شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۰۸:۴۴ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۵۰۶۴۴
حوزه بهداشت و رفاه

کرونای دلتا مانند آبله مرغان مسری است/ دلتا در حال غلبه بر خوزستان

کرونا دلتا,کرونادرخوزستان
 مرکز پیشگیری و کنترل بیماری ها در آمریکا اعلام کرد گونه دلتای کرونا مانند بیماری آبله مرغان مسری است.

این مرکز روز جمعه به وقت محلی اعلام کرد گونه دلتا می تواند از طریق افراد واکسینه شده نیز به دیگران منتقل شود و بیش از گونه های قبلی می تواند موجب بیماری شود.

بر اساس اعلام مرکز پیشگیری و کنترل بیماری ها در آمریکا ، در افراد مبتلا به گونه دلتای کرونا، احتمال بیماری شدید و مرگ آنها ۱۰ برابر بیشتر از گونه های قبلی است.

روزنامه واشنگتن پست با بیان این مطالب گزارش داد دانشمندان مرکز پیشگیری و کنترل بیماری ها در آمریکا  از تحقیقات جدید آنقدر نگران بودند که راهنمای افراد واکسینه شده را تغییر دادند.

یک مقام بهداشت فدرال گفت داده ها و مطالعات ذکر شده در سند نقش اساسی در توصیه های تجدید نظر شده دارد که به همه افراد واکسینه شده یا غیر واکسیناسیون توصیه می شود در شرایط خاصی در محیط های عمومی از ماسک استفاده کنند.

روشل والنکسی مدیر مرکز پیشگیری و کنترل بیماری ها در آمریکا روز پنجشنبه بطور خصوصی به اعضای کنگره در این باره گزارش داده است.

به گفته یک مقام بهداشتی فدرال که خواست نامش بیان نشود، به رغم موارد نادر، افراد واکسینه شده ممکن است ویروس را منتقل کنند.

نرخ واکسیناسیون در ایالات متحده به رغم برخورداری از واکسن های متعدد، متنوع و رایگان، به علت انتشار پیام های ضد تزریق واکسن و اطلاعات ضد نقیض و مبهم و در نهایت تشدید بی اعتمادی عمومی به نیات رهبران آمریکا و همچنین تردید نسبت به کیفیت واکسن ها، پایین تر از دیگر کشورهای برخوردار جهان قرار دارد.

به دنبال شیوع ویروس سویه دلتا کرونا در آمریکا، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها دستورالعمل کرونا خود را برای مدارس به روزرسانی کرد و همه افراد بالای ۲ سال را تشویق کرد که از ماسک صورت استفاده کنند حتی اگر کاملاً واکسینه شده اند.

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا نیز روز پنجشنبه به وقت محلی افزود: ما می توانیم و باید پاییز امسال مدارس را به صورت تمام وقت باز کنیم، این از نظر روحی و روانی برای فرزندان ما بهتر است و ما نمی توانیم یک سال دیگر دانش آموزان را از کلاس خارج کنیم. هر مدرسه ای باید باز باشد و ما ابزارهایی را در اختیار آنها قرار می دهیم تا بتوانند با خیال راحت این کار را انجام دهند.

بایدن همچنین به بودجه ۱.۹ تریلیون دلاری طرح امداد و نجات آمریکا که به مدارس اجازه می دهد سیستم های تهویه بهتری داشته باشند، اشاره کرد و گفت: هنگامی که واکسن های کرونا برای اولین بار در بهار در دسترس عموم مردم قرار گرفت، معلمان از طریق وزارت آموزش اولویت بندی شدند.

دلتا در حال غلبه بر خوزستان / بالاترین سطح بستری در بیمارستان‌ها

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به افزایش حدود ۳۰ درصدی موارد ابتلا به کرونا در استان خوزستان، گفت: ویروس دلتا وارد خوزستان شده و به تدریج در حال تبدیل شدن به ویروس غالب است.

کرونا دلتا,کرونادرخوزستان

دکتر سید محمد علوی با اشاره به خیز مجدد کرونا اظهار کرد: در روزهای اخیر در کشور و خوزستان موارد بیماری به حداکثر خود رسیده و میزان مراجعه به مراکز جامع خدمات سلامت، کلینیک‌های تنفسی و اورژانس‌های بیمارستان‌ها بیشتر شده است به گونه‌ای که بنا به اذعان برخی مسئولان بیمارستان‌ها، ظرفیت بستری در برخی بیمارستان‌ها به بالاترین سطح خود در این روزها رسیده است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: در استان خوزستان از ابتدای مردادماه تا روز پنجشنبه، موارد ابتلا حدود ۲۹.۸ درصد و موارد بستری ۳۲.۱ درصد افزایش یافته هر چند که موارد مرگ و میر حدود ۱۰ درصد کاهش یافته است. میزان کشندگی نیز ۱.۵ درصد و میزان بیماران بدحال نیازمند ICU  یک درصد کاهش داشته است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در خصوص روند واکسیناسیون در استان خوزستان گفت: واکسیناسیون کرونا در روزهای تعطیل نیز در حال انجام است و تاکنون ۷۰۰ هزار دوز واکسن برای گروه‌های هدف در استان خوزستان تزریق شده است. تاکنون پوشش ایمنی در جمعیت هدف، ۱۷.۷ درصد و در کل جمعیت استان خوزستان حدود ۱۲ درصد بوده است که این مساله کمک زیادی در کاهش مرگ و میرها داشته است.

علوی تصریح کرد: ویروس دلتا وارد خوزستان شده و به تدریج در حال تبدیل شدن به ویروس غالب است. این ویروس واگیری و شدت بیشتری دارد و کودکان را نیز مبتلا می‌کند.

وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، افزود: رعایت پروتکل‌های بهداشتی سد محکمی در مقابل گسترش بیماری است؛ هر چه عادی‌انگاری بیشتر و رعایت پروتکل‌ها کمتر شود، گسترش بیماری در جامعه افزایش می‌یابد بنابراین باید پروتکل‌های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، رعایت بهداشت فردی، پرهیز از مسافرت، خودداری از حضور در دورهمی‌های خانوادگی و رعایت فاصله اجتماعی انجام شود و به این ترتیب هر ویروس یا بیماری که پیدا شود در امان خواهیم بود.

رییس جمهوری آمریکا افزود: نزدیک به ۹۰ درصد از مربیان و کارکنان مدارس واکسینه شده اند و بر اساس داده های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها، تقریباً ۱۰ میلیون آمریکایی بین سنین ۱۲ تا ۱۸ واکسن دریافت کرده اند. کودکان زیر ۱۲ سال هنوز واجد شرایط واکسن نیستند.

  • 11
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش