شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۵:۰۹ - ۱۸ دي ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۰۰۴۷۶۱
اخبار خواندنی ها و دیدنی ها

فناوری قدیمی که هنوز در آمریکا استفاده می‌شوند

فناوری قدیمی در آمریکا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها
آخرین باری که از اینترنت دایال‌آپ برای دانلود فایلی بزرگ‌تر از چند مگابایت استفاده کردید را به یاد می‌آورید؟ احتمالا بعد از آن برای همیشه به اینترنت باندپهن مهاجرت کرده‌اید. اما بر اساس تحقیقی که دسامبر گذشته توسط پروژه رتبه اینترنتی و زندگی آمریکایی منتشر شده است، ۴ درصد آمریکایی‌های بالغ هنوز از مودم‌های معمولی برای آنلاین شدن استفاده می‌کنند.

در برخی از خانه‌ها، تلفن‌های بی‌سیم هم درست مانند مودم‌های ۲۴۰۰ baud قدیمی در گوشه انبارها خاک می‌خورند و دستگاه‌های VCR به همراه حجم عظیمی از کاست‌های فیلم‌های ویدیویی کلا به فراموشی سپرده شده‌اند. اما برای بسیاری از آمریکایی‌ها فناوری‌های باستانی هنوز جزیی از زندگی روزمره هستند. آن‌ها هنوز هم به خرید کاست‌های جدید ادامه می‌دهند و مشترک اینترنت‌های دایال‌آپ می‌شوند.

 

استیو کونیگ (Steve Koenig) رئیس بخش تحلیل صنعتی در مجمع کالاهای الکترونیک (CEA سرنام Consumer Electronics Association) مصرفی می‌گوید: «از رده خارج شدن کامل فناوری‌ها ممکن است به زمان‌هایی بسیار طولانی نیاز داشته باشد.» یکی از تحقیقات اخیر CEA نشان می‌دهد که ۱۳ تا ۱۵ درصد مردم کسانی هستند که به سرعت به سراغ فناوری‌های نوین می‌روند، اما بیش از ۶۰ درصد تمایل دارند که پیش از ارتقا به فناوری‌های جدیدتر مدت زیادی صبر کنند. فارغ از دلایل موجود، ۱۲ فناوری که در ادامه خواهیم آورد هنوز نمرده‌اند و قصد کنار رفتن هم ندارند!

 

اینترنت دایال‌آپ

 

فناوری قدیمی در آمریکا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

 

آخرین باری که از اینترنت دایال‌آپ برای دانلود فایلی بزرگ‌تر از چند مگابایت استفاده کردید را به یاد می‌آورید؟ احتمالا بعد از آن برای همیشه به اینترنت باندپهن مهاجرت کرده‌اید. اما بر اساس تحقیقی که دسامبر گذشته توسط پروژه رتبه اینترنتی و زندگی آمریکایی منتشر شده است، ۴ درصد آمریکایی‌های بالغ هنوز از مودم‌های معمولی برای آنلاین شدن استفاده می‌کنند. و این یعنی بیش از ۱۰ میلیون نفر هنوز با سرعت ۵۶٫۶ یا کمتر به اینترنت متصل می‌شوند.

 

برخی از این افراد جزو ۶ درصد آمریکایی هستند که در محدوده سکونت‌شان اینترنت باند پهن وجود ندارد، اما بقیه یا توان پرداخت هزینه اتصال باند پهن را ندارند و یا استفاده چندانی از اینترنت ندارند.

 

پیجر

 

فناوری قدیمی در آمریکا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

 

در اوایل دهه ۹۰ میلادی داشتن یک پیجر کلاس بالایی را با خود به همراه داشت. زمانی که چیزی در جیب شما بیپ بیپ می‌کرد، به نظر می‌رسید که شما هم فرد مهمی مانند یک جراح کارکشته یا مدیرعامل یکی از شرکت‌های Fortune 500 هستید که همیشه باید در دسترس باشید. ظرف چند سال تلفن‌‌های همراه جای پیجرها را گرفتند چرا که علاوه بر ارسال متن امکان مکالمه را هم فراهم می‌کردند و این خیلی راحت‌تر از یافتن یک تلفن برای پاسخ دادن به یک پیغام روی پیجر بود.

 

به رغم محبوبیت تلفن‌های همراه، پیجرها هنوز هم بازار فعالی دارند. به گزارش CEA در سال ۲۰۱۲ آمریکایی‌ها حدود ۷ میلیون دلار را صرف خرید چیزی کمتر از ۱۰هزار پیجر کرده‌اند. اگر می‌خواهید در دسترس باشید، اما خیلی هم دردسترس نباشید (!) پیجرها راهی مطمئن برای فرار از مکالمات تلفنی هستند. شاید با این صحبت‌ها به فکر قاچاقچیان مواد مخدر بیفتید که از ردگیری تماس‌های تلفنی واهمه دارند، اما واقعیت این است که بسیاری از پزشکان و بیمارستان‌ها هم شبکه‌های پیجر را قابل‌اعتمادتر از سیستم‌های تلفن همراه می‌دانند. چرا که تلفن‌های سلولس معمولا در وضعیت‌های اضطراری از کار می‌افتند.

 

پرینترهای سوزنی (Dot Matrix)

 

فناوری قدیمی در آمریکا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

 

بهنا به گزارش مؤسسه تحقیقاتی NPD آمریکایی‌ها چیزی در حدود ۲۰هزار پرینتر سوزنی جدید را در سال ۲۰۱۲ خریداری کرده‌اند. شما هنوز هم می‌توانید یک کانال اختصاصی در آمازون برای این محصولات پیدا کنید که کمترین قیمت در آن ۲۰۵ دلار است یعنی چیزی حدود دو برابر ارزان‌ترین پرینتر جوهرافشان موجود!

 

اما چرا کسی باید فناوری چاپ ۱۹۸۳ را در سال ۲۰۱۳ به کار ببرد؟ درواقع بسیاری از پایانه‌های فروش، انبارها و سایر سیستم‌های تجاری، هنوز هم به کپی‌های کاربنی و فرم‌های چند قسمتی احتیاج دارند که تهیه آن‌ها تنها با قدرت هد چاپگرهای سوزنی و ضربه‌ای که به کاغذ می‌زند و همین‌طور چرخ‌های دکمه‌دار ورودی کاغذ ممکن است که این تجهیزات به نوبه خود تنها در پرینترهای سوزنی یافت می‌شوند.

 

دستیار‌های دیجیتال شخصی (PDA)

 

فناوری قدیمی در آمریکا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

 

ما پالم پایلوت قدیمی را فراموش نکرده‌ایم! گرچه سیاه‌وسفید بود و مجبور بودیم برای نوشتن روی آن نوع خاصی از حروف الفبا را یاد بگیریم، اما تا ابد شارژ نگه می‌داشت و به راحتی در جیب جا می‌شد! شاید شما هم Cassiopeia را دیده باشید و به خاطر صفحه رنگی‌اش آن را بیشتر دوست داشته باشید. به هر حال عشق به PDAها با ظهور تلفن‌های هوشمند رو به زوال نهاد چرا که آن‌ها نه تنها فهرست مخاطبین و قرارهای‌مان را تنظیم می‌کنند، بلکه از هر جایی می‌توانند به اینترنت هم متصل شوند.

 

به هر حال به گزارش CEA در سال گذشته بیش از ۳۵۰هزار PDA نو در آمریکا به فروش رفته است! استیو کونیگ از CEA ‌می‌گوید که هنوز بسیاری از بازارهای عمودی از PDAها برای جمع‌آوری داده‌ها در مکان‌هایی مانند بیمارستان‌ها و انبارها استفاده می‌کنند.

 

تلفن‌های همگانی

 

فناوری قدیمی در آمریکا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

 

جالب است بدانید که به گزارش شورای ارتباطات همگانی آمریکا (American Public Communication Council) در ایالات متحده هنوز ۳۰۵هزار تلفن همگانی فعال وجود دارد. به گزارش APCC آمریکایی‌ها در سال ۲۰۱۲ بیش از ۵۰ میلیون تماس را با استفاده از این تلفن‌ها برقرار کرده‌اند.

 

چگونه ممکن است هنوز کسی در سال ۲۰۱۳ به تلفن همگانی نیاز داشته باشد؟ کاربرانی که سطح درآمد پایینی داشته و از قدرت خرید تلفن‌‌های همراه برخوردار نیستند، ممکن است برای تلفن زدن در جاده‌‌ها به آن‌ها احتیاج داشته باشند، تازه اگر از آن‌هایی که حتی خط تلفن ثابت هم ندارند صرف‌نظر کنیم. کاربران معمولی هم با تمام شدن شارژ گوشی یا خارج شدن از شبکه ممکن است به آن‌ها نیاز داشته باشند. برخی هم ممکن است برای ناشناس ماندن از این تلفن‌ها استفاده کنند.

 

نوار کاست صوتی و ویدیویی (VHS)

 

فناوری قدیمی در آمریکا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

 

این روزها شما می‌توانید موسیقی دلخواه‌تان را از طریق یک سرویس آنلاین دانلود یا استریم کنید. یا می‌توانید مانند دهه هشتاد میلادی صبر کنید تا آهنگ مورد علاقه‌تان از رادیو پخش شود و بتوانید آن را ضبط کنید. می‌توانید برنامه‌های تلویزیونی را توسط یک DVR ضبط کنید تا بعدا سر فرصت به تماشای‌شان بپردازید، یا از طریق سرویسی مانند Hulu آن را استریم کنید. اما نظرتان درباره VCR و نوارهای VHS‌ چیست؟

 

به گفته CEA در سال ۲۰۱۲ حدود ۱۳ میلیون نوار کاست (صوتی) و نوار ویدیو (VHS) در آمریکا به فروش رسیده‌اند. CEA‌ دیگر آمار فروش دستگاه‌های پخش VHS یا به اصطلاح VCRها را استخراج نمی‌کند، اما هنوز هم می‌توان دستگاهی ترکیبی مانند DVR620 توشیبا را خریداری کرد که ترکیبی از دو پخش‌کننده DVD‌ و VHS است. CEA پخش‌کننده‌های کاست را هم ردگیری نمی‌کند، اما اعلام کرده است که بیش از ۱۵هزار رادیو پخش ماشین با قابلیت پخش نوارهای کاست در سال ۲۰۱۲ به فروش رفته است. نوارهای کاست و نوارهای ویدیو هنوز هم زنده‌اند!

 

تلفن ثابت

 

فناوری قدیمی در آمریکا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

 

در نیمه سال ۲۰۱۲ حدود ۳۴ درصد بالغین آمریکا در خانه‌هایی زندگی می‌کردند که حتی تلفن ثابت هم نداشتند! اما این‌ها نه تنها باعث نشده است که ۶۶ درصد باقیمانده اشتراک تلفن ثابت‌شان را قطع کنند، بلکه آن‌ها سخت‌افزارهای جدیدی هم خریداری کرده‌اند.

 

براساس داده‌هایی که CEA در اختیار دارد، در سال ۲۰۱۲ آمریکایی‌ها حدود ۵ میلیون تلفن سیمی معمولی و ۲۱٫۵ میلیون تلفن بی‌سیم خریداری کرده‌اند!

 

تلویزیون‌های CRT

 

فناوری قدیمی در آمریکا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

 

با این‌که هنوز بسیاری از ما تلویزیون‌های لامپی قدیمی را در خانه داریم، بیشتر تولیدکنندگان تجهیزات الکترونیک تولید آن‌ها را متوقف کرده‌اند. البته دلایل خوبی هم برای این کار داشته‌اند، چرا که این تلویزیون‌ها نه تنها قدیمی و بدهیبت هستند، بلکه تهیه قطعات، تولید و حمل‌ونقل این ابزارهای سنگین‌وزن به لحاظ اقتصادی دیگر مقرون به صرفه نیست.

 

به رغم همه این ایرادها، به گزارش NPD آمریکایی‌ها در سال گذشته بیش از ۱۰هزار تلویزیون CRT خریداری کرده‌اند. بیشتر این محصولات برای کودکان عرضه شده‌اند. اگر می‌خواهید کودکان‌تان مانند شما از کیفیت پایین و سایز کوچک صفحه نمایش رنج ببرند، دیزنی هنوز هم دو مدل از این تلویزیون‌ها را یکی با ظاهری مانند Lightening McQuenn از فیلم Cars و دیگری با ظاهری صورتی و دخترانه عرضه می‌کند!

 

دوربین‌های فیلمی قدیمی

 

فناوری قدیمی در آمریکا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

 

این روزها تقریبا تمام تلفن‌های همراه دوربین دارند و می‌توان دوربین‌های دیجیتال ببین و بگیر را با قیمتی کمتر از ۱۰۰ دلار تهیه کرد. دوربین‌های رده بالا، DSLRها و دوربین‌های بدون آینه هم تصاویر اعجاب‌انگیزی تهیه می‌کنند. تصور کنید که این تصاویر همان موقع ظاهر شده و به سادگی قابل چاپ، ویرایش یا به اشتراک گذاشتن هستند! پس دلیل چندانی برای استفاده از دوربین‌های نگاتیوی قدیمی وجود ندارد!

 

اما به گزارش NPD آمریکایی‌ها در سال ۲۰۱۲ بیش از ۳۵ میلیون حلقه فیلم خریداری کرده‌اند! برخی از آن‌ها خوره‌های عکاسی هستند که دوست دارند کار با دوربین‌های آنالوگ را تجربه کنند، اما بقیه احتمالا کسانی هستند که دوست ندارند از دوربین پولارویدشان دل بکنند!

 

ویندوز ۹۸ و ۲۰۰۰

 

فناوری قدیمی در آمریکا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

 

در حالی که بیشتر افراد از ماشین‌های لوکس با فناوری تزریق سوخت (Fuel Injection)، کیسه هوا و فرمان هیدرولیک استفاده می‌کنند، هنوز هم عده زیادی هستند که از هوندا سیویک مدل ۱۹۷۷شان دل نمی‌کنند هرچند که در بزرگراه‌ها با مشکل مواجه شوند. اگر زمان کارتر درست کار می‌کردند، حالا هم باید درست کار کنند!

 

درست به همین شکل Net Applications گزارش داده است که ۰٫۰۵ درصد () از کاربران پی‌سی در ایالات متحده هنوز شاهراه اطلاعات را با ویندوز ۹۸ و ۲۰۰۰ در می نوردند. Computer Industry Almanac تخمین می‌زند که در سال ۲۰۱۱ در آمریکا ۳۱ میلیون پی‌سی مورد استفاده قرار می‌گرفته است. به این ترتیب بیش از ۱۵۰هزار نفر هنوز از سیستم‌عامل‌های قرن بیستم استفاده می‌کنند!

 

دستگاه فکس

 

فناوری قدیمی در آمریکا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

 

دستگاه‌های فکس در دهه ۷۰ میلادی به یکی از ملزومات دفانر کار و ادارات تبدیل شدند. اما ۴۰ سال بعد از آن تاریخ، در دوران ایمیل و مسیج و ارسال فکس با کامپیوتردیگر نیازی به این دستگاه‌ها نداریم. اما دستگاه‌های معمول فکس هنوز نمرده‌اند، شاید به این دلیل که کسب‌وکارها هنوز به امضای پای قراردادها نیاز دارند و برداشتن یک تکه کاغذ، امضا کردن آن و ارسال دوباره با فکس بسیار ساده است!

 

به گزارش NPD آمریکایی‌ها در سال ۲۰۱۲ ۳۵۰هزار دستگاه فکس خریداری کرده‌اند که نسبت به سال ۲۰۱۱ حدود ۱۴ درصد کاهش را نشان می‌دهد!

 

صفحه‌های گرامافون

 

فناوری قدیمی در آمریکا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

 

مردم در قدیم، یعنی زمانی که الویس پریسلی تازه به شهرت رسیده بود، صفحات گرامافون را می‌خریدند. اما این صفحات هنوز نمرده‌اند! در واقع آن‌ها در حال بازگشت هستند! با این‌که دانلود موسیقی به صورت دیجیتال و استفاده از CDها بسیار ساده‌تر است، موسیقی بیشتری را در حجم کمتری ذخیره می‌کند و عمر بیشتری هم دارد، هنوز هم بسیاری صدای صفحه‌های گرامافون را ترجیح می‌دهند.

 

بعد از سال‌ها رکود، تجارت صفحات گرامافون در حال بازگشت است و آلبوم‌های بیشتر و بیشتری با این فرمت باستانی عرضه می‌شوند. به گزارش Nielsen SoundScan آمریکایی‌ها در سال ۲۰۱۲ حدود ۴٫۶ میلیون صفحه گرامافون خریداری کرده‌اند که نسبت به سال قبل افزایشی ۱۷.۷ درصدی را نشان می‌دهد. این رقم با توجه به ۱۱۸ میلیون آلبوم دیجیتال فروخته شده در سال گذشته شاید چندان زیاد نباشد، اما واقعا قابل توجه است!

۱pezeshk.com
  • 9
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش