جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۲:۵۱ - ۲۵ آذر ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۹۰۱۵۸۶
آموزش و پرورش

جانباختن بیش از ۲۰ معلم با کرونا در تهران/ برگزاری حضوری آزمون دروس فارسی و ریاضی پایه‌های اول و دوم ابتدایی

کرونا در بین معلمان,امتحان حضوری دانش اموزان
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه معلمین سختکوش و پرتلاش ما ۱۰ ماه است که با قدرت و جدیت در عرصه تعلیم و تربیت در حال فعالیت هستند گفت: متاسفانه تا کنون بیش از ۲۰ نفر از همکاران آموزشی ما به علت بیماری کرونا از دنیا رفته اند که باید از آنها هم یاد کنیم.

به گزارش ایسنا، عبدالرضا فولادوند در آیین تجلیل از برگزیدگان جشنواره جابربن حیان و فرصت های متنوع یادگیری که از شبکه شاد پخش شد، افزود: این معلم ها گمنامانی هستند که در عرصه تعلیم و تربیت بدون هیایو کار خودشان را انجام و جان عزیزشان را از دست داده اند. همکاران ما در این چندماه بیشترین تلاش را داشته اند که باید از آنها قدردانی کنیم. هفته آینده از فعالان عرصه آموزش مجازی تجلیل خواهیم کرد و این کار را ادامه می دهیم.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به برگزاری آیین تجلیل از برگزیدگان جشنواره جابر بن حیان که متفاوت از سال های گذشته است اظهار کرد: اهداف طرح جابر درراستای تقویت کنجکاوی دانش آموزان نسبت به شناخت پدیده ها و تقویت مهارت های گوناگون است که در ردیف سیاست های عمده دولت تدبیر و امید قرار دارد. فاصله گرفتن از محفوظات محوری و حرکت به سمت مهارت محوری در این دوره بسیار مورد تاکید است.

فولادوند ادامه داد: آنچه اکنون بر زندگی کودکان ما و سرمایه های آینده موثر و تعیین کننده است، "مهارت" است که دانش آموزان باید برای زندگی آینده با آن انس بگیرند. آیا ما کاربرد ابزار، جمع آوری اطلاعات، فرضیه سازی، پیش بینی، آزمایش، مهارت های زندگی، مهارت های زبانی، سخن گفتن، خواندن و پرسشگری  را به بچه ها یاد داده ایم؟  معلم ها معمولا می گویند « بچه ها فردا می پرسم» درحالی که باید بگویند: «بچه ها شما فردا بپرسید».

وی اضافه کرد: لازم است گاهی امتحانات را معکوس برگزار کنیم و بگوییم شما دانش آموزان از این کتاب ۲۰ سوال مطرح کنید به جای اینکه به سوالات ما پاسخ دهید. آنچه جامعه را متحول می کند و فرهنگ ساز می شود و به تشکیل تمدن منتهی می شود مناظرات و گفت وگوهای علمی است.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به ضرورت شناسایی استعدادها و توانمندی های فردی دانش آموزان عنوان کرد: در جشنواره جابربن حیان دانش آموزان به صورت گروهی طرح هایی را انجام داده اند که از حیث تقویت تعامل با همسالان ارزشمند و پراهمیت است. باید مهارت باهم کارکردن را به دانش آموزان بیاموزیم. مشارکت دادن اولیاء در طرح های دانش آموزی نیز از جمله اهداف جشنواره جابربن حیان است.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران  با بیان اینکه درصد شرکت دخترها در جشنواره جابر بیشتر بوده است گفت:  ۶۴ درصد شرکت کنندگان دختر  و ۳۶ درصد شرکت کنندگان پسر بوده اند. ۱۵۰ معلم راهنما داشتیم که ۲۰۶ هزار دانش آموز شرکت کننده را راهبری کردند که امروز از برگزیدگان آنها تقدیر می شود.

شرایط ویژه امتحان دانش‌آموزان اول و دوم دبستان

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش گفت: آزمون عملکردی دروس فارسی و ریاضی پایه اول و دوم ابتدایی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به صورت حضوری برگزار می‌شود.

کرونا در بین معلمان,امتحان حضوری دانش اموزان

به گزارش فارس، رضوان حکیم‌زاده معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش در گفت‌وگو با  فارس، درباره نحوه برگزاری امتحانات دوره ابتدایی، اظهار کرد: بر اساس بخشنامه‌ای که توسط مرکز سنجش آموزش و پرورش در استان‌ها ارسال شده است، امتحانات دوره‌های تحصیلی مختلف برگزار می‌شود. 

وی افزود: بر اساس این بخشنامه‌، ارزشیابی پیشرفت تحصیلی و تربیتی نوبت اول ابتدایی طبق مواد یک، دو، سه، چهار و ۹ آیین‌نامه مربوطه و شیوه‌نامه بازگشایی مدارس در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ انجام خواهد شد که این آیین‌نامه مصوب جلسه ۷۹۳ شورای عالی آموزش‌وپرورش است. 

* آزمون دروس فارسی و ریاضی پایه‌های اول و دوم ابتدایی به صورت حضوری برگزار می‌شود

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: از دانش‌آموزان پایه‌های اول و دوم ابتدایی در دروس فارسی و ریاضی آزمون عملکردی به صورت حضوری در مدرسه با گروه‌بندی دانش‌آموزان و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی به عمل می‌آید. 

حکیم‌زاده عنوان کرد: مکاتبه‌ای با وزارت بهداشت داشتیم و اعلام کردیم برای اطمینان از یادگیری مناسب دانش‌آموزان پایه اول و دوم که در آغاز مسیر تحصیل‌شان هستند، حتماً به صورت عملکردی، ارزیابی از میزان یادگیری خصوصاً یادگیری حروف الفبا انجام شود.

وی گفت: با توجه به شرایطی که در حال حاضر درگیرش هستیم، براساس تمهیداتی که اندیشیده شده با همکاری معاونت تربیت‌بدنی و سلامت آموزش و پرورش سعی می‌کنیم در پایه‌های اول و دوم با اجرای پروتکل‌های سختگیرانه، دانش‌آموزان در گروه‌های کوچک حضور داشته باشند اما در این دو درس به صورت حضوری ارزیابی عملکردی دانش‌آموزان را خواهیم داشت. 

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: همکاری خانواده‌ها در این مسیر کمک خواهد کرد تا دانش‌آموزان در فضایی بسیار آرام حضور یابند و به نحو احسن امتحان خود را برگزار کنند. 

  • 15
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش