جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
۰۷:۵۹ - ۲۴ مهر ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۷۰۵۷۷۰
موبایل و تبلت

دو گوشی «پیکسل ۴ ایکس ال» و «پیکسل ۴» گوگل معرفی شدند

گوشی های هوشمند گوگل,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت
پیکسل ۴ ایکس ال و پیکسل ۴ پرچمداران جدید گوگل با طراحی جدید، ماژول دوربین بزرگ‌تر نسبت به نسل قبل و تراشه‌ی اسنپدراگون ۸۵۵ کوالکام هستند که دقایقی پیش معرفی شدند.

گوگل از مدت‌ها پیش اعلام کرده بود که در پی برگزاری رویدادی اختصاصی به‌منظور رونمایی جدیدترین دستاوردهایش در حوزه‌ی گوشی‌های هوشمند است. کنفرانس اختصاصی گوگل سرانجام برگزار شد و این شرکت گوشی‌های خانواده‌ی پیکسل ۴ را رونمایی کرد. گوشی‌های گوگل پیکسل ۴ و پیکسل ۴ ایکس‌ال (Google Pixel 4 XL) محصولات جدید و تازه‌نفسی هستند که برای رقابت با بزرگان بازار معرفی شده‌اند و از قابلیت‌های ویژه‌ای بهره می‌گیرند.

براساس اطلاعات رسمی، مدل معمولی پیکسل ۴ گوگل دارای ابعادی معادل ۱۴۷/۱ در ۶۸/۸ در ۸.۲ میلی‌متر و وزنی معادل ۱۶۲ گرم است. این درحالی است که مدل XL ابعادی معادل ۱۶۰/۴ در ۷۵/۱ در ۸/۲ میلی‌متر و وزنی معادل ۱۹۳ گرم دارد. گوشی‌های خانواده‌ی پیکسل ۴ در پنل پشتی و جلویی از شیشه‌ی محافظ گوریلا گلس ۵ استفاده می‌کنند؛ در بین این دو پنل، شاهد فریمی آلومینیومی هستیم. گوشی‌های جدید گوگل از دو سیم‌کارت (نانو سیم و سیم‌کارت الکترونیکی) پشتیبانی می‌کنند و به‌لطف بهره‌مندی از گواهی IP68 مقاومت بسیار خوبی در برابر نفوذ آب و گردوغبار دارند. در واقع پیکسل ۴ و پیکسل ۴ ایکس‌ال می‌توانند در عمق ۱/۵ متری آب تا حداکثر ۳۰ دقیقه باقی بمانند و هیچ مشکلی برایشان پیش نیاید.

در پنل جلویی پرچم‌داران جدید گوگل شاهد نمایشگری OLED هستیم که از نمایش ۱۶ میلیون رنگ پشتیبانی می‌کند و از آن با نام Smooth Display یاد می‌شود. مدل معمولی خانواده‌ی پیکسل ۴، نمایشگری ۵/۷ اینچ دارد. این گوشی دارای نسبت نمایشگر به بدنه‌ی ۷۷/۵ درصد است. نمایشگر دستگاه از نسبت تصویر ۱۸/۵:۹ در کنار چگالی ۴۴۴ پیکسل در هر اینچ بهره‌مند است و محتوای بصری را با وضوح عالی ۲٬۲۲۰ در ۱٬۰۸۰ پیکسل به‌نمایش می‌گذارد. همان‌طور که بالاتر گفتیم، نمایشگر پیکسل ۴ از طریق شیشه‌ی گوریلا گلس ۵ محافظت می‌شود. 

از طرفی پیکسل ۴ ایکس‌ال را داریم که از نمایشگری با پنل مشابه پیکسل ۴ معمولی اما با اندازه‌ای بزرگ‌تر (۶/۳ اینچ) بهره‌مند است. نمایشگر این گوشی نسبت تصویر ۱۶:۹ را با وضوح ۳٬۲۰۰ در ۱٬۸۰۰ پیکسل به‌نمایش می‌گذارد. در ضمن این نمایشگر دارای چگالی ۵۳۷ پیکسل در هر اینچ است. 

گوشی های هوشمند گوگل,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

در کنار موارد یادشده، نمایشگر گوشی‌های جدید گوگل فضای رنگی DCI-P3 را به‌صورت ۱۰۰ درصدی پوشش می‌دهند و از فناوری HDR هم پشتیبانی می‌کنند. این نمایشگرها از نوع نمایشگرهای همیشه‌روشن هستند و از رفرش‌ریت (نرخ نوسازی) ۹۰ هرتز بهره می‌گیرند تا محتوای بصری را به‌شکلی نرم و روان در برابر چشم کاربر به‌نمایش بگذارند. البته به خاطر داشته باشید که این رفرش‌ریت در مواقعی خاص به‌صورت خودکار روی ۶۰ هرتز تنظیم می‌شود تا مصرف باتری گوشی کاهش پیدا کند. تغییر رفرش‌ریت به‌گونه‌ای صورت می‌پذیرد که کاربر متوجه آن نخواهد شد.

موشن سنس امکان کنترل پیکسل ۴ را از طریق ژست‌های حرکتی فراهم می‌کند

گوگل در حاشیه‌ی بالایی گوشی‌های جدیدش حسگرهای ویژه‌ای را جای داده است که قابلیت جدیدی را با نام موشن سنس (Motion Sense) که مبتنی بر ژست‌های حرکتی است، به این گوشی اضافه می‌کنند. موشن سنس امکان کنترل گوشی‌های خانواده‌ی پیکسل ۴ را از طریق ژست‌های حرکتی و بدون نیاز به لمس صفحه‌نمایش، فراهم می‌کند. قابلیت موشن سنس پیکسل ۴ و ۴ ایکس‌ال از فناوری ویژه‌ی گوگل با نام پروژه‌ی Soli بهره می‌گیرد.

به‌لطف موشن سنس خواهید توانست بدون لمس گوشی به کنترل پخش موسیقی بپردازید یا به‌راحتی از طریق حرکت دادن دست‌تان در نزدیکی نمایشگر، تماس‌های ورودی را رد کنید. براساس ادعای گوگل، پردازش‌های مربوط به موشن سنس به‌صورت محلی در خود گوشی اتفاق می‌افتند. در ضمن کاربر هر زمان که بخواهد، می‌تواند موشن سنس را غیرفعال کند.

حسگرهای بخش بالایی نمایشگر پیکسل ۴ و ۴ ایکس‌ال، قابلیت دیگری را نیز به این گوشی می‌دهند. در واقع گوگل در پیکسل ۴، فناوری اختصاصی تشخیص چهره‌ی خودش را برای رقابت با فیس ID اپل معرفی کرده است. گوگل مدعی است که فناوری تشخیص چهره‌ی پیکسل ۴، سریع‌ترین فناوری تشخیص چهره در بین گوشی‌های هوشمند به‌شمار می‌آید.

گوشی‌های پیکسل ۴ همان‌طور که انتظارش را داشتیم از سیستم‌عامل اندروید ۱۰ بهره می‌گیرند. این گوشی‌ها برای پردازش وظایف مختلف از تراشه‌ی اسنپدراگون ۸۵۵ کوالکام استفاده می‌کنند؛ اسنپدراگون ۸۵۵ یک سیستم-روی چیپ هشت هسته‌ای به‌شمار می‌آید. در واقع این تراشه دارای هشت هسته‌ی کرایو ۴۸۵ است که یک مورد از آن‌ها با فرکانس پردازشی ۲/۸۴ گیگاهرتز، سه مورد از آن‌ها با فرکانس پردازشی ۲/۴۲ گیگاهرتز و چهار مورد دیگر از آن‌ها با فرکانس پردازشی ۱/۷۸ گیگاهرتز فعالیت می‌کنند. در ضمن اسنپدراگون ۸۵۵ از پردازنده‌ی گرافیکی آدرنو ۶۴۰ (Adreno 640) برای پردازش وظایف گیمینگ بهره می‌گیرد.

هر دو گوشی خانواده‌ی پیکسل ۴ به ۶ گیگابایت حافظه‌ی رم در کنار ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی مجهز شده‌اند؛ متأسفانه امکان ارتقاء حافظه‌ی ذخیره‌سازی این گوشی‌ها از طریق کارت میکرو SD وجود ندارد. بنابراین اگر فایل‌های زیادی برای ذخیره کردن دارید، بهتر است سراغ نسخه‌ی ۱۲۸ گیگابایتی پیکسل ۴ یا ۴ ایکس‌ال بروید.

یکی از مهم‌ترین تغییرات پیکسل ۴ و ۴ ایکس‌ال نسبت به نسل قبل، به دوربین این گوشی‌ها مربوط می‌شود. این بار در پنل پشتی شاهد ماژول بزرگ‌تری هستیم. پرچم‌داران جدید گوگل از دو دوربین مجزا بهره می‌گیرند: دوربین اصلی حسگری ۱۲/۲ مگاپیکسلی با اندازه‌ی ۱/۲.۵۵ (بخوانید یک روی ۲/۵۵) اینچ دارد و از لنزی ۲۸ میلی‌متری (عریض) بهره می‌گیرد. این دوربین دارای سایز پیکسل ۱/۴ میکرومتر و دیافراگم f/1.7 است و از فناوری فوکوس خودکار تشخیص فاز (PDAF) دوال پیکسل در کنار لرزش‌گیر تصویر اپتیکال (OIS) پشتیبانی می‌کند.

طبق ادعای گوگل، پیکسل ۴ از سریع‌ترین فناوری تشخیص چهره در بین گوشی‌های هوشمند بهره‌مند است

دوربین دوم دستگاه، حسگری ۱۶ مگاپیکسلی دارد و از لنز تله‌فوتو‌ی ۴۵ میلی‌متری بهره می‌گیرد. این دوربین دارای سایز پیکسل یک میکرومتر است و از فوکوس خودکار تشخیص فاز دوال پیکسل در کنار لرزش‌گیر تصویر اپتیکال هم پشتیبانی می‌کند.

گوشی های هوشمند گوگل,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

در ضمن این دوربین، زوم ۲ برابری را به‌همراه می‌آورد؛ طبق اطلاعات رسمی منتشرشده از سوی گوگل، این زومِ ۲ برابری، ترکیبی از زوم اپتیکال و دیجیتال به‌شمار می‌آید. پیکسل ۴ و ۴ ایکس‌ال در پنل پشتی دارای فلاش LED دوگانه هستند و دوربین این گوشی‌ها از عکاسی پانوراما در کنار HDR خودکار پشتیبانی می‌کند. همچنین امکان ضبط ویدئوی ۴K با نرخ ۳۰ فریم‌بر‌ثانیه و ویدئو‌ی ۱۰۸۰p با نرخ‌های ۳۰، ۶۰ و ۱۲۰ فریم‌بر‌ثانیه از طریق دوربین اصلی گوشی‌های خانواده‌ی پیکسل ۴ وجود دارد. 

گوشی های هوشمند گوگل,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

در پنل جلویی دستگاه‌‌های جدید گوگل شاهد دو دوربین هستیم؛ دوربین اصلی، دارای حسگری ۸ مگاپیکسلی است و از لنز ۲۲ میلی‌متری (عریض) با دیافراگم f/2.0 بهره می‌گیرد. این دوربین دارای اندازه‌ی پیکسل ۱/۲۲ میکرومتر است؛ متأسفانه دوربین سلفی پیکسل ۴ و ۴ ایکس‌ال فناوری فوکوس خودکار ندارد. دوربین سلفی دوم، یک دوربین سه‌بعدی مدت‌پرواز (۳D ToF) است. دوربین سلفی پیکسل ۴ و ۴ ایکس‌ال نیز از HDR خودکار پشتیبانی می‌کند و امکان ضبط ویدئوی ۱۰۸۰p با نرخ ۳۰ فریم‌برثانیه از طریق آن وجود دارد.

گوگل افزون بر اعمال تغییراتی سخت‌افزاری در دوربین‌ها، تغییرات نرم‌افزاری مهمی را نیز در آن‌ها اعمال کرده است. این بار در پیکسل ۴ و پیکسل ۴ ایکس‌ال شاهد بهبودیافتن ویژگی نایت سایت (عکاسی در شب) هستیم؛ ظاهرا این قابلیت در گوشی‌های جدید امکان عکاسی از آسمان شب (عکاسی نجومی) را با اکسپوژری طولانی فراهم می‌کند. همچنین قابلیت جدیدی تحت‌عنوان +Live HDR به نرم‌افزار دوربین اضافه شده است که پیش از پردازش عکس نهایی، به شما امکان می‌دهد در همان‌لحظه ببینید تصویرتان با فعال‌بودن HDR چه ظاهری پیدا می‌کند. به‌علاوه دوربین پیکسل ۴ میزبان قابلیت جدید دوال اکسپوژر (Dual Exposure) است. در کنار این‌ها، اسلایدر جدیدی به نرم‌افزار دوربین اضافه شده است که امکان تنظیم دستی سایه را فراهم می‌کند. گوگل همچنین می‌گوید که در تمامی حالات عکاسی، تعادل رنگ سفید را بهبود داده است.

گوشی های هوشمند گوگل,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

پیکسل‌های جدید گوگل افزون بر موارد یادشده، از اسپیکر استریو در کنار میکروفونی خاص با پشتیبانی از قابلیت لغو نویز (نویز کنسلینگ) بهره می‌گیرند. در ضمن این گوشی‌ها به جک ۳/۵ میلی‌متری هدفون مجهز نشده‌اند. این گوشی‌ها با نسل جدید دستیار صوتی گوگل عرضه می‌شوند که قابلیت‌های بیشتری نسبت به نسل پیش دارد و هوشمندتر از قبل شده است.

گوشی‌های خانواده‌ی پیکسل ۴ گوگل دارای اپلیکیشن جدیدی با نام Recorder هستند که می‌تواند از طریق فناوری تشخیص گفتار گوگل، به‌صورت خودکار و در زمانی بسیار سریع تشخیص دهد که کاربر در حال بیان چه جملاتی است و آن جملات را یادداشت کنند. پردازش‌های مربوط به این اپلیکیشن نیز هیچ‌گونه ارتباطی به فضای ابری ندارند و به‌طور کامل در خود دستگاه صورت می‌پذیرند.

پیکسل ۴ و ۴ ایکس‌ال در زمینه‌ی اتصالات، گوشی‌های کاملی به‌شمار می‌آیند. این گوشی‌ها از Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac در کنار بلوتوث ۵ و NFC پشتیبانی می‌کنند. همچنین محصولات جدید گوگل دارای درگاه USB Type-C 3.1 هستند. مدل معمولی به باتری ۲٬۸۰۰ میلی‌آمپرساعتی مجهز شده است و از فناوری شارژ سریع ۱۸ واتی در کنار شارژ‌ بی‌سیم با استاندارد شی (Qi) پشتیبانی می‌کند. از طرفی مدل XL باتری ۳٬۷۰۰ میلی‌آمپرساعتی با فناوری‌های مشابه دارد.

گوگل قصد دارد پرچمداران جدیدش را در رنگ‌های سفید (Clearly White)، مشکی (Just Black) و نارنجی (Oh So Orange) در تاریخ ۲۴ اکتبر ۲۰۱۹ (۲ آبان ۱۳۹۸) روانه‌ی بازار کند. مدل نارنجی‌رنگ این گوشی به‌صورت محدود عرضه خواهد شد. پیکسل ۴ معمولی هنگام عرضه دارای قیمت پایه‌ی ۷۹۹ دلار و پیکسل ۴ ایکس‌ال دارای قیمت پایه‌ی ۸۹۹ دلار خواهند بود. در ضمن مدل ۱۲۸ گیگابایتی پیکسل ۴ و پیکسل ۴ ایکس‌ال به‌ترتیب با قیمت ۸۹۹ و ۹۹۹ دلار به دست مصرف‌کنندگان خواهند رسید.

مقایسهپیکسل ۴ ایکس ال گوگلپیکسل ۴ گوگل
عرضه
معرفی۲۰۱۹، اکتبر۲۰۱۹، اکتبر
وضعیتعرضه در آینده نزدیک (۲۴ اکتبر ۲۰۱۹)عرضه در آینده نزدیک (۲۴ اکتبر ۲۰۱۹)
نمایشگر
نوعP-OLED لمسی خازنی، ۱۶ میلیون رنگP-OLED لمسی خازنی، ۱۶ میلیون رنگ
سایز۶.۳ اینچ (~۱۰۷.۱% نسبت نمایشگر به بدنه)۵.۷ اینچ، ۷۸.۴ سانتی‌متر۲ (~۷۷.۵% نسبت نمایشگر به بدنه)
رزولوشن۱۸۰۰ در ۳۲۰۰ پیکسل، نسبت تصویر ۱۶ به ۹ (~۵۳۷ پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی)۱۰۸۰ در ۲۲۲۰ پیکسل، ۱۸.۵:۹ (~۴۴۴ پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی)
محافظکورنینگ گوریلا گلس ۵کورنینگ گوریلا گلس ۵
- پوشش ۱۰۰ درصدی فضای رنگی DCI-P3 - HDR - نمایشگر همیشه روشن - نرخ‌ به‌روزرسانی ۹۰ هرتزی- پوشش ۱۰۰ درصدی فضای رنگی DCI-P3 - HDR - نمایشگر همیشه روشن - نرخ‌ به‌روزرسانی ۹۰ هرتزی
بدنه
ابعاد۱۶۰.۴ در ۷۵.۱ در ۸.۲ میلی‌متر۱۴۷.۱ در ۶۸.۸ در ۸.۲ میلی‌متر
وزن۱۹۳ گرم۱۶۲ گرم
ساختپشت و جلو از جنس شیشه (گوریلا گلس ۵)، فریم آلومینیومیپشت و جلو از جنس شیشه (گوریلا گلس ۵)، فریم آلومینیومی
گواهی IP68 برای مقاوت در برابر نفوذ آب و گرد و غبار (تا ۱.۵ متر برای ۳۰ دقیقه)گواهی IP68 برای مقاوت در برابر نفوذ آب و گرد و غبار (تا ۱.۵ متر برای ۳۰ دقیقه)
سیم‌کارتنانو-سیم و eSIMنانو-سیم و eSIM
پلتفرم
سیستم‌عاملاندروید ۱۰اندروید ۱۰
تراشهQualcomm SDM855 Snapdragon 855Qualcomm SDM855 Snapdragon 855
پردازنده مرکزی۸ هسته‌ای (یک هسته‌ ۲.۸۴ گیگاهرتز Kryo 485 و سه هسته ۲.۴۲ گیگاهرتز Kryo 485 و چهار هسته ۱.۷۸ گیگاهرتز Kryo 485)۸ هسته‌ای (یک هسته‌ ۲.۸۴ گیگاهرتز Kryo 485 و سه هسته ۲.۴۲ گیگاهرتز Kryo 485 و چهار هسته ۱.۷۸ گیگاهرتز Kryo 485)
پردازنده گرافیکیAdreno 640Adreno 640
حافظه
درگاه حافظهخیرخیر
حافظه داخلی۶۴ گیگابایت، ۶ گیگابایت رم، ۱۲۸ گیگابایت، ۶ گیگابایت رم۶۴ گیگابایت، ۶ گیگابایت رم، ۱۲۸ گیگابایت، ۶ گیگابایت رم
دوربین
اصلی۱۲.۲ مگاپیکسل (۱.۴ میکرومتر سایز پیسکل، ۱/۲.۵۵ اینچ سایز سنسور، لنز ۲۸ میلی‌متری عریض، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر، f/1.7) 16 مگاپیکسل (۱.۰ میکرومتر سایز پیسکل، لنز ۴۵ میلی‌متری تله‌فوتو، بزرگنمایی اپتیکال دو برابری، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر، f/2.4)۱۲.۲ مگاپیکسل (۱.۴ میکرومتر سایز پیسکل، ۱/۲.۵۵ اینچ سایز سنسور، لنز ۲۸ میلی‌متری عریض، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر، f/1.7) 16 مگاپیکسل (۱.۰ میکرومتر سایز پیسکل، لنز ۴۵ میلی‌متری تله‌فوتو، بزرگنمایی اپتیکال دو برابری، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر، f/2.4)
قابلیت‌هافلاش دوگانه‌ی LED، HDR خودکار، پانورامافلاش دوگانه‌ی LED، HDR خودکار ، پانوراما
ویدیو۲۱۶۰p@30fps، 1080p@30/60/120fps، 1080p@30fps۲۱۶۰p@30fps، 1080p@30/60/120fps، 1080p@30fps
سلفی۸ مگاپیکسل (۱.۲۲ میکرومتر سایز پیکسل، لنز ۲۲ میلی‌متری عریض، فاقد فوکوس خودکار، f/2.0) حسگر ToF۸ مگاپیکسل (۱.۲۲ میکرومتر سایز پیکسل، لنز ۲۲ میلی‌متری عریض، فاقد فوکوس خودکار، f/2.0) حسگر ToF
صدا
جک ۳.۵ میلی‌متریخیرخیر
لغو کننده‌ی نویز صدا از طریق میکروفون اختصاصیلغو کننده‌ی نویز صدا از طریق میکروفون اختصاصی
باتری
باتریباتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۳۷۰۰ میلی آمپر ساعتباتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۲۸۰۰ میلی آمپر ساعت
شارژر- شارژ سریع باتری ۱۸ واتی - USB Power Delivery 2.0 - QI شارژ بی‌سیم QI- شارژ سریع باتری ۱۸ واتی - USB Power Delivery 2.0 - QI شارژ بی‌سیم QI
قابلیت‌ها
حسگرهاتشخیص چهره سه‌بعدی، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب‌نما، فشارسنجتشخیص چهره سه‌بعدی، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب‌نما، فشارسنج
شبکه
فناوریGSM ‎/ CDMA ‎/ HSPA ‎/ EVDO ‎/ LTEGSM ‎/ CDMA ‎/ HSPA ‎/ EVDO ‎/ LTE
اتصالات
شبکه بی‌سیمWi-Fi 802.‎11 a/b/g/n/ac، دو بانده، Wi-Fi Direct، DLNA، هات‌اسپاتWi-Fi 802.‎11 a/b/g/n/ac، دو بانده، Wi-Fi Direct، DLNA، هات‌اسپات
بلوتوث۵.۰، A2DP، LE، aptX HD۵.۰، A2DP، LE، aptX HD
GPSبله، با A-GPS، GLONASS، BDS، GALILEOبله، با A-GPS، GLONASS، BDS، GALILEO
NFCبلهبله
رادیوخیرخیر
USB۳.۱، Type-C 1.‎0 کانکتور ریورسبل۳.۱، Type-C 1.‎0 کانکتور ریورسبل
متفرقه
رنگ‌هاسفید، مشکی، نارنجیسفید، مشکی، نارنجی
محدوده قیمتحدود ۹۰۰ یوروحدود ۷۵۰ یورو

  • 11
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی نصیریان بیوگرافی علی نصیریان؛ پیشکسوت صنعت بازیگری ایران

تاریخ تولد: ۱۵ بهمن ۱۳۱۳

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر، نویسنده و کارگردان

آغاز فعالیت: ۱۳۲۹ تاکنون

تحصیلات: دانش آموخته مدرسه تئاتر در رشته هنرپیشگی

ادامه
پاوان افسر بیوگرافی پاوان افسر بازیگر تازه کار سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ تیر ۱۳۶۳ 

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر 

آغاز فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

تحصیلات: لیسانس رشته ی مدیریت بازرگانی

ادامه
امین پیل علی بیوگرافی امین پیل علی بازیکن تازه نفس فوتبال ایران

تاریخ تولد: ۱۷ دی ۱۳۸۱

محل تولد: گیلان

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک

تیم: تیم ملی فوتبال ایران

شماره پیراهن: ۱۵

ادامه
ابوطالب بن عبدالمطلب زندگینامه ابوطالب بن عبدالمطلب پدر امام علی (ع)

تاریخ تولد: ۳۵ پیش از عام‌الفیل

محل تولد: مکه

دیگر نام ها: عبدالمطلب، عبدالمناف، عمران

دلیل شهرت: رئیس قبیله بنی هاشم، پدر امام علی (ع)، عمو و حامی حضرت محمد (ص)

درگذشت: سال دهم بعثت

آرامگاه: مکه در گورستان ابوطالب

ادامه
رودریگو هرناندز بیوگرافی «رودریگو هرناندز»؛ ستاره ای فراتر از یک فوتبالیست | هوش و تفکر رمز موفقیت رودری

تاریخ تولد: ۲۲ ژوئن ۱۹۹۶

محل تولد: مادرید، اسپانیا

حرفه: فوتبالیست 

پست: هافبک دفاعی

باشگاه: منچسترسیتی

قد: ۱ متر ۹۱ سانتی متر

ادامه
موسی التماری بیوگرافی موسی التماری بازیکن فوتبال اردنی

تاریخ تولد: ۱۰ ژوئن ۱۹۹۷

محل تولد: امان، اردن

حرفه: فوتبالیست

باشگاه کنونی: باشگاه فوتبال مون‌پلیه فرانسه

پست: مهاجم

قد: ۱ متر ۷۶ سانتی متر

ادامه
اوسمار ویرا بیوگرافی اوسمار ویرا سرمربی تیم پرسپولیس

تاریخ تولد: ۳ ژوئیه ۱۹۷۵

محل تولد: ریو گرانده دو سول ، برزیل

حرفه: سرمربی تیم فوتبال

باشگاه کنونی: پرسپولیس

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴

ادامه
اوستون ارونوف بیوگرافی اوستون ارونوف بازیکن فوتبال ازبکی در تیم های ایرانی

چکیده بیوگرافی اوستون ارونوف

نام کامل: اوستون رستم اوگلی اورونوف

تاریخ تولد: ۱۹ دسامبر ۲۰۰۰

محل تولد: نوایی، ازبکستان

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک تهاجمی

باشگاه کنونی: پرسپولیس

ادامه
اکرم عفیف بیوگرافی اکرم عفیف بازیکن برتر تیم ملی قطر

تاریخ تولد: ۱۸ نوامبر ۱۹۹۶

محل تولد: دوحه، قطر

حرفه: فوتبالیست

پست: وینگر

باشگاه کنونی: السد قطر

قد: ۱ متر ۷۶ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش