پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۵:۵۰ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۲۰۱۴۶۴
موبایل و تبلت

۵ گوشی هوشمند پرچم‌داری که می‌توانستند نام‌های بهتری داشته باشند!

گوشی‌های هوشمند,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

همیشه انتخاب نام مناسب برای یک محصول سخت است، اما اگر محصولات مشابه بسیار دیگری هم برای رقابت موجود باشند، کار نام‌گذاری حتی سخت‌تر هم می‌شود. در روزگار فعلی که تعداد گوشی‌های هوشمند عرضه شده به بازار با شیب تندی در حال افزایش است، نامی که برای یک گوشی انتخاب می‌شود باید علاوه بر جلب توجه کاربران، اطلاعات مناسبی از محصول، مانند نسل آن را نیز در اختیار آن‌ها بگذارد.

ظاهرا با افزایش تولید گوشی‌های هوشمند انتخاب نام مناسب برای کمپانی‌های سازنده به فرایندی سخت و حتی در برخی موارد گیج‌کننده تبدیل شده است. متاسفانه این شرکت‌ها خیلی خود را به زحمت نمی‌اندازند و در نتیجه آن با نام‌هایی مواجه می‌شویم که گاهی تلفظ کردن آن‌ها آنقدر دشوار می‌شود که از گفتن نام کامل آن‌ها صرف نظر می‌کنیم. در ادامه با ۵ گوشی هوشمند معروفی آشنا می‌شویم که می‌توانستند نام‌های بهتر و مناسب‌تری داشته باشند:

LG G8X ThinQ Dual Screen/‎ ال‌جی جی‌ ۸ ایکس ثینکیو دوال اسکرین

گوشی‌های هوشمند,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

احتمالا با خواندن مقدمه این مطلب شما هم به اولین گوشی هوشمندی که فکر کردید، پرچم‌دار ال‌جی بوده است. استفاده از فرمول «ThinQ + عدد + حروف» به تنهایی آنقدر طولانی است که شاید بعضی کاربران را با دشواری در تلفظ مواجه کند؛ حال اضافه کردن صفات برتر گوشی‌ را هم که به فرمول نام‌گذاری آن اضافه کنید، مشکل دو چندان می‌شود و در نهایت بسیاری از کاربران از تلفط نام کامل محصول منصرف می‌شوند. اما اوضاع هنگامی بدتر می‌شود که سازنده این گوشی را با بیش از یک نسخه روانه بازار کند!

با توجه به این موارد، فعلا ال‌جی در صدر لیست بدترین نام‌گذاری‌های ما قرار گرفته است. اگر کمپانی کره‌ای قصد داشت گوشی خود را نسبت به سایر محصولات متمایز کند و یا اصرار داشت که صفت Dual Screen را حتما در نام پرچم‌دارش ذکر کند، بهتر بود این نام را به G8XDS تغییر می‌داد تا حداقل اندکی حس کنجکاوی کاربران را درباره حروف D و S برانگیزد. به‌ هر روی، امیدواریم در زمان معرفی پرچم‌داران سال جاری این شرکت با نام‌های کوتاه‌تر و جذاب‌تری روبرو شویم.

Sony Xperia 1 II/‎ سونی اکسپریا وان مارک ۲

گوشی‌های هوشمند,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

سال گذشته سونی بعد از مدتی سردرگمی در نام‌گذاری گوشی‌هایش، تصمیم گرفت سیاست نام‌گذاری خود را با عرضه اکسپریا ۱ به‌روز کند. نامی کوتاه، ساده و جذاب که در باطن تولدی دوباره را نیز تداعی می‌کرد. در همان زمان اکسپریا ۱۰ و اکسپریا ۵ نیز معرفی شدند که ما را به عرضه محصولات کمپانی ژاپنی با نام‌های ساده و کوتاه امیدوارتر کرد.

اما این خوشحالی چندان دوام نیاورد و سونی به‌جای عرضه محصول جدید با نام اکسپریا ۲، از محصولی با نام Xperia 1 II رونمایی کرد که باید آن را اکسپریا وان مارک تو (۲) بخوانیم. قطعا بهتر بود سونی همان روند نام‌گذاری سال گذشته را ادامه دهد تا از شکستی دیگر در بازار جلوگیری کند. علاوه بر این که کنار هم قرار دادن دو عدد با دو نوع عدد نویسی متفاوت استراتژی جالبی نیست، ممکن است بسیاری از کاربران که برای اولین بار نام این محصول را می‌خوانند نیز نتوانند شیوه صحیح خواندن آن را ندانند.

Motorola Moto G8 Power Plus Play/‎ موتورولا موتو جی ۸ پاور پلاس پلی

گوشی‌های هوشمند,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

بله، همه این کلمات در واقع نام یک محصول هستند، اما ترکیبی از نام مدل‌های مختلف G8 موتورولا. متاسفانه خانواده موتو جی هر سال عحیب و غریب‌تر می‌شوند. اخیرا موتورولا محصولات جدید خود را با نام خانواده Moto G را در آمریکا عرضه کرده است که در مناطق دیگر با سری G8 شناخته می‌شوند. اما دلیل این تفاوت چیست؟

تنها دلیلی که موتورولا برای این سیاست نام‌گذاری اعلام کرده این است که برای مناطق مختلف از نام‌های مختلفی استفاده می‌کنند. اما ظاهرا هنوز یک مشکل باقی است، در حالی‌که مدل‌های پلاس و استایلوس (که در سال ۲۰۲۰ به این خانواده اضافه شدند) نام‌‌های مناسبی به‌نظر می‌رسند؛ نمی‌توان این توصیف را برای مدل‌های پلی و پاور نیز به کار برد. استفاده از کلمه «پلی» این ذهنیت را ایجاد می‌کند که با یک گوشی گیمینگ روبرو هستیم و کلمه «پاور» هم تداعی کننده قدرت و عملکرد سطح بالا است که البته هیچ‌کدام واقعی نیستند. نسخه پلی ارزان‌ترین مدل است و پاور تنها به یک باتری بزرگ مجهز شده است.

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G/‎ سامسونگ گلکسی اس ۲۰ اولترا ۵G

گوشی‌های هوشمند,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

تقریبا کسی نیست که حداقل یک‌بار نام برند گلکسی سامسونگ را نشنیده باشد، برندی با ده‌ها مدل مختلف که چندین سال است سامسونگ را در جایگاه نخستین تولید کننده بزرگ دنیای گوشی‌های هوشمند قرار داده. پرچم‌داران سری اس این خانواده نیز همیشه از مهم‌ترین محصولات سال بوده‌اند. مانند هر گوشی پرچم‌دار دیگری، نماینده امسال سامسونگ نیز علاوه بر نام و نشان برند و خانواده‌اش، یک عدد را نیز در نام خود جای داده است. اما نقش پسوندهای اولترا و ۵G در این بین چیست؟

اولترا آمده تا بگوید این پرچم‌دار در بالاترین سطح قرار دارد و ۵G هم از پشتیبانی این محصول از نسل پنجم خبر می‌دهد. قرار گرفتن این گوشی در خانواده پرچم‌داران سری اس و همچنین لقب اولترا برای نشان دادن قدرت این گوشی کافی است و نیازی نبود که حتما عنوان ۵G را ذکر شود. البته خوشحالیم که سامسونگ از سیاست هم‌وطنش ال‌جی پیروی نکرد و با ذکر ویژگی Space Zoom در پایان نام گلکسی اس ۲۰ اولترا ۵G سعی نکرد ویژگی بارز آن را به رخ بکشد.

اما اوضاع برای میان‌رده‌های این شرکت که همان سری گلکسی A هستند بسیار بهتر است. هرچه عددی که همراه حرف A قرار می‌گیرد بیشتر باشد، گوشی قدرتمندتر و البته گران‌تر است، البته به‌تازگی برخی مدل‌های به پسوند S نیز مزین شده‌اند که امیدواریم تا همین‌جا کافی باشد و کار به القاب «پلاس» و «اولترا» و امثال آن‌ها نکشد.

Apple iPhone 11 pro Max/‎ اپل آیفون ۱۱ پرو مکس

گوشی‌های هوشمند,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

ظاهرا اپل هم با آن همه وسواس و دقتی که در تمامی مراحل طراحی، تولید و عرضه محصولاتش به خرج می‌دهد، باید فکری به‌حال نام‌گذاری محصولاتش بکند. پس از استفاده از سبک عدد نویسی متفاوتی که با معرفی آیفون X (آیفون ۱۰) وارد خانواده آیفون شد و در ادامه به مدل‌های XS و XS Max رسید، کوپریتینویی‌ها دوباره به سبک سابق برگشتند و از خانواده آیفون ۱۱ رونمایی کردند که اقدام بسیار مناسبی بود. بسیاری از کاربران هنوز هم به‌جای گفتن آیفون ۱۰ یا آیفون ۱۰S از لفظ آیفون ایکس و آیفون ایکس اس استفاده می‌کنند و تلاش‌های اپل برای اصلاح آن هم بی‌فایده بوده است.

اما تلفظ نام مدل‌های قدرتمندتر آیفون ۱۱ هنوز هم باعث زحمت است. در گذشته مدل‌های قدرتمندتر آیفون تنها با اضافه شدن حرف «S» در کنار عدد آن مدل شناخته می‌شدند، مدتی بعد عنوان «پلاس» هم به آیفون‌ها و سری S آن‌ها اضافه شد و اکنون عناوین «پرو» و «مکس» نیز وارد این خانواده شده‌اند. وجود عنوان پرو به این معنی است که شما باید برای برخی ویژگی‌های بیشتر مبلغ بیشتری هزینه کنید و لقب مکس نیز به معنی ابعاد بزرگتر نمایشگر دستگاه است. خوشبختانه اپل استفاده از عنوان پلاس را کنار گذاشت، در غیر این‌صورت اکنون باید مدل‌های آیفون پرو پلاس را هم در خانواده یکی از پرطرفدارترین محصولات سال داشتیم.

تمامی این تفاسیر ما را با این پرسش مواجه می‌کند که نام مدل‌های نسل بعدی آیفون چه‌ خواهد بود؟ آیا باید برای شنیدن اسامی آیفون ۱۱S و ۱۱S Pro و ۱۱S Pro Max آماده شویم یا اپل با جایگزین کردن نام آیفون ۱۲ کار را ساده‌تر خواهد کرد؟

digikala.com
  • 11
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش