شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۷:۳۸ - ۲۳ آذر ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۹۰۱۴۶۱
آموزش و پرورش

آموزش و پرورش: امتحانات نهایی دی ماه «حضوری» برگزار می شود

امتحانات سال 99,امتحانات دی 99
امتحانات نهایی دی دانش آموزان پایه دوازدهم دوره دوم متوسط روزانه، بزرگسالان، آموزش از راه دور و داوطلبان آزاد شاخه نظری پیش دانشگاهی، رشته هنر، شاخه فنی حرفه ای نیم سالی- واحدی( بزرگسالان آموزش از راه دور- داوطلبان آزاد) دی ماه سال تحصیلی ۴۰۰- ۱۳۹۹ از روز پانزدهم دی ماه به صورت «حضوری» آغاز و هشتم بهمن ماه به پایان می رسد.

خسرو ساکی، رییس مرکز سنجش و پایش کیفیت وزارت آموزش و پرورش در گفت وگو با ایسنا، در پاسخ به این که با توجه به اعلام نظر وزارت بهداشت و ابلاغ بخشنامه امتحانات، همه امتحانات نهایی دانش آموزان به صورت حضوری برگزار خواهد شد؟ اظهار‌کرد: بله، امتحانات نهایی دی ماه مطابق بخشنامه، برای دانش آموزان مشمول، به صورت حضوری برگزار می شود.

او ادامه داد: بخشنامه صریح و روشن است و در نامه وزارت بهداشت هم آمده است که با برگزاری غیرحضوری امتحانات موافق است، ولی در صورت عدم امکان برگزاری امتحانات غیر حضوری، امتحانات حضوری با رعایت کامل جداسازی، استفاده از ماسک و عدم حضور دانش آموزان مبتلا به کووید- ۱۹ برگزار شود.

رییس مرکز سنجش و پایش کیفیت وزارت آموزش و پرورش درباره چگونگی برگزاری امتحانات داخلی نیز گفت که بزودی بخشنامه ای در این زمینه صادر و جزئیات آن اعلام خواهد شد.

امروز، بیست و سوم آذرماه مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش برنامه امتحانات نهایی پایه دوازدهم دوره دوم متوسط روزانه، بزرگسالان، آموزش از راه دور و داوطلبان آزاد شاخه نظری پیش دانشگاهی، رشته هنر، شاخه فنی حرفه ای نیم سالی- واحدی (بزرگسالان آموزش از راه دور- داوطلبان آزاد) دی ماه سال تحصیلی ۴۰۰- ۱۳۹۹ را اعلام کرد.

در متن بخشنامه ارسالی به مدیران کل آموزش و پرورش استان ها آمده است که در راستای اجرای فعالیت کد ۴- ۸، با عنوان« برنامه ریزی- طراحی سؤالات و برگزاری امتحانات نهایی و غیر نهایی در سال ۹۹»، برنامه ابلاغی سال ۱۳۹۹ موضوع بخشنامه سوم اردیبهشت ۱۳۹۹ و بر اساس مجوز مرکز مدیریت بیماری های واگیر (نامه ششم آذرماه ۱۳۹۹ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) به پیوست برنامه امتحانات نهایی پایه های مذکور در دی ۱۳۹۹، به حضور ارسال می شود.

برخی نکات قابل توجه در برگزاری آزمون به این شرح است:

- برگزاری امتحانات با رعایت کامل شیوه نامه های بهداشتی انجام شود.

- بر اساس شیوه نامه وظایف عوامل اجرایی امتحانات؛ ستاد امتحانات استان/ شهرستان نواحی و مناطق تشکیل و نسبت به تعیین حوزه های اجرا، تصحیح و عوامل اجرایی اقدام و مراتب در سامانه فاینال درج شوند.

امتحانات سال 99,امتحانات دی 99

- واحدهای آموزشی در اسرع وقت، برنامه های امتحانی را بدون دخل و تصرف در محل مناسب نصب کرده و علاوه بر آن ، تاریخ و زمان برگزاری امتحانات هر رشته را به اطلاع تمامی دانش آموزان و داوطلبان آزاد برسانند.

- ارزشیابی دروس داخلی و امتحانات نهایی دانش آموزان پایه دوازدهم مدارس روزانه که در شهریورماه موفق به کسب نمره قبولی در برخی از دروس نشده اند به شیوه حضوری برگزار خواهد شد.

- دانش آموزان دوره پیش دانشگاهی سال های قبل؛ (بند ۲ مصوبه هجدهمین جلسه کمیسیون معین شورای عالی- ۱۳۹۷/ ۱۱/ ۱۷)، می توانند پس از تطبیق دروس، در امتحانات نهایی دروس معادل پایه دوازدهم شرکت کنند. بدیهی است اطلاعات دروس داخلی دوره پیش دانشگاهی که در پایه دوازدهم به صورت نهایی برگزار می شود، از طریق سامانه مربوط به فاینال ارسال خواهد شد.

- با عنایت به نامه ۱۱ آبان ۱۳۹۹ دفتر برنامه ریزی درسی و تولید بسته های تربیت و یادگیری سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی و تغییر کتب درسی" تاریخ ۳ ایران و جهان معاصر" کد ۱۱۲۲۱۹ و "فلسفه ۲" کد ۱۱۲۲۲۶ پایه دوازدهم، سؤالات امتحانات نهایی دی ماه ۱۳۹۹ برای دانش آموزان روزانه از کتاب چاپ ۱۳۹۸ با بارم بندی همان سال و برای بزرگسالان و داوطلبان آزاد از کتاب چاپ ۱۳۹۹ طراحی خواهد شد.

استعلام برگزاری امتحانات از وزارت بهداشت

مهرزاد حمیدی، معاون وزیر آموزش و پرورش و دبیر کمیته آموزش و پرورش ستاد ملی مقابله با کرونا (corona) ، در نامه ای خطاب به ساکی، رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی نوشته است:

امتحانات سال 99,امتحانات دی 99

در پاسخ به نامه چهارم آذر ماه ۱۳۹۹ در خصوص مجوز برگزاری امتحانات نهایی دی ماه دانش آموزان پایه دوازدهم؛ به پیوست جوابیه رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، درمان آموزش پزشکی مبنی بر برگزاری غیر حضوری و یا در صورت عدم امکان، برگزاری امتحانات به صورت حضوری با رعایت پروتکل های بهداشتی مربوط به برگزاری امتحانات و آزمون های تراکمی دانش آموزان در شرایط فاصله گذاری اجتماعی ، رعایت کامل جداسازی، استفاده از ماسک و عدم حضور دانش آموزان مبتلا به کووید ۱۹ ایفاد می شود.

در پاسخ به این نامه، دکتر محمدمهدی گویا، رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت تاکید کرده است :عطف به نامه مورخ ۲۶ آبان ۱۳۹۹ در خصوص مجوز برگزاری امتحانات نهایی دوره پیش دانشگاهی، بزرگسالان، آموزش راه دور و داوطلبان آزاد در نوبت امتحانی دی ماه ۱۳۹۶ با توجه به شرایط کنونی بیماری، این مرکز موافق برگزاری امتحانات به صورت غیر حضوری است. در صورت عدم امکان برگزاری امتحانات غیر حضوری، امتحانات حضوری با رعایت کامل جداسازی، استفاده از ماسک و عدم حضور دانش آموزان مبتلا به کووید- ۱۹ برگزار شود.

  • 9
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش