اشتغال عنوان می‌شود واقعی است و به واقع رخ داده است، افزود: به جای اینکه کل رشد محقق شده را نقد کنیم باید سوال درست پرسیده شود و در واقع بپرسیم که چرا این رشد در زندگی مردم ملموس نیست؟

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به این سوال، عنوان کرد: معمولا رشدهایی که بعد از رکود طولانی رخ می‌دهد کم کیفیت است، از طرفی این نوع رشدها در بخش‌هایی صورت می‌گیرد که اثر کوتاه مدت ندارد و در طولانی مدت و در صورت تداوم اثرگذار خواهند بود و این موضوع باید درک شود.

 

ربیعی بیان کرد: در اشتغال با چند مسئله روبرو شدیم که یکی از آنها تثبیت شغل است. استان مرکزی در این خصوص بیشترین درگیری را دارد و مسائلی نیز در ارتباط با برخی صنایع مطرح شده که با همکاری استاندار نمایندگان در راستای رفع مشکل تلاش خواهد شد.

 

وی با تاکید بر این نکته که توقف و بروز چالش‌های اساسی در یک صنعت حداقل ۱۰ سال زمان می‌برد و این وضعیت یک ساله به وجود نیامده است، عنوان کرد: تثبیت شغل مشکلی بود که در این دوره با آن مواجه بودیم و بخشی از منابع در این بخش صرف شد.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه در چهار سال گذشته نزدیک به ۳۰۰ هزار تثبیت شغل مورد پیگیری قرار گرفت، عنوان کرد: از طرفی بخشی از جوانان کشور در دهه ۶۰ و دهه ۷۰ به دانشگاه ورود پیدا کردند و در دهه ۹۰  با انتظارات جدید در حوزه کار به بازار کار وارد شدند و این در حالی است که برخی افراد مهارت کافی برای پذیرش یک شغل را ندارند.

 

وی با بیان اینکه قیمت تمام شده شغل در کشور ما بالاست، عنوان کرد: امسال پیش‌بینی شده است طبق برنامه‌ریزی انجام شده ۴۰۰ هزار شغل در کشور ایجاد شود و این در حالی است که بیش از یک میلیون نفر به بازار اشتغال وارد می‌شوند.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: بر این اساس سیاست برنامه اشتغال فراگیر را تعریف کرده‌ایم. طبق این برنامه بسته‌های پرکشش اشتغال در استان‌ها شناسایی می‌شود و بر این اساس ۲۰ هزار میلیارد تومان منابع جدید بانکی به این سمت سوق داده می‌شود.

 

ربیعی افزود: یک و نیم میلیارد دلار هم از طریق منابع بانکی ارزان قیمت برای شهرهای زیر ۱۰ هزار نفر و روستاها در نظر گرفته شده است.

 

وی عنوان کرد: این وزارتخانه منادی این مهم است که با تکیه بر منابع مالی به تنهایی نمی‌توان حرکت مطلوبی در بخش اشتغال ایجاد کرد و این پول باید در قالب یک برنامه کارشناسی و هدفمند هزینه شود تا نتیجه مورد انتظار محقق شود.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: شغل متناسب ایجاد شده است، اما باز هم خلاء داریم. برای ۵۰۰ هزار نفر نتوانسته ایم شغل ایجاد کنیم و برخی هم رضایت شغلی ندارند.

 

ربیعی افزود: این وزارتخانه مجموعه‌ای با محوریت اجتماعی است و بخش اقتصاد نیز در این وزارتخانه، اقتصاد اجتماعی است و نباید با معیار بنگاه‌ها و شرکت های اقتصادی سنجیده شود.

 

وی در خصوص فقر، عنوان کرد: در این وزارتخانه فقر تقسیم‌بندی شد و اینکار براساس نظریه و ایده و برنامه‌ریزی صورت گرفت، حتی دهک‌بندی برای این بخش انجام شد و در نهایت ۱۱ میلیون ایرانی برای جلوگیری از فقر درمانی تحت پوشش بیمه قرار گرفتند.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: ۲۰ هزار میلیارد تومان پول در بخش درمان تامین اجتماعی و حدود ۱۶ هزار میلیارد تومان در بخش بیمه سلامت صرف شده است.

 

ربیعی در خصوص اقدامات انجام شده در بخش سوء تغذیه زنان باردار و کودکان، بیان کرد: نزدیک به بیش از ۲ هزار میلیارد تومان در سال برای بخش سوء تغذیه هزینه شده است. ۲۰۰ هزار زن درگیر با سوء تغذیه شناسایی و در استان‌های محروم یک وعده غذای گرم به محرومین داده می‌شود.

 

وی افزود: برای فقرزدایی در کشور توانمندسازی فقرا را در دستور کار قرار داده‌ایم و برنامه‌ریزی‌ها برای حرکت به این سمت انجام شد، همچنین با توجه به اقدامات انجام شده بالا بردن قدرت خرید نیز تاحدودی محقق شد.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به افزایش حقوق بازنشتگان که از حدود ۴۰۰ هزار تومان در سال‌های گذشته به یک میلیون و ۱۵۰ هزار تومان رسید، عنوان کرد: این میزان هنوز هم نرخی پایین است و برای بهبود آن باید تلاش شود.

 

در بخش اشتغال و رفاه استان مرکزی برنامه‌ریزی انجام می‌شود

ربیعی با بیان اینکه در استان مرکزی شاخص‌ها خوب است، گفت: نمی‌گویم وضع خوب است، اما شاخص‌ها وضعیت رو به بهبود را نشان می‌دهد.

 

وی با بیان بیان اینکه استان مرکزی به لحاظ شاخص توسعه منابع انسانی در جایگاه هشتم کشور قرار دارد و دانش روستاییان در این استان تقریبا وضعیت خوبی دارد، عنوان کرد: نرخ بیکاری در برخی از شهرستان‌های این استان از جمله ساوه و زرندیه وضعیت مناسب‌تری دارد اما برای اشتغال در این استان می‌توان اقدام کرد.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه منابع بانکی و دو درصد از محل هدفمندی یارانه‌ها برای بخش استغال این استان در نظر گرفته می‌شود، عنوان کرد: سند توسعه اشتغال، مبتنی بر اقدامات انجام شده در این استان تعریف می‌شود.

 

ربیعی با بیان اینکه برنامه‌ریزی در بخش رفاه و اشتغال این استان انجام می‌شود، افزود: کاهش نرخ بیکاری به چهار تا پنج درصد در استان مرکزی هدف‌گذاری می‌شود و شاید بتوانیم با مجموعه این اقدامات حتی شهری بدون بیکار را در این استان معرفی کنیم.

 

وی با اشاره به این نکته که دولت دوزادهم و مجلس رابطه خوبی داشتند، عنوان کرد: نمایندگان با هر نوع تفکر برای مصالح کشور تلاش کرده‌اند و تعامل خوبی بین نمایندگان و این وزارتخانه وجود داشت.

 

 

 

 

  • 13
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش