پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳
۱۴:۰۹ - ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۲۰۲۵۴۸
اخبار کنکور و آزمون ها

حذف ۲۰ درصدی محتوای کنکور سراسری ۹۹/ امتحانات دانش‌آموزان پایه‌های نهم و دوازدهم به صورت حضوری برگزار می‌شود

آزمون سراسری,نهاد های آموزشی,اخبار آزمون ها و کنکور,خبرهای آزمون ها و کنکور
زرین آمیزی، سخنگوی سازمان سنجش و آموزش کشور گفت: با توجه به عدم برگزاری کلاس‌ها در چند وقت اخیر، وزارت آموزش و پرورش فهرستی از حذفیات را در اختیار سازمان سنجش قرار داد و ما آن‌ها را به داوطلبان اعلام کردیم.

سخنگوی سازمان سنجش و آموزش کشور به بیان توضیحاتی درباره سرانجام متجانس سازی حذفیات کنکور ۹۹ بین داوطلبان نظام قدیم و نظام جدید پرداخت.

فاطمه زرین آمیزی سخنگوی سازمان سنجش و آموزش کشور در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره سرانجام متجانس سازی حذفیات کنکور ۹۹ بین داوطلبان نظام قدیم و نظام جدید، اظهار کرد: سازمان سنجش همانند سال قبل بر حسب روش‌های آماری ضریب هم ترازی متجانس سازی بین داوطلبان نظام قدیم و نظام جدید کنکور سراسری را به کار می‌برد.

سخنگوی سازمان سنجش در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا منابع درسی نظام قدیم حذف خواهند شد یا خیر، گفت: داوطلبان نظام قدیم منابع و محتوای درسی را خوانده اند و سازمان سنجش متجانس سازی بین این دو نظام را بر اساس روش های سنجش و آماری که برای تراز نمرات دارد انجام می دهد. 

او در ادامه با بیان اینکه ۲۰ درصد محتوای حذف شده برای داوطلبان نظام جدید شامل داوطلبان نظام قدیم کنکور سراسری سال ۹۹ نمی‌شود، افزود: سازمان سنجش برای برقراری عدالت بین این دو دسته، از ضریب هم ترازی استفاده می کند.

زرین آمیزی در ادامه درباره سخنان نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مبنی بر تمدید نظام قدیم تا ۱۴۰۰  در کنکور یادآوری کرد: هر نوع تصمیم گیری برای کنکور باید در شورای سنجش و پذیرش تصویب شود. اگر این موضوع در شورای سنجش و پذیرش تصویب و در نهایت مصوب شد اجرایی می شود در غیر این صورت قوانین همان است که به داوطلبان اعلام شده است. 

از فردا ۲۸ تا ۳۱ اردیبهشت فرصت هست تا داوطلبان ثبت‌نام یا اطلاعاتشان را ویرایش کنند.

برگزاری امتحانات دانش‌آموزان پایه‌های نهم و دوازدهم به صورت حضوری

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت: امتحانات دانش‌آموزان پایه دوازدهم به دلیل نهایی بودن و شرکت در کنکور و دانش‌آموزان پایه نهم به دلیل وجود هدایت تحصیلی، حضوری است.

به گزارش ایلنا، علیرضا کمرئی، معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش در برنامه زنگ هفت شبکه آموزش، اظهار کرد: بر اساس مصوبه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا از ساعت ۸ شنبه ۲۷ اردیبهشت، مدارس کشور بازگشایی می‌شود اما به این مفهوم است که معلمان، مدیران و کارکنان مدارس در مدرسه حاضر می‌شوند و دانش‌آموزان، برای رفع اشکال در مدرسه حضور می‌یابند.

وی با بیان اینکه حضور دانش‌آموزان در مدرسه، داوطلبانه و بر حسب نیاز است، گفت: در واقع بیشتر این هدف‌گذاری برای آن دسته از دانش‌آموزانی است که به هر دلیل نتوانستند از خدمات غیرحضوری و فضای مجازی بهره‌مند شوند و این فرصت برای آنها فراهم شده است تا بتوانند در مدرسه برای رفع اشکال و خدمات آموزشی بهره‌مند شوند.

کمرئی با تأکید بر اینکه کیفیت آموزش و استمرار آن دغدغه اصلی نظام آموزشی و خانواده‌هاست، افزود: تعطیلات طولانی مدتی که امسال داشتیم باعث اختلال در نظام آموزشی شد و یک وقت طولانی در نظام آموزشی ایجاد کرد و طبیعی است که بر کیفیت نظام آموزش تأثیر بگذارد و به همین دلیل دغدغه ما بازگشت به مدرسه بود اما با توجه به اینکه باید مسائل امنیت و سلامت دانش‌آموزان در اولویت است تا زمانی که مجوز ستاد ملی مدیریت کرونا صادر نشد، مدارس برای رفع اشکال هم دایر نشد.

وی با اشاره به آموزش‌های تلویزیونی، ادامه داد: حدود ۲ هزار برنامه در آموزش تلویزیونی با پوشش ۹۷ درصدی داشتیم اما اینکه چقدر دانش‌آموزان پای برنامه‌های تلویزیون بنشینند، آماری نداریم و در کنار آن هم، آموزش در فضای مجازی رایج شد و معلمان، دانش‌آموزان خود را تحت پوشش قرار دادند؛ در شبکه شاد هم حضور ۶۵ درصدی دانش‌آموزان را شاهد هستیم اما در مناطق محروم این نگاه وجود داشت که ممکن است برخی دانش‌آموزان از این خدمات استفاده نکرده باشند اگرچه برای آنها نیز جزوات آموزشی و درس‌نامه را ارسال کرده بودیم ولی این یک ماه را ایجاد کردیم تا اگر دانش‌آموزان احساس کردند که به امکانات آموزشی دسترسی نداشتند از آن بهره‌مند شوند.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش درباره برگزاری امتحانات پایان سال دانش‌آموزان گفت: امتحانات در پایه دوازدهم به صورت نهایی و حضوری است که از ۱۷ خرداد آغاز شده و تا ۱۶ تیر نیز ادامه دارد و همچنین تا دهم خرداد می‌توانند از امکانات مدارس بهره‌مند شوند و رفع اشکال کنند چون سال سرنوشت سازی است.

وی اضافه کرد: در پایه نهم نیز با توجه به اینکه دانش‌آموزان هدایت تحصیلی دارند، امتحاناتشان به صورت حضور خواهد بود ضمن اینکه این دسته از دانش آموزان ممکن است بخواهند در امتحانات مدرسه نمونه دولتی شرکت کنند و معدل در قبولی آنها ۵۰ درصد اثر دارد.

کمرئی تصریح کرد: امتحانات پایه‌های هفتم، هشتم، دهم و یازدهم به صورت غیرحضوری است و بر اساس سوابق معلم از آموزش دانش‌آموز و ارزشیابی در طول سال، انجام می‌شود و مرجع آن نیز معلم همان کلاس است.

وی در خصوص آموزش‌های تلویزیونی گفت: در پایه متوسطه اول تمام محتوا تا تا پایان اردیبهشت به اتمام می‌رسد و در متوسطه دوم در شاخه نظری ۱۸۲ درس بوده که تا پایان اردیبهشت تمام می‌شود و در شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش هم آموزش دروس شایستگی‌های غیرفنی، پایه و دروس عمومی ارائه شده است ولی در زمینه دروس مهارتی این امکان فراهم نبود.

  • 19
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
عین القضات همدانی زندگینامه عین القضات همدانی عارف و شاعر قرن ششم هجری

تاریخ تولد: سال ۴۹۲ هجری قمری

محل تولد: همدان، ایران

حرفه: حکیم، نویسنده، شاعر، مفسر قرآن، محدث و فقیه

مدت عمر: ۳۳ سال

درگذشت: در ششم جمادی‌الثانی سال ۵۲۵ هجری قمری

ادامه
اسماعیل محرابی بیوگرافی اسماعیل محرابی؛ بازیگر قدیمی سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۵ فروردین ۱۳۲۳

محل تولد: تنکابن، مازندران

حرفه: بازیگر سینما و تلویزیون

شروع فعالیت: ۱۳۴۵ تاکنون

تحصیلات: لیسانس تئاتر

ادامه
ویژه سرپوش