پنجشنبه ۰۹ فروردین ۱۴۰۳
۱۶:۴۱ - ۰۷ فروردین ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۱۴۵۸
موبایل و تبلت

اشتباهاتی که تلفن هوشمند شما را آهسته آهسته نابود می کند

تلفن هوشمند,نابودی تلفن هوشمند
حالا که تلفن هوشمند به یک وسیله گران قیمت و لوکس تبدیل شده، نگهداری از آن اندکی جدی تر به نظر می رسد.

به گزارش تسنیم، به نقل از ایرنا، تلفن های هوشمند با وجود همه پیشرفت هایی که در چند سال اخیر داشته اند هنوز هم محصولاتی شکننده و آسیب پذیر هستند که استفاده نادرست از آن ها عمر مفیدشان را کاهش می دهد. از آن جایی که استهلاک تلفن های هوشمند بعد از مدتی از شروع کارشان بالاتر هم میرود پس بهتر است که با دقت بیشتری از تلفن هوشمند خود نگهداری کنید.

به ویژه اگر محصولی پایین رده خریداری نموده اید که قیمت قابل توجهی هم نداشته، مراقبت شما از تلفن هوشمندتان اهمیت ویژه ای پیدا می کند؛ بنابراین نحوه نگهداری شما از تلفن هوشمندتان اهمیت بسیار زیادی دارد.

بسياري از کاربران تنها مدتی بعد از خرید تلفن هوشمند خود فراموش می کنند که مانند روز های ابتدایی از آن نگهداری کنند؛ بدین ترتیب اشتباهاتی انجام میدهند که آرام آرام استفاده از تلفن هوشمندشان را تحت‌تأثیر قرار می دهد و آنرا به محصولی ضعیف تر از قبل تبدیل نمی کند. در ادامه با اشتباهاتی که تلفن هوشمند شما را آرام آرام نابود می کند، آشنا می شوید. بهتر است که هنگام استفاده از تلفن هوشمند خود این اشتباهات را کنار بگذارید.

نرم افزار های بیهوده یا بد افزار را نصب نکنید

یکی از بزرگ ترين دشمنی هایی که میتوانید با تلفن هوشمند خود داشته باشید، نصب نرم افزار هایی است که نه تنها هیچ کاربردی ندارند بلکه اندکی شبیه به بد افزار هایی به نظر می رسند که در نهایت عملکرد تلفن هوشمند شما را تحت‌تأثیر قرار می دهند. اپلیکیشن هایی که آمار دانلود پایینی دارند، توسط تیم های برنامه نویسی شناخته شده ساخته نشده اند و عملکرد خوبی به نمایش نمی گذارند از جمله نرم افزار های بی فایده و بد افزار هایی هستند که باید از روی تلفن هوشمندتان پاک کنید و یا از ابتدا هم به سراغ نصب آن ها نروید. این اپلیکیشن های آلوده به مرور عملکرد تلفن هوشمند شما را ضعیف می کنند.

تلفن هوشمند را از صبح تا شب درون شارژ رها نکنید

بسیاری از کاربران عادت دارند پس از یک روز سخت و دشوار کاری تلفن هوشمند خود را به شارژر متصل کنند و به خوابی شیرین بروند. اگرچه این تصمیم آسان و بدون دردسر به نظر میرسد ، ولی واقعیت آن است که چنین کاری به معنای واقعی کلمه باتری تلفن هوشمند شما را نابود می کند. متصل بودن طولانی مدت تلفن هوشمند به شارژر باعث جریان بیش از حد الکتریسیته در تلفن هوشمند می شود و عملکرد سخت افزار آن را تحت‌تأثیر قرار می دهد. فراموش نکنید که واردکردن انرژی بیش از حد مورد نیاز به تلفن هوشمند باعث گرم شدن بیش از حد آن می شود و فشار شدیدی به قطعات وارد می کند.

مانع گرم شدن بیش از حد تلفن هوشمند شوید

اگر با تلفن هوشمند خود بازی کنید یا همزمان از چند نرم افزار استفاده کنید احتمالا متوجه می شوید که دمای آن افزایش پیدا می کند، اما این همه ماجرا نیست. گرم شدن تلفن هوشمند حین استفاده از نرم افزار های گوناگون و بازی های سنگین کاملاً طبیعی است و نیازی نیست که نگران آن باشید. نگرانی اصلی از جایی شروع می شود که تلفن هوشمند خود را در برابر گرما قرار می دهید. استفاده از تلفن هوشمند زیر مستقیم نور خورشید ، قراردادن آن در کنار محصولات گرم کننده( بخاری، اجاق گاز، مایکرویوو) و رهاکردن آن در محیط های گرم می تواند آسیب های جدی به باطری تلفن هوشمند شما وارد کرده و حتی قطعات آنرا دچار مشکلات جدی کند. دیده شده که تلفن های هوشمند زیر گرما و نور مستقیم از شدت داغ شدن برای دقایقی خاموش شده اند.

تلفن هوشمند را پرتاب نکنید؛ حتی همراه با محافظ و روی سطح نرم

یکی از عادت هایی که کاربران تلفن های هوشمندان دارند، آن است که تلفن هوشمند خود را روی سطوح نرم پرتاب می کنند. این تصمیم جانشینی برای آرام قراردادن آن روی یک سطح سخت و محکم است. اگرچه پرتاب کردن تلفن هوشمند روی تخت، مبل یا وسایل نرم مشابه تجربه جذاب و بی دردسری به نظر میرسد ، ولی آنقدر هم بدون خطر نیست. با وجود فشار در ظاهر اندکی به تلفن هوشمند وارد می شود، قطعات درونی یک تلفن هوشمند بعد از برخورد با سطح نرم شدیدا تحت‌تأثیر قرار می گیرند؛ بدین ترتیب نباید تصور کنید که پرتاب کردن تلفن هوشمند به روی سطوح نرم( و حتی همراه با محافظ) تفاوت بسیار زیادی با پرتاب کردن آن روی سطح سخت دارد.

تلفن هوشمند را در برابر محیط های خیس قرار ندهید

بارش باران، عرق صورت و انگشت های خیس از مواردی هستند که تلفن هوشمند شما را در برابر قطرات آب قرار می دهند. اما باید بدانید که خیس شدن گوشی حتی برای تلفن های هوشمندی که ضدآب هستند هم چندان مناسب نیست. نفوذ آب و رطوبت به درون تلفن هوشمند و آسیب رساندن تدریجی به قطعات آن یکی از بزرگترین مشکلاتی است که می تواند یک تلفن هوشمند تجربه کند؛ بنابراین بهتر است که پیش از استفاده از تلفن هوشمند دست های خودتان را کاملاً خشک کنید، در شرایطی که گوش ها و صورتتان خیس شده از تلفن هوشمندتان استفاده نکنید و زیر باران هم به چتر مجهز شوید.

پیش از آن که شارژ تلفن هوشمندتان به پایان برسد آن را به شارژر متصل کنید

اگر همیشه بعد از خاموش شدن تلفن هوشمندتان تصمیم می گیرید که آنرا شارژ کنید این موضوع بر طول عمر تلفن هوشمندتان تأثير منفی گذاشته و آن را دچار مشکلات بسیار جدی می کند. باید بدانید که هر تلفن هوشمندی یک دوره شارژ مشخص دارد. این دوره در واقع مدت زمانی است که تلفن هوشمندتان را کامل شارژ می کنید و سپس شارژ آن را به حداقل می رسانید؛ بنابراین بهتر است که پیش از خالی شدن کامل باتری تلفن هوشمندتان آنرا به شارژر متصل کنید چراکه اگر به صورت مرتب این کار را انجام دهید باطری تلفن هوشمندتان عمر چندانی نمی کند.

قبل از آنکه باطری کاملاً خالی شود و به صفر درصد شارژ برسد هم آنرا شارژ کنید. وقتی شارژ باتری حدود ۲۰ درصد است به فکر شارژکردن آن باشید. از طرفی بهتر است قبل از آنکه باطری گوشی کاملاً پر شود هم آنرا از شارژر جدا کنید.

تلفن هوشمند را در جیب عقبی شلوار قرار ندهید

بسیاری از افراد عادت دارند تلفن هوشمندشان را در جیب عقبی شلوارشان قرار دهند، اما چنین تصمیمی میتواند عواقب بسیار تلخی به همراه داشته باشد. فارغ از آن که احتمال ربوده شدن تلفن هوشمند شما در شرایطی که اختیار زیادی روی آن ندارید بسیار زیادتر از همیشه می شود، امکان دارد که به صورت کاملاً ناخودآگاه روی یک سطح سفت یا خشن بنشینید و تلفن هوشمندتان را دچار آسیب های بسیار جدی کنید.

از هر شارژری برای شارژکردن تلفن هوشمند استفاده نکنید

شارژر هایی که این روز ها در مکان های عمومی وجود دارند حقیقتا کاربردی و جذاب بنظر می رسند، ولی بهتر است که از آن ها استفاده نکنید، چون ایمن نیستند. مسئله فقط درباره کیفیت پایین شارژ ها و یا نوسان برق نیست؛ در هنگام شارژشدن تلفن هوشمند در فرودگاه ها در حالت انتقال داده قرار می گیرید. این داده ها که داده های شخصی شما هستند، میتواند توسط هکر ها مورد دسترسی قرار گرفته و باعث دردسر شوند.

  • 16
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی نصیریان بیوگرافی علی نصیریان؛ پیشکسوت صنعت بازیگری ایران

تاریخ تولد: ۱۵ بهمن ۱۳۱۳

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر، نویسنده و کارگردان

آغاز فعالیت: ۱۳۲۹ تاکنون

تحصیلات: دانش آموخته مدرسه تئاتر در رشته هنرپیشگی

ادامه
پاوان افسر بیوگرافی پاوان افسر بازیگر تازه کار سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ تیر ۱۳۶۳ 

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر 

آغاز فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

تحصیلات: لیسانس رشته ی مدیریت بازرگانی

ادامه
امین پیل علی بیوگرافی امین پیل علی بازیکن تازه نفس فوتبال ایران

تاریخ تولد: ۱۷ دی ۱۳۸۱

محل تولد: گیلان

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک

تیم: تیم ملی فوتبال ایران

شماره پیراهن: ۱۵

ادامه
ابوطالب بن عبدالمطلب زندگینامه ابوطالب بن عبدالمطلب پدر امام علی (ع)

تاریخ تولد: ۳۵ پیش از عام‌الفیل

محل تولد: مکه

دیگر نام ها: عبدالمطلب، عبدالمناف، عمران

دلیل شهرت: رئیس قبیله بنی هاشم، پدر امام علی (ع)، عمو و حامی حضرت محمد (ص)

درگذشت: سال دهم بعثت

آرامگاه: مکه در گورستان ابوطالب

ادامه
رودریگو هرناندز بیوگرافی «رودریگو هرناندز»؛ ستاره ای فراتر از یک فوتبالیست | هوش و تفکر رمز موفقیت رودری

تاریخ تولد: ۲۲ ژوئن ۱۹۹۶

محل تولد: مادرید، اسپانیا

حرفه: فوتبالیست 

پست: هافبک دفاعی

باشگاه: منچسترسیتی

قد: ۱ متر ۹۱ سانتی متر

ادامه
موسی التماری بیوگرافی موسی التماری بازیکن فوتبال اردنی

تاریخ تولد: ۱۰ ژوئن ۱۹۹۷

محل تولد: امان، اردن

حرفه: فوتبالیست

باشگاه کنونی: باشگاه فوتبال مون‌پلیه فرانسه

پست: مهاجم

قد: ۱ متر ۷۶ سانتی متر

ادامه
اوسمار ویرا بیوگرافی اوسمار ویرا سرمربی تیم پرسپولیس

تاریخ تولد: ۳ ژوئیه ۱۹۷۵

محل تولد: ریو گرانده دو سول ، برزیل

حرفه: سرمربی تیم فوتبال

باشگاه کنونی: پرسپولیس

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴

ادامه
اوستون ارونوف بیوگرافی اوستون ارونوف بازیکن فوتبال ازبکی در تیم های ایرانی

چکیده بیوگرافی اوستون ارونوف

نام کامل: اوستون رستم اوگلی اورونوف

تاریخ تولد: ۱۹ دسامبر ۲۰۰۰

محل تولد: نوایی، ازبکستان

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک تهاجمی

باشگاه کنونی: پرسپولیس

ادامه
اکرم عفیف بیوگرافی اکرم عفیف بازیکن برتر تیم ملی قطر

تاریخ تولد: ۱۸ نوامبر ۱۹۹۶

محل تولد: دوحه، قطر

حرفه: فوتبالیست

پست: وینگر

باشگاه کنونی: السد قطر

قد: ۱ متر ۷۶ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش