سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
۱۲:۱۴ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۵۰۷۷۰۴
رادیو و تلویزیون

کدام‌یک از این ۵ ستاره، برنده «عصر جدید» خواهد شد؟

برنامه عصر جدید,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون
۲۷ بهمن ۹۷ و با شروع عصر جدید، دفتر تازه‌ای در برنامه‌های سیما باز شد و دوشنبه شب، فصل اول این دفتر به برگ آخر رسید. فصلی که با واکنش‌های زیادی آغاز شد، اما رفته‌رفته توانست بسیاری از منتقدان را با خود همراه کند و به گواه نظرسنجی‌ها برنامه پربیننده سازمان صداوسیما باشد.

این برنامه که فرصتی برای نمایش و رقابت استعداد‌ها در رشته‌های گوناگون بود شب عید غدیر به پایان رسید. پنج فینالیست این برنامه شامل پارسا خائف در رشته آواز ایرانی، فاطمه عبادی با هنر نقاشی با ماسه، دختران نینجا با اجرا در رشته نینجوتسو، سعید فتحی‌روشن با شعبده‌بازی و محمد زارع با اجرای حرکات آکروباتیک شب نهایی عصر جدید را رقم زدند و به کار خود در این فصل از برنامه پایان دادند.

آنان یک قدم تا رسیدن به جایزه ۵۰۰ میلیونی عصر جدید فاصله دارند و برای دستیابی به آن منتظر رای مردم نشسته‌اند؛ رای‌گیری تا ساعت ۲۴ پنجشنبه ادامه دارد و پس از آن نتایجش در ویژه‌برنامه اعلام نتایج نهایی فصل نخست عصر جدید عنوان می‌شود. شب فینال، اما مثل دیگر قسمت‌های عصر جدید نبود.

داوران حق نظر داشتند، اما رای نمی‌دادند، پرسش‌های علیخانی از شرکت‌کنندگان هم متفاوت بود و آنان هم با حال متفاوت‌تری با مخاطبان سخن می‌گفتند. در این میان برنامه با چند حاشیه تلخ و شیرین هم همراه بود که در ادامه نگاه جام‌جم به اتفاقات شب پایانی را می‌خوانید.

پارسا خائف، همایون دوم

برنامه عصر جدید,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون

کوچک‌ترین شرکت‌کننده‌ای است که به‌صورت انفرادی به فینال عصر جدید رسیده است. پارسا که به‌تازگی ۱۴ ساله شده، سال گذشته برگزیده و نفر اول جشنواره ملی موسیقی جوان شده است. او برخلاف غالب هم‌سن‌وسال‌هایش که سبک‌های پاپ، راک و رپ را دنبال می‌کنند، دلبسته موسیقی سنتی ایران است و آن را به‌خوبی و با دانش و تسلط اجرا می‌کند.

یکی از شگفتی‌های حضور او در فینال، علاوه‌بر کم سن بودنش، رشته‌ای است که در آن شرکت کرده. داوران عصر جدید نسبت به خوانندگان در طول این فصل سختگیری زیادی به خرج دادند و آنان معمولا شانس زیادی در مقایسه با دیگر شرکت‌کنندگان برای آمدن به مراحل بالاتر نداشتند، اما خائف با وجود این توانست نظر کارشناسانه آریا عظیمی‌نژاد به عنوان داور تخصصی حوزه موسیقی و دیگر اعضای هیات داوران را جلب کند و خود را به فینال برساند.

یک انتخاب سخت: پارسا در باشگاه مهارت برنامه با علی زندوکیلی کار کرد و برای اجرا نیز چند قطعه انتخابی داشت که یکی از آن‌ها اثری شلوغ و دشوار از همایون شجریان بود و به گفته خودش از این خواننده و سهراب پورناظری، آهنگساز قطعه برای اجرای آن اجازه گرفته است. اجرای قطعه صنما که آواز تیتراژ فیلم سینمایی آرایش غلیظ است، بار سنگینی بود که حنجره پارسا از پس آن برآمد. او برای فینال خود را با این چالش مواجه ساخت تا در آخرین فرصت، بالاترین درجه توانایی‌اش را نشان دهد. این نوجوان اردبیلی در اجرای طولانی‌اش علاوه‌بر غزل شمس، قطعات دیگری از جمله یک آواز ترکی خواند.

داوران چه گفتند؟ هیات داوران اجرای او را مثبت ارزیابی کردند. عظیمی‌نژاد هم گفت با وجود دشواری اثر، او توانست بهتر از مرحله نیمه نهایی ظاهر شود و همان چند فالشی قبل را هم نداشته باشد.

چرا خائف؟ پارسا هم بر صدایش تسلط دارد و هم اجرا و برقراری ارتباط با مخاطب را بلد است. او از آن دست شرکت‌کنندگانی است که از همان ابتدا رای‌های بالایی برای خود جمع کرد و طرفدار آذری، فارسی‌زبان و... زیاد دارد. کم‌سنی او و گرایش‌اش به آواز دشوار ایرانی و استعداد واضح او در این زمینه می‌تواند نام پارسا را به عنوان برنده فصل اول عصر جدید ثبت کند.

اگر برنده شدی...؟ او عنوان کرد در صورت برنده شدن جایزه ۵۰۰ میلیونی آن را صرف تهیه آلبومی از قطعات اجرایی‌اش در عصر جدید و کار‌های تازه خواهد کرد.

سعید فتحی‌روشن ، استعداد ناب ۴۰ ساله

برنامه عصر جدید,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون

منتالیست و شعبده‌باز متولد سال ۵۹ است که کارش را از کودکی آغاز کرده و در این سال‌ها در چند برنامه تلویزیونی حضور داشته، اما با عصر جدید شناخته شد.

یک قصه پررمز و راز: چهارمین اجرای فینال عصر جدید را سعید فتحی روشن رقم زد. او این‌بار هم داوران و تماشاگران را انگشت به دهان کرد، اما در جایی از اجرا نیز خطای کوچکی داشت که سیدبشیر حسینی متوجه آن شد، ولی فتحی روشن با خونسردی از پس کنترل شرایط برآمد و از توضیح این اشتباه گذشت. هر چند این خطا، میان اجرایی که برای مخاطب سراسر معما بود نمی‌تواند مساله مهمی باشد.

او مثل همیشه برای شعبده‌اش قصه ساخته بود، بازی کرد و داوران را در نمایشش بازی داد و این مهم‌ترین عامل جذابیت کار اوست. فتحی روشن، ملقب به کریس آنجل ایرانی علاوه بر تسلط به رشته اصلی که آن را دنبال می‌کند، فن بیان و بازیگری هم خوب می‌داند و از این مهارت‌ها هم در راستای کارش بهره می‌برد.

او ذهن‌خوانی‌ها و شعبده‌هایش را در دل قصه تعریف و غالبا داوران را هم در روایت این قصه دخیل می‌کند. این شرکت‌کننده در فینال داوران را به مهمانی شام دعوت کرد، قصه‌ای پرمجهول از مرگ گفت، دست بشیر حسینی را گرفت به اتاقی تاریک برد و با افزودن نمایش به کارش هیجان داد.

چرا فتحی روشن؟ کسانی خواستند راز و رمز این شرکت‌کننده متفاوت که کسی سر از کارش درنمی‌آورد را آشکار کنند، اما او در ویدئویی به شبهات پاسخ داد. تبحر او در هنر متمایزش می‌تواند این شرکت‌کننده را به قهرمانی برساند. او همچنین بعد از اجرای تاثیرگذار با مردم سخن گفت. فتحی روشن با چشمانی که اشک در آن حلقه زده بود ابراز امیدواری کرد که دیگر هیچ استعدادی مثل او دیر کشف نشود. او اضافه کرد به خاطر سنش مثل دیگران فرصتی برای دوباره شرکت کردن در عصر جدید ندارد.

داوران چه گفتند؟ اجرای فتحی روشن نیز مثل دیگر اجرا‌ها با نظر مثبت داوران همراه بود و آنان اقرارکردند که باز از این شرکت‌کننده رو دست خورده‌اند. علیخانی هم به تصورات خنده‌دار برخی از سعید اشاره کرد و گفت، بعضی فکر می‌کنند سعید در کلبه‌ای چوبی زندگی می‌کند و سوار بر جارو خود را به این‌ور و آن‌ور می‌رساند، در صورتی‌که ما با او سفر رفتیم. سعید مثل خود ماست و با دانستن علم فیزیک، شیمی، روان‌شناسی و... این کار‌ها را انجام می‌دهد.

اگر برنده شدی...؟ او اعلام کرد در صورت برنده شدن ۵۰۰ میلیون و ایستادن در جایگاه نفر اول، اعتبارنامه تخصصی‌اش را صرف آموزش دیگران و همچنین بهبود کار و دانش خود می‌کند؛ علاوه بر آن بخشی از جایزه‌اش را در راه کمک کردن به شخصی به‌نام علی که اولین آموزگار شعبده او بوده است و این روز‌ها حال و روز خوشی ندارد، صرف می‌کند. فتحی روشن همچنین اعلام کرد، در صورت نیاز و درخواست شرکت‌کننده‌ای هم‌رشته خود در فصل بعدی عصر جدید، به او برای بهبود کیفیت کارش کمک مالی خواهد کرد.

دختران نینجا، صبور و استوار

برنامه عصر جدید,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون

 این گروه متشکل از دختران جوانی است که به سرپرستی فریبا فرجی‌پور، رشته ورزشی نینجوتسو را دنبال می‌کنند.

بلک لایت: دختران نینجا در ابتدای اجرای فینال خود از بلک لایت استفاده و به گونه‌ای مبارزات نمادین خود را مرموزتر کردند و به آن جذابیت بیشتری بخشیدند. حرکات آن‌ها مانند دویدن روی سر همدیگر و... تازه بود و کار آنان را از شباهت با اجرا‌های گذشته‌شان متفاوت می‌کرد. این گروه که به گفته خودشان فرصت چندانی برای تمرین نداشتند، توانستند اجرای استانداردی ارائه دهند. اجرا البته با حادثه همراه بود و موجب مصدومیت دو نفر از اعضای این گروه شد، مصدومیتی که تا پایان، کسی متوجه آن نشد.

چرا دختران نینجا؟ بهتر است بگوییم چرا که نه؟! این گروه از اولین اجرایشان در عصر جدید طرفداران زیادی پیدا کردند. آنان چه به‌خاطر مهارت و روحیه جنگنده‌شان و چه به دلیل تازگی حرکات‌شان در قاب تلویزیون مورد تقدیر قرار گرفتند. حضور دخترانی با این شمایل در تلویزیون سابقه نداشته است و علیخانی نیز چند روز پیش در نشست خبری برنامه این موضوع را اعلام کرد و آن را گام مهمی برای سیما، شبکه و عصر جدید دانست.

داوران چه گفتند؟ داوران مثل همیشه اجرای دختران نینجا را پسندیدند، آن‌ها و علیخانی از شرایط دشوار تمرین دختران و نداشتن باشگاهی استاندارد در محل زندگی‌شان گفتند. همچنین حسینی از مثال نقض دختران نینجا درباره انگاره‌های کلیشه‌ای منفی در مورد کار گروهی زنان گفت. ارشا اقدسی، بدلکار و بازیگر نیز از جمله کسانی بود که به عنوان مربی در باشگاه مهارت با بچه‌ها کار کرده بود و او نیز با حاضر شدن روی صحنه از کار گروه تعریف کرد.

اگر برنده شدی...؟ فریبا فرجی‌پور، سرپرست گروه دختران نینجای ایران که از استان البرز در این رقابت شرکت کرده‌اند، گفت در صورت اول شدن بخشی از این جایزه را برای آموزش دختران دیگر صرف می‌کند تا شرمنده متقاضیانی که خواستار یاد گرفتن این هنر رزمی هستند، نباشد. او بیان کرد کارشان را به شهر‌های دیگر می‌برد و شرایط آموزش را در آنجا هم فراهم خواهد کرد.

فاطمه عبادی و طعم ماسه با عسل

برنامه عصر جدید,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون

هنرمند نقاش اهل بندر ماهشهر، فارغ‌التحصیل گرافیک و زاده سال ۶۸ است. او را به‌واسطه طرح‌های زنده و سریعش با ماسه، پنجه طلایی می‌خوانند. عبادی نمونه کسانی است که چالش را به فرصت بدل کرده، او با ماسه نقاشی می‌کند. ماسه یادآور ساحل و دریاست، ولی برای خوزستانی‌ها معنای دیگری هم دارد. آنان در بیشتر ایام سال با گرد و خاک دست و پنجه نرم می‌کنند و هوایشان علاوه بر اکسیژن، افزودنی‌هایی مثل ماسه و... هم دارد.

این‌گونه است که می‌توان از هنر عبادی خوانش دیگری هم داشت و گفت کار او با توجه به ریشه‌ها و اصالتش خواه ناخواه ادامه دارد و با کشیدن نقاشی روی سن عصر جدید پایان نمی‌یابد. این هنرمند در نخستین نقاشی‌اش در برنامه همین موضوع هوای اهواز را دستمایه قرار داد و البته شعاری که روی کارش نوشت، با انتقاد داوران همراه بود.

قصه یک قلب: ماسه‌های روی شیشه راوی قصه اهدای یک قلب و امتداد یک آدم در کالبد دیگری و در نتیجه بقای یک نسل بودند. عبادی همچنین در نقاشی خود نقش مادر را پررنگ کرده بود و در نهایت با حضور همسر و فرزندش روی سن از تاثیر مادر بودن خود برای انتخاب این سوژه و اهمیت پرداختن به جایگاه مادر گفت.

چرا عبادی؟ او هر چه رفت در کارش یک قدم جلوتر گذاشت و در فینال سوژه‌ای را برگزید که احساسات بسیاری را برانگیخت. به همین دلیل می‌توان انتظار داشت هنر او در نقاشی آن هم با ابزاری غیرمعمول و همچنین توانایی‌اش در قصه‌گویی، در کنار فضای احساسی که با دعوت از شخصیت‌های حقیقی نقاشی‌اش روی سن ایجاد کرد، می‌توانند او را به جایگاه برتر برسانند.

داوران چه گفتند؟ سیدبشیر حسینی حسابی با اجرای عبادی متاثر شد و اشک ریخت. دیگر داوران هم نظر مثبتی نسبت به کار او و انتخاب سوژه‌اش داشتند و بدون هیچ‌گونه نظر نقادانه‌ای تنها به ارائه تحلیل برای روشن‌تر شدن زوایای پنهان اجرای این شرکت‌کننده بسنده کردند.

اگر برنده شدی...؟ فاطمه عبادی گفت اگر برنده ۵۰۰ میلیون تومان شود، این جایزه را صرف گسترده کردن آموزشگاهش می‌کند و در واقع با توسعه کار خود ضمن اشتغال‌زایی برای عده‌ای، پذیرای تعداد بیشتری از علاقه‌مندان به نقاشی می‌شود.

حاشیه‌ای که هم‌سنگ اجرا جذاب بود: در پایان اجرا، عبادی گفت این قصه را از روی واقعیت کشیده است. او بیان کرد از عصر جدیدی‌ها قصه مادری را شنیده که حاضر شده قلب دختر مرگ مغزی شده‌اش را به مردی اهدا کند. سپس مادر پریسا، اهداکننده قلب و رامین دریافت کننده‌ای که حدود ۱۸ سال است با قلب پریسا زندگی می‌کند روی سن آمدند.

دختر رامین هم آمد، نام او را به خاطر زنده نگهداشتن یاد پریسا، پریسا گذاشته بودند. حضور این دو خانواده، حرف‌های آنان و لحظه‌ای که مادر، پریسای کوچک را درآغوش کشید، لحظه‌های ماه عسل گونه‌ای را در فضای استودیو و برای مخاطبان ایجاد کرد. این فضا همان‌قدر که دوستداران خود را داشت، نگاه منتقدان را نیز جلب کرد.

محمد زارع، رهایی در اوج

برنامه عصر جدید,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون

متولد ۷۸ و از آن آدم‌های متفاوت است. او که در دوران راهنمایی مدرسه و تحصیلات را رها کرده، پا در راه عشق و علاقه‌اش گذاشته و در رشته ورزشی جذاب و پرخطر حرکات آکروباتیک به حرفه‌ای‌ترین سطح رسیده است.

تو می‌توانی: این جوان کم حرف و متمایز از هم سن‌وسال‌هایش در اجرای نیمه نهایی حسابی خود را نشان داد و از آنجا در دل مخاطبان بیش از پیش جا خوش کرد. اجرای او به کمک دوستش پوریا، اجرایی پرخطر بود که نیاز به جسارت فراوانی داشت، اما توانست آن را به بهترین شکل به ثمر برساند. در مرحله نهایی نیز او با دستان خالی و به مدد رفقایش سازه‌ای را طراحی و ساخته بود تا به اجرایش رنگ و لعاب تازه‌ای بدهد. زارع همچنین در حین اجرا دکلمه‌ای ضبط شده را پخش کرد که جملات انگیزشی آن فضای دلچسبی به کار داد.

چرا زارع؟ اجرای فینال این پسر کم حرف با ظاهر و فکری متفاوت، مثل همیشه پرمخاطره، دشوار و جذاب بود. او روی رنجر دوار و با فاصله‌ای زیاد از سطح زمین راه رفت و کار‌های تازه‌ای انجام داد. اجرای پرهیجان او و همچنین تحلیل مثبت داوران از شخصیتش عوامل مهمی است که می‌تواند او را به سکوی نخست برساند.

داوران چه گفتند؟ اجرای او با کار ویژه و نمادینی هم همراه بود. زارع در لحظات پایانی کار خود، وقتی روی یکی از دست‌سازه‌های خود میان زمین و هوا معلق بود، مو‌های خودش را کوتاه کرد. کاری که سیدبشیر حسینی آن را نشانی از رهایی او از تعلقات دنیوی و بریدن از خاک عنوان کرد. دیگر داوران هم او را پسری متفاوت خواندند که تنها به هدفش چشم دوخته است و دیگر تعلقات برایش حکم حاشیه را دارند.

اگر برنده شدی...؟ او در پاسخ به پرسش علیخانی در مورد برنامه‌ریزی‌اش برای بردن جایزه پاسخ جالبی داد و گفت به چیزی که ندارم فکر نمی‌کنم. این آکروباتیک‌کار شیرازی در لحظه‌های پایانی برنامه هم برخلاف سایر شرکت‌کنندگان از مردم تقاضای رای نکرد و گفت: به خاطر این‌که این مدت مثل آدم حرف نمی‌زدم عذرمی‌خواهم!

jamejamdaily.ir
  • 11
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی نصیریان بیوگرافی علی نصیریان؛ پیشکسوت صنعت بازیگری ایران

تاریخ تولد: ۱۵ بهمن ۱۳۱۳

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر، نویسنده و کارگردان

آغاز فعالیت: ۱۳۲۹ تاکنون

تحصیلات: دانش آموخته مدرسه تئاتر در رشته هنرپیشگی

ادامه
رودریگو هرناندز بیوگرافی «رودریگو هرناندز»؛ ستاره ای فراتر از یک فوتبالیست | هوش و تفکر رمز موفقیت رودری

تاریخ تولد: ۲۲ ژوئن ۱۹۹۶

محل تولد: مادرید، اسپانیا

حرفه: فوتبالیست 

پست: هافبک دفاعی

باشگاه: منچسترسیتی

قد: ۱ متر ۹۱ سانتی متر

ادامه
بیژن بنفشه خواه بیوگرافی بیژن بنفشه خواه بازیگر خوش سابقه سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱ فروردین ۱۳۵۲

محل تولد: دروازه شمیران، تهران، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۳

تحصیلات: فارغ‌التحصیل رشته نمایش از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد

ادامه
یان کوم بیوگرافی یان کوم؛ بنیانگذار برنامه واتس اپ

تاریخ تولد: ۲۴ فوریه ۱۹۷۶

محل تولد: اوکراین، کی یوف

ملیت: آمریکایی

حرفه: تاجر، برنامه نویس، کارآفرین

دلیل شهرت: راه اندازی واتساپ

ثروت: ۱۵/۱ میلیارد دلار

ادامه
جلال الدین مارشاریپوف بیوگرافی جلال الدین مارشاریپوف بازیکن قوی ازبکی

تاریخ تولد: ۱ سپتامر ۱۹۹۳

محل تولد: گرگانج، ازبکستان

حرفه: فوتبالیست

پست: وینگر

باشگاه کنونی: استقلال تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
بیوگرافی و اشعار عثمان بختیاری زندگینامه عثمان بختیاری شاعر سده پنجم و ششم

تاریخ تولد: بین سال های ۴۵۷ تا ۴۶۹ هجری قمری

ملیت: ایرانی

زمینه فعالیت: شاعر و حماسه سرا

آثار: شهریار نامه - هنرنامه یمینی

وفات: بین سال‌ های ۵۱۲ تا ۵۴۸

ادامه
ابو حتوف بن حارث انصاری زندگینامه ابوحتوف بن حارث انصاری از دشمنی با امام علی تا شهادت در کربلا

محل زندگی: کوفه

دوران زندگی: همزمان با دوران زندگی امام حسین (ع)

از یاران: امام حسین (ع)

شهادت: روز دهم محرم

ابو حتوف بن حارث انصاری در سپاه عمر سعدزندگینامه ابو حتوف بن حارث انصاری

ادامه
محمد نادری بیوگرافی محمد نادری بازیگر سینما و تلویزیون

تاریخ تولد: ۱۰ تیر ۱۳۵۷

محل تولد: اردبیل

حرفه: بازیگر، فیلمنامه نویس، صدا پیشه، مجری

تحصیلات: کارشناسی ارشد کارگردانی تئاتر از دانشگاه تربیت مدرس

آغاز فعالیت: ۱۳۸۸ تاکنون

ادامه
محمد بن راشد آل مکتوم بیوگرافی محمد بن راشد آل مكتوم حاکم موفق دبی

تاریخ تولد: ۱۵ ژوئیه ۱۹۴۵

محل تولد: دبی

ملیت: امارات متحده عربی

لقب: والاحضرت شیخ محمد

حرفه: حاکم دبی

ادامه
دیالوگ های آنشرلی

دیالوگ های آنشرلی در این مقاله از سرپوش به بررسی جذابیت های دیالوگ های آنشرلی در سینما و تئاتر می‌پردازیم. آنشرلی، با تاریخچه‌ای غنی در حوزه فرهنگ و هنر، دارای دیالوگ‌هایی است که علاوه بر ارتقاء داستان، به عنوان نمونه‌هایی برجسته از زبان هنری در این صنایع شناخته می‌شوند. اثر آنشرلی  کتاب "آنشرلی" نوشته لوسی ماد مونتگمری، داستان دختری به نام آن شرلی است که در یتیم خانه بزرگ شده و به یک خانواده ثروتمند در شهر مونک هاوس نیو برونزویک در کانادا فروخته می شود. آن شرلی دختری کنجکاو، مهربان و خلاق است که با دیالوگ های خود، شخصیتی دوست داشتنی و ماندگار در ذهن خوانندگان ایجاد کرده است. انیمیشن آنشرلی انیمیشن "آنشرلی" که در سال ۱۹۷۹ در ژاپن ساخته شده است، اقتباسی از رمان "آن در گرین گیبلز" نوشته لوسی ماد مونتگمری است. این انیمیشن، داستان دختری به نام آن شرلی را روایت می کند که در یتیم خانه بزرگ شده و به یک خانواده ثروتمند در شهر مونک هاوس نیو برونزویک در کانادا فروخته می شود. شخصیت های آنشرلی شخصیت های اصلی انیمیشن آنشرلی عبارتند از: آن شرلی: دختری کنجکاو، مهربان و خلاق که با موهای قرمز و شخصیت دوست داشتنی خود، یکی از محبوب ترین شخصیت های ادبیات کودکان است. مریلا کاترین کاتبرت: خواهر بزرگ تر ماتیو کاتبرت که با برادرش در مزرعه گرین گیبلز زندگی می کند. مریلا زنی سخت کوش و جدی است که در ابتدا از حضور آن شرلی در خانه خود خوشحال نیست. ماتیو کاتبرت: برادر کوچک تر مریلا که مردی مهربان و ساده دل است که به سرعت با آن شرلی دوست می شود. دیانا براری: دختر همسایه کاتبرت ها که با آن شرلی دوست می شود. دیانا دختری مهربان و ساده دل است که به سرعت با آن شرلی دوست می شود. دیالوگ های انیمیشن آنشرلی داستان انیمیشن آنشرلی داستان انیمیشن آنشرلی، همانند داستان رمان، از این قرار است که آن شرلی، دختری یتیم که در یتیم خانه بزرگ شده است، توسط خواهر و برادری به نام های مریلا و ماتیو کاتبرت به فرزندخواندگی پذیرفته می شود. مریلا و ماتیو، آن شرلی را برای کمک به انجام کارهای خانه و مزرعه می خواهند. آن شرلی، با موهای قرمز آتشین و شخصیت دوست داشتنی خود، به سرعت با مریلا و ماتیو و همچنین با همسایه آنها، دیانا براری، دوست می شود. آن شرلی، با ماجراجویی ها و شیطنت های خود، زندگی کاتبرت ها را زیر و رو می کند و به آنها یاد می دهد که چگونه از زندگی لذت ببرند. نکات مثبت آنشرلی انیمیشن آنشرلی، از جمله انیمیشن های ماندگار و خاطره انگیزی است که با داستان جذاب و شخصیت های دوست داشتنی خود، مخاطبان زیادی را به خود جذب کرده است. از جمله نکات مثبت این انیمیشن می توان به موارد زیر اشاره کرد: - داستان انیمیشن آنشرلی، همانند داستان رمان، داستانی جذاب و پرکشش است که مخاطبان را از ابتدا تا انتها درگیر خود می کند. - شخصیت های انیمیشن آنشرلی، از جمله آن شرلی، مریلا، ماتیو و دیانا، شخصیت هایی دوست داشتنی هستند که مخاطبان با آنها ارتباط برقرار می کنند. - انیمیشن آنشرلی، پیام های مثبتی مانند اهمیت خانواده، دوستی و امید را به مخاطبان خود منتقل می کند. دیالوگ های شخصیت آنشرلی دیالوگ های آنشرلی دیالوگ های آنشرلی، بیانگر شخصیت او هستند. او دختری کنجکاو و ماجراجو است که همیشه به دنبال یادگیری چیزهای جدید است. این ویژگی در دیالوگ های او به وضوح دیده می شود. برای مثال، در یکی از دیالوگ ها، آنشرلی از معلم خود می پرسد: "حتی اگر دنیا بد باشد، همیشه چیزهای خوب هم وجود دارد." " تصور اینکه شما یک ملکه هستید واقعا عالی است. شما بدون هیچ گونه ناراحتی از آن لذت می برید و هر زمان که بخواهید می توانید از ملکه بودن دست بردارید، کاری که در زندگی واقعی نمی توانید انجام دهید." "این یک چیز خوب در مورد این جهان است ... همیشه بهارهای بیشتری وجود دارد." "وقتی فکر می‌کنم قرار است اتفاق خوبی بیفتد، به نظر می‌رسد که بر روی بال‌های انتظار پرواز می‌کنم. و سپس اولین چیزی که متوجه می شوم با یک ضربت به زمین می افتم. اما واقعاً ماریلا، قسمت پرواز تا زمانی که ادامه دارد با شکوه است... مثل اوج گرفتن در غروب خورشید است. من فکر می‌کنم که تقریباً تاوان ضربه را می‌پردازد." "خب، نمی توان یکدفعه عادت دختر بچه بودن را کنار گذاشت." "شاید... شاید... عشق به طور طبیعی از یک دوستی زیبا آشکار شد، مانند گل رز طلایی که از غلاف سبزش می لغزد."  "این یک ایده دوست داشتنی است، دایانا؛ زندگی کردن به گونه ای که نامت را زیبا کنی، حتی اگر در آغاز زیبا نبود... آن را در افکار مردم برای چیزی آنقدر دوست داشتنی و دلپذیر قرار می دهد که هرگز به تنهایی به آن فکر نمی کنند." "شاید، به هر حال، عاشقانه مانند یک شوالیه که سوار اسب می‌شود، با شکوه و هیاهوی وارد زندگی انسان نشده باشد. شاید مثل یک دوست قدیمی از راه‌های آرام به سمت آدم خزید..." "خب، همه ما اشتباه می کنیم، عزیزم، پس فقط آن را پشت سر بگذار. ما باید از اشتباهات خود پشیمان باشیم و از آنها درس بگیریم، اما هرگز آنها را با خود به آینده منتقل نکنیم." "من معتقدم که زیباترین و شیرین ترین روزها، روزهایی نیستند که در آن اتفاقات بسیار باشکوه یا شگفت انگیز یا هیجان انگیزی رخ دهد، بلکه فقط روزهایی هستند که لذت های کوچک ساده ای را به ارمغان می آورند و به آرامی یکدیگر را دنبال می کنند، مانند مرواریدهایی که از یک رشته می لغزند." "من از دوستی بسیار سپاسگزارم. زندگی را بسیار زیبا می کند." "این بدترین دوران بزرگ شدن است و من در حال درک آن هستم. چیزهایی که در دوران کودکی خیلی می‌خواستی، وقتی به آنها دست پیدا می‌کردی، به نظرت چندان شگفت‌انگیز به نظر نمی‌رسند." "آیا خوب نیست که فکر کنیم فردا روز جدیدی است که هنوز هیچ اشتباهی در آن وجود ندارد." دیالوگ های ماندگار آنشرلی "این خیلی خوب است که در مورد غم ها بخوانید و تصور کنید که قهرمانانه از طریق آنها زندگی می کنید، اما وقتی واقعاً آنها را دارید، خیلی خوب نیست" "خیلی آسان است که شرور باشی بدون اینکه بدانی." "اما واقعاً ماریلا، نمی‌توان در چنین دنیای جالبی برای مدت طولانی غمگین ماند، می‌تواند؟" "زندگی ارزش زیستن را دارد تا زمانی که خنده در آن باشد." "تجربه من این بوده است که شما تقریباً همیشه می توانید از چیزهایی لذت ببرید، اگر تصمیم خود را محکم بگیرید که این کار را انجام دهید." "دنیای قدیمی عزیز تو بسیار دوست داشتنی هستی و من خوشحالم که در تو زنده هستم." "چرا مردم باید برای دعا زانو بزنند؟ اگر واقعاً می خواستم دعا کنم به شما می گویم که چه کار می کردم. من به تنهایی یا در جنگل های عمیق و عمیق به یک میدان بزرگ بزرگ می رفتم و به آسمان - بالا - بالا - بالا - به آن آسمان آبی دوست داشتنی نگاه می کردم که انگار پایانی برای آن وجود ندارد. آبی بودن و سپس من فقط یک دعا را احساس می کنم." "این یکی از مزایای سیزده سالگی است که شما خیلی بیشتر از زمانی که فقط دوازده ساله بودید می دانید" "تا زمانی که نمردی هرگز از غافلگیر شدن در امان نیستی" "کیک‌ ها یک عادت وحشتناک دارند که وقتی می‌ خواهید خوب باشند بد می‌ شوند" "آنه تمام عاشقانه هایت را رها نکن اندکی از آن چیز خوبی است البته نه زیاد اما کمی از آن را حفظ کن" دیالوگ های زیبای آنشرلی سخن پایانی درباره دیالوگ های آنشرلی دیالوگ های آنشرلی، بخشی از جذابیت این شخصیت دوست داشتنی هستند. این دیالوگ ها، شخصیت، امید، خوش بینی و عشق به طبیعت آنشرلی را به خوبی بیان می کنند. گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش